שאלון.טםטםטםטם.

Aline In Chains

New member
שאלון.טםטםטםטם.

שעת התחלה: שם פרטי: כינוי: עיר: יש אחים? כמה? מה אתם לובשים? מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? יש לך מסנג'ר? אימייל? מה הדבר האחרון שאכלתם? יש לכם חיות מחמד? הייתם בחו''ל? מהי מידת הנעליים שלך? מאמין באהבה? במבט ראשון? מה דעתך על הומואים/לסביות? מאמין בה'? איזה שפות אתה דובר? התחביב האהוב עליך הוא? נרדמת בשיעור? מה הפדיחה הכי גדולה שלך? מתי פעם אחרונה הסתפרת? מתי פעם אחרונה התקלחת? מתי פעם אחרונה התנשקת? מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? מתי פעם אחרונה הפלצת? בגדו בך? בגדת? שם אהוב לבן: לבת: לכלב: מה הפחד הכי גדול שלך? מה החלום הכי גדול שלך? זרקו אותך? זרקת? מהי התכונה הכי בולטת בך? היית משנה בך משהו? אם כן מה? רגיש לדגדוגים? מי האחרון שהתקשר אליך? אל מי התקשרת? מי האחרון שסיננת? ממי קיבלת סמס? למי שלחת סמס? האם היתה לך אהבה נכזבת? האם שברת למישהו את הלב? מה אתה הכי אוהב לאכול? איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? מה אתה הכי שונא בעצמך? כמה זמן אתה מול המחשב ביום? איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? מה אתה הכי שונא בחברים שלך? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להביא מכות כרגע? למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מה הכי מרגיע אותך? איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת? על מה אתה הכי אוהב לדבר? אתה אוהב שיחות נפש? אתה מאמין בפסיכולוגיה? איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? האם לדעתך יש גיל למיניות? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? איפה היית מת להיות? למה? מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה דעתך על סטיגמות? אתה בריב עם מישהו כרגע? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אתה חושב על מוות? מוות מפחיד אותך? איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? אתה כותב שירים? מה התחביבים שלך? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מאמין במסתורין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מי הזמן האהוב עליך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן? מסיבה/הופעה קרובה: בקרוב: התעוררתי היום בשעה: רגע השיא שלי היום: רגע השפל: רציתי לעשות היום ולא עשיתי: הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: צפיות למחר: ציטוט הרגע: הבטחה לעצמי: תקווה: מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: הרכישה האחרונה הסם שלי: טלפונים נכנסים עד עכשיו: הדבר האחרון שזללתי: ברשת: במסנ/איסיקיו: מושך אותך במין השני: פעם אחרונה שצחקתי: פעם אחרונה שבכיתי: הבנאדם האהוב עלי היום: פאדיחת היום: סקסי: לקריאה: תוכנית אחרונה בטלויזיה: מסר לעולם: שעה סיום:

gurke

New member
כוסססססאמאאאאאאאא שללל זההההההה!!!!

עניתי כמעט על הכל וזה נמחק לי. חכהמךשלחכעשףךלחעשגףכךלשחכ שוב. אין מצב בעולםםםםםםםםם שאני עונה על זה שוב!

dcohn

New member
אם אני כתבתי שוב,

אז גם אתה יכול
אבל אני זו לא דוגמא

זונע

New member
עד שיתחיל הטורניר פוקר

שעת התחלה:12:55 שם פרטי: אורי כינוי: אורי עיר: ת''א יש אחים? כמה? שניים מה אתם לובשים? חולצה ומכנסיים מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? In Flames יש לך מסנג'ר? כה אימייל? גם מה הדבר האחרון שאכלתם? שוקולד יש לכם חיות מחמד? כן, כלב
הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך? 44 או 45, לא יודע מאמין באהבה? כה במבט ראשון? לאדע מה דעתך על הומואים/לסביות? לסביות
מאמין בה'? לא ממש איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, קצת צרפתית התחביב האהוב עליך הוא? לבלות עם חברים נרדמת בשיעור? חח בערך כל שנה שעברה זה מה שהייתי עושה... מה הפדיחה הכי גדולה שלך? יש הרבה מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני שנתיים וחצי
קצת יותר מתי פעם אחרונה התקלחת? היום בצהריים מתי פעם אחרונה התנשקת? חח מזמן מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? שנה שעברה מתי פעם אחרונה הפלצת?
בגדו בך? לא יודע בגדת? לא ממש נקרא "בגידה" אבל כן שם אהוב לבן: לאדע לבת: מיכל...או משהו לכלב: פינוקי
מה הפחד הכי גדול שלך? למות מה החלום הכי גדול שלך? לאדע זרקו אותך? כן זרקת? כן מהי התכונה הכי בולטת בך? אדישות נדמה לי היית משנה בך משהו? אם כן מה? את התכונה למעלה רגיש לדגדוגים? תלוי איפה מי האחרון שהתקשר אליך? חבר שלי אל מי התקשרת? חבר אחר מי האחרון שסיננת? לא זוכר ממי קיבלת סמס? ידידה למי שלחת סמס? חבר שלי האם היתה לך אהבה נכזבת? כה האם שברת למישהו את הלב? אני חושב שכן מה אתה הכי אוהב לאכול? דברים שעשו קולות פעם...וממתקים איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מעצבנת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? לאדע... איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אנג'לה גוסוו, כי היא מלכת העולם מי החבר הכי טוב שלך? מישהו מה אתה הכי שונא בעצמך? לאדע, הרבה כמה זמן אתה מול המחשב ביום? יותר מדי... איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? ורוד ונוצץ איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? העבר תמיד היה טוב...כשלא היה אכפת משום דבר מה אתה הכי שונא בחברים שלך? לאדע...שהם לא אוהבים מטאל מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הם מגניבים ואפשר לעשן איתם מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו? לאדע למי בא לך להביא מכות כרגע? הרבה למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני לא ממה אתה הכי אוהב לצחוק? הומור נמוך, כמה שיותר נמוך! מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? לאדע, לא חובב ספרים איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? - האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? מוזיקה אתה אוהב שיחות נפש? לא ממש, תלוי עם מי אתה מאמין בפסיכולוגיה? לאדע, לא התעמקתי בזה איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? שיואו איזה כיף הקיץ בא, בא בא בא בא בא בא בא
מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא זוכר, משהו על צמרמורת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכר מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? לא זוכר למי עזרת בפעם האחרונה? לא זוכר אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לא ממש אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שרוצים...מה הקטע האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? ערסים! מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? בנות נראות טוב... לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? מועדון של ערסים איפה היית מת להיות? למה? לאדע... מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? הבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן מה אני גיי מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? שאלתם כבר מה דעתך על סטיגמות? בלתי נמנע אתה בריב עם מישהו כרגע? נדמה לי שכן מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מילה טוב?
מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? גיל 60 זה ה-שיט. אתה חושב על מוות? קצת מוות מפחיד אותך? כה איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? מי יזכור... למי אתה מתגעגע עכשיו? כל מני אתה כותב שירים? פעם כתבתי, לפני איזה שנתיים ככה... מה התחביבים שלך? גיטרה, מחשב, חברים...כאלה מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) לאדע...בנאדם עם בורות מיהו בנאדם עשיר בעינך? ההיפך! מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהן לא נמצאות איתי בחדר עכשו! מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? בנות זה דבר טוב, לא צריך לפרט מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? לא חשבתי על זה הרבה...לאדע מאמין במסתורין? מה זה מסתורין בכלל מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? שם מוזיקה...ומצחצח שיניים מי הזמן האהוב עליך? הזמן? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לאדע... איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? שולחן פינג פונג...בכיתה ג' נדמה לי
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? הגיטרה...והמחשב מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? לאדע...הפסקתי להתחפש בכיתה ד' האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא ממש אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? פעם הייתי...אבל אז הבנתי ששום דבר אצלי לא מושלם אתה מאמין באהבה? שאלתם אתה אדם נאמן? לא יודע מסיבה/הופעה קרובה: בצפר בהרצליה, מקווה שיצא לי ללכת בקרוב: הא? התעוררתי היום בשעה: 11:00...אמא מעצבנת רגע השיא שלי היום: לאדע...שאכלתי את השיפודי פרגיות!!! איזה טעיםםםםם רגע השפל: שנגמרו הפרגיות רציתי לעשות היום ולא עשיתי: לצאת עם חברים...אבל כל אחד חולה/עיף/מאונן אני יודע מה הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: בחוץ צפיות למחר: לצאת עם חברים ציטוט הרגע: לאדע הבטחה לעצמי: לאדע תקווה: אחלה שיר מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: היום 0...אבל נשארו לי איזה 60 שקל כוסעמק הרכישה האחרונה: מונית הסם שלי: מוזיקה... טלפונים נכנסים עד עכשיו: מה איתם? הדבר האחרון שזללתי: שוקולד למריחה
אני פריק של זה ברשת: הא? במסנ/איסיקיו: ? מושך אותך במין השני: לאדע... פעם אחרונה שצחקתי: היום פעם אחרונה שבכיתי: לאדע הבנאדם האהוב עלי היום: אפחד פאדיחת היום: לאדע סקסי: אני לקריאה: לאדע תוכנית אחרונה בטלויזיה: לאדע לא ראיתי ממש טלוויזיה היום...קצת ארץ נהדרת מסר לעולם: לכו תשחקו פוקר!!! סעמק התחיל הטורניר כבר שעה סיום: 1:08

Aline In Chains

New member
מיאו!../images/Emo115.gif

שעת התחלה:
00:45 שם פרטי:
אלין:) כינוי:
ליןלין. והשני מת. עיר:
בארשבע:( יש אחים? כמה?
0. מה אתם לובשים?
חולצה לבנה עם פרה שתולה כביסהXD, ובוקסר אפור. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?
Octavarium, גאונות.
יש לך מסנג'ר?
אכן. אימייל?
הכתובת של המסן. מה הדבר האחרון שאכלתם?
פתיתים
!! יש לכם חיות מחמד?
לא. הייתם בחו''ל?
אכן. מהי מידת הנעליים שלך?
39 מאמין באהבה?
האמנתי. במבט ראשון?
אולי.. מה דעתך על הומואים/לסביות?
אין לי שום דבר נגד זה. מאמין בה'?
לא סגורה על עצמי. איזה שפות אתה דובר?
עברית,אנגלית,ורוסית צולעת. התחביב האהוב עליך הוא?
אין לי משהו מסויים, אני אוהבת לישון אבל בעיקר.
. נרדמת בשיעור?
לפני כמה ימים! בספרות. מה הפדיחה הכי גדולה שלך?
יש כלכך הרבה חח. מתי פעם אחרונה הסתפרת?
לפני שבוע בערך. רק קצוות אבל. מתי פעם אחרונה התקלחת?
חחח אתמול בערב. מתי פעם אחרונה התנשקת?
אתמול. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?
לפני שבוע וחצי. מתי פעם אחרונה הפלצת?
בנות לא מפליצות
. בגדו בך?
לא בגדו בי, נראה לי. בגדת?
לא בגדתי. שם אהוב לבן:
דילן,איב. לבת:
אליס[!], מאיה, קנדל. לכלב:
אין לי אחד מסויים...חחח.. מה הפחד הכי גדול שלך?
לא יודעת, יש לי יותר מדיי פחדים. מה החלום הכי גדול שלך?
להצליח במה שאני רוצה. זרקו אותך? זרקת? מהי התכונה הכי בולטת בך?
טיפשה. טםטםטם:] היית משנה בך משהו? אם כן מה?
אופי, אבל אני כבר עוברת מן תהליך כזה... רגיש לדגדוגים?
מאד. אבל תלוי איפה. מי האחרון שהתקשר אליך?
איב.
אל מי התקשרת?
איב נראה לי. מי האחרון שסיננת?
לא סיננתי היום אף אחד
ממי קיבלת סמס?
לא זוכרת.. למי שלחת סמס?
לא משנה. האם היתה לך אהבה נכזבת? האם שברת למישהו את הלב?
מה אתה הכי אוהב לאכול?
עוף עם תפוחי אדמה בתנור יאמיאמ. עד לפני יומיים זה היה מקדונלדס. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?
לא יודעת, לא רוצה לדבר על זה. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?
ואי. אין לי מושג. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה?
היה, כבר אין. מי החבר הכי טוב שלך?
חומני,ונוי. מה אתה הכי שונא בעצמך?
מראה חיצוני הכל, באופי כמעט הכל. כמה זמן אתה מול המחשב ביום?
תלוי כמה משעמם לי חח. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?
אחריי הלימודים,אני אתגייס,אעבור לת"א, אלמד בשנקר 4 שנים,ואז חו"ל. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?
לא יודעת. מה אתה הכי שונא בחברים שלך?
לא שונאת. זה לא בריא לשנוא. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?
אבל זה תלוי. כולם שונים אי אפשר להגיד בכללי. מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?
שאלה מפגרת. את מי בא לך לחבק עכשיו?
לא יודעת, אני באמת לא יודעת. למי בא לך להביא מכות כרגע?
אף אחד. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?
אני לא זה ולא זה עכשיו חח... ממה אתה הכי אוהב לצחוק?
כשטוב לי. מה הכי מרגיע אותך?
חיבוק. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?
ואי. אין לי מושג. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?
אני לא יודעת. האם התנשקת?
כן. על מה אתה הכי אוהב לדבר?
מוזיקה, ובתכלס.. לא יודעת. אתה אוהב שיחות נפש?
מאד. אתה מאמין בפסיכולוגיה?
כן. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?
חורף!!
מה החלום הכי מפחיד שחלמת?
לא יודעת, מוות של אנשים קרובים לדעתי.. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?
לא חשוב. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?
איב. למי עזרת בפעם האחרונה?
ידיד. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?
כן, עם כל הפאקים שיש לי באופי. אני לא בן אדם רע. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?
ממש לא.

Aline In Chains

New member
חלק ב'.

מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?
מתי שמרגישים מוכנים,ועם הבן אדם הנכון. האם לדעתך יש גיל למיניות?
לא.. אבל לא בהגזמה.. לא 10 וכו' חח.. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?
חוסר טאקט. אבל זה תלוי באנשים. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?
לא יודעת.. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?
לא יודעת..לתימן? איפה היית מת להיות? למה?
לונדון. או שבדיה. לא יודעת. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?
בבית. עד לפני כמה זמן זה היה בזרועות של מישהו. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?
לא. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?
לא היה את זה כבר? מה דעתך על סטיגמות?
שטויות. אתה בריב עם מישהו כרגע?
כן. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה?
איב. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?
60,ברור. אתה חושב על מוות?
כן..במיוחד אתמול חח. סתומה. מוות מפחיד אותך?
כן. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?
הממ. אין לי מושג. למי אתה מתגעגע עכשיו?
אף אחד. אתה כותב שירים?
לא..אף פעם לא יוצא לי משהו נורמאלי חח.. מה התחביבים שלך?
היה את זה כבר! מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)
הממ.....אני לא יודעת. מיהו בנאדם עשיר בעינך?
נו מזה השאלות האלה. מה אתה הכי שונא בבני המין השני?
זה תלוי באנשים. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?
זה תלוי באנשים. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?
הממ. אין לי מושג! מאמין במסתורין?
כן. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?
פוקחת עיינים חח? מי האמן האהוב עליך?
ג'ף באקלי. מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?
לא חשוב. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?
גיל 16. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?
כן. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?
שום תחפושת חחח. האם לדעתך יש מושלמות בעולם?
לא!! לא. היה את זה כבר. לא! אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?
לא. אתה מאמין באהבה?
האמנתי. אתה אדם נאמן?
כן. מסיבה/הופעה קרובה:
אין לי מושג. בקרוב:
יהיה טוב. התעוררתי היום בשעה:
14:33. רגע השיא שלי היום:
קמתי מהכיסא! רגע השפל:
הממ... רציתי לעשות היום ולא עשיתי:
לעשות משהו נורמלי. הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...:
בחלום ה 151860 שלי. צפיות למחר:
להכין את כל העבודות לבצפר ולסיים עם זה פעם אחת ולתמיד. ציטוט הרגע:
חתימה! הבטחה לעצמי:
לשקם את עצמי, ולא לתת לעצמי ליפול יותר בחיים. תקווה:
שיהיה טוב מתישהו. מצב ארנק/כמה ביזבזת היום:
לא יצאתי מהבית. הרכישה האחרונה
הממ.. חולצה? הסם שלי:
מוזיקה. במוזיקה ג'ף באקלי ודרים חח. טלפונים נכנסים עד עכשיו:
רק איב ואבא. הדבר האחרון שזללתי:
פתיתים :] ברשת:
בפורום הזה חח מן הסתם. במסנ/איסיקיו:
במסן עם גבי ואיב. מושך אותך במין השני:
ריח,שפתיים,ידיים,עיניים,שיער ארוך[!],תחת:] . פעם אחרונה שצחקתי:
באמת? לא זוכרת... פעם אחרונה שבכיתי:
אתמול. הבנאדם האהוב עלי היום:
לא יודעת. פאדיחת היום:
לא היה. סקסי:
עזבו. אתם תצחקו עליי מרוב שזה מפגר. לקריאה:
חצוצה בואדי. לספרות
. תוכנית אחרונה בטלויזיה:
לא רואה טלוויזיה ממש. מסר לעולם:
תהיו אופטימים! שעה סיום:
1.11. אבל זה בגלל השיחות במסן שעצרו אותי באמצע
.

dcohn

New member
פא קלא לא לא לא לא לא לא

אני בשוק. סיימתי ואז עשיתי בקספייס וזה חזר לדף הקודם באינטרנט! פאק פאק פאק אעעעעעעעעעעעעעעעעעע

dcohn

New member
וואי שוב?../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif חוסו על חיי

moran916

New member

שעת התחלה:
01:46 שם פרטי:
מורן כינוי:
מורנה בלונדינית עיר:
קיבוץ גשור יש אחים? כמה?
2 (18) (10) מה אתם לובשים?
בגדים לשינה מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?
כלום יש לך מסנג'ר?
לא אימייל?
כן מה הדבר האחרון שאכלתם?
עוגיה יש לכם חיות מחמד?
אח קטן נחשב? הייתם בחו''ל?
כן מהי מידת הנעליים שלך?
40 מאמין באהבה?
כן במבט ראשון?
כן מה דעתך על הומואים/לסביות?
בכיף שלהם.. מאמין בה'?
כןן.. איזה שפות אתה דובר?
אנגלית? התחביב האהוב עליך הוא?
לישון נרדמת בשיעור?
אכן.. מה הפדיחה הכי גדולה שלך?
מממ עז אכלה לי תשער
מתי פעם אחרונה הסתפרת?
לפני חודש מתי פעם אחרונה התקלחת?
היום בבוקר מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?
וואו מזמןן.. באיזה כיתה ו' מתי פעם אחרונה הפלצת?
היום
בגדו בך?
לא בגדת?
לעע שם אהוב לבן:
תומר לבת:
אלכס לכלב:
פוצי. חח סתם מאיפה לי פאק זה כלב מצידי להגיד לו לבוא וזהו. מה הפחד הכי גדול שלך?
למות מה החלום הכי גדול שלך?
להיות מאושרת. כזה לא מקורי.. זרקו אותך?
לא זרקת?
לא מהי התכונה הכי בולטת בך?
מפגרת? היית משנה בך משהו? אם כן מה?
משקל רגיש לדגדוגים?
חח כן מי האחרון שהתקשר אליך?
עינב (חברה) אל מי התקשרת?
אבא מי האחרון שסיננת?
רציתי את אבא אבל לא הלך.. חוצ מזה את טל המשצית שלי אבל וואו זה הי ממש מזמןןן ממי קיבלת סמס?
לא זוכרת למי שלחת סמס?
מה אתם חושבים שיש לי כוח להסתכל.. האם היתה לך אהבה נכזבת?
לא האם שברת למישהו את הלב?
לא מה אתה הכי אוהב לאכול?
מה שבא איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? אני חמודה. טוב די

P i x i e s

New member
ווי גאט טו טייק אוור... קלות'ס אוף!

שעת התחלה: 01:43 שם פרטי: יובל כינוי: בד"כ Jubie עיר: יהוד יש אחים? כמה? אח 1 מה אתם לובשים? גופיית סבא אפורה, מכנס קצר סגול מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? Clothes Off- Gym Class Heroes יש לך מסנג'ר? כה אימייל? כה מה הדבר האחרון שאכלתם? אממ דוריטוס יש לכם חיות מחמד? הלוואי עליי
הייתם בחו''ל? יאפ מהי מידת הנעליים שלך? 41 מאמין באהבה? כן במבט ראשון? כן מה דעתך על הומואים/לסביות? אחלה מאמין בה'? כן איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית מבינה יותר.. התחביב האהוב עליך הוא? להיות עם החבר נחשב?
נרדמת בשיעור? כן מה הפדיחה הכי גדולה שלך? חחח אין לי כוח לחשוב מתי פעם אחרונה הסתפרת? אוגוסט מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני כמה שעות מתי פעם אחרונה התנשקת? לפני שבוע אוף אוף
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? חחח אני הולכת מכות עם דור כל הזמן מתי פעם אחרונה הפלצת? בגדו בך? לא שידוע לי בגדת? שם אהוב לבן: תום לבת: יעל לכלב: גוצ'י זה חמוד מה הפחד הכי גדול שלך? שיעורי חנ"ג
, פרידות... מה החלום הכי גדול שלך? כרגע? להתגבר על המשברים האלה, להפסיק לריב.. אוף זרקו אותך? זרקת? מהי התכונה הכי בולטת בך? רגשי היית משנה בך משהו? אם כן מה? את הרגשיות, את הפרנויה.. רגיש לדגדוגים? אממ קצת מי האחרון שהתקשר אליך? ג'ובלון אל מי התקשרת? ג'ובלון (זמנים שונים) מי האחרון שסיננת? אממ לא סיננתי לאחרונה ממי קיבלת סמס? דור למי שלחת סמס? דור האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? רגשייייייייי סעמק איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? יש לי טי שירט עם לבבות אדומים וורודים מארה"ב שכתוב עליה "I love my boyfriend".. מניחה שזאת איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? את החברים שלי שסבלו בשבוע האחרון שבכיתי להם פעמיים. איזה פאדיחות אלוהים
מי החבר הכי טוב שלך? אנערף.. מה אתה הכי שונא בעצמך? את הפרנויות שלי, שאני נעלבת ממש מהר... אני חרא :\ כמה זמן אתה מול המחשב ביום? כמה שעות איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? עם תום איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אי אפשר להסתכל על העבר מבחינה אופטימית או פסימית... אופטימי ופסימי מתייחס לעתיד. :S מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם מרכלים עליי ועל דוררררררר:( מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם תומכים כשצריך... מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון. משם הכל נבנה. את מי בא לך לחבק עכשיו? תום
למי בא לך להביא מכות כרגע? גם תום. עע למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? עזבו לא בא לי להכנס לזה ממה אתה הכי אוהב לצחוק? חחח סאות'פארק? מה הכי מרגיע אותך? נשיקות
איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? חחח מה הקשר? בתור סתם ספר "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" הוא אחלה איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוה מדיי? "זאת לא המסיבה שלך" אולי... האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על תום.. חחח אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף:] לא יודעת... אוהבת חורף יותר. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא יודעת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? דור למי עזרת בפעם האחרונה? נראלי דנה אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא.. אין כזה דבר מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כשמרגישים שמוכנים... ולא סתם כי אחרים עושים את זה. אם באמת אוהבים את הבנאדם ומרגישים מוכנים לתת לו מעצמך אז אפילו עכשיו. האם לדעתך יש גיל למיניות?לא.. כל אחד בזמנו מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? איך שנדחפים.. תור לא מסודר גורם לאנשים להתעצבן כבר מראש מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את החום של האנשים... את המוכנות לעזור לפעמים.

P i x i e s

New member
המשך...

לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? מדינות עולם שלישי, אני כנראה מפונקת מדי איפה היית מת להיות? למה? קנדה אצל מאי!!
מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית או אצל תום האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? בשבוע האחרון בכיתי מול אנשים פעמיים אז כנראה שלא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? כבר שאלתם מה דעתך על סטיגמות? רע אבל בלתי נמנע אתה בריב עם מישהו כרגע? לא בדיוק... סוג של מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? מממ לא זוכרת כרגע מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות מאושר אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? קצת... איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? אין לי מושג, אני יכולה רק לקוות לטוב למי אתה מתגעגע עכשיו? תום אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? מחשב, גיטרה, נמל"ה, אירובי.. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם שלא אהב?.. לא יודעת מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם שיש לו הכל... אהבה, הצלחה, אושר. או פשוט מישהו שמאושר מהמצב הנוכחי שלו ולא רק מחפש להשתפר כמוני.. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? את האטימותת הזאת יואו זה משגע אותי מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? חח לאדעת.. הם מעניינים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אנערף. טיפוס כמו תום מן הסתם. מצחיק. מאמין במסתורין? מה יש להאמין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? חושבת מי הזמן האהוב עליך? לפנות בוקר מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? אין שמץ איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? את הדובים שתום הביא מאיה נאפה... למרות שזה לא ליומולדת האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? הדובים, התמונה שלי ושלו. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אין האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? כן אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? כן מסיבה/הופעה קרובה: לאדעת בקרוב: ? התעוררתי היום בשעה: 11.. בעעע רגע השיא שלי היום: אין כזה רגע השפל: שהתחלנו לריב יואו.. הגאווה שלי פשוט יצאה לטיול שנתי רציתי לעשות היום ולא עשיתי: לראות את תום כוסעמק הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: איפה שהוא צפיות למחר: לראות אותו ציטוט הרגע: SHAKE YOUR BUDDY! (חברה שלי כתבה בטעות במקום shake your body) הבטחה לעצמי: לא יודעת תקווה: שנשאר ביחד מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: כלום הרכישה האחרונה לא זוכרת הסם שלי: תום טלפונים נכנסים עד עכשיו: ...? הדבר האחרון שזללתי: דוריטוס.. איכס ברשת: כן? במסנ/איסיקיו: כן? מושך אותך במין השני: שאלת פעם אחרונה שצחקתי: היום פעם אחרונה שבכיתי: היום:( הבנאדם האהוב עלי היום: אממ דור ודנה פאדיחת היום: שבכיתי מולן סקסי: תום לקריאה: ..... תוכנית אחרונה בטלויזיה: לא זוכרת נרדמתי מסר לעולם: אל תקנאווווווווווו ואל תעשו רגשי שעה סיום: 02:02! מי חושב עליי?

dcohn

New member
לא להאמין עלי

שעת התחלה: 1:40 שם פרטי: דורין כינוי: דורה עיר: ת"א יש אחים? כמה? אחד
מה אתם לובשים? בגדים ללילה. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? כלום. יש לך מסנג'ר? יאפ אימייל? בודאי מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגה יש לכם חיות מחמד? לא
הייתם בחו''ל? כה מהי מידת הנעליים שלך? 39-40 מאמין באהבה? כן במבט ראשון? כן מה דעתך על הומואים/לסביות? מה איתם? מאמין בה'? ככה ככה איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית צרפתית חלקית וספרדית חלקית [נו זה חבוי בי איפהשהו] התחביב האהוב עליך הוא? ריקוד? נרדמת בשיעור? בקלות רבה. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא יודעת מתי פעם אחרונה הסתפרת? מלא זמן. חייבת להסתפר. מתי פעם אחרונה התקלחת? היום אחר הצהרים מתי פעם אחרונה התנשקת? על הלחי- היום את בת דודה שלי :] מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לא זכור לי מתי פעם אחרונה הפלצת? לפני 14 דקות ו-26 שניות בדיוק. מה נראה לכם? שאני סופרת?! בגדו בך? לא בגדת? לא שם אהוב לבן: גל [אחשלי] לבת: דורין
.. לילי זה שם יפה! לכלב: במבה. אבל גם טס זה סבבה
[אהמ אהמ] מה הפחד הכי גדול שלך? אנסים. אני רצינית לגמרי. מה החלום הכי גדול שלך? עזבו. זרקו אותך? לא זרקת? לא מהי התכונה הכי בולטת בך? ביישנות? היית משנה בך משהו? אם כן מה? לא יודעת רגיש לדגדוגים? כה מי האחרון שהתקשר אליך? אמממ דפנה? אל מי התקשרת? אנה? מי האחרון שסיננת? בטח בייביסיטר שלא היה לי כוח אליה אבל זה אז מלפני שבוע או משהו. אני לא מסננת אנשים. ממי קיבלת סמס? ליאורה למי שלחת סמס? למישהי שאני עושה לה בייביסיטר האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב? מקוה שלא מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה או סלט [אבל לא זה שיש בו רק עלים. זה פיכס. סלט אמיתי.] איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מה?! איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? שוב, מה?! איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? רוית בתדודה שלי. סתם כי היא בנאדם מדהים. מי החבר הכי טוב שלך? לאורה, חן, אנה, מירב. אל תתנו לי לבחור! מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני הרבה פעמים מתעצבנת על שטויות. [לא תמיד מראה את זה] כמה זמן אתה מול המחשב ביום? אוהו איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? יפה איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? גם וגם מה אתה הכי שונא בחברים שלך? כלום
מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מדהימות שלי
מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? המשפחה. מצטערת חברות. את מי בא לך לחבק עכשיו? את סבתא ז"ל למי בא לך להביא מכות כרגע? למי שכתב את השאלון הזה. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא זה ולא זה. אני כבר מכירה את השאלה הזאת מהפעם הראשונה שעניתי על השאלון והוא נחמק. סעמק. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מבדיחות במצב כפית. מה הכי מרגיע אותך? לישון. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? ביקור אצל הפסיכולוג איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? ביקור אצל המנתח הפלסטי
האם התנשקת? לא על מה אתה הכי אוהב לדבר?
אתה אוהב שיחות נפש? מאוד. אתה מאמין בפסיכולוגיה? מה.? איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? שתיהן. קיץ כי חופש. חורף כי יומולדת [נובמבר זה חורף לא?] מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שכחתי. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא יודעת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אמממ
למי עזרת בפעם האחרונה? עזרתי לרוית [בתדודה שלי] לחשוב על מתיחה לחברים שלה. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כל אחד מה שמתאים לו האם לדעתך יש גיל למיניות? מה? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את החוצפה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את הישירות לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא יודעת איפה היית מת להיות? למה? סקוטלנד. אחת המדינות המדהימות
מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא ממש. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא הכי גדולה אבל סתם משהו מצחיק... בכיתה ז', אחרי הבת מצווה של אנה, ורד [ילדה מהכיתה] שיחקה עם מטרייה כזאת שנשלפת החוצה בלחיצת כפתור.. ואז היא כיוונה את זה אלי בצחוק כי היא לא חשבה שהמטרייה ארוכה כדי לפגוע לי. מה שיצא זה שהיא כן היתה מספיק ארוכה. והיא פגעה לי בעין. חודש או משהו כזה העור מסביב לעין שלי החליף צבעים, כל מקום שהלכתי שאלו אותי "עם מי הלכת מכות" XD מה דעתך על סטיגמות? חרא של דבר אתה בריב עם מישהו כרגע? לא שידוע לי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? בטח גל או רוית. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אבא שלי בן 60. חס וחלילה למות בגיל כזה. מה פתאום. אתה חושב על מוות? קצת קצת קצת. מוות מפחיד אותך? לא. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? כבנאדם טוב אני מקווה למי אתה מתגעגע עכשיו? שוב, סבתא ז"ל. אתה כותב שירים? כן מה התחביבים שלך? ריקוד, כתיבה [זה נחשב?!] שירה [אני ממש גרועה בזה] מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) עזבו אותי מיהו בנאדם עשיר בעינך? כנל מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהם מתוסבכים. ואוהבים פוזות. סעמק תפסיקו לעשות פוזות. זה חרא. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? את כל השאר. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מה? מאמין במסתורין? לא מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט
מי הזמן האהוב עליך? הא? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? כתבו לי שיר!
איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? את הגיטרה שלי
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? בערך כל דבר בחדר הזה. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? סקוטית אולי.? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא. אנשים חייבים לקלוט את זה. אין דבר כזה. צאו מהסרט. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? משתדלת שהכל יהיה מושלם אבל לא תמיד יוצא. אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? כן

dcohn

New member
ממש ממש ממש לא להאמין עליי../images/Emo3.gif

מסיבה/הופעה קרובה: מה? בקרוב: מה? התעוררתי היום בשעה: 8:00 [כן כן] רגע השיא שלי היום: לענות על השאלון בפעם הראשונה
רגע השפל: לענות עליו בפעם השניה רציתי לעשות היום ולא עשיתי: ש"ב. הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: מיטה שלי. צפיות למחר: לישון והרבה ציטוט הרגע: עזבו אותי באמאש'כם הבטחה לעצמי: שאני לא אענה על השאלון פעם שלישית אם הוא יימחק תקווה: שהשאלון לא יימחק! מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: 28 ש"ח. 22 על אייס לבן במקס ברנר לא טעים. 3 על גלידה ממק'. 3 על במבה. הרכישה האחרונה: מה שקראתם עכשיו הסם שלי: אייס שוקולד לבן [אבל של בצפר] קולה, נסטי, שוקולד, קפה, אייס קפה
ועוד הרבה דברים שאני מכורה אליהם טלפונים נכנסים עד עכשיו: במהלך השאלון? אפחד. אפילו אורי הפסיק להתקשר סתם באמצע הלילה כדי להעיר אותי
הדבר האחרון שזללתי: עוגה ברשת: מה? במסנ/איסיקיו : מה איתו? מושך אותך במין השני: עיניים פעם אחרונה שצחקתי: היום עם רויתה וגל. פשוט כמה שעות של צחוק מרוכז. פעם אחרונה שבכיתי: לפני כמה ימים, מרוב צחוק, כשהייתי ממש ממש עייפה באותו יום. הבנאדם האהוב עלי היום: היום? גל? רוית? חפרתי עליהם. מספיק. פאדיחת היום: --- סקסי: מה? לקריאה: הא? תוכנית אחרונה בטלויזיה: לא זוכרת מה ראיתי מסר לעולם: זאת השאלה הלפני אחרונה, אני שרדתי את זה [פעמיים] וזה רק מראה לכם שגם אתם יכולים. אם רוצים, הכל אפשרי. נעבור את זה יחד. אוי אני משועממת. שעה סיום: 2:07 אללה רק 27 דק'. בפעם הראשונה לקח לי איזה 40 דק'

hkatsman

New member
קראתי, ווהו

לא רציתי שתתבאסי ותעני על שאלון פעמיים ואפחד לא יקרא וזה

למעלה