שאלון יופי

../images/Emo80.gif ארוף אבל מגניב../images/Emo13.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום בהיר מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ג'ינג'י מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) גלי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? קצת מעבר לקתפיים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? טיפה מעל האוזניים מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? מאודד מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) כלום! אתם בעד לצבוע את השיער? לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? וורוד, ירוק, כחול והרשימה עוד ארוכה.. מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! אממ.. לא זוכרת האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא חושבת.. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול(צבע העיניים שלי.. מאושרת
) וירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא אבל פעם בלילה כשהסתכלתי על עצמי במראה היו לי עיניים סגולות בהירות כאלה.. מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול וירוק כהה עיניים גדולות או קטנות? בינוניות מה צבע העיניים שלכם? כחוללל שולטטט! מרוצים ממנו? מאוד!! ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? אממ.. לחברה שלי מהכיתה, ענבל יש עיניים חומות ממש כהות שזה נראה כמו שחור. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול כמו שלי:)(אני לא מתלהבת..) אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אני חושבת אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? לעיניים שלי וורוד חלש וסגלגל אתם מדברים עם העיניים? לפעמים יש לכם משקפיים? כן אבל רק לרחוק.. עדשות? בחיים לא! פנים פנים מאורכות או קצרות? באמצע רזות או שמנמנות? בינוניות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? העיניים איך נראות הפנים שלכם? קצת מאורכות, די רזות, חלקות ויפות
מרוצים מהם? מאוד מה הייתם משנים בהם? אממ.. אולי שלא יהיו יותר מדי פצעוני בגרות.. חח מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו): את הפנים שלי:) יש לכם בלוטה באף? מה ז'תומרת? יש לכם אף סולד או להפך? מההה? מרוצים מהאף שלכם? מאוד מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? שלי מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אממ.. אין כזה הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) חח זה מצחיק.. מצח גבוה או נמוך? נמוך יש לכם נמשים? כן הרבה אתם מתאפרים? למסיבות.. מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) שלי ושל עידו ילד מהשיכבה שלי.. ויש בעצם עוד המון שאין לי כוח לכתוב יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? של המורה שלי למדעים, רעיה יש לכם חיוך יפה? כן מה החיוך הכי יפה שראיתם? וואו יש הרבהה.. יש לכם שפתיים יפות? כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא יודעת.. אולי למישמש2.. נקרא לה עמית בקיץ-קץ איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מאיפה לי אני קטינה עדיין.. מרוצים מהשפתיים שלכם? כן מאוד הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? לפעמים יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? קצת אתם מורטים גבות? לאאאאא גוף: אתם גבוהים? כן יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? מה זה השאלות האלה..? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים? למי אין.. מה צבע העור שלכם? שחום קצת מרוצים ממנו? מאוד מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום קצת כמו שלי יש לכם תחת גדול או קטן? בינוני..(איזה ששלות או מי גודנס..) יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? לא יודעתתתת... הרבה נותנים לכם מכות בתחת? אפשר להגיד.. מרוצים מהגוף שלכם? מאוד לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? גופית.. לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? קצת איפה כבר הורדתם שיערות? בשום מקום בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? אממ.. גופיות ומכנסיים קצרות מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? לא יודעת.. יש לכם הרבה בגדים? כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ורוד כהה וורוד בהיר ואדום אם כתום לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא תמיד אתם לובשים צבעים תואמים? כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) רגיל.. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לפעמים.. חח מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? לא יודעת.. ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? ברור! היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים): עור בהיר אם עיניים כחולות, שיער בלונדיני, חולצה תכלת וג'ינס כחול הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? כן הרבה.. במיוחד על העיניים מרגישים טוב עם עצמכם? מאוד מה הכי חשוב לכם במראה? אממ.. הכל אני חושבת

למעלה