שאלון טוקיו הוטל

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif אוווי, אני מטומטמתתת DDD:

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. צורחת: "אמממממממגגג טוקיווו הוטטטטטטטטטטל אעעעעעעעעעעעעעה" 2. ממשיכה לצרוח: "אאאאעעעעעעעעההההההההההה" 3. ועוד פעם (לצורך המחשהXDD) "אאאאאאאעעעעעעעעעעעהההההההההה" 4. מנסה להירגע...... 5. "ביללללל איי לאבב יווו סו מאץ'" 6. עוברת לגרמנית: "ביללללל איש ליבה דיששששש!!!!!" 7. וכך גם לטום, גיאורג וגוסטב
8. מבקשת חתימות + תמונות. 9. מתחילה להתנשף כמו מטורפת.. ~מתעלפת~ 10. מתקשרת לכל העולם
9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. מתרגשת. 2. צובטת ת'עצמי לדעת שזה אמיתי. 3. מגלה שזה אמיתי (טחחח..הלוואי)
4. ~בוכה~ 5. מחבקת אותו חזק-חזק-חזק
6. מצרפתת לו ת'צוווווורה
7. אומרת לו שגמאני (דהה) 8. חיבוק + נשיקה + חיוך וכדומה
9. מתקשרת לכל העולם
8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. "אממממגגג טוווום??!!?" 2. צורחחחחחחת כמו מטורפת (כן כן, יש לי נטייה מטורפת לצרוח XDD) 3. מחבקת אותו + אומרת לו שאני אוהבת אותו. 4. חחחח בוחרת משו סקסי ללבוש XD 5. אה שכחתי.. מבקשת חתימה 6. מבקשת תמונה איתו. 7. מריצה איתו שיחה (בתקווה שהוא יבין משו..)
8. (וגם פה..) מתקשרת לכל העולם
7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. "אאאעעעעעהההההה.. שקרנייייייים!!!!!!" 2. עושה סיבובי ריצה בכל הסלון 3. אומרת לאבא שהוא חפרן DD: 4. דורשת לראות הוכחות. 5. גוררת חברות ללכת לקנות בגדים
6. עובדת על האנגלית שלי
7. מטעינה ת'מצלמה.. 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. צווווורחת שסופסוף אני בגרמניה 2. קונה משקפת. (חובה!) 3.שמה 'הלבשה תחתונה' ויוצאת למרפסת DD: 4. עושה ה כ ל כדי לקבל קצת צומי
5. יושבת ומשקיפה דרך החלון (רוב היום) 6. מוודא שהם רואים אותי כמה שפחות עם ההורים XDDDDDD 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. "מההההההההה??????" 2. מתקלחת.. מתלבשת.. 3. מטעינה ת'מצלמה.. 4. XDDDDDD תוהה מה אני עושה עם 10 פוסטרים על הקירות (רק שלהם).... 5. ושוב, מתקשרת לחברות שבטוח יגידו שאני חפרנית DD: 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.
2.
3.
ומתעלפת.. 4.
(כדי להרגע XDD) 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. מתלהבת שאני סופסוף טסה לגרמניה. 2. משיגה המווווווון כסף 3. XDD מטעינה ת'מצלמה / מתקשרת לכל העולם
2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. "בילללללל?!!?" ~חיבוק~ 2. "אני מעריצה אותך כבר מלא זמן.. אני כל כך כל כך כל כך אוהבת אותךךך.." ~בוכה~ מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. אם לא הייתי מתעלפת.. "גמאני אותך ג'רמן.."
אני חפרנית. XDDD

zshpinell

New member
עונה כדי להצחיק את עצמי כי משעמם לי.

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. יש לכם סיגריה?! 2. אתם לא האלו מגרמניה שעוברים במונסון?! 3. צורח: אעהעהעהעהעעהעהעההע יש מאחורי קיפוד ומדוזה!!. 4. אתם גרמנים או סינים?! 5. אהעהעהעהעעהעהעהעהעהע זה טוקיו הוטל!! 6. בורח למנוסתי כי יש מאחורי קיפוד ומדוזה. 7. הולך לסאקי ולוקח ממנו חתימה. 8. שואל : "תגידו גרמניה יפה בכונה הזו?!" 9. לא הייתם כבר בישראל?! 10. וואי אתם ממש ממש ממש אבל ממש מוכרים לי?! קיפי אח שלכם?! 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. בורח. 2. אומר: "שמע ביל אני לא בקטע שלך". 3. חוזר ואומר: שמע ביל אני לא הומו. 4. שמע ביל זה מחמיא לי אבל את העפרון השחרו שלי אינני משאיל לאפחד. 5. צורח אהעהעהעהעהעעה קיפוד מאוהב בי. 6. ממשיך לרוץ מ תשובה מספר 1. 7. חבל מאוד! כי אני נוחר ואוכל את המקרר. 8. זה ממש מחמיא לי אבל אני לא בנוי לקשר. 9. נו ו..?! בגלל שאתה סלב אני חייב לך משו?! 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצא שם: 1. מלביש אתו בבגדי שאנטי. 2. אחרי הלבשה בבגדי שאנטי מצלם אותו לשלטי הבומבלה. 3. שואל שמע טום מאיפה מהמכנס. 4. וואי טום אתה כל כך רזה מה אתה לובש XLLLL?! 5. תגיד לי מי הלביש אותך?! סבתא שלך?! 6. אעהעהעהעהע מדוזה נכנסה לחנות. 7. הולך ואומר לו שמע יש כובעים יפים. 8. בורח מהחנות כי יש מדוזה. 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. יאיי מה זה?! XDD [אני יודע שזה מאחורי הקלעים]. 2. הולך לבאקסטייג'. 3. מתאבד. 4. מתעלף. 5. תודה אמא ואבא אני מניח. 6. נו ו...?! פרס?! מילה טובה?! עדיף הייתם מביאים לאפה עם פרגיות!! 7. הולך לאכול. 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עובר לגרמניה ומגלה שאתה שכן של התאומים: 1. למה שאני אעברו לגרמניה טוב לי פה. 2. מה אני טחון שגם אעבור לגרמניה וגם אגור ליד השכנים העשירים האלה. 3. שר להם מונסון כדי להראות להם שהם נחרשו בישראל. 4. יוצא לחלון כדי שהם ישריו לי דונט ג'אמפ. 5. אחכה שהם יבואו לברך אותי ברוך הבא. 6. עדיין אחכה להם. 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. אהעהעהעהעעהעהעהעהעהעהעהעה מה השעה?! 2. מחביא את הקונדומים מטום. XDD 3. מסדר את החדר. 4. צועק על אמא שלא הכינה ארחות בוקר. 5. אמא אני לא מנקה את השירותים בגללם. 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. ביל שוב אני לא בקטע שלך. 2. בורח לנפשי. 3. אהעעהעהעהעהע קיפוד הציע לי נישואים. 4. ביל זה מחמיא לי אבל אני מחפש אישה. 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. יאייי אני טס לחו"ל. אהעעהעהעהה. 2. מה אני נוסע בתיירים?! איפה מחלקה ראשונה גאד דאמאט?!. 3. יאיי אהעהעהעהעהע הופעה בחו"ל. אני מניח תודה. 2 דברים שהיית אומר לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. ביל אני נורא מזכיר קיפוד. 2. אהעהעהעהעעההעעהעה תוכל לחתום לי על החולצה כדי שאמכור אותה לאנשים?! מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. ביל בפעם ה- 12087021508712 מיליון אני לא בקטע שלך. אני אוהב בנות. ~השאלון הזה נורא הצחיק אותי, XDD, לא להפגע מהשטויות שלי~

Tsof XD

New member
עונה ! ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. הייתי באה אליהם ואומרת להם שהם הלהקה הכי טובה שיש 2. ואז הם בטח היו אומרים "שמחים לשמוע" או משהו בסגנון P= 3. ואז הייתי מנשקת את ביל או משהו.. והוא בטח היה מופתע
4. ואז הייתי כותבת את המספר טלפון שלי על דף ודוחסת לביל לכיס או משהו XDD 5. ואז הייתי מבקשת תמונה + חתימה 6. ואז הייתי מדברת איתם עד שהיה נמאס להם מהחפירות שלי... 7. הייתי תופסת מונית 8. ועוקבת אחריהם בכל רחבי העיר 9. ואז הייתי פוגשת אותם "במקריות" ואומרת להם "ואו! איזה צרוף מקרים! אני פוגשת אתכם הרבה היום!"
10. ואז הייתי מתעוררת מהחלום שפגשתי את טוקיו הוטל באמצע הרחוב
9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.הייתי בשוק.. ואז מחייכת 2. ואז אומרת "גם אני אוהבת אותך" 3. ואז הייתי מביאה לו צרפות שכזה שהוא לא ראה בחיים שלו
4. וההמשך ידוע... 5.ידוע.... 6.ידוע........... 7.ידוע...................... 8.ידוע......... 9.ידוע............... 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1.הייתי מתעלמת ממנו
2. ואז חולפת לידו כשאני לבושה במשהו סקסי.. 3. ואם יהיה לי מזל אז הוא יתחיל איתי.. (כמובן שאני צריכה לנעול עקבים) 4.ואז הייתי שואלת אותו "ביל כאן??" 5. ואז הוא היה עונה לי... 6. ובקיצור 7. הייתי איכשהו פוגשת את ביל קאאאאוליץ ^%$#%#@#!@ 8.
7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. הייתי דופקת צרחה 2. רוקדת בחדר 3. מנשקת ומחבקת את מי שהביא לי 4. בטח בוכה מרוב אושר 5.טוחנת את זה לאנשים כל היום בראש עד שהם ישנאו אותי
6. יושבת וחולמת על הפגישה שלי איתם 7. בעיקר מאושרת כל היום !
6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. צורחת 2. צורחת 3. מנסה להסתכל דרך החלון של הבית/דירה שלהם. 4. אורבת להם ליד ביתם שעות עד שיצאו. 5. בחיים לא עוברת דירה ! 6. חושבת על תוכנית שהם ישימו לב אליי... בקיצור, חלום! D: 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.עוד פעם, צורחת 2. מהר מתלבשת בבגד הכי יפה בארון 3. מסדרת תשיער כמה שיותר מהר 4. מתאפרת 5.וצורחת 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. הייתי מאושרת 2. קופצת עליו ומנשקת אותו 3. היינו מתחבקים כל היום. 4. ואז היינו מתחתנים אחרי כמה זמן בטקס מדהים והייתי האישה המאושרת בעולם! 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.לא הבנתי, הופעה של טוקיו או של ההורים שלי ? כי אם זה הופעה שההורים שלי מופיעים בה אני לא מעוניינת
2.אבל אם זה של טוקיו, אז הייתי צורחת משמחה ומחבקת אותם... 3. וחושבת מי יממן לי את הכרטיס טיסה
2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. "איזה חולצה יפה" (התחנפות) 2. מציגה את עצמי ומנסה להתחיל איתו כדי שיציע לי לצאת
מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. "אני אוהבת אותך גם אהובי הכי בעולם" . לא שאלו את זה כבר ? מי קרא ?! [=

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifעונה =]]

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. מבקשת חתימה! 2.אומרת להם שאני ממש אוהבת אותם! 3.מנסה*** לאנוס את ביל DDD: 4.נותנת לביל ולטום נשיקה!! ^^ 5. מבקשת מגיאורג מפרט חחח XDD 6. מוחצת את גוסטב מרוב חיבוקים!! 7. צורחת הרבה.. כמובן =] 8. מבקשת תמונה משותפת של הלהקה שלי ושל זאקי החתיך! ^^ 9. אין לי עוד 10.אין לי עוד... חח 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. מתעלפת! 2. קמה לתחייה 3.מנשקת אותו 4.אומרת לו שאני חולה עליו! 5.ממשיכה לנשק אותו... 6.... 7.... 8.... 9.... 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. מנסה לא להתרגש כדי שלא יגרשו אותי... 2. הולכת לטום ומבקשת חתימה 3. עוזרת לו לבחור בגדים XDD 4. מנסה להתחיל איתו... 5..... 6..... 7..... 8....... 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. מחבקת אותם ואומרת להם שהם ההורים הכי טובים בעולם.. :) 2. מתקשרת לחברות וצורחת שקיבלתי כרטיסים לבקסטאייג' 3.חושבת על דרכים לאנוס את ביל ^^ 4. אין עוד..חח.. 5...... 6.... 7....... 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. מתרגשת מאוד!!!! 2. הולכת לבית שלהם ומציגה את עצמי ... חח 3.צורחת כמו משוגעת! 4. מתנחלת אצלם בבית ... :]] 5.אין עוד... 6..... 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. דופקת את הצרחה של החיים! 2.מתארגנת מהר.. 3.משתדלת לא להתעלף... 4. אומרת לחברות שלי שטוקיו הוטל באים אלי לבית...חח 5.~~~מגלה שהכל חלום~~~ 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. קופצת עליו ומנשקת אותו 2. צורחת... 3. אומרת "כן" DD: 4. ואונסת אותו... :]] 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. מתרגשת מאוד!!!!!! =00 2. אומרת להורים שלי תודה.. 3. אורזת מזוודה וטסה! 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. ביל אני אוהבת אותך! 2.תתחתן איתי?? מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. גם אני אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יצא דפוק!! XDDD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifטום גזר תראסטות שלוווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סתם, העיקר נכנסתם
10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1.איש ליבה דיש! 2.תחזרו לישראל! 3.חיבוק לכולם מידית! 4.ואז כאפה לזאקי על זה שהוא העיף אותי מביל 5.אונס לטום 6.מבקשת חתימה 7.תמונה עם כל אחד לבד 8.נותנת להם תמספר שלי
9.ודואגת שבאמת יתקשרו
10.חופרת להם על כמה שהם גדולים
9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.למה לא טווווווווווווווום?!!!! 2.אפשר להחליף? 3.סתם ביל גמאני אוהבת אותך! 4.ובתור החברה החדשה שלך אז אני רוצה לבקש משו - תשמין קצת!! 5.אה ו- אתה צריך להתגייר! 6.מה המספר של טום? 7.אפשר בקסטייג' להופעה הבאה בא"י? 8.אין 9.אין 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1.עאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעעא 2.זה טווווווווווווווווווווווווווווום 3.טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום ?!!!! 4.רצה רצה רצה רצה 5.טוום אתה לא מכיר אותי אבל אנחנו הולכים להתחתן!! 6.ועכשיו נרגעתי 7.טום איש ליבה דיש 8.הבה נתנשק 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1.עאעאעאעאעאעאעא 2.כפרע עליכםםםםםםםםםםם ! 3.מאיפה לעזאזל יש לנו את זה? תמיד חשבתי שאין לנו קרובים כאלה? 5.אני יכולה להביא חברה? 6.לכמה זמן? 7.יאייייייייייי 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1.עאאאאאאאאאאאאא 2.דופקת שעות בדלתם עד שהם היו פותחים 3.משאירה להם מכתבי הערצה אנונימים XD 4.דואגת שיכירו את "השכנה החדשה" שלהם 5.שרה להם סרנדות כל יום מתחת לחלון 6.אעאעאעעא 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.עאעאעאעאעא 2.אין לי בגדיםםםםםםםםםםםםם ! 3.הולכת לחפש בגדים 4.מסדרת תחדר!!!! 5.מחפשת תמצלמה 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.אני רוצה את טום! 2.אבל בכל זאת כן! 3.אני יכולה לפגוש את טום בחתונה ולרקדו על 2 חתונות 4.עאא ביל 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.אמא ואבאאאאאאאאאאא כפרעליכםםםםםםםם 2.אבל מאיפה הכסף?! 3.תודה תודה תודה נישוקים וחיבוקים! 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1.איש ליבה טום!! 2.יש לך הרבה חצ'קונים במציאות! מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1.טווווווווווווווום
וואי אהבתי בהחלטטטטטטטטטטטטטטטטטטט ! מי קרא למרות שאיחרתי? אל תיהיו אצטרובלים תגיבו

noa165

New member
אני מגיבה ואני עדיין אצטרובל!

:) ממש צחקתי *כאפה לזאקי* (מדמיינת את התרחיש)

Rukia nik

New member
וואיי את לא יודעת איך נבהלתי מהכותרת! ../images/Emo178.gif

אבל באמת הורדת לי את הלב!

עונה = )

10דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1.הייי 2.אני אוהבת אותכם 3.מאוד 4.מאוד מאוד 5.אפשר חיבוק? 6.נשיקה? 7.תמונה? 8.הופעה בישראל? 9.את ביל מתנה 10.~מתעלפת,אבל קמה לתחיה בשביל לקבל חיבוק~ 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.גם אני אותך 2.אני אוהבת את השם ראיין 3.מנשקת אותו 4.מתה 5.מתה 6.מתה 7.מתה 8......... 9.עדן,1995-2008 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1.איך זה נראה עלי? 2.אני אוהבת אותך D: 3.מאוד 4.מאוד 5...... 6. 7. 8. 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1.מחבקת אותם 2.אומרת להם שאני אוהבת אותם הכי בעולם 3.בוכה 4.איך השגתם את זה?!?! 5.*נשיקות* 6.צורחחת 7.יה רייט ,זה לא יקרה! 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1.נכנסת לבית 2.שואלת את ביל אם הוא יכול להשאיל לי את הפאן שלו כי שלי"התקלקל"XD 3.שואלת את טום אם הוא יכול לעשות לי סיבוב בג'יפ הנחמד שלו^^ 4.מחפשת את גוסטב 5.מחפשת את גיאורג 6.גונבת כל יום את הדואר שלהם מהתיבת דואר , נכנסת לבית שלהם להביא להם את הדואר ואומרת שהדוור התבלבל 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.היית חייבת להעיר אותי? 2.מממממההההה??????!! 3.את עובדת עליי.. 4.את לא.?? 5.הולכת להתארגן ולספר לכולם 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.הוו יס איי דו 2.כככככן 3.אני צריכה לחשוב על זה[כה בטח XDD ] 4.מכימה D: ,ביל אני אוהבת אותךך, 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.בווווווווכהה 2.מחבקת אותם 3.קופצת 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1.אתה בנאדם מוכשר
2.אנייי אוהבת אותך >< מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1.גםםםםםםם אנייי אותך

y a n a 1 5

New member
כנסי : ]

הזמר ששר את סקס הוא לוקאס הילברט [Lucas Hilbert] הרבה חושבים שזה טום שר, או שהוא עשה לזה גירסת כיסוי .. אבל בסוף פירסמו שזה לא הוא . גם יש רעיון ששואלים את טום למה הוא לא שר, והוא אומר משהו בסגנון שהוא לא יכול לנגן ולשיר יחד .. לא ממש הבנתי את זה, אבל זה העיקרון : ]

LiHiLuSh

New member
יש לי אותו

הוא די ישן יענ ישהוא שר אותו נירא לי D: טוב אצלי חודש זה כבר ישן
את רוצה אני ישלח לך ^^ אבל השיר לא שלהם

למעלה