roni kaulitz
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif אוווי, אני מטומטמתתת DDD:
10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. צורחת: "אמממממממגגג טוקיווו הוטטטטטטטטטטל אעעעעעעעעעעעעעה" 2. ממשיכה לצרוח: "אאאאעעעעעעעעההההההההההה" 3. ועוד פעם (לצורך המחשהXDD) "אאאאאאאעעעעעעעעעעעהההההההההה" 4. מנסה להירגע...... 5. "ביללללל איי לאבב יווו סו מאץ'" 6. עוברת לגרמנית: "ביללללל איש ליבה דיששששש!!!!!" 7. וכך גם לטום, גיאורג וגוסטב
8. מבקשת חתימות + תמונות. 9. מתחילה להתנשף כמו מטורפת.. ~מתעלפת~ 10. מתקשרת לכל העולם
9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. מתרגשת. 2. צובטת ת'עצמי לדעת שזה אמיתי. 3. מגלה שזה אמיתי (טחחח..הלוואי)
4. ~בוכה~ 5. מחבקת אותו חזק-חזק-חזק
6. מצרפתת לו ת'צוווווורה
7. אומרת לו שגמאני (דהה) 8. חיבוק + נשיקה + חיוך וכדומה
9. מתקשרת לכל העולם
8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. "אממממגגג טוווום??!!?" 2. צורחחחחחחת כמו מטורפת (כן כן, יש לי נטייה מטורפת לצרוח XDD) 3. מחבקת אותו + אומרת לו שאני אוהבת אותו. 4. חחחח בוחרת משו סקסי ללבוש XD 5. אה שכחתי.. מבקשת חתימה 6. מבקשת תמונה איתו. 7. מריצה איתו שיחה (בתקווה שהוא יבין משו..)
8. (וגם פה..) מתקשרת לכל העולם
7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. "אאאעעעעעהההההה.. שקרנייייייים!!!!!!" 2. עושה סיבובי ריצה בכל הסלון 3. אומרת לאבא שהוא חפרן DD: 4. דורשת לראות הוכחות. 5. גוררת חברות ללכת לקנות בגדים
6. עובדת על האנגלית שלי
7. מטעינה ת'מצלמה.. 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. צווווורחת שסופסוף אני בגרמניה 2. קונה משקפת. (חובה!) 3.שמה 'הלבשה תחתונה' ויוצאת למרפסת DD: 4. עושה ה כ ל כדי לקבל קצת צומי
5. יושבת ומשקיפה דרך החלון (רוב היום) 6. מוודא שהם רואים אותי כמה שפחות עם ההורים XDDDDDD 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. "מההההההההה??????" 2. מתקלחת.. מתלבשת.. 3. מטעינה ת'מצלמה.. 4. XDDDDDD תוהה מה אני עושה עם 10 פוסטרים על הקירות (רק שלהם).... 5. ושוב, מתקשרת לחברות שבטוח יגידו שאני חפרנית DD: 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.
2.
3.
ומתעלפת.. 4.
(כדי להרגע XDD) 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. מתלהבת שאני סופסוף טסה לגרמניה. 2. משיגה המווווווון כסף 3. XDD מטעינה ת'מצלמה / מתקשרת לכל העולם
2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. "בילללללל?!!?" ~חיבוק~ 2. "אני מעריצה אותך כבר מלא זמן.. אני כל כך כל כך כל כך אוהבת אותךךך.." ~בוכה~ מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. אם לא הייתי מתעלפת.. "גמאני אותך ג'רמן.."
אני חפרנית. XDDD
10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. צורחת: "אמממממממגגג טוקיווו הוטטטטטטטטטטל אעעעעעעעעעעעעעה" 2. ממשיכה לצרוח: "אאאאעעעעעעעעההההההההההה" 3. ועוד פעם (לצורך המחשהXDD) "אאאאאאאעעעעעעעעעעעהההההההההה" 4. מנסה להירגע...... 5. "ביללללל איי לאבב יווו סו מאץ'" 6. עוברת לגרמנית: "ביללללל איש ליבה דיששששש!!!!!" 7. וכך גם לטום, גיאורג וגוסטב