שאלון טוקיו הוטל

Anat TH LOVE

New member
חח כיפ לך ! תהני ../images/Emo13.gif למתי ? ../images/Emo105.gif

ביקשתי גם מאמא שליי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fall Out Liel

New member
יש פעמיים את אותה השאלה..../images/Emo168.gif

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. היי 2. מה 3. קורה? 4. אני 5. ליאל 6. ואני 7. רוצה 8. לאנוס 9. אתכם 10. בסמטה
9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. קולולולולולולולולו 2. לולולולולולו 3.לולול 4. אבל 5. אני 6. צריכה 7. להכיר 8. אותך 9. קודם.. 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. היי 2. טום 3. מה 4. קורה? 5. אני 6. רוצה 7. לאנוס 8. אותך
7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. אני 2. אוהבת 3. אתכם!!! 4. ~מתעלפת~ 5. ~חוזרת להכרה~ 6.~צורחת~ 7.~מתעלפת בחזרה~ 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. שלום 2. אני 3. השכנה 4. החדשה 5. שלכם 6. כוסונים 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. אמא 2. תני 3. לי 4. להמשיך 5. לחלום 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. כן 2. אבל אתה 3.לא רוצה 4. שנכיר קודם? 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. חעחעחעחעחעחע 2. ~צחוק מרושע~ 3. ~התעלפות~ 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. ביל 2. אנוס אותי מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. כנ"ל XDDD אין לי כוח ל"רצינות"

lidorlox

New member
חח טוב .

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1.היי 2.דאנקישןכי אני חייבת . 3.דושדה מונסוןxD 4.אומיגד ביל 5.אומיגאד טום 6.אומייגאד ביל וטום 7.אומייגאד גיאורג 8.אומייגאד גוסטב 9.אומייגאד טוקיו הוטל 10.אומייגאד זה בחיים לא יקרה !!@@@#@$$#% :) 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.גם 2.אני 3.אותך 4.? 5.בקיצור 6.מזה 7.החרטה 8.הזאת 9.?! 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1.מציצה למקום שהוא מתלבש בו זה היה דורש 2.בוהה בו 3.שואלת איפה ביל 4.אומרת דאניקשן 5.אומרת שאני המוכרת XD 6.מחייכת 7.מתקשרת לחברה שלי ואומרת לה שהוא לידי ואז אני אומרת לה שהיא דבעית סתםן כי בא לי 8.זורקת עליו כיסאלאדעת למה :) 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1.הייתי מחבקת אותם 2.היית שמחה 3.הייתי נרגשת 4.הייתי מדברת על זה בלי סוף 5.הייתי מזייפת עוד אחד 6.היייתי מוכרת אותו בעשרות אלפי שקלים 7.ואז היייתי קונה בית . 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1.הייתי מציצה להם 24/7 2.אני מפנטזת עליהם 3.הייתי מבקשת הרבה חלב 4.וסוכר 5.הייתי מזמינה אותם לאכול הרי רק עברתי לא ? ;) 6.הייתי אוהבת את זה . 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.הייתי חוזרת לישון ומנסה להיתעורר מהחלום הזה . 2.הייתי קה מהר להיתלבש להיתאפר ולחפש קונדומים :) 3.הייתי מסדרת ת'חדר 4.היייתי צובתת את עצמי 5.הייתי מתקשרת ליאנה (החברה שלי )שלא אוהבת אותם היא פשוט חושקת בטום. 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.אני רוצה ויברטור 2.2 בתים 3.כרמן אלקטרה 4.וניתוח להגדלת חזה גם לי וגם לביל שהיה יותר מהנה 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.הייתי שמחהבדוגרי הייתי שמחה יותר מחו"ל אבל סבבה 2.הייתי רעבה 3.הייתי נרגשת 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1.יו הב ה פין ? 2.דאנקישן ? XDDDDDD מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1.חרטה אבל נזרום " תעשה לי ילד ."

סנפ XD

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif עווווווונהנהנה ^^"

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1.~שתיקה~ 2..~שתיקה~ 3..~שתיקה~ 4..~שתיקה~ 5..~שתיקה~ 6..~שתיקה~ 7..~שתיקה~ 8..~שתיקה~ 9..~שתיקה~ 10. אעאעאעאעאעע :| 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.כלום. 2.אומרת לו שיפלח לי תבאס של גיאורג 3.טסה איתו לצרפת ומרביצה לכול הצרפתיות 4. למה אני מתאמצת?,למה שביל יאהב אותי?XDDDDDDDDDD 5. 6. 7. 8. 9. 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. דוחפת 2. אותו 3. לתא 4. הלבשה 5. מזיינת 6. אותו 7.ויוצאת עם 8.חיוך :) 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1.מחבקת אותם בלי סוף 2.אומרת תודה כול שניה 3.מנשקת להם תרגליים 4.טוב זהו 5. 6. 7. 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1.אני הייתי הולכת לראות איך ניראת המיטה של טום ואם היא נוחהDD: 2.הולכת לראות תדובי של ביל 3.בודקת תסוג סיגריות שלהם 4.לוקחת אחת בדרך 5.ממשיכה בחיי 6. 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.מצחקקת לה בפרצוף ומזה לא מאמינה לה
2. 3. 4. 5. 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.כן 2.כן 3.מתגרשת 4.הולכת לגיאורג 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.מנשקת להורים שלי תרגליים 2.מוציאה כול מבחן 100 3. 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. רוצה להיות בעלה של חן? 2.היי איש! מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. חבל מאוד. מועאחע

T Amber H

New member
עוווונה :)

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. או מיי פאקינג גאאאאאאאאאד 2.אתם מדהימים !!! 3. אפשר תמונה ? 4.אפשר תמונה אחת עם כל אחד מכם ? 5.אפשר חתימות ? 6.אפשר ילד ? [ביל] 7.מתי אתם באים שוב לישראל ???????? 8. * שאלות על שמועות * 9.^ 10.^ 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. אני אוהבת אותך גם * גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד * 2.מחבקת אותו 3.מנשקת אותו 4. מציעה לו להזדווג ^^ 5.מדברת איתו על איך התקשורת תגיב, מה אני אמורה לעשות עכשיו 6. הולכים לאכול גלידה :) 7.לראות תשקיעה 8.לשכור חדר ^^ 9. ל א נ ו ס !!!!!!!! יאי הוא שלי :) 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. מוצאת בגדים חושפניים בחנות ומחליפה מהר * גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד * 2. עושה לו עיניים, מנסה להתחיל איתו 3. מחרמנת אותו בתנועות גוף שלי :) 4.לוקחת אותו לתא מדידה 5.מפשיטה ^^ 6. א ו נ ס ת ! 7.בוחרת לו כובע יפה D: 8. לוקחת לעצמי משהו ^^ 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד 2. הולכת לספר את זה לכל המעריצות,ולכל מי שאני מכירה 3. מאושרת 4.מכינה מצלמה 5.בוחרת בגדים יפים 6.מביאה תדיסקים שהם יחתמו ^^ 7.מתעלפת 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד 2.מציצה מהחלון 3.מציצה מהגדר 4.משקיפה על הבית בערך שעה 5.עושה מערבונים ^^ 6.מבקשת חלב וביצים :p 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד 2.ר צ ה לעשות פן 3.להחליף בגדים, להתאפר ובלה בלה 4. מכינה תמצלמה ותדיסקים ^^ 5. מתכוננת נפשית.. בטח מתעלפת איפושהו 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. * גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד * 2. אני מסכימה 3.אני אוהבת אותך 4.מאוד מאוד ^^ 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. זה קרה 2.ולא עשיתי 3. כלום כדי לקבל אותו :/ אני חתיכת עצלנית.. אוף איתי ! 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. שהוא פשוט מדהים, מכל הבחינות, אני מעריצה את כל חלקיקי גופו, מהשירה ועד למראה 2. מבקשת תמונה וחתימה :) מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. *גאאאאאאאאאד * שגם אני אוהבת אותו.

linoroosh

New member
איזה חפירות יאללה עונה מהר.. מישהו קרא?

להלהלה.. 10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. אעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעא 2. אומיגאאאאאדדדדד 3. זה אשקרה טוקיו הוטל באטמצע הרחוב!!! 4. מה עושים מה עושים מה עושים???? 5. טום: את התחת מחסים.. 6. אני: שיט דיברתי בקול?? 7. הם: חח כן... 8. אני: אוווופס!! 9. עדיין אני: טוב הבנתם שאני מטורפת עלייכם אז... 10. מה אתם עושים היום בערב?? XD 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. שותקת 2.מנסה 3.להפנים 4.ולקלוט 5. מה 6. קרה 7. כרגע 8.ואז צורחת שגם אני מתה עליו!!!!!!! 9. אבל אז נזכרת שאני בעצם כבר עם טום... 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. הייתי 2. עושה 3. רק 4. דבר 5. אחד 6. קטן 7. קטנטנן: 8. זורמת איתו לתא הלבשה..... (נחשו לבד מה יקרה שם..) 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. בהתחלה לא הייתי מעמינה להם 2. ואז 3. הייתי בודקת 4. ובודקת 5. ובודקת 6. ובודקת 7. ומגלה שהם שיקרו לי. 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. דופקת להם בדלת.. 2. ואז בורחת!!!! 3. צורחת!!!!!! 4. מתעלפת!!!!!! 5. ואז נזכרת שאני סתם עושה עניין כי הם זה כולה שני אנשים 6. שהם טום וביל קאוליץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. צורחת!!!!!!!!!! 2.מתעלפת!!!!!!!!!!!! 3. מתנהגת ורצה כמו מטומטמת.. 4. ונופלת.. 5. ואז קמה מהחלום היפה שלי... :( 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. כןןןןן!!!!! 2. כןןןןן!!!!! 3. כןןןןן!!!!!!!! 4. אוי שכחתי אני נשואה לטום.. 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. טסה 2. להופעה.. 3. לא ברור?? 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. אני מתה עליך!!! 2. אתה סקסי!!!!!!!!!!! מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. מילה אחת קטנה בעלת 3 אותיות: כנ"ל!!!!! כאילו כל השאלות על ביל.. מה עם טום וגוסטב וגיאורג?? אבל כפרות על ביל... ~איזה חפירה~

../images/Emo26.gifאמממ עונה?

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1.דופקת צרחה 2.מבקשת חתימה 3.אומרת לביל שאני אוהבת אותו 4.מצתלמת איתם 5.מחבקת אותם 6.מנשקת את ביל... 7.אממ אומרת למה כמה אני מעריכה את המוזיקה שלהם 8.מכריחה אותם להגיע שוב לישראל 9.מבקשת מביל שישיר לי שיר 10.אממ גורמת להם לקחת אותי איתם 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.אני אוהבת אותך גם! 2.דופקת לו נשיקה 3.בוכה מאושר 4.מקבלת שבץ על המקום 5.קופצת עליו 6.מחבקת אותו 7.מתחתנת איתו 8.מדביקה לו עוד נשיקה 9.מתעלפת 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1.אומרת לו שיש לו טעם טוב בבגדים אם הוא נכנס לחנות שאני נכנסתי אליה 2.שואלת אותו אם ביל איתו 3.אממ מבקשת חתימה 4.משפשפת את העיניים כדי לוודאות שזה אמיתי 5.אממ הולכת לדבר איתו 6.אחרי שווידאתי שזה נכון דופקת צרחה 7.מתחילה לקוות שביל גם נמצא שם 8.|אירוע מוחי| 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1.אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!! 2.ממשיכה לצרוח... 3.מחבקת חזק חזק את מי שהביא לי את האישור 4.מתחילה להכנס ללחץ.... -__-" 5.בוכה מאושר 6.עפה לקנות מתנות להביא לטוקיו 7.מתעלפת 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1.שוב, דופקת צרחה 2.מנסה להכיר אותם 3.מבקשת חתימה 4.מנסה להתחיל עם ביל.... -__-" 5.מצתלמת.... 6.מתפללת שזה אי פעם יקרה... 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.הצרחה ממקודם עדיין ממשיכה... 2.מתחילה להכנס ללחץ 3.ושוב, |אירוע מוחי| 4.מתייפייפת, למרות שזה יהיה דיי קשה במצב שלי.. 5.חחח שוב מתעלפת? 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.כככככככככככככככככככככככככן!!! 2.בוכה מאושר 3.קופצת עליו 4.מתפללת שזה אי פעם יקרה... 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.הצרחות ממשיכות פה קבוע... 2.עפה להכין מזוודה 3.חונקת את ההורים שלי בחיבוקיםם 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1.היי? 2.איש ליב דיש מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1.גמני אוהבת אותך! בלה בלה בלה...

נועמייי

New member
../images/Emo105.gif XDDD

איך נשאר לך קול להגיד לו שאת אוהבת אותו עם כול הצרחות ? :) 3> חחחח הרגת אותי.

למעלה