שאלון טוקיו הוטל

גו3י

New member
את יכולה להשים קישור להורדה?

ואני יודעת שזה לא שלהם זה מישו כתב את השיר בשביל הלהקה

LiHiLuSh

New member
אהאה D:אכן אני יודעת אבל ביל שר ולמה

חושבים שטום
שמעתם את הקול של טום וגם שמעתם אותו שר לפחות מי ששמה ובואי נגיד לרמה ש לבי להוא לא יגיעה הגיטרה זה מוקומו ^^ ואךי אאני שמה קישור? ~מנסה עכשיו~ Tokio Hotel - Sex.mp3

mojiie

New member
עונה../images/Emo215.gif:)

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1.צורחת . 2.צורחת. 3.צורחת. 4.רצה אליהם. 5.מבקשת שיחתמו לי על הציצי. 6.מנשקת אותם. 7.צורחת 8.בוכה 9.צורחת 10.איש ליבה דישD: 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.עושה אותו. 2.מצלמת אותו ווידאו אומר לי את זה. 3.מתקשרת למישהו ואומרת לו את זה. 4.מנשקת אותו. 5.מבקשת את הטלפון של טום. 6.ואומרת לו שאם הוא תופס אותי ואת טום זה לא אשמתי XD 7.מנשקת אותו שוב. 8.צורחת 9.בוכה 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1.הולכת ומחליפה לבגדים צמודים. 2.שמה טונות גרביים בחזייה. 3.מבקשת שיחתום לי על הציצי. 4.מדברת איתו. 5.צורחת. 6.מנשקת אותו. 7.מצטלמת איתו. 8.מחדירה לו טוב טוב את הטלפון שלי. 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1.צורחת 2.צורחת 3.צורחת 4.בוכה. 5.באה לפרסם את זה בפורום. 6.מבקשת מאה אלף תודות. 7.משוויצה. 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1.צורחת. 2.צורחת. 3.אומרת לאמא שלי שתתיידד עם סימון[אמא של טום וביל .דההההההה] 4.צורחת. 5.מאושרת. 6.מתחילה ללמוד קורס גרמנית ענק. 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.צורחת 2.מתקלחת. 3.מנסה להיראות הכי סקסי שרק אפשר. 4.משננת את הגרמנית שלי. 5.שמה בטריות במצלמה XD 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.כן 2.כן 3.כן 4.~עושה אותו~
3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.צורחת 2.בוכה. 3.קונה בגדים מעלפים XD 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1.מה המספר טלפון של טום ? 2.אתה חתיך D: מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1.שאני אוהבת אותו גם :D - חחחחחחחחח שאלון הזוי לגמרי .

1anna6

New member
חופר טילים אבל אני עונה...

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1.הייתי ממשיכה ללכת 2.מבינה שזה הם 3.עוקבת אחריהם 4.הוכלת אחריהם עד למלון. 5.דופקת חיוך מאוזן לאוזן =) 6.מריירת כמו כלב 7.קופצת משמחה 8.בוכה 9.בוכה 10.ועדיין בוכה 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.איפה יגאל שילון? 2.אתה אמיתי או שאני חולמת?! 3.התערבת עם טום במקרה? 4.אתה בטוח שאתה לא צריך משקפיים? 5.אל תעשה שטויות... 6יש הרבה יותר טובות ממני למה אני?!. 7.לקחת סמים במקרה? 8.אתה שיכור? 9.ואז רק מבינה שזה נכון ומחבקת אותו. 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1.אממ טום איפה ביל ? 2.אממ טום אני צריכה עזרה בלפתוח את החזייה... 3.אמממ למה אתה בלי חולצה? 4למה כולך אדום כמו עגבנייה?. 5.למה אתה מוציא קונדום?! 6.טום אני לא בקטע שלך.... 7.אני לא מוכנה 8.אולי בעוד כמה שנים. 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1.כן כן אבא מה שתגיד...למה להרוס לי את ההשליה? 2.הוא היה מנופף לי עם הכרטיס ואז הייתי קמה. 3.נותנת לאבא חיבוק ענקיי 4.הולכת כל היום עם חיוך דפוק 5.ממשיכה ללכת עם חיוך דפוק... 6.חיוך 7.דפוק 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1.אבא אתה צריך שאני אקנה משהו? 2.יש לנו סוכר או שאני אקח מהשכים? 3.אבא אולי קנה לי כלב ?ככה שאני אטייל איתו... 4.מה דעתך שמהיום והלאה אני אעשה קניות אציא את הזבלאטייל עם הכלב הוירטואלי? 5.אבא אתה בטוח שיש מספיק סוכר? 6.אני תמיד יכולה ללכת לשכנים לבקש. 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.למה את מחכה תעזרי לי לנקות. 2.למה את עומדת כמו בול עץ? 3.מתבוננת על הפוסטרים בחדר ומחייכת חיוך דפוק! 4.מוציאה את כל מחברות השירים שלי... 5.מתחילה לכתוב שיר. 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.קוראת לרופא שיבדוק אם יש לו חום? 2.למה את מציע לי נישואים? לכיעור כמוני? 3.דוקטור אתה בטוח שהוא לא חולה? 4.אעעעעעעעעעע צורחת מרוב אושר. 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.אממ מתי הטיסה? 2.טוב אתם יכולים לשכוח מזה שאני חוזרת 3.אעע שכחתי תודה 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1.תודה 2.תודה מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1.איפה הרופא הדפוק הזה הוא בטוח חולה.

3has3

New member
../images/Emo112.gif אני D: מי קורא? ../images/Emo11.gif

אני אנסה להפעיל את החוש הומור שאין לי D: 10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. עוברת ליד גוסטב וצובטת אותו בתחת D: 2. קופצת על גוסטב 3. אומרת לביל שהשיער שלו מסתיר לי את הנוף 4. אומרת לטום שאני מרחמת על המכונת כביסה שלו... 5. עושה את עצמי מדברת עם חברה שלי 6. שרה את 1000ימים XD 7. אומרת לגיאורג שהייתי מוכנה לעשות אותו תמורת הבס שלו
8. מתעלמת! *סנוב* 9. חשה גרופית XDDD "אומייגאדוששששששש טוקיו הוטלושששששששש ליייייק" 10. כורעת ברך [כורעת? O: כתבתי נכון? XD] כאילו אני מציעה להם נישואין ואומרת להם:"אתם נראים גבוהים מלמטה!" ואז הייתי קמה ואומרת:"וגם מלמעלה Oס" 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. טוב... 2. אמ... טוב... 3. וואו... אמ... טוב... 4. מגניב... 5. באמת? אני לא אוהבת את עצמי! תן כיף! 6. מה? דבר עברית XDDD [רוב הסיכויים שהוא היה אומר את זה בגרמנית... ובגלל היותי רוצה להתחמק ממנו, אני אעשה את עצמי לא מבינה!! D:] 7. סבבה... 8. הוו לא! [פרצוף ציני של מופתע D: ] 9. עושה לו עם האצבע
חעחעחע 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. אני ראשונה בתא מדידה! 2. אני ראשונה בקופה! 3. אני לא קופה! 4. אני יוצאת ראשונה מהחנות! 5. טוםםם תקנה לי כובע? XD 6. XDDDDDD [איטס מין אקס דידידידידידידידידי] 7. לא חשה זונה ^^ 8. מציעה לו לקנות משהו יותר צמוד, מתאים לו!
7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. אע 2. אעאע 3. אעאעאע 4. אעאעאעאע 5. אעאעאעאעאע 6. אעאעאעאעאעאע 7. אעאעאעאעאעאעאע 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. מתפשטת ליד החלון 2. מתחרטת מאוד שהתפשטתי ליד החלון 3. מציצה להם בלילה [הוו, הוו XD] 4. קופצת לחלון השני בטענה שאני מתאמנת לשיעור ספורט בו אני אמורה לקפוץ מהמקום לרוחק ^^ 5. פותחת את החלון 6. גורמת להם להרגיש מעפנים על ידי זה שלי יש במבה ולהם לא!! D: 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. צובטת את עצמי 2. מרביצה לעצמי 3. קופצת מהמיטה 4. נופלת מהמיטה 5. מארגנת וכל זה ואז הולכת ומתנהגת כאילו הם לא חשובים לי
4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. חע 2. חעחע 3. חעחעחע 4. חעחעחעחע 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. מאאאאאאאאאאאאאאאאאגניב 2. תודההההההההה 3. עאעאעאעאאע D: 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. hey there kipod ^^ וזה רק כי אני לא רוצה להעליב אותו ^^ 2. סאפ? מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. זה היה בהתחלה, לא? XD בכל מקרה, למעלה יש תשעה דברים שהייתי אומרת לו ^^

Scaramouche

New member
../images/Emo119.gifיאללה, עונה...

דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. או מיי גאד!!! 2. מתחילה לקפוץ מאושר 3. נהיית אדומה כמו עגבניה (לפחות) 4. אמא\ סבתא\ מישהו, זה טוקיו הוטל!!! 5. אהההההה (שאיפה מבוהלת) 6. רצה אליהם 7. מוציאה מצלמה (או פלאפון...) 8. מנסה להיתגבר על הביישנות וראסמי לדבר איתם 9. נגיד שהתגברתי על הביישנות, אומרת "ביל!!!" 10. כנ"ל מ-9, רק שעם "טום!!!" או "טומי!!!" 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. מסמיקה 2. מאבדת את הנשימה 3. אומרת גם אני 4. מנשקת אותו 5. מחבקת אותו 6. אם היינו לבד אז גם עוד כמה דברים 7. אומרת לו עוד פעם שגם אני 8. מנשקת אותו עוד פעם 9. מתעוררת 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. כנ"ל על 10 (לא כולל את אומרת "ביל!!!") 2. במקום להגיד "זה טוקיו הוטל", הייתי אומרת "זה טומי!!" 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. מאבדת את הנשימה 2. אומרת "נו, באמת" 3. אם הם היו משכנעים אותי אז הייתי מחבקת אותם 4. אומרת להם "תודה תודה תודה תודה...." 5. מתחילה לבלבל את המוח שעות על כמה שאני שמחה 6. ועל כמה שאני לא יכולה לחכות 7. הייתי ממש שמחה... (רמז לכל החברים ולהורים שלי...) 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. וואו!! אמן! הייתי באה לבקר אותם ומביאה להם מתנה כזו מהשכנים (כמו בעקרות בית נואשות), איזה עוגה טובה או משהו 2.בכל פעם שהייתי פוגשת אותם הייתי אומרת היי ומנסה להיות הכי מדהימה שאני יודעת 3. מקווה שהקשר בינינו התפתח ונהפוך לחברים 4. מקווה להכיר אותם ולדבר איתם 5. אוף... לא יודעת מה עוד... 6. 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. אומרת לה "כן, נכון..." 2. נגיד שהיא שכנעה אותי: מתחילה לקפוץ משימחה בכל הבית 3. הולכת לצחצח שיניים 4. מתלבשת בבגדים הכי יפים שיש לי 5. מורידה את הפוסטר של קווין וMCR ומשאירה רק טוקיו (סתם, לא באמת...) 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. אומרת כן!! 2. מחבקת אותו 3. אומרת לו שאני אוהבת אותו! 4. מסמיקה בטירוף (כל זה במידה שאני ראסמי מכירה אותו ובאמת אוהבת אותו בתור בנאדם וכל זה...) 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. אומרת "וואו!" 2. ו"תודה!" 3. מתחילה לקפוץ משמחה (עוד פעם) 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. שאני ממש אוהבת את המוסיקה של טוקיו הוטל (אבל ממש) 2. את מספר הטלפון שלי (ולומדת גרמנית בתקווה שהוא יזכור אותו...) מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. (לא היה כבר?) "גם אני..."

Scaramouche

New member
בעעע... אל תקראו את הקודם...

חשבתי על זה, ומה שעניתי קודם זה כל כך לא נכון... אז ככה: 10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. או מיי גאד!!! 2. מתחילה לקפוץ מאושר 3. נהיית אדומה כמו עגבניה (לפחות) 4. אמא\ סבתא\ מישהו, זה טוקיו הוטל!!! 5. אהההההה (שאיפה מבוהלת) 6. רצה אליהם 7. מוציאה מצלמה (או פלאפון...) 8. מנסה להיתגבר על הביישנות וראסמי לדבר איתם 9. נגיד שהתגברתי על הביישנות, אומרת "ביל!!!" 10. כנ"ל מ-9, רק שעם "טום!!!" או "טומי!!!" 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. מסמיקה 2. מאבדת את הנשימה 3. אומרת גם אני (אם באמת הייתי) ואם באמת הייתי, אז: 4. מנשקת אותו 5. מחבקת אותו 6. אם היינו לבד אז גם עוד כמה דברים 7. אומרת לו עוד פעם שגם אני 8. מנשקת אותו עוד פעם 9. מתעוררת 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. כנ"ל על 10 (לא כולל את אומרת "ביל!!!") 2. במקום להגיד "זה טוקיו הוטל", הייתי אומרת "זה טומי!!" 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. מאבדת את הנשימה 2. אומרת "נו, באמת" 3. אם הם היו משכנעים אותי אז הייתי מחבקת אותם 4. אומרת להם "תודה תודה תודה תודה...." 5. מתחילה לבלבל את המוח שעות על כמה שאני שמחה 6. ועל כמה שאני לא יכולה לחכות 7. הייתי ממש שמחה... (רמז לכל החברים ולהורים שלי...) 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. וואו!! אמן! הייתי באה לבקר אותם ומביאה להם מתנה כזו מהשכנים (כמו בעקרות בית נואשות), איזה עוגה טובה או משהו 2.בכל פעם שהייתי פוגשת אותם הייתי אומרת היי ומנסה להיות הכי מדהימה שאני יודעת 3. מקווה שהקשר בינינו התפתח ונהפוך לחברים 4. מקווה להכיר אותם ולדבר איתם 5. אוף... לא יודעת מה עוד... 6. 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. אומרת לה "כן, נכון..." 2. נגיד שהיא שכנעה אותי: מתחילה לקפוץ משמחה בכל הבית 3. הולכת לצחצח שיניים 4. מתלבשת בבגדים הכי יפים שיש לי 5. מורידה את הפוסטר של קווין וMCR ומשאירה רק טוקיו (סתם, לא באמת...) 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. אומרת כן! 2. מחבקת אותו 3. אומרת לו שאני אוהבת אותו! 4. מסמיקה בטירוף (כל זה במידה שאני ראסמי מכירה אותו ובאמת אוהבת אותו בתור בנאדם וכל זה...) 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. אומרת "וואו!" 2. ו"תודה!" 3. מתחילה לקפוץ משמחה (עוד פעם) 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. שאני ממש אוהבת את המוסיקה של טוקיו הוטל (אבל ממש) 2. את מספר הטלפון שלי (ולומדת גרמנית בתקווה שהוא יזכור אותו...) מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. (לא היה כבר?) "גם אני..."

LiHiLuSh

New member
../images/Emo35.gifעונה../images/Emo35.gif כנירא D:

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1.עם לא הייתי מכירה אותם הייתי ניגשת לדבר איתם ולהתחיל משהו
טוב לחזור למציאות אני מכירה אותם P: בעצם אני לא מכירה אותם XD רק את השמות שלהם ושהם להקה ובערך את האשיות שלהם מרעניות אזל זה לא ניקרה להכיר אותם XD 2.נממ עם הייתי פוגשת אותם בחרחוב הייתי אומרת היי 3: בחביבות 3.מסתכלת הלהם XD 4.עושה מבטים סקסים XD 5.מתחיל לדבר לידעם על משהו מעניין XD (מאיפה הפלצתי את זה חח ) 6.אולי הייתי מבקשת חתימה לחברה טובה ^^ כי לי אין מה לעושת עם חתימה אבל לא נירא לי אני יבקש XD 7.מתחילה לשיר שיר של גרין די ואז עוברת לשיר ראפש וחוזרת לרוק כי זה כיף P: 8.מדברת על גיטרות כי אני אוהבת XD 9.שוב פעם סתם היי חביב עם חכיוך XD 10.תסיקו מסקנות הכול פה קשור למשהו XD שמעניין אותם XD וגם היתי מתחילה לתופף XD לא סתם P: 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.דבר ראשון הייתי אומרת שאני אוהבת אותו רק עם באמת הייתי אוהבת אותו עם לא אז לא 2.אז הייתי (חח ההמשך של 1
)אורמת לו את האמת 3.שואלת אותו מה הוא אוהב בי XD 4.יוצאת איתו לדייט XD שווה לנסות לא XD 5.נותנת לו נשיקה? 6.חיבוק? 7.מבקשת להכי אותו יותר טוב עם אני לא אוהבת אותו 8.עם אני אוהבת אותו להגיד לו שאני גם אותו 9.לא יודעת אין לי מושג הכול חירפתי וכמה שיותר הזווי לכריא XD שהיה כיף P: 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1.נייס כובע XD 2.מאיפה החולצה? 3.והנעליים? 4.צריך עזרה? 5.מחפשת בגדים לידו XDDD 6.מוציאה מלאה בגדים וכובעים מדליקים ממש יפים ומושכת את העייין שלו ?XD 7.לא יודעת מה עוד 8.מציצה לו בהלבשהXDDDDDDDDDDDD
7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1.למה לא היה מצחיק תביהו D: 2.תביהו 3.יאיי? 4.מה אני יעשה עם זה?תביהו לי 2 ללכת עם עוד חברה XD 5.מדליק אני יציק למישהו XD 6.או יופי XD שוב היה מצחיק
7.תודה 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1.עם לא היתי מכירה אותם אז הייתי עושה שאני יכיר אותם XD 2.הולכת להגיד היי לשכנים החדשים שלי P: 3.ולבקש סוכרזית XD 4.וסוכריה XD 5.לשבת בחצר בביקני שהם יצאו וינעצו עיינים
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 6.נעים להכיר? 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.אמ הולכת להתארגן כי אני לא יופיעה מולם בפיג'מה למרות הכול
2.מתקחלת 3.ואזמתאפרת ומתלבשת חח 4.שואלת למה הם באים לפה?מה יש להם לחפש פה XD 5.או מדליק XD היה כיף XD 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.O: 2.חח XD ענק XD 3.כן?עם הייתי אוהבת אותו D: 4.לא?עם לא הייתי אוהבת אותו 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.יו תודה תודה מדליק XD 2.אפשר לכחת איתי חברה XD כי עם לא אז אני לא הוכלת XD מה אני ישעה שם לא היה מצחיק XD כי אני רק שומע תלשירים וכיף ליקפוץ עם חברה XD 3.אפשר גם בגדים חדשים? 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1.היי ,מה קורה? 2.רוצה לישתות משהו D: מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1.זה היה כבר D:

noa165

New member
אני. מממש צחקתי מהתשובות של כולם... מי קורא?

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1.ich kann nicht deutch shprechen 2.ich bin noa 3.ja 4.אז.. יבש פה אה? (שתיקה מביכה) 5. ביל, אפשר את הכובע צמר השחור שלך? 6.אבל יש לך ממש הרבה כאלה! 7.אממ.. אופס.. סליחה, נכון, התכוונתי לטום. 8.אבל אתם תאומים! זהים כאלה! בעעעע (שתיקה מביכה) 9.רוצים לשמוע בדיחה? (נו צריך לשבור את הקרח) 10. איך קיפודים מתחבקים?
9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.ich liebe dich auch 2.נראה לי. 3.מנשקת אותו 4.אממ ביל, wo sind eure hande? 5.(נו אז שאלתי אותו איפה הידיים שלכם, אני לא יודעת גרמנית) 6.(חוץ מזה, דחפתי שם שורה משיר- תנו לי קרדיט) 7.אממ ביל, ברצינות- לאן לעזאזל אתה חושב שהידיים שלך הולכות? 8.כן, זה דווקא לא מקובל עליי שהן ילכו למוס שלך כדי לסדר את השיער באמצע הנשיקה!
9.oh got in himmel 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1.מה אתה עושה ב'מתפרה של מזל'? 2.ככה אתה משיג את המידות הבלתי אפשריות האלה? 3.אמממ... זה סוג של מביך.. אבל.. אפשר מפרט? 4.יש לי פטיש למפרטים, תתגבר. 5.קונה את הבגדים שלי. 6.משלמת. 7.הולכת 8.מתה. (תחזית חיים אופטימית למדי) 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1.יש! 2.תודה! 3.אמממ... 4.אז.... 5.אמרתי כבר תודה? 6.אמממ... 7.יש שניצל? 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1.אמא יש סוכר בבית? אני רוצה להכין עוגה.. כן? יש? 2.רצה-לזבל-וזורקת-את-הסוכר 3.אוי.. אין סוכר.. אני אקפוץ לשכנים לבקש... 4.hallo. i'm noa... give me some sugar 5.(תרתי משמע) 6.
5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.אהה... 2.כן... 3.מה? 4.בטח 5. *שעון מעורר* (אפילו בחלומות אני לא כזאת נאיבית) 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.כן! 2.ביי ישראל, היי גרמניה 3.הייתי עושה.. קיפוד (חהחהחהחה. לא) 4.
3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.איפה הכרטיס? 2.איפה הדרכון? 3.ביי. 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1.גרררררררר 2.בוא טניס שולחן. (ממש ממש בא לי!) מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1.i don't know you. damn it. get away from me kippi

טללולוXD

New member
עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo79.gif

דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. צורחת
2. מתעלפת>< 3.מבקשת חתימה 4.מבקשת להצתלם איתם 5.מבקשת חיבוק 6. צורחת שוב 7.מתעלפת שוב 8. מצתלמת איתם עוד פעם 9. ועוד פעם 10. מחבקת אותם והולכתD: 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. אומרת לו בחזרה 2. שוב 3.שוב 4.שוב 5.שוב 6.שוב 7.שוב 8.שוב 9.ושוב
8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. הולכת אליו 2.מבקשת חתימה 3.מצתלמת איתו 4.עוד פעם 5.ועוד פעם 6. מתעלפתXD 7.נותת לו חיבוק 8.והולכת
7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. צורחת
2. מחבקת אותם חזקD: 3. סוגדת למי שהביא לי את זה 4. מחבקת אותו/ה שוב 5. צורחת 6. מתעלפת 7. הוכלת לספר בפורוםXDD 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. הולכת 2.לבקר 3.אצלם 4.בבית 5.אלא 6.מה?
5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. צורחת
2.רצה להתארגן 3.מסדרת את החדר והבית 4. מארגנת את כל המשפחה 5. ושוב צורחת
4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. אומרת: 2.כן, 3.כן, 4.כן!!!!!
DDD: 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. אומרת תודה
2. מתעלפת מאושר 3. ומספרת בפורום 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. ש... 2. אין לי מושג;; מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. אומרת לו שגם אניDD:
אהבתיDD:

AvivLG

New member
עונה

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. עוצרת 2. מביטה להם בעיינים 3. נכנסת לשוק 4. נכנסת להלם רציני 5. יוצאת מהשוק 6. חוזרת אליו שוב 7. יוצאת ממנו 8. מתרגלת למציאות שהלהקה מול הפנים שלי 9. יורדת על הברכיים 10. וצועקת " טנקססססס גודדדדדדדדד " 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.מי 2. טו 3.דרלינג 4.קום 5. בייבי 6. קיסססס 7. מיייי 8.פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מי כבררררררררררררררר 9. דווווווווווו איטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. " נפתחה לך הראסטה , לסדר לך ? " 2. הייתי נכנסת לו לתא הלבשה 3. ואומרת לו 4. "נפל 5. לך 6.הכפתור במכנס 7. תן לי 8. לסדר לך " 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. הייתי 2. צורחת 3. וקורעת 4. את 5. עור 6. התוף 7. של הורים שלי\חברות שלי 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. הייתי קונה מצלמת וידאו 2. ומצלמת סטילס 3. עושה מבצע קומנדו היישר למקלחת שלהם 4. ולחדר המיטות 5. לוקחת איתי ת'מצלמות 6. ומצלמת אותם בשעת מעשה 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. קמה 2. מצחצחת שיניים 3. מתקלחת 4. מתלבשת 5. ו צ ו ר ח ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. אייייייי 2. דוווווווווו 3. ביייבייייייי 4. אייי דווווווווווו 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. אני הולכת לסדר את החדר כל ימי חמישי . 2. אני הולכת לשרת אותכם כל החיים 3. ואני הולכת לעשות לך ספא כל החיים 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. העיניים שלך 2. מחשמלותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. אני הייתי קורעת ממך עכשיו את הבגדים אבל ... גמאני אוהבת אותך :) קריאה מהנה :)

../images/Emo185.gif../images/Emo207.gifיש לי היום מבחן בגיאוגרפיה ולא

היתכוננתי
תאחלו לי בהצלחה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gifעונה באיחור מקווה שיקראו../images/Emo83.gif

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. המממ...קודם מתחילה לצרוח בהיסטריה שבכלל ראיתי אותם. 2. רצה לכיוון הבנים ומתנפלת עליהם בבקשה לחתימה. 3. לא מפסיקה לבהות בהם
4. מחבקת כל אחד מהבנים ומגניבה נשיקה ללחי בתקוה שזאקי לא יעיף אותי. 5. מתחילה לגמגם מרוב התרגשות על כמה אני אוהבת אותם. 6. אומרת להם כמה המוזיקה שלהם טובה. 7. מתחננת שיחזרו להופעה בישראל (במקרה ופגשתי אותם לא בארץ). 8. שואלת אותם אם יש להם חברות, גם אם אני יודעת שלא. 9. בקשת להצטלם עם כולם ועם כל אחד בנפרד. 10. מנסה לנשום בקצב אחיד ונורמלי ולא להתעלף מהעובדה שהם מולי XD 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. מנסה לא להתעלף רק מהעובדה שהוא עומד מולי. 2. צורחת בהיסטריה את השם שלו, עד שאני מתאפסת על עצמי. 3. מחבקת אותו בלי הפסקה (שוב, בתקווה וזאקי לא מעיף אותי...XD). 4. מנסה להגניב נשיקה ללחי, כי אם זו הייתה נשיקה על השפתיים בטוח זאקי היה מעיף אותי לעזאזל. 5. עושה איתו בוק צילומים מכל זווית. 6. מבקשת אינסוף חתימות. 7. מחמיאה לו על הסטייל שלו
8. אומרת לו שאני מתה על הקול הסקסי שלו (*מתעלפת רק מהמחשבה אם זה היה אמיתי*
). 9. נותנת לו את מס' הפלאפון שלי ואת האימייל שלי (חחח...למרות שהוא היה זורק אותו בטח
). 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. אההה, טום. צורחת בהיסטריה את השם שלו. 2. מבקשת לגעת בראסטות שלו XD 3. עושה מלא תמונות. 4. מבקשת שיחתום על כל דבר שנמצא בהישג היד שלי. 5. שואלת אותו אם הוא יכול לעשות לי סיבוב בג'יפ שלו (אבל רק סיבוב). 6. מבקשת לגעת בסיידליפ שלו. 7. לא מפסיקה לחבק אותו ואולי גם לנשק על הלחי. 8. נותנות לו את מס' הפלאפון שלי ואת המייל, אולי הוא יעזה בו שימוש לא כמו ביל
7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים אלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. אההההה...צורחת מרוב אושר. 2. לא מפסיקה להודות להם ולחבק אותם - הם עשו לי את היום. 3. מספרת לכל החברות שלי גם אם הם לא אוהבים את ט"ה על המזל שנפל בחלקי. 4. רצה לפרסם בכל הפורומים את הבשורה. 5. מכינה דפדפת לחתימות. 6. מכינה מצלמה עם מלא כרטיסיי זיכרון כדי לצלם אותם. 7. אומרת שוב תודה על המתנה מההורים והחברים. 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. אווווו...לא נראה לי שהייתי מצליחה להוציא מילים מהפה כמה ימים. 2. אחרי שכן הייתי מצליחה לדבר הייתי עושה ביקור בית אצל הבנים בטענה שאני שכנה חדשה ושאני עושה הכרות עם השכנים
3. מספרת לכולם שאני שכנה של התאומים הסקסיים האלה
4. עושה כמה מעקבים אחרי הבנים...XD 5. מנסה להתחבר לבנים כדי להיות כמה שיותר איתם (להתיידד). 6. לא מפסיקה לצלם את הבית של הבנים ואותם בכל פעם שהם מציצים מתוכו. 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. גאד...זה כבר השיא
כאן אני כבר מאבדת הכרה XD 2. הולכת לעשות קניות של בגדים וטיפול עשרת אלפים. 3. מנקה את הבית כמו שבחיים שלי לא ניקיתי. 4. משתדלת לדאוג שהחדר שלי יהיה צמוד לחדר שלהם. 5. דואגת שהאוכל יהיה טוב בשבילם (אימא שלי בשלנית מעולה
). 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. כן. 2. כן. 3. אני אוהבת אותך וברור שאני אתחתן איתך
4. קח אותי כבר...XD 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. מתנפלת עליהם בחיבוקים ונשיקות ומודה להם כל החיים שלי. 2. מתחילה להכין את התיק עוד לפני שידוע לי מתי אני טסה. 3. עושה מרתון שיריי ט"ה להיות בטוחה שאני מכירה את כל השירים
2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. שהוא בנאדם מדהים ושאני אוהבת אותו איך שהוא. 2. שאני מתה על הקול שלו ועל העובדה שהשירים שכתב מתחברים אליו. מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. שגם אני אוהבת אותו ושעוד שנייה אני אונסת אותו מרוב שהוא סקסי בטירוף XD

noambill

New member
אני!?:)

תורי!?
:) 10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. הייתי מסמיקה בטירוף (על בטוח!!). 2. הייתי באה אליהם בשקט בשקט ומבקשת חתימה. 3. אם היה לי אומץ (אבל אין לי
) הייתי נוגעת בתחת של ביל
4. וטום
5. וגיאורג
6.וגוסטי
7. הייתי נוגעת בהם בכללי XDD 8. הייתי צובטת את עצמי 9. הייתי מתקשרת ללינור וצורחת לה בטלפון (בשקט
) שטוקיו הוטל הולכים ליידי ברחוב 10. עוברת בינהם בכוונה כדי להתחכך בהם!?
(כבר אינלי מה לשים XDDD) 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. צובטת את עצמי!!!!!! 2. צורחת (בלב!!) מרוב אושר 3. כנראה מתעלפת... או מסתחררת XDD (סתםסתם אני לא כזאת אני בדיוק ההפך..) 4. הייתי בשוק 5. אם היה לי משקה בפה הייתי נחנקת 6. הייתי (רק אם הייתי מכירה אותו יותר טוב..) נותנת לו חיבוק דוב ענק!! 7. הייתי מחייכת ומסמיקה בטירוף 8. הייתי מנשקת אותו!!!! (רק אם היה לי אומץ כן!?
) 9. הייתי אומרת לו שגם אני אוהבת אותו!!
8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. מבקשת בשקט חתימה.. 2. ואולי גם תמונה.. 3. הייתי ניגשת אליו בתור עובדת ומציעה לו עזרה
4. הייתי צורחת מרוב אושר בלב 5. וגם מרוב בהלה XDD 6. הייתי נכנסת לשוק 7. הייתי עוברת לידו... ואולי נוגעת בו בקטנה
8. לא הייתי עושה כלום!?
7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. הייתי קופצת בצרחות 2. וחיבוקים 3. ונשיקות 4. ומיקס של הכל ביחד XDD 5. הייתי מאושרת עד הגג ורצה לקנות בגדים וכו' וכו' 6. על בטוח הייתי מביכה את עצמי בדרך כלשהי.. (כמאופיין לי) 7. הייתי מנשקת את הכרטיס
6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. הייתי מתרגשת 2. הייתי שמחה 3. הייתי דופקת להם בדלת ומבקשת משהו בסגנון של ביצה או חמאה או משהו כזה.. (למושפלות בלבד...[כמוני ><]) 4. הייתי רגועה!!! חובה!! 5. הייתי משתדלת (מאוד!!) לא להביך את עצמי 6. הייתי דופקת להם בדלת ומבקשת תמונה לאחיינית רחוקה שלי מצרפת או משהו כזה 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. הייתי מסדרת מהרמהרמהרמהרמהר את החדר המבולגן תמידית שלי 2. הייתי נכנסת להתקלח 3. הייתי גונבת לאחותי את בגדים שנראים עליי טוב 4. הייתי מצחצחת שיניים (כי זה בוקר XDD) 5. ואממ.... אוו אוו אוו כן!! הייתי מסלקת את אמא מהבית!! 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. אומרת כן
2. נותנת לו חיבוק דוב ומאשרת את ההצעה 3. מנשקת אותו בטירוף (לאות "כן") 4. צובטת את עצמי ללא ספק!! 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. הייתי מחבקת אותם ושואלת אותם אם יש כרטיס נוסך לחברה (לינור!!!) 2. הייתי קופצת בצרחות והתרגשות היפרית למדיי!! 3. הייתי מתעוררת מהחלום....>< 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. "אפשר חתימה? ותמונה? בבקשה D:" 2. "יואו!! אתה ביל מטוקיו הוטל!!" כי עוד לא הייתי מעקלת את זה XDD מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. "גם אני אוהבת אותך"
עכשיו אתן בטח תוהות מי אני (רק מי שקראה שזה אומר.... NON) אז אני הייתי פה פעם אבל הבית שלי עבר לקומונה אבל אני עדיין נכנסת וקוראת ^^

HandsStainedRed

New member
../images/Emo208.gif|לין-זי|../images/Emo198.gif

אני עוזרת לחברה להקפיתץ ת'שרשורים החשובים.. להלהלהלהלהלהלהלהלה 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

למעלה