שאלון יופי

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif כי העטלפים בוכים בלילה

אין לי מושג מה הקשר אבל בא לי לכתוב את זה.. טוב קבלו תשובות! שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שטני (אם ככה כותבים את זה
) מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? שחור עם גוונים אדומים מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...): מתולתל מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? כמעט עד הריצפה מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצוץ מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא כל כך מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...): מבנה ועוד כמה דברים אתם בעד לצבוע את השיער? כן למה לא? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? חום בהיר מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! אוו.. זה היה שהיתי בת 5 בערך.. הלכתי עם אבא שלי בגן חיות ואז ראיתי ילדה עם שיער עד הריצפה בצבע ג'ינג'י חמוד והיו עליו סיכות של פרפרים בכל מיני צבעים.. זה היה מדהים האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול!!
ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא אבל אני הייתי רוצה מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול עיניים גדולות או קטנות? גדולות אבל לא שימי טבורי
מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא לגמרי אבל חום מאוד מאוד כהה וממש ממש ממש דומה לשחור האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? 1. למה לכתוב כושי?? מה זה שונה? חוץ מזה לדעתי זה נחמד מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? עין שיש חום מסביב ובתוכות ירוק בהיר ובתוכו מן תכלת ירקרק כזה אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? משהו עדין ולא פקאצי אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? כן עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות ואם אפשר אז באמצע רזות או שמנמנות? שמנמנות!! מה לדעתכם הכי יפה בפנים? פה ועיניים איך נראות הפנים שלכם? לא משהו מרוצים מהם? לא כל כך מה הייתם משנים בהם? אף, פה, ושיער מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) לא יודעת.. יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? לא זה ולא זה מרוצים מהאף שלכם? לא מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה זה הבשאלה הזאת? כאילו שאני מסתכלת לכל אדם על האף נו באמת מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? כן האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? נמוך יש לכם נמשים? כן אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) של חברה שלי אין ילכ ח לפרט יש לכם קמטים? לא!! מה אני סבתא שלי?? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?הדג יש לכם חיוך יפה? לא כל כך מה החיוך הכי יפה שראיתם? חיוך גדול עם שפתיים כאלה דיי עבות ושיניים לבנות יש לכם שפתיים יפות? לא ונראה לי שזה נשאל כבר למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? מיזוכר? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? משהו חלק וגמיש מרוצים מהשפתיים שלכם? כבר נשאללל!!~! הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? לפעמים יש לכם אזניים בולטות? לא וכאילו מישהו יגיד שיש לו יש לכם חצ'קונים? טיפה אתם מורטים גבות? בנתיים לא גוף: אתם גבוהים? יחסית יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לא אני קטנה מדי לבנים: יש לכם ___ גדול? איכככ.. כאילו שמישהו יגיד יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? שחום מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום תימני יש לכם תחת גדול או קטן? מה זה השאלות האלה?? מה אתם רוצים שאני יפרט לכם? תחת חמוד איזה תחת יכול ליהיות לי? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חח.. הרבה נותנים לכם מכות בתחת?לא מרוצים מהגוף שלכם? לא כל כך לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לא זה ולא זה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? לא בן אבל בוקסר זה שולטטט אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? אהמאהמ לא אומרת בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ג'ינס יש לכם הרבה בגדים? כן אני חושבת לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס מעליו חצאית מיני בצבע תואם לוולצה חלקה צמודה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס ראפרי כזה, חולצה גדולה שכתוב עליה משהו וכובע בצד אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא מי מתאים.? אתם לובשים צבעים תואמים? לפעמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) רגיל אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לפעמים..
מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חצאית סקוטית ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? נשאל כבר!! היסטריים לגבי המראה? נישאל כבר בסגנון דומה אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) לא יודעת..יש מיליון הייתם עושים ניתוח פלסטי? אם צריך אז כן נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? לא תמיד מה הכי חשוב לכם במראה? עיניים

M o o M o o

New member
:||.

מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) של חברה שלי אין ילכ ח לפרט

תשובות

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? אדום עם פסים שחורים מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ירוק מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מתולתל-גלי בשיער דליל מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד המותניים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? כרה שעובר את הכתפיים מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) צבע מחום לאדום ועושה פסים שחורים ומאריכה אותו אתם בעד לצבוע את השיער? כן לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! הסולנית של ויט'ין טמפטאשן גלי שחור ארוך עד המותניים לא עבה ולא דליל האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לאאאאאאא! זה מזעזע! אם כבר כושית עם צבע דבש כהה... עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק בהיר ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? כן הוא היה עם עדשות מה צבע העיניים שכובש אתכם? ירוק- כחול עיניים גדולות או קטנות? באמצע מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? לא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן... חברה שלי האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? בצבע ירוק- בהיר אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? שחור מסביב לעיניים וצללית אדומה-צהובה אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? באמצע רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עצמות הלחיים איך נראות הפנים שלכם? בין באמצע לארוכות... איככככסס מרוצים מהם? לא מה הייתם משנים בהם? הרבה מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) פנים מאורכות עם עצמות לחיים יפות יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? אמממ לא יודעת מרוצים מהאף שלכם? קצת מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? לאחותי יש אף מקסים מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) נחיריים גדולות שאפשר לראות את פנים האף והוא שמנמן הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) קצת מצח גבוה או נמוך? נמוך יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? קצת מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) קטנות כאלה שמתחשק לך לצבוט את הלחיים :) יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש הרבה יש לכם חיוך יפה? לא מה החיוך הכי יפה שראיתם? שלו :) יש לכם שפתיים יפות? ככה ככה למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לאנג'לינה ג'ולי איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? כאלה שלא בולעות אותך מרוצים מהשפתיים שלכם? קצת הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? קצת צריכה ללכת לקוסמטיקאית... אתם מורטים גבות? לא... אם אני יעשה יגדלו לי סככות מעל העיניים גוף: אתם גבוהים? לא יש לכם משקל עודף? לא דווקא יש לי פחות ממה שאני צריכה... לבנות: יש לכן חזה גדול? כן לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? שחום כזה... צבע עור של אחרי שיזוף אבל טבעי... מרוצים ממנו? ככה ככה מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לבן- חיוור יש לכם תחת גדול או קטן? באמצע יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? לא הרבה נותנים לכם מכות בתחת? חחחח לא נראה לי... מרוצים מהגוף שלכם? קצת לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? רק בית שחי בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? חולצה גדולה גזורה של סאות'פארק... מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? החולצה השחורה והגזורה שלי :) יש לכם הרבה בגדים? קצת - הרבה... אני צריכה לקנות לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? טוניקה עם מכנס צמוד ומעל הטוניקה חולצה גדולה גזורה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא רואים את הגרביים שלי... הן קצרות... אתם לובשים צבעים תואמים? לא ממש מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) זרוק אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? מותג... חוץ מTNT ו-FOX ו-TMN... תמנון וצב האופנה... אני בחיים שלי לא ילבש בילבונג... לא סובלת אותו... ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לא היסטריים לגבי המראה? לא ממש אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב- סביר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עור בהיר עם עיניים ירוקות שיער שטני- בלונד עם חולצה שחורה ומכנסיים של X-BOY... וכל הבגדים זרוקים כאלה... הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? כן מה הכי חשוב לכם במראה? כלום... מי שם על מראה... אנשים לא יאהבו אותי לפי מראה... ואם כן אז הם חראות...

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo68.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שטני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ג'ינג'י :| מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)? חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד המותן, מדורג מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? ממ יש מקום לשיפור :| מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)? מממ הכל חח אתם בעד לצבוע את השיער? תלוי למי.. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ג'ינג'י! מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! חלק, שטני, עד המותן
האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? שחורה אם כבר P: ולא! עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוקקק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא :| מה צבע העיניים שכובש אתכם? ירוק :> עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? חום כהה :| מרוצים ממנו? לא :> ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? ממ לא נראה לי שיש כזה P: האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא.. ודי להגיד כושי :| מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? ירוק :> גם כחול כהה יפה! אתם יודעים לכבוש עם העיניים? חח לא יודעת.. אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון שחור! רימל וצלליות :) אתם מדברים עם העיניים? חח משתדלת P: יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? ממ באמצע.. רזות או שמנמנות? באמצע P: מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים, שפתיים איך נראות הפנים שלכם? לא מאורכות ולא קצרות.. מרוצים מהם? בערך :) מה הייתם משנים בהם? הרבה P: מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) ממ יש הרבה.. יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? לא כזה ולא כזה מרוצים מהאף שלכם? לא P: מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? ממ לא זוכרת.. מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) חח לא יודעת... הייתם עושים ניתוח אף? לא יודעת :| האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא :\ מצח גבוה או נמוך? באמצע.. יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) אין לי כוח לתיאורים :> יש לכם קמטים? לא חח, מה אני זקנה :> מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? מממ יש הרבה P: יש לכם חיוך יפה? לא יודעת.. מה החיוך הכי יפה שראיתם? לוידעת יש לכם שפתיים יפות? נראה לי :> למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? אממ איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מה השאלות הללו? מרוצים מהשפתיים שלכם? בערך הן מתקלפות? לא.. אתם שמים שפתון? לפעמים יש לכם אזניים בולטות? לא חח יש לכם חצ'קונים? ח פה ושם P: אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? לא גבוהה ולא נמוכה יש לכם משקל עודף? אולי טיפה :| לבנות: יש לכן חזה גדול? חח כן P: לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? בערך יש לכם מתניים? כן.. מה צבע העור שלכם? שחום מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום, לא יותר מידי יש לכם תחת גדול או קטן? די קטן יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? ח לא ממש הרבה נותנים לכם מכות בתחת? חברות שלי :| מרוצים מהגוף שלכם? בערך לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? אה? חזייה.. לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? חח לא איפה כבר הורדתם שיערות? איפה לא :> בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס! מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? הג'ינס המועדף :> וחולצות יש לכם הרבה בגדים? כן, בערך לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס\מכנס עם חולצה יפה :) תלוי לאן... לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? חח לא אתם לובשים צבעים תואמים? כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) יומיום ג'ינס וטי-שרט, ליציאה יותר אלגנטי :> אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? ממ לפעמים מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? מממ משהו מעור :\ ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? בד"כ :) היסטריים לגבי המראה? כן אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)? עור שזוף, עם עיניים ירוקות, שיער שטני, חולצה שחורה, מכנס שחור\ג'ינס הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נראה לי.. נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? לפעמים... מה הכי חשוב לכם במראה? ממ הכל :>

wonders

New member
עונה :p

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? ג'ינג'י.. או שחור. מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? אדום? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך.. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצת ארוך מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן :) מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) צבע... ג'ינג'י! אתם בעד לצבוע את השיער? לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! ג'ינג'י..דונה משנות השבעים :) האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? יאק, לא. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? לא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? זה יפה. מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול! אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא חחח אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? לא יפה אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? כן עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? באמצע :| רזות או שמנמנות? באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים איך נראות הפנים שלכם? רגילות :p מרוצים מהם? כן מה הייתם משנים בהם? כלום מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) מממ לא יודעת יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? ישר לגמרי מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) ילד אחד מהשכבה שלי חח הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? לא ולא יש לכם נמשים? קצת אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים?לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יאק יש לכם חיוך יפה? לא מה החיוך הכי יפה שראיתם? לא יודעת יש לכם שפתיים יפות? כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? דונט קנו איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? יאממממ מישהו P: מרוצים מהשפתיים שלכם?כן הן מתקלפות?לא אתם שמים שפתון? לפעמים יש לכם אזניים בולטות?לא יש לכם חצ'קונים?תלוי בתקופה אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? לא יש לכם משקל עודף?לא לבנות: יש לכן חזה גדול? באמצע חח לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם?לבן בהיר מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לבן בהיר יש לכם תחת גדול או קטן? באמצע יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? לא... הרבה נותנים לכם מכות בתחת?לא... מרוצים מהגוף שלכם?כן... לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?חזיה.. לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?לא איפה כבר הורדתם שיערות?בתחת! מה זה השאלות האלו?! בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?כן היסטריים לגבי המראה?לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מצויין מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי?לא נותנים לכם מחמאות על המראה?כן מרגישים טוב עם עצמכם?לא מה הכי חשוב לכם במראה?הפרצוף

אני שלך לנצח..אתה המלאך שלי...

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור
מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ג'ינג'י מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד המותניים, או מדורג טיפה מתחת לכתפיים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קוצים
מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? מלא
אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן..חוץ מהצבע מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) צבע אתם בעד לצבוע את השיער? כן לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ג'ינג'י מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! יש לי חברה, עם שיער מהמם, שחור ארוך..[עד המותניים] והוא מלא כזה ומבריק מטבעו..פשוט מהמם
האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? שחור ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? אמ אין מסויים עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? כחולות מרוצים ממנו? יש ברירה? ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? חח לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אמ חום כהה ממש..כמעט שחור אתם יודעים לכבוש עם העיניים? כן
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא
מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? מסקרה אתם מדברים עם העיניים? ברור
יש לכם משקפיים? כן עדשות? כן פנים פנים מאורכות או קצרות? מאורכות רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? שפתיים איך נראות הפנים שלכם? מאורכות ורזות מרוצים מהם? נמ..כן מה הייתם משנים בהם? לא יודעת
מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) לא יודעת
יש לכם בלוטה באף? לא תודה לאל
יש לכם אף סולד או להפך? סולד
מרוצים מהאף שלכם? אכן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? המ לאדע..לא ממש שמה לב לאפים של אנשים מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אני לא אוהבת אפים רחבים כאלו..זה קצת דוחה לדעתי הייתם עושים ניתוח אף? לא צריכה האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לאלאלא
מצח גבוה או נמוך? רגיל יש לכם נמשים? לא..תודה לאל
אתם מתאפרים? רק מסקרה מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) אוף זה שאלות מציקות...לאנג'לינה ג'ולי יש פנים מדהימות יש לכם קמטים? לא
מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? לא יפה לומר
יש לכם חיוך יפה? אומרים שכן מה החיוך הכי יפה שראיתם? מריאן
יש לכם שפתיים יפות? אומרים שכן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? דינו!$#^ איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? את של מקסים מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? רק בקיץ לפעמים אתם שמים שפתון? כן יש לכם אזניים בולטות? לא
יש לכם חצ'קונים? לא
אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? לא יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לא לבנים: יש לכם ___ גדול? לא
יש לכם רגליים ארוכות? בערך יש לכם מתניים? לא ממש מה צבע העור שלכם? שחומה
מרוצים ממנו? לא
אי כולי כמו שלגייה
מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום
יש לכם תחת גדול או קטן? בינוני
יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? ויטמין סי אני בספק
הרבה נותנים לכם מכות בתחת? חחח כן..זה זוועה מרוצים מהגוף שלכם? לא לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה..ולפעמים בלי חזיה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? כל מקום שבנות מורידות משם
חוץ מידיים ושפם [אינלי| שם
] בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? חצאיות מיקרו מיני מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? בגדי ספורט יש לכם הרבה בגדים? כן
לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? חצאית מיני וגופייה פצצתית לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן..למרות שבדכ כל גבר אבלי בצבע שונה אתם לובשים צבעים תואמים? משתדלת מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) חושפני ואלגנטי אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? בטירוף
מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? בגדים עם פאייטים בצבע זהב ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לא היסטריים לגבי המראה? כן אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? סביר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עור שחום מעט, שיער חלק שחור ארוך, עיניים דבש, גוף ארוך וחטוב
הייתם עושים ניתוח פלסטי? כן נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? לא מה הכי חשוב לכם במראה? החיצוניות [?]...איך שאני לבושה

שיו, ארוך ונחמד ^^

מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? ג'ינג'י, או חום בהיר עם קצת בלונד. מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ירוק? ורוד? כחול? S: מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם? קצת גלי ודק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? טיפה אחרי קו החזיה מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? כמה שיותר ארוך! אני מתה על שיער ארוך לבנים! מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע זה תמיד טוב ^^ אתם מרוצים מהשיער שלכם? אני שונאת אותו, אבל לא נורא, זה הדדי >: מה הייתם משנים בו? הייתי רוצה שיהיה טיפה פחות נפוח אתם בעד לצבוע את השיער? רק אם יש שיער לבן, סתם בשביל לשנות צבע? אני לא ממש בעד. אני שמחה עם מה שיש לי. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק או כחול S: או כל צבע מוזר אחר מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! ראיתי פעם ילדה אחת שהיה לה שיער נורא ארוך [עד הברכיים] גלי מעט, והשיער שלה היה בצבע בלונדיני-זהב, וכשקרני השמש נגעו בשיערה, הוא היה מבריק בצורה כל-כך יפה. היא הייתה כזו מושלמת! כך לפחות חשבתי עד שהיא הסתובבה וראיתי את הפנים שלה S: האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? תלוי O: לא יודעת. אני לא ממש בטוחה שזה יפה. ---- מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? זה תלוי למי. אבל הכי יפה שראיתי זה עיניים צהובות O: ואוו. זה מדהים. ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא >: לצערי לא. מה צבע העיניים שכובש אתכם? לא חשוב לי כ"כ צבע העיניים. העקר שהצורה של העיניים לא תהיה מכוערת. עיניים גדולות או קטנות? תלוי בפנים ובפרופורציות O: מה צבע העיניים שלכם? חום קקי ^^ מרוצים ממנו? לא איכפת לי מצבע העיניים שלי D: ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן! O.O זה מאוד מאוד יפה O: יש לי חברה עם עיניים שחורות-שחורות. וכשאני מביטה אל תוך עינייה אני רואה את עצמי כמו במראה, כ"כ שקופות, כ"כ יפות. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? ואוו, נשמע ממש יפה D: מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? צהוב ^^ כפי שאמרתי. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? חחח בהחלט ^_~ אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא O: אפילו לא ידעתי שיש דבר כזה מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? קצת קשה להסביר אבל.. כזה.. שנותן קצת מראה "חתולי" כזה. זה מאוד יפה. אתם מדברים עם העיניים? כן, המון פעמים. יש לכם משקפיים? לא. עדשות? גם לא. --- פנים מאורכות או קצרות? לא יודעת, שוב- תלוי בבנאדם, בפרופורציות. רזות או שמנמנות? חחח שמנמנות זה חמוד לדעתי ^_^ איך נראות הפנים שלכם? מאורכות, לא רזות במיוחד, עגולות עם סנטר מרובע מרוצים מהם? האמת שכן :} מה הייתם משנים בהם? כלום. אני אוהבת את הפנים שלי כמו שהם. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) אמממ, ואי אין לי שמץ של מושג S: יש לכם בלוטה באף? לא ^^ יש לכם אף סולד או להפך? סולד מרוצים מהאף שלכם? מאוד D: אני אוהבת אותו, זה אוליי הדבר היחיד שאני אוהבת באמת במראה החיצוני שלי. מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מממ ראיתי הרבה אפים יפים... מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) לאחד המורים שלי יש אף נשר עם בליטות משונות ונחיריים כמו 2 מערות, זה לא מוגדר האף שלו, זה משהו ממש ממש מפחיד. הייתם עושים ניתוח אף? בחיים לא. האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) ממש ממש לא. אני מתעבת את זה, לדעתי זה מאוד לא יפה. מצח גבוה או נמוך? אני מעדיפה גבוה. אבל תלוי למי. יש לכם נמשים? לא >: אבל זה כזה חמוד חחח הייתי רוצה אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) ראיתי פעם נערה יפנית שהיו לה פנים כ"כ מהממות! T_T עגלגלות כאלה, טיפה שמנמנות אבל לא ממש! מאורכות, חלקות, לבנות, מדהימות! הווו >: גם אני רוצה! יש לכם קמטים? לא, אני רק בת 16 >: מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? פניי ירח כפי שנאמר קודם. אני לא אוהבת את זה. יש לכם חיוך יפה? החיוך שלי הכי יפה!!!! *מחייכת, חושפת שיניים עקומות* חחח סתם לא D: הוא בסדר... לא יותר מזה. מה החיוך הכי יפה שראיתם? של ילדה מהכיתה שלי, יש לה גומות חן ושיניים לבנות מושלמות והפה שלה כזה מלא חן כשהיא מחייכת. היא מתוקה לאללה. יש לכם שפתיים יפות? יחסית, כן. הן נחמדות. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? אנג'לינה ג'ולי? XD איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? שפתיים מבריקות ושקסיות, כמו בפרסומות >: מרוצים מהשפתיים שלכם? כן. אני מרוצה מהם ^^ הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? לא D: יש לכם אזניים בולטות? לא ^^ יש לכם חצ'קונים? קצת S: אתם מורטים גבות? בהחלט >: יש למישהו בעיה!? ^_^ חח --- אתם גבוהים? 1.67 יש לכם משקל עודף? הרופאה אמרה שלא, אבל לא איכפת לי, אני חושבת שכן >< לבנות: יש לכן חזה גדול? יש לי חזה שמתאים לטוסיק שלי. לבנים: יש לכם ___ גדול? *השאלה לא בשבילי* יש לכם רגליים ארוכות? כן S: יש לכם מתניים? אמממ לא יודעת למה הכוונה O: מה צבע העור שלכם? כזה... לא לבן אבל... חום נורא נורא נורא בהיר אמ... כרמל בהיר שכזה מרוצים ממנו? D: כן, למה לא, מקבלת את עצמי בברכה מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לבן *___* יש לכם תחת גדול או קטן? קטנצ'יק אבל נחמד ^^ יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? עסיסי, מותק :} עסיסי. הרבה נותנים לכם מכות בתחת? חחח לא. מי שיעשה את זה יודע שימות אחר כך. אז הם לא מנסים. מרוצים מהגוף שלכם? לא כל-כך האמת לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה, מה זה גוזייה שה' ישמור? חחח לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? *לא אני* אתם שעירים? אני לא רוצה לענות על זה *הולכת לבכות* >: *חוזרת* איפה כבר הורדתם שיערות? עזבו אותי! T____T *הולכת לבכות שוב* *חוזרת >:* אתם רעים! --- מה הבגד האהוב עליכם? אני לובשת מה שנוח, אבל חשוב יהיה גם נחמד מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? חולצה עם שרוולים טפוחים חמודה מTNT יש לכם הרבה בגדים? לא יודעת, יש לי מספיק, בוא נגיד ככה. לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? שילובים זה לא הצד החזק שלי חחח אבל אני אוהבת חולצות עד המותניים עם חצאיות מיני ומגפיים גבוהות. זה נחמד. לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? חולצה לבנה שהכפתורים שלה פתוחים עד הקו של הפטמות עם ג'ינס כחול אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן ^^ אתם לובשים צבעים תואמים? כן D: מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) ספורטיבי-זרוק שכזה אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא, האמת שממש לא, לא איכפת לי כ"כ. העקר שיהיה לי נוח. מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חצאית מיני ומחשוף! זה יפה, אבל לא רוצה. זה מבייש. מרוצים מהמראה שלכם? בעקרון, כן... דיי מרוצה... היסטריים לגבי המראה? חחח כן ^^ מאוד. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? אני נראית בסדר-טוב. מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) יש הרבה שאני חושבת שזה יפה. אין לי ממש כוח לפרט, התעייפתי חחח D: הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא בעד כ"כ. נותנים לכם מחמאות על המראה? כן. אבל לא מאמינה למחמאות האלה S: מרגישים טוב עם עצמכם? לא חחח אבל לא נורא מה הכי חשוב לכם במראה? להיראות מטופחת. מה שאני- ממש לא. XD

תשובותתתתת

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור וג'ינג'י מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? שטני בעע לא אוהבת מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)? חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? מעבר לכתפיים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצררררררררר מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) הייתי מחליקה אתם בעד לצבוע את השיער? למי שצריך.. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ורוד/ירוק מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! ארוך צבע דבש כזה עם גוונים של אגוז יעני קצת יותר כהה ופסים פלטין האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? יש כאלה שיפה להן עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק וכחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? טבעי לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? בהיר (כחול ירוק דבש) עיניים גדולות או קטנות? באמצע מה צבע העיניים שלכם? דבש- ירוק מרוצים ממנו? כן זה פצצה ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? זה בולט מדי מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? של אמא שלי- אפור ירוק אתם יודעים לכבוש עם העיניים? כן אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? תלוי למי.. אתם מדברים עם העיניים? לא ממש יש לכם משקפיים? כן עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איזור העיניים והשפתיים איך נראות הפנים שלכם? חמודות מרוצים מהם? כן מה הייתם משנים בהם? צורת גבות מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) של חברה שלי, פנים מהממות וזוהרות בטבעי וגבות מסודרות כמו סרגל באותו גובה והכל יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? אע? מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? לא זוכרת מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אף מפחיד כאילו נשבר באמצע הייתם עושים ניתוח אף? יש מצב האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לאאא מצח גבוה או נמוך? תלוי יש לכם נמשים? טיפה על האף חחח אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) היו הרבה יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? היו הרבה יש לכם חיוך יפה? כן מה החיוך הכי יפה שראיתם? היו הרבה גם יש לכם שפתיים יפות? כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא זוכרת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? אע? מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? כן יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? טיפה אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? לא יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול?לא לבנים: יש לכם ___ גדול? חחחח יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? לבן מרוצים ממנו? לא מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שזוףףףףף יש לכם תחת גדול או קטן? חמוד ביותר באמצע חחח יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? ברור (אע??) הרבה נותנים לכם מכות בתחת? חחח לא מרוצים מהגוף שלכם? בערך לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? מהזה גוזיה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? איפה שצריך בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? יש הרבה מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? חולצה ורוד זוהר של פליבוי יש לכם הרבה בגדים? כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? תלוי לאן לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לפעמים אתם לובשים צבעים תואמים? בדרך כלל מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) תלוי לאן אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? כן מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? מעיל פרווה ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לפעמים היסטריים לגבי המראה? כן אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) לבנים => שיער שחור קוצים פרועים, עיניים בהירות, עור שזוף, ג'ינס כחול משופשף חזק, גופיה לבנה. הייתם עושים ניתוח פלסטי? יכול להיות נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? לפעמים מה הכי חשוב לכם במראה? טיפוח

coullette

New member
לא קשורה לפה אבל אוהבת סקרים../images/Emo172.gif

שיער: שלי:חום-אדמוני מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? תלוי למי מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? בלונד פלטינה של זקנות מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך לפחות מהכתפיים ומטה מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר אבל לא קצוץ מידי מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? סמיך אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא ממש...ליפה! מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) הייתי עושה אותו פחות מתנפח ופחות קשרים אתם בעד לצבוע את השיער? כן אם זה מתאים לפנים של הבן אדם לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? אני לא שוללת כלום מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! שיער בלונדיני וחלק אצל השחקנית היפה הזאת מהסרט "ללכת על הכל" האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא!!! עיניים: שלי-ירוקות מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול/ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא נראה לי מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול-ירקרק עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? ירוק מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא שאני זוכרת האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? יכול להיות מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? של הילדה הזאת מאפגניסטן שהיתה על השער של נשיונל גאוגרפיק אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עפרון שחור בתוך העין ומסקרה אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? כן אבל אני לא לובשת אותם
עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? מאורכות רזות או שמנמנות? באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים? לא יודעת איך נראות הפנים שלכם? מצח גבוה,עצמות לחיים גבוהות,אף עקום (שונאת אותו) שפתיים מלאות,גבות דקות. מרוצים מהם? הכל חוץ מהאף מה הייתם משנים בהם? את האף מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו): לא זוכרת יש לכם בלוטה באף? כן.....
יש לכם אף סולד או להפך? עקום
מרוצים מהאף שלכם? לאאאא!!! מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? לא יודעת מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) האף של זאב רווח או של דובי גל
הייתם עושים ניתוח אף? כן! האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות): לא מצח גבוה או נמוך? גבוה אבל לא יותר מידי יש לכם נמשים? לא אבל יש נקודות חן אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) של מאי
יש לכם קמטים? קצת...
מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? לא יודעת יש לכם חיוך יפה? לא מה החיוך הכי יפה שראיתם? לא זוכרת יש לכם שפתיים יפות? כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לאנגלינה ג'ולי איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? את של חבר שלי
מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? כן אתם שמים שפתון? לפעמים יש לכם אזניים בולטות? אולי קצת יש לכם חצ'קונים? לפעמים כן אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? ממוצעת (1.68) יש לכם משקל עודף? אני רוצה להוריד קצת.. לבנות: יש לכן חזה גדול? לא (B75)
לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים? זה די ברור לא?? מה צבע העור שלכם? לבן מרוצים ממנו? כן.לבן זה יפה.אשכנזים לשלטון! מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? אין מועדף יש לכם תחת גדול או קטן? גדול
יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חח כן הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא
מרוצים מהגוף שלכם? לא לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזיה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? ברגליים,שפם גבות בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? יש הרבה מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש הרבה יש לכם הרבה בגדים? לא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לא יודעת לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? לא מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) זרוק ולפעמים חושפני אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? בגדים של דוסים ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? ככה ככה היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? בסדר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים): מאיפה לי? הייתם עושים ניתוח פלסטי? כן נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? לא תמיד מה הכי חשוב לכם במראה? לרזות

RossandRachel

New member
עונה....

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור! מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? אממ...טורקיז? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) קצת גלי- לא חלק מדיי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? אממ ארוך? מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? לא מאד ארוך- אבל לא קצוץ... מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? מאד!! מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) שאני לא אצטרך להסתרק כל שניה כדי שלא יהיו בו קשרים אתם בעד לצבוע את השיער? לללללללללללללללאאאאאאאאאאאא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? אממ טורקיז? מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! השיער של אסף גולדשטיין!! שחור, יש הרבה שיער, אבל לא בצורה ליפתית מדיי- אלא מסודר בקרם בצורה מושלמת...הולך אחרוה- אבל לא בצורה ערסית, אלא זה כמו קוצים- אבל פונים לכל עבר והם לא...קוצניים מדיי... האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא אומרים כושית- אומרים אפרו אמריקאית- קודם כל!!! אמממ-מצדי- שתעשה מה שבא לה... עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול לא בהיר מדיי ולא כהה מדיי ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? נופ מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול עיניים גדולות או קטנות? בינוניות... מה צבע העיניים שלכם? ירוק- צהוב מרוצים ממנו?מאד- מחמיאים לי כל הזמן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?כןן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? אפרו אמריקאי!! מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול...ש לאח שלי... אתם יודעים לכבוש עם העיניים?לא יודעת... אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? חח לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? ואללה- לא חשבתי על זה...אממ...קשה לומר...תלוי בצבע העיניים.. אתם מדברים עם העיניים? כן יש לכם משקפיים? לא עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות? אממ באמצע.. רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? החיוך...הפה... איך נראות הפנים שלכם? אמממ לא עגלגלות מדיי- אבל יש אלמנט... מנומשות- אבל לא לגמרי... מרוצים מהם? די...כן... מה הייתם משנים בהם? פחות נמשים... מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) אסף גולדשטיין (תמונה מצורפת..) יש לכם בלוטה באף? יש לי מין פס ייחוד ימאד לאורך כל האף..זה מוזר לאללה אבל חמוד יש לכם אף סולד או להפך? לא משהו רציני מרוצים מהאף שלכם? לא ממש מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? אסף...שוב...הוא מושלם,מה לא ברור?? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אין אפים לא יפים- יש אנשים לא יפים...או משהו כזה...:/ הייתם עושים ניתוח אף? לא..לא בקטע של ניתוחים האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא! מצח גבוה או נמוך? גבוה יש לכם נמשים?כן אתם מתאפרים?לא ממש...רק לפעמים... מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) מאתיו פרי! (וגם אסף!) יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? פנים מכוערות..לא מכוערים...ו...אין פנים מכוערים יש אפים מכוערים :/ יש לכם חיוך יפה? אני חושבת שכן..אם לא היו קוביות...:/ מה החיוך הכי יפה שראיתם? של מאתיו ושל אספי!!!!!!!! יש לכם שפתיים יפות?כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? די, נמאס לי לענות שוב ושוב איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? של עופר (עופר, אם אתה קורא- נכון הבהלתי אותך?) אממ...של אסף... מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות?מפליא- אבל ממש ממש לא אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים?מדי פעם- לא משהו רציני, גדול בולט ומכוער אתם מורטים גבות?לא גוף: אתם גבוהים?לא במיוחד יש לכם משקל עודף?כן לבנות: יש לכן חזה גדול? ........ לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? ממוצעות יש לכם מתניים?........... מה צבע העור שלכם? צבע גוף... מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לא יודעת יש לכם תחת גדול או קטן?.......... יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? ............ הרבה נותנים לכם מכות בתחת?............ מרוצים מהגוף שלכם?....... לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? ........ לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? ................. בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? חולצת הדיסני שלי!! מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ^^^ יש לכם הרבה בגדים? די לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס וגופיה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לפעמים... אתם לובשים צבעים תואמים? כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) די זרוק אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חצאית..לא בשלב זה של חיי... ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לא היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? סביר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) שיער שחור מעוצב ממש יפה- לא קצוץ...אין צורך בג'ל כדי שלא יהיה ליפתי, עיניים כחולות, עור קצת שזוף, אממ...בגד לא אכפת לי... הייתם עושים ניתוח פלסטי?לא נותנים לכם מחמאות על המראה? על העיניים מרגישים טוב עם עצמכם? לא מאד..משתדלת מה הכי חשוב לכם במראה? עיניים ושיער..וחיוך!

ישש איזה כיף../images/Emo171.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? בלונדיני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? אדום אש מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) גלי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? קצת אחרי הכתפיים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? ארוך עד לכתפיים מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) הייתי רוצה שיהיה כמו בייבי ליס תלתלים אתם בעד לצבוע את השיער? לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? שחור מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! השיער של חבר שלי- תלתלים בצבע שטני האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? לא משנה לי עיניים גדולות או קטנות? באמצע מה צבע העיניים שלכם? ירוק מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? של ויקטוריה מהדוגמניות!! אתם יודעים לכבוש עם העיניים? כן אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? מסקרה ופס שחור אתם מדברים עם העיניים? כן יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? מוארכות רזות או שמנמנות? באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים? האף ועיניים איך נראות הפנים שלכם? כמו שתיארתי מרוצים מהם? כן מה הייתם משנים בהם? ריסים ארוכים מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) חבר שלי- יש לו פרופיל כמו אל יוני יש לכם בלוטה באף? לא חחחחחחחח יש לכם אף סולד או להפך? יש לי אף יוני- ישר מרוצים מהאף שלכם? כןןן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? של חבר שלי :) מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) לכל אף יש שיערות בפנים אבל לא משנה... אממממ חח אף של ילד מהשכבה! יש לו מיליון פצעונים גדולים ובלוטה ענקית באמצע האף כמו מכשפה הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? באמצע יש לכם נמשים? לא ממש אתם מתאפרים? רק סומק מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) אף קטן כזה פנים קטנות יש לכם קמטים? כן מהצחוק מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? של הילד שתיארתי יש לכם חיוך יפה? כן מה החיוך הכי יפה שראיתם? של חבר שלי יש לכם שפתיים יפות? כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לחבר שלי איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? של חבר שלי מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? כן- לובלו יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? לא אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? 1.65 יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? כן לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? לבנבנה אבל לא מהשקופות מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? תימניי יש לכם תחת גדול או קטן? באמצע יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? אפשר לומר הרבה נותנים לכם מכות בתחת? כן מרוצים מהגוף שלכם? כן לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? אני יותר אוהבת גוזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? בכוס, ברגליים ובבית שחי בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? גופייה בצבע ירוק קייצית כזו עם מחשוף גדול מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? מן הסתם אותו דבר יש לכם הרבה בגדים? כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? חצאית ג'ינס ,גופייה ארוכה ונעלי עקב קלאסיות- לא כפכפים! לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן אתם לובשים צבעים תואמים? לא מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) לפעמים חושפני לפעמים זרוק אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חצאית מיני וחולצת בטן! ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מצוין מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? כן מה הכי חשוב לכם במראה? שיהיה מיוחד

Tervingi

New member
עניתי

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור ואדום מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ממממ... אלא אם כן מדובר גם על לא צבעים טבעיים אין משהו שמזעזע אותי מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) לאדום - תלתלים, לשחור - חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? זה תלוי... אבל עדיף שיגיע לצוואר או יותר :) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? אין לי מושג מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אה? אתם מרוצים מהשיער שלכם? הוא... הוא כמעט ואיננו, צבא מחורבן :( מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אורך!!! אתם בעד לצבוע את השיער? אם זה נראה יפה... למה לא? למרות שאני אף פעם לא אצבע לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? בלונדיני מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! מממממ... שיער אדום, ממש אדום, כמו דם, שהגיע עד לצוואר, נראה לי שהוא היה גלי, לא ממש זוכר, זה לא ממש היה יפה לבד אלא בשילוב עם האישה אשר ענדה אותו שהייתה ממש לבנה :) האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כל כך קשה לי לענות על השאלה הזו... חשבתי שאני אוהב ירוק, עד שראיתי מישהי עם עיניים בצבע דבש בהיר שהיו פשוט מהממות ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? כן מה צבע העיניים שכובש אתכם? אה... צבעוני? עיניים גדולות או קטנות? אין לי מושג מה זה אומר... מה צבע העיניים שלכם? חום כהה כהה, כמעט שחור מרוצים ממנו? ברור, למרות שלפעמים זה נראה כאילו יש לי שתי חורים שחורים במקום עיניים :) ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא, ואין דבר כזה האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא יודע, אף פעם לא ראיתי מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? ראה הנ"ל אתם יודעים לכבוש עם העיניים? מה?! אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא, ולא במקרה מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? בלי איפור בכלל אתם מדברים עם העיניים? אה... נקסט! יש לכם משקפיים? כן, בערך, יש עדשות (כבר 9 ימים!) עדשות? ראה הנ"ל פנים פנים מאורכות או קצרות? כן רזות או שמנמנות? בוודאי מה לדעתכם הכי יפה בפנים? החיוך איך נראות הפנים שלכם? מאוד... פנימי? מרוצים מהם? הכי שבעולם מה הייתם משנים בהם? שום דבר מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יכולת התיאור פנים שלי גובלת ביכולת שלי לרחף יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? מה זה אף סולד...? מרוצים מהאף שלכם? אה... כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? זה אף קיבינימט! מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) בדיוק מה שהתחלת לתאר... הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מאיפה השאלות האלו?! מצח גבוה או נמוך? אנ'לא יודע! יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) ראה הנ"ל... יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? די עם השאלות האלו! יש לכם חיוך יפה? אמרו לי שכן... לא ממש מאמין להם מה החיוך הכי יפה שראיתם? חיוך כזה מעוקל, עם עיניים מוסטות למטה, מזכיר איזה שדון קטן יש לכם שפתיים יפות? אה?! למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? דיייי עם זה!!! איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? לא אומר! מרוצים מהשפתיים שלכם? ברור, מה יש לשנוא בהן? הן מתקלפות? כשהן יבשות... אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? לא אתם מורטים גבות? אולי :) גוף: אתם גבוהים? ממוצע יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? אני... לא עונה על השאלה הזו יש לכם רגליים ארוכות? שזה אומר...? יש לכם מתניים? ז"א...? מה צבע העור שלכם? שחום במקצת מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? תלוי... לבן חלבי זה יפה, בדר"כ יש לכם תחת גדול או קטן? אה... לא יודע יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? כן, וציקלון בי לקינוח! הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא... מרוצים מהגוף שלכם? כן לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? שניהם אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? פנים :) בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? חולצה מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ג'ינס יש לכם הרבה בגדים? לא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? מכנס עם חולצה אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? לפעמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) לא יודע... אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) יותר מדי מחשבה בישבילי עכשיו! הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? כן מה הכי חשוב לכם במראה? שאלה טובה (NOT)

וווווווהווווו. או לחילופין, תגובה.

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? משהו בין בלונד כהה לחום בהיר. מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? סגול. צבע יפה, לא לשיער. מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) תלוי למי. אני מעדיפה את שלי חלק. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? 5 ס"מ פחות מהחזה. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? לא ארוך במיוחד אבל גם לא קצר במיוחד. בסביבות הכתפיים זה אחלה. מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אמצע, כמובן. אתם מרוצים מהשיער שלכם? הוא בסדר, קצת דליל. מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) תמיד חלמתי בסתר על בלונד, אבל אני דווקא די מרוצה מהחום הזה. הייתי מעדיפה אותו יותר חלק. אתם בעד לצבוע את השיער? אין לי בעיות עם זה. נלך על ניטרליות. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? סגול. כפי אמרתי, מזעזע. מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! כן, זה מן בלונד-חום-מלוכלך כזה. חולי. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? הממ. אין לי מושג. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול. ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? באנימות יפניות... אה ובלוסום מפאואר פאף גירלז. מה צבע העיניים שכובש אתכם? אין צבע מסויים. זה תלוי בעיניים עצמן. הן צריכות להיות צמאות, אבל גם טובות. עיניים גדולות או קטנות? אמצע. מה צבע העיניים שלכם? חום. חדלתי מלנסות להגדיר את החומיות שלו. פשוט חום. מרוצים ממנו? אה. הוא בסדר. ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? או זה דווקא מגניב!!! אבל לא נראה לי. זה היה פשוט חום כהה כהה כהה. אבל לא שחור. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? למה לא? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול, אבל לא בהיר מידי, רגוע כזה. תינוקי. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? ^_^ ייתכן. אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא. מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון שחור וזהו. אתם מדברים עם העיניים? לעתים. יש לכם משקפיים? כן, אבל אני בקושי שמה אותם. זה לא ממש הכרחי, יש לי מספר קטן. פנים פנים מאורכות או קצרות? אמצע. רזות או שמנמנות? אמצע לכיוון רזות. מה לדעתכם הכי יפה בפנים? גומות חן, לחיים. החיוך. איך נראות הפנים שלכם? רזות. לחיים בולטות. אין גומות חן. חינני, אני מאמינה. מרוצים מהם? הם בסדר. מה הייתם משנים בהם? כלום. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש מספיק. טום קרוז צריך להיות מרוצה מהפנים שלו, לדעתי. יש לכם בלוטה באף? הא? לא. יש לכם אף סולד או להפך? אמצע לכיוון סולד. מרוצים מהאף שלכם? כן. מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? אין כזה. אף זה לא יפה. מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אוי. פעם, כשנסעתי ברכבת בלונדון הייתה שם אישה עם אף ענקי! רציני, זה היה הדבר הכי מפחיד שאי פעם ראיתי. הייתם עושים ניתוח אף? לא. האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) נחמד. מצח גבוה או נמוך? אמצע. יש לכם נמשים? לא )= אתם מתאפרים? עפרון שחור לעיניים. יש לכם קמטים? לא. יש לכם חיוך יפה? חמוד, לא יפה. מה החיוך הכי יפה שראיתם? כאלה שרואים את השיניים אבל זה לא מעוות להם את הפרצוף כשהם מחייכים. יש לכם שפתיים יפות? הם בסדר. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? אנג'לינה ג'ולי. מרוצים מהשפתיים שלכם? הם בסדר. הן מתקלפות? בדר"כ לא. שמים לאבלו. אתם שמים שפתון? ללאבלו שלי יש קצת צבע. יש לכם אזניים בולטות? אני מקווה שלא במיוחד. יש לכם חצ'קונים? טפו טפו טפו. לא. אתם מורטים גבות? לא ממש. גוף: אתם גבוהים? 1.71 יש לכם משקל עודף? לא. לבנות: יש לכן חזה גדול? איעעיאיגיאקכקכק (= לא ממש) יש לכם רגליים ארוכות? כן. יש לכם מתניים? לא משהו מוגזם. מה צבע העור שלכם? לבן אשכנזי. מרוצים ממנו? כן. יש לכם תחת גדול או קטן? קטן יחסית. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הא? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא. o_O מרוצים מהגוף שלכם? חביב, לא יותר. לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה. אתם שעירים? לא. בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? גופיה אדומה כזאת. יש לכם הרבה בגדים? מספר נאה. לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? גינס פשוט או מכנס שחור עם חולצה או גופיה לבנה. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? בדר"כ לא. אתם לובשים צבעים תואמים? בדר"כ כן. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) לפי מצב רוח. מזרוק לאלגנט. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא ממש. מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? זה מהקליפ של קיילי מינוג לא נראה נוח ביוחד. ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן. היסטריים לגבי המראה? לא. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב. מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) אוי, יש מספיק. הייתם עושים ניתוח פלסטי? נופ. נותנים לכם מחמאות על המראה? פעם ב... מרגישים טוב עם עצמכם? האמת כן. למרות השאלה האחרונה ותשובתי >_> מה הכי חשוב לכם במראה? שיהיה אפשר להסתכל עליי מבלי להתחיל להקיא.

ירדקניק

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום בהיר מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? בלונד בהיר מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חל.. לי יש גלי...
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?אממ... תלוי איך הבת נראית... מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר קוצים..
מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? אמממ... כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) צבע אתם בעד לצבוע את השיער? לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? בלונדיני בהיר מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? מה צבע העיניים שכובש אתכם? עיניים גדולות או קטנות? מה צבע העיניים שלכם? מרוצים ממנו? ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים? עדשות? פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה?

נופררר

New member
טררם

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? ממ שחור אני חושבת מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ירוק? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) זה תלוי למי. לכל אחד יפה יותר משהו אחר. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? אותה תשובה כמו הקודמת =] מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? o_O מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? לפעמים מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) הייתי מחליקה אותו אתם בעד לצבוע את השיער? אין לי בעיה עם זה
לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! לחברה שלי. שיער גלי מסודר כזה, ארוך. שטני עם גוונים כהים ובהירים. והכל טבעי!
האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? אני לא אוהבת. אבל בסדר =] עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ממ ירוק. או מעורב כזה. גם שחור יפה ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא
מה צבע העיניים שכובש אתכם? מה שכובש בעיניים זה לא רק הצבע זה כל העיניים. אבל אם כבר צבע.. צבע עמוק כזה. כחול ים כזה... או ירוק עמוק כזה.. שחור... הכל נו =] עיניים גדולות או קטנות? שוב, תלוי למי. מה צבע העיניים שלכם? ירוק מרוצים ממנו? יאפ ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא
האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? ממ זה מוזר. אבל מאגניב
מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? בנחמין רוחאס. גררר
אתם יודעים לכבוש עם העיניים? חח הX אמר לי שיש לי עיניים כובשות
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון. שחור או כחול. מסקרה ו.. ממ צללית לבנה, ורודה, תכלת... כאלה =] אתם מדברים עם העיניים?
יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? פפ רזות או שמנמנות? שמנמנות
מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים. איך נראות הפנים שלכם? אין לי כוח
מרוצים מהם? לא כרגע מה הייתם משנים בהם? ממ את האף. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) אין לי מושג מה השם שלו. ממ אין לי כוח לתאר =] יש לכם בלוטה באף? בלוטה?
פפ לא יש לכם אף סולד או להפך? לאדעת נו =/ מרוצים מהאף שלכם? לא מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? לחברה שלי יש אף מדהים! אווח החברות שלי...
מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) פפפ לא'דעת הייתם עושים ניתוח אף? נעע האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) פחח. מצח גבוה או נמוך? באמצע יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? קצת מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) דיי עם התאורים :/ יש לכם קמטים? דאמ נוו.. יש זמן
מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? המחנכת שלי בכיתה ו' יש לכם חיוך יפה? אני אוהבת אותו
מה החיוך הכי יפה שראיתם? ידיד. אבל יש המון חיוכים יפים יש לכם שפתיים יפות? נחמדות. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? אוווו ברר
איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? אני רוצה את שחר
מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לפעמים אתם שמים שפתון? כן יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? שניים P: אתם מורטים גבות? כה גוף: אתם גבוהים? לא יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? ממוצע לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? לא
יש לכם מתניים? אין את זה לכל אחד? o_O מה צבע העור שלכם? לבן :/ מרוצים ממנו? לא :/ מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום יש לכם תחת גדול או קטן? חיח. נוטה לגדול יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? ויטמין P הרבה נותנים לכם מכות בתחת? חח זה מנהג אצלנו מרוצים מהגוף שלכם? לא לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? ממ בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ממ מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? חולצה יפה כזאת =] יש לכם הרבה בגדים? לא מספיק לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? חח לא P: אתם לובשים צבעים תואמים? כן. אבל לא מתאימה נעלים לחולצה וכאלה =] מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) ממ. איך שמתחשק =] אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? נצנצים. מרקרים ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? ככה היסטריים לגבי המראה? קצת ;[ אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? בסדר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) שש הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? לפעמים

בוהוטיהיז

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? ג'ינג'י (אבל בעיקר לבנות) מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? אין צבע מזעזע.. יש צבע+בנאדם=מזעזע מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם? זה לא משנה, העיקר שיהיה בריאויתאים לפנים של הבנאדם מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? כנ"ל מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? כתפיים כזה, אבל תלוי מי הבנאדם מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לפעמים מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) בדיוק שיניתי הכל, איזה קטע אתם בעד לצבוע את השיער? לא בתדירות גבוהה אבל כעיקרון כן לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? בלונד, כי אז אני אהיה דומה לשאלה מס' 2 מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! ג'ינג'י, שיער גלי עד אמצע הגב. יאמי האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? כשהיא אתיופית זה יכול להיות יפה, אם היא סתם מרוקאית-הודית זה מזוויע עיניים: מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק-טורקיז-אפור ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? כן מה צבע העיניים שכובש אתכם? ירוק-טורקיז-אפור. למרות שזה לא הצבע, זה המבט עיניים גדולות או קטנות? תלוי על איזה פנים מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? מעדיפה קצת יותר ירוק אבל מכפת לי ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כמעט לגמרי האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? זוועה מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? הסגול ההוא היה מדהים אתם יודעים לכבוש עם העיניים? כמובן
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא שמעתי עליו.. מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? תלוי בבנאדם ובלבוש אתם מדברים עם העיניים? כשיש צורך יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים: פנים מאורכות או קצרות? באמצע רזות או שמנמנות? באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים איך נראות הפנים שלכם? לא קצרות מדי ולא ארוכות מדי, שפתיים מלאות, עיניים חומות, עצמות לחיים גבוהות וטיפה בליטה מחורבנת על האף. אבל טיפה.. הוה מרוצים מהם? מאוד מה הייתם משנים בהם? את הבליטה, אבל זה לא משהו שהייתי עושה לו ניתוח מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יונתן מורגן (תוכלו למצוא אותו על הקרם הכתום של נטורל פורמולה, אלה החדשין עם התמונות על האריזה). יש לכם בלוטה באף? קצת יש לכם אף סולד או להפך? לא ולא מרוצים מהאף שלכם? פחות או יותר מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? לא זוכרת.. של בת דודה שלי אולי מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) לא זוכרת הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) תלוי אם זה מתאים לשאר התווים מצח גבוה או נמוך? גבוה. זה מיוחד לדעתי יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? קצת סומק, קצת מסקרה מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) לאדע.. יש לכם קמטים? קצת קמטי צחוק אבל לא משהו שאפשר לקרוא לו קמטים מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? שלך! האהאהא!! יש לכם חיוך יפה? כולם אומרים שכן.. מה החיוך הכי יפה שראיתם? של האפרוחון שלי
יש לכם שפתיים יפות? כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לסנדרה, חברה שלי, או לאורָן, עוד חברה איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? את של ג'וני דפ
מרוצים מהשפתיים שלכם? מאוד הן מתקלפות? כרגע כבר לא אתם שמים שפתון? לפעמים יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? היו, למזלי אתם מורטים גבות? יאפ גוף: אתם גבוהים? 1.70 יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? בינוני לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יאפ יש לכם מתניים? מותניים שומן או מותניים "טליה"? כי יש טליה.. מה צבע העור שלכם? כהה יחסית. ועוד שוזפתי היום מרוצים ממנו? טיפה יותר כהה יהיה מושלם מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שוקולד אתיופי יש לכם תחת גדול או קטן? קטן (אבל לא מדי) יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? אווו שחבל לכם על הזמן
הרבה נותנים לכם מכות בתחת? עד כאן, אלו תחומים שאני לא מוכנה להכנס אליהם כשאני לא בפורום סקס מרוצים מהגוף שלכם? כן, מאוד לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? אממ.. איפה שבד"כ מורידים..? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? של מי? של מה? פריט? הסבר מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? השמלה שקניתי לחתונה של אחותי יש לכם הרבה בגדים? כולם אומרים שכן, אני אומרת שלא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? יש מלאאא לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אני בקושי מתאימה את הגרביים לגרביים אז לבגדים?! אתם לובשים צבעים תואמים? בד"כ אני לובשת ג'ינס וחולצה כתומה מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אלגנט וספורט-אלגנט אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? תלוי לאן אני הולכת מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? אין דבר כזה ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן היסטריים לגבי המראה? תלוי איפה אני אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מצויין-מדהים-מעלף
מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? ג'ינג'ית עם עור בהיר, קצת נמשים, עיניים כחולות, מכנס לבן (חצי ג'ינסי חצי אלגנט), חגורה ירוק זית, חולצה ספורטיבית ירוק זית, נעלי ספורט שחורות הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? המון מרגישים טוב עם עצמכם? מאוד מה הכי חשוב לכם במראה? שהשילוב יצא טוב בסופו של דבר

MikeY fReAk

New member
שיהיה..../images/Emo79.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ירוק מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) גלי. מקום טוב באמצע מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? זה תלוי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? תלוי.. מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? סמיך אולי אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן+- מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) מממ אולי קצת יותר ארוך..אולי אתם בעד לצבוע את השיער? כן לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! בלונד כזה שממש רואים שהוא טבעי והוא כ"כ יפה שקשה לתאר. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? תלוי עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? חום ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא
מה צבע העיניים שכובש אתכם? ממממ ירוק/כחול/חום בהיר עיניים גדולות או קטנות? קטנות[אבל לא יותר מידי] מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? מאוד מאוד ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לאדעת לא נראה לי האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? חום בהיר נורא יפה כזה:] אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? חחח רק כשמעמם בשיעורים בספרייה מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון שחור אתם מדברים עם העיניים? אפחד לא עונה!:p יש לכם משקפיים? כן עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות[?] רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? לאדעת איך נראות הפנים שלכם? כמו..פנים?:p מרוצים מהם? כה מה הייתם משנים בהם? פחות חצ'קונים אף יותר יפה ושיניים יותר יפות.. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו: אמממ
יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? אין לי אף סולד.. מרוצים מהאף שלכם? לא כ"כ מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? אפעם לא ראיתי אף שהוא יפה לגמרי מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אף כזה גדול מרוח לצדדים הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? נמוך יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? לפעמים מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) קשה לתאר, נו
... יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? לאדעת.. יש לכם חיוך יפה? לא[בגלל השיניים:(] מה החיוך הכי יפה שראיתם? אמממ של איזו מישי בכיתה^^ יש לכם שפתיים יפות? נראה לי למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? אמממ מישי בכיתה:p איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?
מרוצים מהשפתיים שלכם? כה+- הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? איכ לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? כן;[ אתם מורטים גבות? מסדרים כאילו?:O כה. גוף: אתם גבוהים? כך אומרים. כולה 1.60.. יש לכם משקל עודף? אני חושבת שאני בתת משקל לבנות: יש לכן חזה גדול? לא:X לבנים: יש לכם ___ גדול? --- יש לכם רגליים ארוכות? כה יש לכם מתניים? דה:O מה צבע העור שלכם? בהיר מאוד:X מרוצים ממנו? לא ממש מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום אבל לא לגמרי יש לכם תחת גדול או קטן? נראה לי שהוא קצת גדול;[ יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? ?! הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא מרוצים מהגוף שלכם? לא ממש, ככה ככה. לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזיה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? --- אתם שעירים? לא כ"כ איפה כבר הורדתם שיערות? חחחח בכל מקום:p! כמעט
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? איזו חולצה נורא יפה שהשארתי בחנות;[ מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? מכנס ציפי יש לכם הרבה בגדים? לא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? נערף לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? --- אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? בד"כ לא אתם לובשים צבעים תואמים? כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) זרוק.. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לפעמים [אחרי הכל, אני נקבה
] מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? אמממ משו ממש ממש חושף ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? עוד שנתיים אהיה מרוצה הרבה יותר. היסטריים לגבי המראה? לא כ"כ כ"כ. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב:) מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) נערף הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא, וכבר שאלתם.. נותנים לכם מחמאות על המראה? כן..משוגעים. מרגישים טוב עם עצמכם? לא כ"כ.. מה הכי חשוב לכם במראה? קשה לומר, כל דבר קטן יכול לשנות..

Li Pi Girl

New member
תשובותבותבות../images/Emo153.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?
שחור ככה. מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?
ורוד... מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)?
גלי או חלק. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?
אמ... תלוי. או ארוך (עד הכתף והלאה אבל לא יותר מדי...) או קוצים... מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?
או קצוץ לגמרי או משו שהוא יכול לאסוף לקוקו. מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?
סמיך הכי יפה! אתם מרוצים מהשיער שלכם?
לא הכי... מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)
צבע כבר שיניתי. אורך אני חושבת. אתם בעד לצבוע את השיער?
תלוי. אם רוצים. אני לא מתנגדת. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?
ורוד מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!
השיער של סמארה... כשהוא לא רטוב.... האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?
ממש לא! עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?
ירוק. ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?
עוד לא... מה צבע העיניים שכובש אתכם?
בדרך כלל ירוק... עיניים גדולות או קטנות?
כמה שיותר גדולות! מה צבע העיניים שלכם?
ירוק! מרוצים ממנו?
מאוד! ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?
לא יצא... האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?
לא ממש לא! מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?
כחול ככה! אתם יודעים לכבוש עם העיניים?
בהחלט! אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?
מה זה?! מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?
שחור.... אתם מדברים עם העיניים?
עוד לא הגעתי למצב הזה... יש לכם משקפיים?
ברוך השם שלא... עדשות?
כנ"ל... פנים פנים מאורכות או קצרות?
אמ... לא זה ולא זה... רזות או שמנמנות?
רזות. אבל לא רזות מדי... מה לדעתכם הכי יפה בפנים?
העניים... איך נראות הפנים שלכם?
נחמד.... מרוצים מהם?
מאוד! מה הייתם משנים בהם?
את הסנטר אוליי... מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)
בראט פיט... צריך לתאר?! יש לכם בלוטה באף?
לא, וטוף שכך... יש לכם אף סולד או להפך?
אף חמוד ביותר! מרוצים מהאף שלכם?
כן. הוא חמוד! מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?
אין לי שמץ.... מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)
של מאור חזן... הוא סתם ארוך ועקום וגדול ו... אוי! הייתם עושים ניתוח אף?
לא! האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)
איכס! מצח גבוה או נמוך?
נמוך, אבל לא יותר מדי... יש לכם נמשים?
לא. אתם מתאפרים?
כן! מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)
מזאת אומרת?! יש לכם קמטים?
לא! וברוך השם! מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?
לא להזכיר לי את זה! יש לכם חיוך יפה?
אומרים שהוא יפה... אני לא הכי אוהבת.... מה החיוך הכי יפה שראיתם?
לא יודעת, אבל ראיתי אחד כזה... לא זוכרת איפה! הוא היה הכי מקסים! יש לכם שפתיים יפות?
לא משו.... למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?
אוראל ביסמוט או תאלי. איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?
ברגע זה של אמ... שמו ולדי... מרוצים מהשפתיים שלכם?
מסתדרים... הן מתקלפות?
פעם. אתם שמים שפתון?
רוב הזמן לא... יש לכם אזניים בולטות?
לא וטוב שכך. יש לכם חצ'קונים?
שתיים שלושה.. שלא יהו יותר. אתם מורטים גבות?
מסדר(ת) גוף: אתם גבוהים?
מטר 65. יש לכם משקל עודף?
לדעתי שתי קילו. אבל יש האומרים שלא... לבנות: יש לכן חזה גדול?
נורמאלי... לבנים: יש לכם ___ גדול?
נחמד. אני מסתדר איתו... יש לכם רגליים ארוכות?
לא ארוכות ולא קצרות. במידה הנכונה. יש לכם מתניים?
לא ממש. מה צבע העור שלכם?
לבן עם קצת שיזוף... אי אפשר להסביר את זה.... מרוצים ממנו?
מסתדרים מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?
שזוף... יש לכם תחת גדול או קטן?
נורמאלי. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי?
גם וגם... הרבה נותנים לכם מכות בתחת?
אני רוצה לראות שמישהו נוגע לי בתחת! אני אפתח אותו! מרוצים מהגוף שלכם?
כן! אפילו מאוד! לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?
שמונה חזיות בבת אחת! לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?
בוקסר! זה שולט! אתם שעירים?
תלוי איפה... איפה כבר הורדתם שיערות?
רגליים ובית שחי. אה והראש. בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?
חולצה רחבה ומכנס רחב... מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?
חולצה של אמינם... יש לכם הרבה בגדים?
לא הייתי אומר(ת) לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
חולצה רחבה ומכנס (רצוי ג'ינס) רחב. לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
אותו הכנ"ל. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?
לא תמיד. רק כשרואים את הגרביים. אתם לובשים צבעים תואמים?
לפעמים. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)
פריקי או זרוק. הכי טוב! אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?
ממש לא! מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?
חצאית ורודה שלא מכסה אפילו ס"מ מהגוף. ואיזו חולצה של שרמוטה... איכס! ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?
כן! היסטריים לגבי המראה?
לא. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאו

britney4u

New member
חח שלי

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? בלונד, שטני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?אדום, ירוק, כחול מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) גלי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך עד אחרי הכתפיים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר רגיל וגלי מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? לא יודע אתם מרוצים מהשיער שלכם? ממש לא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) צבע+מבנה אתם בעד לצבוע את השיער? כן אני אוהב לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?ירוק+כחול+אדום מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! לא זוכר יש הרבה האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? איכככ לא!!! עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול כהה, חום דבש בהיר, או ירוק-זית בהיר ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? חח לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול כהה עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? תכלת זוהר מרוצים ממנו? מאוד ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כושי- לא, אבל מישהו שחום שזוף עם עיניים תכולות זה יפהההההה מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחולות כהות - של הכוכב משר הטבעות אתם יודעים לכבוש עם העיניים? טחח לא
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מכיר את העיתון אבל לא קורא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? מה אני יודע/מבין? יש הרבה אתם מדברים עם העיניים? לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? ממ לא יודע רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? לא יודע.. הכל איך נראות הפנים שלכם? שפתיים כהות כאלה ועיניים תכולות אף יפה ושיער שחור טבעי מרוצים מהם? זה תלוי במצבי רוח, פעם אני שונא ת'פנים שלי ופעם אני אוהב אותם מה הייתם משנים בהם? את האף (שהוא דווקא בסדר אבל הייתי רוצה לשנות אותו) מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) טיילור מהיפים והאמיצים יש לכם בלוטה באף? מה זה בכלל? יש לכם אף סולד או להפך? לא
מרוצים מהאף שלכם? לא ממש. מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? יש הרבה מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) של נחי מהשיר שלנו הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) נשמע מזעזע מצח גבוה או נמוך? בינוני יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) הרבה יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? הרבה יש לכם חיוך יפה? כן, אני אוהב את החיוך שלי מאוד מה החיוך הכי יפה שראיתם? של בריטני ספירס יש לכם שפתיים יפות? לפעמים למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא יודע איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? לא יודע מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? יש תקופות קילוף לכל אחד, כרגע לא ומזמן לא היה לי אתם שמים שפתון? לא חח יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? היו ונעלמו לחלוטין אתם מורטים גבות? אני רוצה גוף: אתם גבוהים? כן יחסית לגיל שלי (בן 15.10 - 1.75.. גבוה לא?) יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? כשהוא עומד, כן.
יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים? אממ כן (?) נראה לי מה צבע העור שלכם? לבן-שחום מעט מרוצים ממנו? כן ותמיד אפשר לשזף אותו, זאת לא בעיה מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום יש לכם תחת גדול או קטן? יפה יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חח אני עובד עליו
הרבה נותנים לכם מכות בתחת?לא מרוצים מהגוף שלכם?כרגע, לא. אבל אני עובד עליו לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?רגילים אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? זקן ושפם בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינסים וחולצות טריקו יפות מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? כל מה שנראה טוב יש לכם הרבה בגדים? כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס עם גופיה לבנה וחולצה יפה חצי מכופתרת וגם גופיות יפות למי שיש זרועות יפות אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא אתם לובשים צבעים תואמים? לפעמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) הכל אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? כבר לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? אלגנט ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? בסה"כ, כן, אבל יש מה לשפר ואני עובד על זה היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: כרגע - טוב, עוד שנה - מעלף מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) אממ צבע עור שחום (לא יותר מדי) עיניים תכולות שיר שחור או בלונדיני, חולצה בהיר הוג'ינס משופשף יפה) הייתם עושים ניתוח פלסטי? כן נותנים לכם מחמאות על המראה? כן תמיד מרגישים טוב עם עצמכם?לפעמים מה הכי חשוב לכם במראה? הכל

מצחיחנעכגדכעיחלךצתמלנהבעו

: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?חום-שטני כזה מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ממ מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) תלתלים כמו בפרסומות חח
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? בינוני מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? או קצוץ או שיער ארוך כאילו חח מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) הייתי מבהירה אותו מדגישה תתלתלים ועושה אותם יותר נורמלים ומהקרקפת ולא מהאמצע =\ אתם בעד לצבוע את השיער? לא זה הורס אותו לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק ? חח מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! תלתלים מעוצבים אחד אחד... על בלונדה האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק או טורקיז כזה ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? ראה שאלה ראשונה עיניים גדולות או קטנות? בינוני.. אם כבר גדולות מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? לא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא קיים. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן ראיתי פעם מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? משו נדיר. שילוב של הירוק והטורקיז הזה משו כמו ים יפה סוף אתם יודעים לכבוש עם העיניים? מה ? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? מממממ אתם מדברים עם העיניים? מה ????????????????. יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? שממנות מה לדעתכם הכי יפה בפנים?עיניים איך נראות הפנים שלכם? מה ? מרוצים מהם? בערך מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) מממ אגם רודברג ? אילנית לוי ? ואחת מהכיתה שלי גם משו יפה יש לכם בלוטה באף? חח מה ?? יש לכם אף סולד או להפך? סולד מרוצים מהאף שלכם? לא ממש מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? זאתי מהכיתה לי ממקודם חח מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) עוזי כהן ? והמורה למדעים.. היא דומה לנשר זה לא אף זה מקור הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) חח לא... מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים תלוי לאן ביום יום לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? יש לי רווח בשיניים... תחשבו לבד חח מה החיוך הכי יפה שראיתם? ממ של כל הדוגמניות יש לכם שפתיים יפות? לודעת למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? מורן אייזנשטיין... אבל זה לא ניחשב נכון ? אז לוידעת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? כן אתם שמים שפתון? מלא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? כמעט וןלא בחלי עין הרע חח אתם מורטים גבות? דא גוף: אתם גבוהים? ממש לא יש לכם משקל עודף? לא נ לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? צהוב חח.. =\ מרוצים ממנו? ממש לא מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום כזה יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חחחחחחח מההההה הרבה נותנים לכם מכות בתחת? חחח לא מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? שלי ? ג'ינס אחד מפיוטה וג'ינס אחד מאוקסיג'ן מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? זה לא מה שהרגע שאלתם ? יש לכם הרבה בגדים? מממ בגדים אף פעם לא יהיו הרבה לאפחד... תמיד חסר
לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס 3\4 וגופייה בצבע קיצי לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? חחח לא במיוחד אתם לובשים צבעים תואמים? אז לא. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) מממ אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? די כן מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? מממ ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? בערך =\ היסטריים לגבי המראה? לט אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עור כהה עיניים ירוקות ושיער חום בינוני ? הייתם עושים ניתוח פלסטי? אם הייתי במצב שממש חייב כן נותנים לכם מחמאות על המראה? כן.. לכולם לא ? מרגישים טוב עם עצמכם? בערך מה הכי חשוב לכם במראה? המראה..? חח שאלון נחמד =]

למעלה