שאלון יופי

LOVE SIMS 2

New member
שאלון יופי

שיער:
מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אתם בעד לצבוע את השיער? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? עיניים
מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? מה צבע העיניים שכובש אתכם? עיניים גדולות או קטנות? מה צבע העיניים שלכם? מרוצים ממנו? ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים? עדשות? פנים
פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף:
אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה...
מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה?

victoria777

New member
או קיי

מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?כשיש כמה גוונים של חום מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?ג'ינג'י בהיר מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) טיפה גלי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?7 ס"מ אחרי הכתפיים בערך מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?קצת אחרי העורף מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?סמיך אבל לא יותר מידי. אתם מרוצים מהשיער שלכם?מאוד מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)כלום אתם בעד לצבוע את השיער?לא.טבעי זה הכי יפה לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?אם כבר הייתי צובעת-אז לא הייתי צובעת לשום צבע שהוא לא חום(פשוט לא יתאים לי בלונד,שחור וג'ינג'י) מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!מאיפה לי? האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?זאת זוועה עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?ירוק,כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?הצבעים האהובים עליי מן הסתם עיניים גדולות או קטנות?בינוניות מה צבע העיניים שלכם?ירוק מרוצים ממנו?מאוד ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?לא יודעת אתם יודעים לכבוש עם העיניים?לא ניסיתי אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?יש דבר כזה? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?שילוב של 2 צלליות בגווני אדמה או ורוד אתם מדברים עם העיניים?לא ממש יש לכם משקפיים?לא עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות?הכי טוב באמצע.מבין שתי האופציות האלה עדיף מוארכות רזות או שמנמנות?רזות אבל לא יותר מידי מה לדעתכם הכי יפה בפנים?העיניים איך נראות הפנים שלכם?אורך בינוני,רוחב בינוני,עצמות לחיים מעט בולטות. מרוצים מהם?ברך מה הייתם משנים בהם?את האף והשפתיים(וגם את היובש על הסנטר אבל זה גם ככה זמני בלבד) מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)לא יודעת יש לכם בלוטה באף?כן יש לכם אף סולד או להפך?לא סולד ולא נוטה כלפי מטה מרוצים מהאף שלכם?לא הכי מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?לא יודעת מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)לא זוכרת דבר כזה הייתם עושים ניתוח אף?לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)לא מצח גבוה או נמוך?נמוך יש לכם נמשים?קצת אתם מתאפרים?לפעמים מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)לא יודעת יש לכם קמטים?אני צעירה מידי לזה מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?מרילין מנסון
יש לכם חיוך יפה?לא משהו מה החיוך הכי יפה שראיתם?לא יודעת יש לכם שפתיים יפות?לא למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?לא יודעת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?לא אוהבת לנשק מרוצים מהשפתיים שלכם?הן עקומות מידי הן מתקלפות?לא אתם שמים שפתון?לפעמים יש לכם אזניים בולטות?רק כשיש דלקות יש לכם חצ'קונים?קצת אתם מורטים גבות?כן גוף: אתם גבוהים?כן יש לכם משקל עודף?לא,אבל אני רוצה לרזות קצת לבנות: יש לכן חזה גדול?לא לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות?כן יש לכם מתניים?כן מה צבע העור שלכם?ידיים ושוקיים שזופות,בטן בהירה ומסנוורת מרוצים ממנו?לא,הוא לא אחיד בכלל מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?כשיש שיזוף עדין יש לכם תחת גדול או קטן?קטן יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? לא ההגדרה של התחת שלי.אני שמחה שהיא לפחות לא שטוחה לגמרי. הרבה נותנים לכם מכות בתחת?לא מרוצים מהגוף שלכם?לא לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?רמת שעירות סבירה איפה כבר הורדתם שיערות?רגליים,שחי בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?אני נורא אוהבת ג'ינסים מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ג'ינס כהה(כל 3 הג'ינסים שלי כהים דרך אגב),שמלה ורודה,מעיל כחול ארוך יש לכם הרבה בגדים?לא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?תלוי מתי ולאן לובשים לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?רק כשאני שמה נעלי עקב שמשפשפות לי נורא עם מכנס ארוך,אני מוסיפה גרביים שמתאימות לחולצה. אתם לובשים צבעים תואמים?פחות או יותרץ מה הסגנון שלכם? הכי רגיל שיש אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?מכנס שחותך את החריץ בישבן שלי ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?יש הרבה מה לשפר היסטריים לגבי המראה?לא אתם נראים: סביר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)-איך הדוגמה של הבגדים נכנסת לתמונה בכלל?אצל כל אחד יש שילטב מנצח אחר. הייתם עושים ניתוח פלסטי?לא נותנים לכם מחמאות על המראה?כן מרגישים טוב עם עצמכם?בערך מה הכי חשוב לכם במראה?היופי הפנימי חחח.בעקרון כשיש לי מצב רוח טוב אני נראית בהתאם.

נחמד... ../images/Emo98.gif

שיער:
מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?
חום או שחור. מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?
אפור.
מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)
תלתלים
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?
עד לכתפיים או יותר ארוך.
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?
קצר :) מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?
ברור שבאמצע. אתם מרוצים מהשיער שלכם?
כן. מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)
שומדבר.
אתם בעד לצבוע את השיער?
לא. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?
לבלונד. מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!
אני פשוט אשים תמונה
האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?
איכס. עיניים: מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?
ירוק
ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?
לא. מה צבע העיניים שכובש אתכם?
ירוק
עיניים גדולות או קטנות?
גדולות. מה צבע העיניים שלכם?
חום. מרוצים ממנו?
אממ כן. ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?
אולי. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?
לא. מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?
ירוק קצת כהה.
אתם יודעים לכבוש עם העיניים?
עם המבט, אולי.
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?
לא. מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?
עיפרון שחור, או כחול כהה, מסקרה שחורה, אייליינר שחור, צללית ירוקה... (תלוי בעיניים). אתם מדברים עם העיניים?
לפעמים. יש לכם משקפיים?
לא. עדשות?
לא. פנים: פנים מאורכות או קצרות?
אממ באמצע. רזות או שמנמנות?
שונאת פנים רזות!!! שמנמנות זה הכי יפההה. מה לדעתכם הכי יפה בפנים?
השפתיים
והעיניים
איך נראות הפנים שלכם?
סבבה. מרוצים מהם?
כן. מה הייתם משנים בהם?
אממ לא יודעת.
מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)
ג'ניפר לופז
. יש לכם בלוטה באף?
ממש לא. יש לכם אף סולד או להפך?
סולד. מרוצים מהאף שלכם?
כן! מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?
של ג'ניפר לופז.
מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)
איכס, לא חסר. הייתם עושים ניתוח אף?
לא. האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)
בטח!!! שלא. מצח גבוה או נמוך?
לא יודעת. יש לכם נמשים?
לא. אתם מתאפרים?
לפעמים. מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)
יואווו
לא חשוב!!! יש לכם קמטים?
לא. מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?
יש הרבה. יש לכם חיוך יפה?
לא יודעת. מה החיוך הכי יפה שראיתם?
של ג'ניפר לופז...
יש לכם שפתיים יפות?
כן. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?
למישהי. איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?
...
מרוצים מהשפתיים שלכם?
כן. הן מתקלפות?
לא!!! אתם שמים שפתון?
לפעמים. יש לכם אזניים בולטות?
לא. יש לכם חצ'קונים?
לא. אתם מורטים גבות?
כן. גוף: אתם גבוהים?
כן. יש לכם משקל עודף?
לא. לבנות: יש לכן חזה גדול?
לא. לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות?
כן. יש לכם מתניים?
מן הסתם. מה צבע העור שלכם?
שזוף. מרוצים ממנו?
כן
מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?
שלי. יש לכם תחת גדול או קטן?
חחח לא גדול ולא קטן. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי?
שיהיה. הרבה נותנים לכם מכות בתחת?
חחח אני אהרוג את מי שיגע לי בו! מרוצים מהגוף שלכם?
אמממ כן. לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?
חזייה. לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?
לא. איפה כבר הורדתם שיערות?
מה אכפת לך? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?
ג'ינס וגופיה. מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?
הגופיות שלי. יש לכם הרבה בגדים?
כן. לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
ג'ינס וגופיה.חחח לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?
לא. אתם לובשים צבעים תואמים?
לא. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)
רגיל. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?
לא ממש. מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?
שמלה.
ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?
כן. היסטריים לגבי המראה?
לא ממש. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?
ט

המשך...

ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?
כן. היסטריים לגבי המראה?
לא ממש. אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?
טוב מאוד. [נראה לי
] מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)
עור שזוף, עיניים ירוקות או חומות, שיער שחור תלתלים או חלק, חולצה שחורה וג'ינס.
הייתם עושים ניתוח פלסטי?
לא. נותנים לכם מחמאות על המראה?
כן. מרגישים טוב עם עצמכם?
כן. מה הכי חשוב לכם במראה?
שיהיה מטופח.

MissNusha

New member
קיי(=

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? בלונד טבעי.. מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? אמ... סגול מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מתולתל מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד הפס התחתון של החזייה בערך.. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? ארוך אבל לא מידי. מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אמ.. לא יודעת אתם מרוצים מהשיער שלכם? לאאאאא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)צבע (אבל לא צביעה.. טבעי.. חח) ויותר נפח אתם בעד לצבוע את השיער? אחרים רכן אבל אני לא מעיזה.. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? סגול אדום כחול וכו' מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! יש לי ילד בכיתה (בן) עם שיער מדהים!!! אפילו אמא שלי אומרת.. חח כזה מתולתל, שחור אבל לא קצר מידי, וארוך לא לגמרי.. לא יודעת איך לתאר אבל ממש יפה האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול או שחור עיניים גדולות או קטנות? קטנות מה צבע העיניים שלכם? כחול מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? תכלת בהיר.. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? חחחחח לא יודעת אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?לאאאאא אני אלרגית לאיפור אופייי אתם מדברים עם העיניים? לא חחח יש לכם משקפיים? לא עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? שמנמנות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיינים איך נראות הפנים שלכם? רע מרוצים מהם? לא מה הייתם משנים בהם? הכל מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) לא יודעת יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? לא מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? חח לא יודעת מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) חחחח הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) חחח לא מצח גבוה או נמוך? גבוה אבל לא מידי יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? אלרגית לאיפור.. אופי מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) אימג'ן. (שם אוסטרלי) ממש חמודה יש לה פנים שמנמנות אבל לא יותר מידי.. חלקות.. נעימות.. יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? אמ... יש לכם חיוך יפה? לא מה החיוך הכי יפה שראיתם? חח.. אמ.. לא יודעת יש לכם שפתיים יפות? הן פסדר למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? אמ... איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? של קני. מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? כן יש לכם אזניים בולטות? לא ממש יש לכם חצ'קונים? כן אתם מורטים גבות? לפעמים. אבל בעיקר רק עושה הפרדה גוף: אתם גבוהים? כן יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לא)= לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? בהיר מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? קרמי כזה.. יש לכם תחת גדול או קטן? חחח יש לי בסדר נוטה לגדול אבל לא ממש.. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? אה? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? כן בעיקר בנים חחח מרוצים מהגוף שלכם? ככה-ככה לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? בית שחי, קו בקיני (מפשעת), רגליים. בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? חצאיות מיני מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? אמ.. לא יודעת יש לכם הרבה בגדים? לא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? חצאית מיני וגופייה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) זרוק אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא ממש מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? שמלת ללא כתפיות ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לא היסטריים לגבי המראה? בערך אתם נראים: בסדר, מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עור בעיר עיינים כחולות שירע בלונדיני טבעי עם חולצה בצבע ורוד בהיר וג'ינס. הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה?כן מרגישים טוב עם עצמכם? ככה-ככה מה הכי חשוב לכם במראה? הפנים

D o o S h a

New member
ארוךך... זה טוב!

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? ג'ינג'י מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ורוד מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? קצת יותר מקרה ארוך מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצררררר מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) מבנה! אתם בעד לצבוע את השיער? לא זה הורס אותו~! אבל אין לי התנגדות לכמה גוונים נחמדים.. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! טוב.. של מישהי מהשכבה שלי יש לה שיער חלק לאללה כל הזמן היא נראית כאילו היא על פן, ויש לה שיער בצבע מ-ד-ה-י-ם כזה חום שטני מ=ה=מ=ם שנורא מתטאים לה לפרצוף! וכל מה שהיא עושה איתו הוא נשאר מדהים! מקנאה בה! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? נורא עיניים : מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול ים כזה ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא.. רק בתמונות בגלל הפלאש מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול עיניים גדולות או קטנות? בינוניות לכיוון גדולות מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? כן למה לא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא זה מפחיד האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? שיהיה לו בכיף מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? לא שאל תאת זה כבר? אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא.. מה זה? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? לצערי עדשות? מפחיד אותי שיתתקע לי בעין או ייקרע או משהו כזה.. קרה לחברה שלי פנים : פנים מאורכות או קצרות? באמצע רזות או שמנמנות? רזות אבל לא יותר מדי מה לדעתכם הכי יפה בפנים? אצל כל אחד זה משהו אחר איך נראות הפנים שלכם? נראות... מרוצים מהם? בערך מה הייתם משנים בהם? לא'ידעת.. בכללי מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) לא זוכרת יש לכם בלוטה באף? למה הכוונה? יש לכם אף סולד או להפך? ממ? מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אף ענקי של ילדה אחת.. בחים שלי לא ראיתי כזה דבר מפחידדדדד הייתם עושים ניתוח אף? לאאאא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) נופפ מצח גבוה או נמוך? אמצע יש לכם נמשים? כןן :) אתם מתאפרים? יאפפ מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) של בת דודה שלי הקטנטונת... יש לכם קמטים? מה פתאום מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? רוני יש לכם חיוך יפה? לא מה החיוך הכי יפה שראיתם? בעיתון יש לכם שפתיים יפות? הו פסדר למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? מממ... מישהו איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? כן אפשר להגיד הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? כשהן יבשות יש לכם אזניים בולטות? לא משהו.. חח יש לכם חצ'קונים? ברגע זה ממש.. לא אתם מורטים גבות? יסס גוף: אתם גבוהים? כן יש לכם משקל עודף? להפך.. חיחי לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? חחח יש לכם רגליים ארוכות? בערך יש לכם מתניים? במקרה מה צבע העור שלכם? רגיל? מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? כמו שלי יש לכם תחת גדול או קטן? מה זה השאלות האלה?!? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חיחי הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לאאא מרוצים מהגוף שלכם? אפשר להגיד לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? קצת... קצת הרבה... איפה כבר הורדתם שיערות? רגליים, שפם... בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? חצאית מ-ד-ה-י-מ-ה מארגנטינה יש לכם הרבה בגדים? יסס לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לא'ידעת לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? רק כשרואים אותן אתם לובשים צבעים תואמים? לפעמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) גם וגם אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא משהו מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? מממ ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? אפשר לומר... היסטריים לגבי המראה? נופפ אתם נראים: מצויין, מדהים, מעלף! סתם.. לא יודעת.. כל אחד חושב מה שבא לו... זה אישי מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) אויש... הייתם עושים ניתוח פלסטי? לאאא נותנים לכם מחמאות על המראה? יאפפ מרגישים טוב עם עצמכם? כעע מה הכי חשוב לכם במראה? הפנים והבגדים

nni8

New member
מיייי

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? לאדעת מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) תלתלים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?עד אחרי הכתפיים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?ממ קצר יחסית אבל לא ממש מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם?לא ממש מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)צבע ומבנה אתם בעד לצבוע את השיער?למה לא?מי שרוצה שיהנה השיער שלו לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?לצבעים ממש לא טבעים מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!לאדעת האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?שחורר או חום או דבש חח ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?חום עיניים גדולות או קטנות?גדולות מה צבע העיניים שלכם?ירוק מרוצים ממנו?לא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?בערך האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?לאדעת אתם יודעים לכבוש עם העיניים?ממ לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?תלוי למי אבל עיפרון רולזז אתם מדברים עם העיניים?לפעמים יש לכם משקפיים?לא עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות?באמצע רזות או שמנמנות?שמנמנות חעחע מה לדעתכם הכי יפה בפנים?עיניים איך נראות הפנים שלכם?רגילות?! מרוצים מהם?לא מה הייתם משנים בהם?לאדעת מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) אין לי שמץ יש לכם בלוטה באף?לא יש לכם אף סולד או להפך?ממ הייתי אומרת סולד מרוצים מהאף שלכם?כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?טחח מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) ממ של אלכס מהדוגמניות?!טחחח הייתם עושים ניתוח אף?לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך?אמצע יש לכם נמשים?לא רק באף אולי קצת אתם מתאפרים?עיפרון מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)לאדעת יש לכם קמטים?לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?לאדעת יש לכם חיוך יפה?לא נראה לי מה החיוך הכי יפה שראיתם?חח לא יודעת רחב כזה יש לכם שפתיים יפות?רגילות למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?אין לי שמץ איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?ממ.. מרוצים מהשפתיים שלכם?בסדר הן מתקלפות?לא אתם שמים שפתון?לא יש לכם אזניים בולטות?לא יש לכם חצ'קונים?לא ממש אתם מורטים גבות?כן גוף: אתם גבוהים?כן יש לכם משקל עודף?לא ממש לבנות: יש לכן חזה גדול?... לבנים: יש לכם ___ גדול?... יש לכם רגליים ארוכות?ממ יש לכם מתניים?מן הסתם מה צבע העור שלכם?לבן חום מרוצים ממנו?לא ממש מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?חום בהיר כזה יש לכם תחת גדול או קטן?טחח לאדעת יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם?לא לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?לא איפה כבר הורדתם שיערות?טחח לאדעת בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?אין מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?לאדעת יש לכם הרבה בגדים?יחסית לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?ממ לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא אתם לובשים צבעים תואמים?כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)זרוק ספורטיבי אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?ממ לאדעת ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?לא היסטריים לגבי המראה?לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?בסדר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) ממ לאדעת הייתם עושים ניתוח פלסטי?לא נותנים לכם מחמאות על המראה?לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם?בסדר מה הכי חשוב לכם במראה?ממ

אממ, אוקיי, שיהיה.

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום בהיר נוטה לשטני כזה או שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? אפור חום כזה בעע מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) גלי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד הכתפיים והלאה מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? אממ, כמו טום דלונג כזה מבלינק 182 או כמו קורט קוביין כזה מנירוונה מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע. אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) כלום. אוהבת אותו. רציני. אתם בעד לצבוע את השיער? כן לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ג'ינג'י או בלונדיני, פשוט לא מתאים לי. מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! שיער אדום כזה מתולתל לאיזה אחת בפרסומת, ראררר שקסי עד פחד. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא, זה דוחה. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? עדשות כן. מה צבע העיניים שכובש אתכם?ירוק דבש כזה או ירוק רגיל. עיניים גדולות או קטנות? אממ לא אכפת לי, העיקר שיראו על טוב לב, מאד חשוב לי שאני אסתכל לחבר שלי בעיניים ואני אראה שהוא אוהב אותי. מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? זה הדבר היחיד שמתאים לי, אז כן. ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?לא. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא, אבל כושי עם עיניים ירוקות זה יפה בטרוף. מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? ירוק כזה. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אממ, אני יודעת לכבוש עם השפתיים
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אממ קו דק של עיפרון שחור מתחת לעין ובעפעפים סגול בהיר כזה. אתם מדברים עם העיניים? כן. יש לכם משקפיים? לא עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות? לא אכפת לי. רזות או שמנמנות? באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים?השפתיים והעיניים איך נראות הפנים שלכם? אממ אחלה. מרוצים מהם?כן מה הייתם משנים בהם?כלום מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) עזבו אותי, באמא שלכם. יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? להפך, יש לי אף חמוד. מרוצים מהאף שלכם?כןןן בטרוף. מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? שלי
מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) של סבא שלי, יאבה, אף מפחיד. הייתם עושים ניתוח אף?נייט האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא, יאק. מצח גבוה או נמוך? באמצע. יש לכם נמשים? טיפה אתם מתאפרים? רק בעיניים ולפעמיים מייקאפ או משהו. מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)פנים של כלב, חעחעחע. יש לכם קמטים?לא. מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? לא שאלתם אותי את זה כבר? יש לכם חיוך יפה? כה, יש לי שפתיים יפות, רק חבל שהשיניים שלי בעעע. מה החיוך הכי יפה שראיתם? של ג'וליה רוברט, רארר, איזה חיוך. יש לכם שפתיים יפות?כהההה, עבות כאלה. גרררר. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לאדעת. איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? הכל, חוץ מדקות דקות דקות שבכלל לא רואים. מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות?לא אתם שמים שפתון?לא יש לכם אזניים בולטות? כן. יש לכם חצ'קונים?לא אתם מורטים גבות? עם פינצטה, חעחעח גוף: אתם גבוהים? 1.72, כן אני גבוהה. יש לכם משקל עודף? כן, בעעע. לבנות: יש לכן חזה גדול? אממ, יש לי סי. לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות?כן יש לכם מתניים?לא, הן נאבדו, איזה שאלה טיפשה, ברור שיש לי. מה צבע העור שלכם? מוקה כזה, אבל יותר נוטה ללבן מאשר לחום. מרוצים ממנו?לא, אני רוצה להיות לבנה, אבל ככה אומרים לי שאני אקזוטית וזה כיף. מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום כזה. יש לכם תחת גדול או קטן? גדול, ענקי. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? אה? לא, יש לי ויטמין בי 12! הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא. מרוצים מהגוף שלכם?תלוי ממה, יש לי משקל עודף אז זה מעצבן לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזיה. לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? אממ, אני לא חלקה, אבל אני גם לא שעירה, ככה שאני בסדר לפי דעתי. איפה כבר הורדתם שיערות? רגליים, בית שחי וגבות בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מכנסיים שחורים מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?החולצה של לד זפלין יש לכם הרבה בגדים?יחסית כן. לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?מכנסיים שחורים וגופיה בורדו, שקסי. לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא אתם לובשים צבעים תואמים?לפעמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)זרוק אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?אני חושבת שאין כזה אחד. אבל חולצות בטן אני שונאת ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? תאחלס כן, רק הייתי רוצה להיות רזה, כי אני שמנה כזאת. היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב+ מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)לבנים זה שיער דיי ארוך אפשר להגיד, שטני כזה עם עיניים ירוק דבש כזה ולבנים. לבנות לא אכפת לי. הייתם עושים ניתוח פלסטי? אממ אולי רק שאיבת שומן. נותנים לכם מחמאות על המראה?כן, ברור:p חעחעחע, מרגישים טוב עם עצמכם?כן מה הכי חשוב לכם במראה?להיות רזים!? וחבל שאני לא

la nana 2004

New member
עונהההה

מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור סיני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? כחול מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד הכתפיים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קרה מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) מבנה אתם בעד לצבוע את השיער? לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? כחול מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? ממש לא!! עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול בהיר ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? הייתה אשה פעם בטלוויזיה.... מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול בהיר עיניים גדולות או קטנות? תלוי מה צבע העיניים מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? לא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן זה יהיה יפה מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול בהיר בהיר כמעט לבן אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא יודעת... אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? סגול או לבן אתם מדברים עם העיניים? לפעמיים יש לכם משקפיים?לא עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? העיניים איך נראות הפנים שלכם? ככה ככה... מרוצים מהם? בערך מה הייתם משנים בהם? לא יודעת... לא ממש מפריע לי משהו מסוים מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) קמילה בורדונבה כי יש לה פרצוף מהמם באמת, התווי פנים שלה מהממים יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? לא מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? לא יודעת... מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אמממ בערך משהו כזה.... הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? באמצע יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) לא יודעת יש לכם קמטים? לא, מה שאני בת 80?? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? ראיתי די הרבה.... יש לכם חיוך יפה? לא יודעת מה החיוך הכי יפה שראיתם? של קמילה בורדונבה יש לכם שפתיים יפות? לא יודעת למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא יודעת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? יפות מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? כן אתם מורטים גבות? לא גוף: אתם גבוהים? לא יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? בערך... לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? בהיר מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לא לבן מדי ולא שחום מדי יש לכם תחת גדול או קטן? קטן יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? בערך... הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא מרוצים מהגוף שלכם? לא כל כך לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? רגליים ובית שחי בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מכנס עם הרבה כיסים ומתרחב בסוף. מה הבגד האהוב עליכם בארון שלכם? מכנס שחור של הוניגמן יש לכם הרבה בגדים? בערך.. לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? שחור עם כחול לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) זרוק וצמוד אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? שמלה משנות החמישים ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? בערך.. היסטריים לגבי המראה? לא כל כך אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? סביר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עור שחום עם עיניים כחולות בהירות, שער שחור סיני חלק עד הכתפיים, חולצה כחולה ומכנס שחור הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמיים מרגישים טוב עם עצמכם? לפעמיים מה הכי חשוב לכם במראה? הגוף

עשיתי את כול השאלון... עם סמיילים ו

הכול ... ואז זה נימחק לי!!! איזה ביעוס!!!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifיופיייייייי

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום בהיר מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? בלונד-לבן מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם? חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד הכתפיים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קוצים מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא ממש מה הייתם משנים בו? מבנה אתם בעד לצבוע את השיער? כן לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? בלונד מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! שיער חלק וגולש בצבע חום בהיר האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? יש שמתאים להן ויש שלא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוקות או דבש ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? ירוק או דבש עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? חום כהה מרוצים ממנו? לא ממש ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? ירוק כמו של יאיר אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עיפרון שחור וצללית לא גסה אתם מדברים עם העיניים? לפעמים יש לכם משקפיים? כן|סדג| עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? משהו באמצע רזות או שמנמנות? משהו באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים? העיניים איך נראות הפנים שלכם? רזות, אני לא יודעת לתאר פנים מרוצים מהם? לא ממש מה הייתם משנים בהם? את צבע העור, אני רוצה את הצבע שלי בחזרה! מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יאיר! הפנים שלו משהו בין רזות למלאות, והוא לבן כמו שאני אוהבת, והפנים סימטריות לגמרי יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? להפך מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? של יאיר מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) איכססס.... כן, מה שכתבתם הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? משהו באמצע יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? לא, רק עיפרון שחור בעיניים מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) אני לא יודעת לתאר פנים.... יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? אלעד יש לכם חיוך יפה? לא נראה לי מה החיוך הכי יפה שראיתם? של יאיר יש לכם שפתיים יפות? ככה ככה למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לגדי איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? של יאיר מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? כשאני נושכת אותן, אז כן אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? לא אתם מורטים גבות? ברור גוף: אתם גבוהים? לא יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לא יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? שזוף מרוצים ממנו? לא ממש מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לבן יש לכם תחת גדול או קטן? קטן יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חחחח הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא מרוצים מהגוף שלכם? ככה ככה לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? אמממ זה פרטי בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ג'ינס יש לכם הרבה בגדים? ככה ככה לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס וגופייה צמודה אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? ברור מה הסגנון שלכם? זרוק אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? שמלה ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? ככה ככה היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) גבר עם עור בהיר עם עיניים ירוקות, עם שיער חום עם קוצים, חולצה שחורה צמודה וג'ינס צמוד הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? כן מה הכי חשוב לכם במראה? הפנים

ady18

Well-known member
תשובות

מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?בלונד מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?חום ושחור מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)חלק ומתולל מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?בינוני זה תתלוי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?בנים שונאת ארוך רק קצר מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם?לא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)מבנה אתם בעד לצבוע את השיער?לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?ורוד מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!מתולתל האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?בעע עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?כחול עיניים גדולות או קטנות?קטנות מה צבע העיניים שלכם?חום דבש מרוצים ממנו?לא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? בעע מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?ירוק של אמא אתם יודעים לכבוש עם העיניים?לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?צלללית אתם מדברים עם העיניים?כן יש לכם משקפיים?כן עדשות? פנים פנים מאורכות או קצרות?קצרות רזות או שמנמנות?רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים?האף והשפתים איך נראות הפנים שלכם?עגלגלות מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף?לא יש לכם אף סולד או להפך? לא רגיל מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?אף לא סולדש מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)כן כזה הייתם עושים ניתוח אף?לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)לא מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה?כן מה החיוך הכי יפה שראיתם?שלי יש לכם שפתיים יפות?כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?עבות בשרניות איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה?

ady18

Well-known member
המשך

בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?גינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?גינס לרוב בתור מכנס וחולצה תלוי במצב רוח יש לכם הרבה בגדים?כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?אמממ לארוע מכנס שחור עם חולצה כווצית ליום יום גינס עם טישרט עם זה בחורף אז זה סריג לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?גינס עם טישרט או סריג אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?משתדלת כזה נעל לרוב הגרב לבנה אתם לובשים צבעים תואמים?אממ לגינס מתאים הכול אז אין בעיה ובמכנסים אחרות כן לובשים גווןן לדוגמא יש לי מכנס ורוד דברים שמתאימים לבן כחול צהוב כאלה אבל לא אדום למשל מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)רגיל אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?שמלה ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?כן היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה?

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifשאלון שטוח. כמוני~.

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? פלטינה מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) תלוי בבעל השיער. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך~~ מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? ארוך~~ מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) צבע. שיהיה כהה. אתם בעד לצבוע את השיער? לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? כל צבע P:. אולי הייתי _צובעת_ לסגול מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! שיער שחור וחלק לחלוטין, הנח על כתפי (-בר) הנערה וגולש מהם באלגנטיות, ונוגע-לא נוגע בישבנה (-הקטן ^-^). האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק/כחול בהיר בהיר בהיר. ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? כל צבע, זה תלוי הרבה יותר במבנה. עיניים גדולות או קטנות? תלוי באדם. לחלוטין. מה צבע העיניים שלכם? כחול מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? הממ. לא זוכרת. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? כן אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? תלוי לאילו עיניים, ולמה. אתם מדברים עם העיניים? לא כ"כ יש לכם משקפיים? לרחוק עדשות? לא
פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? צריך מידה נכונה של כל דבר, נו. מה לדעתכם הכי יפה בפנים? השילוב הנכון~ איך נראות הפנים שלכם? לבנות. מרוצים מהם? כן מה הייתם משנים בהם? כלום, בעצם. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) אני חושבת שראיתי יותר מדי מכדי לברור את היפים ביותר. יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? באמצע. מרוצים מהאף שלכם? כן. מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? לא זוכרת:> מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) לנדב יש נחיריים לא סימטריים, אבל זה בסדר, בקושי רואים. ממ. למישהי מבית הספר שלי היה עף ממש גדול ומכוער עם בלוטה, והיא עשתה ניתוח. הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? נמוך יש לכם נמשים? לא כ"כ אתם מתאפרים? לרוב לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) שוב, ראיתי רבים מדי. יש לכם קמטים? קצת. אני בת 15, אין כ"כ. מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? לאיודעת. יש לכם חיוך יפה? כן. מה החיוך הכי יפה שראיתם? של שי יפה. ממ. יש לכם שפתיים יפות? בסדר, לא מיוחדות. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? ארמ,. איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? שפתיים של מישהי שווה, כמובן. נפשית. מרוצים מהשפתיים שלכם? כן. הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? לעיתים. יש לכם אזניים בולטות? לא. יש לכם חצ'קונים? פעם בחודשים-שלושה יש לי אחד. אתם מורטים גבות? לא גוף: אתם גבוהים? לא. בכללא. יש לכם משקל עודף? לא. לבנות: יש לכן חזה גדול? לא. לבנים: יש לכם ___ גדול? כי זין/פין כואב לכתוב? יש לזכור שגודל ממוצע זה חמישה עשר סנטימטרים. ממ. לא יותר. יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? כן >< מה צבע העור שלכם? לבן~! מרוצים ממנו? מאוד! מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לבן~ יש לכם תחת גדול או קטן? בפרופורציה לגוף. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? אולי Oo. אני אישית לא נמשכת לישבנים בכלל,. הרבה נותנים לכם מכות בתחת? קצת >> מרוצים מהגוף שלכם? כן לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה. עברתי את כיתה ו' לפני ארבע שנים, כמעט חמש. לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? : מובן שאני עונה- בוקסר. רחב. עם משבצות|גרר|. גם לעצמי. אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? רגליים, שחי. בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מחוך שחור? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? מחוך שחור? יש לכם הרבה בגדים? ככה. ממוצע. לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? הממ. רבים- זה שאני רוצה ללבוש היום- חצאית מיני שחורה שתפרתי בעצמי, והיא לא קצרה מדי, עם גרביים עדהברך שחוראדום, נעלי צבא מאסביות, גופיה אדומה עם תול למעלה (אופנתי~!), ומעל חולצה שחורה חלקה מכופתרת לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? חולצה מכופתרת, T מעל, וג'ינס די רחב. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כמובן. אתם לובשים צבעים תואמים? כן. לפעמים. לפעמים אני מתלבשת בחושך. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) תלוי במה במתחשק. לרוב זרוק. ממ. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? בגד קטן ולא מחמיא. ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד- מצויין. מחמיאה לעצמי? כן. הרבה עושים את זה. טוב באמת הגזמתי. טוב-טוב מאוד. מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עוד בהיר לבן, עיניים שחורות גדולות, פנים עם סנטר די שפיצי, שיער שחור חלק כהה וארוך, וכל בגד כהה. הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? הרבה מרגישים טוב עם עצמכם? כן מה הכי חשוב לכם במראה? שיער :-\.

תשובות..../images/Emo3.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? חום מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?אדום בהיר מאוד מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)גלי! מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?קצרצר וחמוד מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצוץ מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? דליל! אתם מרוצים מהשיער שלכם?כן
מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)צבע..:-S אתם בעד לצבוע את השיער?לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?לירוק.. מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!שטני.. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא..
עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? כן!!! חח.. סתם מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול... עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? חום כהה מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא.. יודעת.. האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?לא.. מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? תכלת.. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא.. אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה זה?! מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? משהו בהיר אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים? כן עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? הריסים איך נראות הפנים שלכם? חמודות
מרוצים מהם? כן
מה הייתם משנים בהם? אממ.. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) של ילד חמוד שקוראים לו דולב!! יש לו חיוך חמוד ועיינים תכולות.. יש לכם בלוטה באף? לא! יש לכם אף סולד או להפך? אין לי אף סולד.. מרוצים מהאף שלכם? מאוד!
מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? שלי
מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? ממש לא!!
האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא.. מצח גבוה או נמוך? מצח נמוך יש לכם נמשים? לא
אתם מתאפרים? לא.. מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) פנים עגלגלות עם עיניים תכולות.. חח מה שאמרתי מקודם
יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? סתם מישהו.. יש לכם חיוך יפה? אומרים לי שהוא חמוד..
מה החיוך הכי יפה שראיתם? של מישהי בטלוויזיה.. יש לכם שפתיים יפות? לא יודעת למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא ידעת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מה זה?!!? מרוצים מהשפתיים שלכם? לא יודעת.. הן מתקלפות? לא! אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? לא אתם מורטים גבות? לא
גוף: אתם גבוהים? נמוכה.. יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול?
לבנים: יש לכם ___ גדול?
יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? לא מה צבע העור שלכם? חום בהיר.. לא כל כך בהיר.. מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לא כהה מידי ולא בהיר מדיי יש לכם תחת גדול או קטן?
יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? ויטמין סי.. הרבה נותנים לכם מכות בתחת?
מרוצים מהגוף שלכם? כן לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? אישי! לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? לא הורדתי.. בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? כמה חולצות שבארון.. מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? חולצה אחת יפה.. יש לכם הרבה בגדים? כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? צבע עם צבע לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא תמיד
אתם לובשים צבעים תואמים? מידי פעם.. מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) בקיץ קייצי ובחורף חורפי אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא.. מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? לא יודעת.. ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד.. נראה לי מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עור חום בהיר, עם עיניים כחולות ושיער חום וחולצה כחולה עם מכנס שחור.. הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? לא.. מרגישים טוב עם עצמכם? כן מה הכי חשוב לכם במראה? זה לא הדבר הכי חשוב בעולם1 זהו! תולה לאל! שמע ישראל! חח.. בה ביי

למעלה