../images/Emo83.gifעונה באיחור מקווה שיקראו../images/Emo83.gif
10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. המממ...קודם מתחילה לצרוח בהיסטריה שבכלל ראיתי אותם. 2. רצה לכיוון הבנים ומתנפלת עליהם בבקשה לחתימה. 3. לא מפסיקה לבהות בהם
4. מחבקת כל אחד מהבנים ומגניבה נשיקה ללחי בתקוה שזאקי לא יעיף אותי. 5. מתחילה לגמגם מרוב התרגשות על כמה אני אוהבת אותם. 6. אומרת להם כמה המוזיקה שלהם טובה. 7. מתחננת שיחזרו להופעה בישראל (במקרה ופגשתי אותם לא בארץ). 8. שואלת אותם אם יש להם חברות, גם אם אני יודעת שלא. 9. בקשת להצטלם עם כולם ועם כל אחד בנפרד. 10. מנסה לנשום בקצב אחיד ונורמלי ולא להתעלף מהעובדה שהם מולי XD 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. מנסה לא להתעלף רק מהעובדה שהוא עומד מולי. 2. צורחת בהיסטריה את השם שלו, עד שאני מתאפסת על עצמי. 3. מחבקת אותו בלי הפסקה (שוב, בתקווה וזאקי לא מעיף אותי...XD). 4. מנסה להגניב נשיקה ללחי, כי אם זו הייתה נשיקה על השפתיים בטוח זאקי היה מעיף אותי לעזאזל. 5. עושה איתו בוק צילומים מכל זווית. 6. מבקשת אינסוף חתימות. 7. מחמיאה לו על הסטייל שלו
8. אומרת לו שאני מתה על הקול הסקסי שלו (*מתעלפת רק מהמחשבה אם זה היה אמיתי*
). 9. נותנת לו את מס' הפלאפון שלי ואת האימייל שלי (חחח...למרות שהוא היה זורק אותו בטח
). 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. אההה, טום. צורחת בהיסטריה את השם שלו. 2. מבקשת לגעת בראסטות שלו XD 3. עושה מלא תמונות. 4. מבקשת שיחתום על כל דבר שנמצא בהישג היד שלי. 5. שואלת אותו אם הוא יכול לעשות לי סיבוב בג'יפ שלו (אבל רק סיבוב). 6. מבקשת לגעת בסיידליפ שלו. 7. לא מפסיקה לחבק אותו ואולי גם לנשק על הלחי. 8. נותנות לו את מס' הפלאפון שלי ואת המייל, אולי הוא יעזה בו שימוש לא כמו ביל
7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים אלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. אההההה...צורחת מרוב אושר. 2. לא מפסיקה להודות להם ולחבק אותם - הם עשו לי את היום. 3. מספרת לכל החברות שלי גם אם הם לא אוהבים את ט"ה על המזל שנפל בחלקי. 4. רצה לפרסם בכל הפורומים את הבשורה. 5. מכינה דפדפת לחתימות. 6. מכינה מצלמה עם מלא כרטיסיי זיכרון כדי לצלם אותם. 7. אומרת שוב תודה על המתנה מההורים והחברים. 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. אווווו...לא נראה לי שהייתי מצליחה להוציא מילים מהפה כמה ימים. 2. אחרי שכן הייתי מצליחה לדבר הייתי עושה ביקור בית אצל הבנים בטענה שאני שכנה חדשה ושאני עושה הכרות עם השכנים
3. מספרת לכולם שאני שכנה של התאומים הסקסיים האלה
4. עושה כמה מעקבים אחרי הבנים...XD 5. מנסה להתחבר לבנים כדי להיות כמה שיותר איתם (להתיידד). 6. לא מפסיקה לצלם את הבית של הבנים ואותם בכל פעם שהם מציצים מתוכו. 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. גאד...זה כבר השיא
כאן אני כבר מאבדת הכרה XD 2. הולכת לעשות קניות של בגדים וטיפול עשרת אלפים. 3. מנקה את הבית כמו שבחיים שלי לא ניקיתי. 4. משתדלת לדאוג שהחדר שלי יהיה צמוד לחדר שלהם. 5. דואגת שהאוכל יהיה טוב בשבילם (אימא שלי בשלנית מעולה
). 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. כן. 2. כן. 3. אני אוהבת אותך וברור שאני אתחתן איתך
4. קח אותי כבר...XD 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. מתנפלת עליהם בחיבוקים ונשיקות ומודה להם כל החיים שלי. 2. מתחילה להכין את התיק עוד לפני שידוע לי מתי אני טסה. 3. עושה מרתון שיריי ט"ה להיות בטוחה שאני מכירה את כל השירים
2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. שהוא בנאדם מדהים ושאני אוהבת אותו איך שהוא. 2. שאני מתה על הקול שלו ועל העובדה שהשירים שכתב מתחברים אליו. מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. שגם אני אוהבת אותו ושעוד שנייה אני אונסת אותו מרוב שהוא סקסי בטירוף XD