עוווונה
10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. או מיי פאקינג גאאאאאאאאאד 2.אתם מדהימים !!! 3. אפשר תמונה ? 4.אפשר תמונה אחת עם כל אחד מכם ? 5.אפשר חתימות ? 6.אפשר ילד ? [ביל] 7.מתי אתם באים שוב לישראל ???????? 8. * שאלות על שמועות * 9.^ 10.^ 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. אני אוהבת אותך גם * גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד * 2.מחבקת אותו 3.מנשקת אותו 4. מציעה לו להזדווג ^^ 5.מדברת איתו על איך התקשורת תגיב, מה אני אמורה לעשות עכשיו 6. הולכים לאכול גלידה

7.לראות תשקיעה 8.לשכור חדר ^^ 9. ל א נ ו ס !!!!!!!! יאי הוא שלי

8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. מוצאת בגדים חושפניים בחנות ומחליפה מהר * גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד * 2. עושה לו עיניים, מנסה להתחיל איתו 3. מחרמנת אותו בתנועות גוף שלי

4.לוקחת אותו לתא מדידה 5.מפשיטה ^^ 6. א ו נ ס ת ! 7.בוחרת לו כובע יפה D: 8. לוקחת לעצמי משהו ^^ 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד 2. הולכת לספר את זה לכל המעריצות,ולכל מי שאני מכירה 3. מאושרת 4.מכינה מצלמה 5.בוחרת בגדים יפים 6.מביאה תדיסקים שהם יחתמו ^^ 7.מתעלפת 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד 2.מציצה מהחלון 3.מציצה מהגדר 4.משקיפה על הבית בערך שעה 5.עושה מערבונים ^^ 6.מבקשת חלב וביצים

5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד 2.ר צ ה לעשות פן 3.להחליף בגדים, להתאפר ובלה בלה 4. מכינה תמצלמה ותדיסקים ^^ 5. מתכוננת נפשית.. בטח מתעלפת איפושהו 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. * גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד * 2. אני מסכימה 3.אני אוהבת אותך 4.מאוד מאוד ^^ 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. זה קרה 2.ולא עשיתי 3. כלום כדי לקבל אותו :/ אני חתיכת עצלנית.. אוף איתי ! 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. שהוא פשוט מדהים, מכל הבחינות, אני מעריצה את כל חלקיקי גופו, מהשירה ועד למראה 2. מבקשת תמונה וחתימה

מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. *גאאאאאאאאאד * שגם אני אוהבת אותו.