שאלון טוקיו הוטל

גו3י

New member
שאלון טוקיו הוטל

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה 10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. 2. 3. 4. 5. 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. 2. 3. 4. 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. 2. 3. 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. 2. מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1.

SpongBobit

New member
שלהלההלהלה.ראשונה ? בטח לא..

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1.אומגאד..אתם טוקיו הוטל !!!!!!!11111111
2.אפשר חתימה ? 3.אפשר תמונה ? 4.ביל, אפשר לאנוס אותך ?DD: סתם, אם אפשר לחבק אותו ^^ 5.שהם מדהימים. 6.שהם הלהקה הכי טובה ומדהימה שקיימת. 7.שהם סקסים !D: 8.איפה הם לנים ואיזה חדר ?|גבות| 9.שאני חולה עליהם :) 10.נראה יל שאני אמוץ 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1.מתה. 2.מתעפלת 3.אונסת אותו. 4.אומרת לו, כנ"ל!!!11 5.מתה. 6.מתה. 7.מתפעלפת. 8.אז..איזה אולם אתה מעדיף לחתונה ?:) 9.מתה. 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1.אהעהעהעהאהעהעהאעהעהעהעהעהע 2.חתימה!!1 3.תמונה!!11 4.אונס!!!1 5.מתעפלת 6.לא נושמת 7.מגמגמת 8.אהעהעהאעהעהעהע 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1.סוגדת להם. 2.נותנת להם את החיבוק הכי ענק בעולם 3.מתחילה לבכות 4.אומרת תודה 5.שואלת מה ללבוש ? ועל מה הם יחתמו לי.. 6.איך ?!?!?!!? 7.מתה. 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1.מתה. 2.מבקשת סוכר כל יום פעמיים :) 3.משקפת. 4.מתחילה עם ביל. 5.ננעלת מחוץ לבית ואז מבקשת לישון אצלם, בחדר של ביל, עם ביל. 6. 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.מתה 2.איך !??!!!?!? 3.מתלבשת 4.טסה לקומסטיקאית 5.אהעעאהעהעהעההאההע 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1.מסכימה. 2.איך יקראו לילד ? 3.אני בעד היידי P: 4.אפשר למות עוד פעם ? 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.בוכה 2.סוגדת להם 3.מכינה בגדים P: 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1.אני אוהבת אותך
2.אפשר חתימה ותמונה וחיבוק ואונס ? ואת המספר חדר שלך במלון ? מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1.אומרת לו שזה הדדי.

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif XDDD הרגע הציע לך נישואים

כבר את שואלת על ילדים??

Rukia nik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם הקטע ".ננעלת מחוץ לבית ואז מבקשת לישון אצלם, בחדר של ביל, עם ביל." וגם עם "אפשר למות עוד פעם?" חחח..

../images/Emo191.gif פהפהפהה.

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. אמגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג!!!! 2. אני לא מאמינה!!!!!!! 3.אעעעעעע 4. זה לא הגיוני!!!!!!!!! 5. פאקקקקקקקקקקקקקקקקק 6. אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 7. דיייייייייייי 8. תעשו משהו!!!!! 9. תצילו אותי!!!!!! 10. יש פה עכביש >< 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. תביא לי גלידה. 2. אני רעבה. 3. ותביא גם לעצמך P: 4. יאי תודה :] 5. אני שונאת חרדל. 6. מה הבאת לי גלידת חרדל פור גד סייק?! 7. איכס. 8. ואגב, 9. יש לך עכביש בגלידה D: 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. אעעעעעעעעעעעעעעעעע 2. תכנס איתי רגע לתא מדידה 3. יש שם משהו שאולי תרצה לראות ^^ 4. אתה מוזמן לבוא 5. נו ! 6. ואתה גם מוזמן להוריד חולצה 7. ו... 8. להרוג את העכביש המגעיל הזה איכס :| 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. יה מגניבבבב 2. רגע! 3. ואם ... 4. יש... 5. שם... 6.עכביש?! 7. רוצחות D: 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. הייתי נכנסת הביתה 2. פורקת את החפצים שלי 3. שותה כוס קולה 4. דופקת בבית שלהם בשעה 4 בבוקר 5. ומבקשת ש 6. יהרגו את העכביש שנמצא בקולה שלי D: 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. הייתי צורחת עליה 2. שתחכה 3. כי 4. אני 5. הורגת עכביש. 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. הייתי 2. דוחפת 3. לו 4. עכביש בתחת :] 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. הייתי 2. הולכת 3. להופעה D: 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. הייתי מוסרת לו ש 2.שעדיין יש לו עכביש בתחת. מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. הייתי מוסרת לו שאני עם העכביש.

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

עכביש עכביש אתה יותר מסוכן מהכביש... כך תמר טוענת D:

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif עונה

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. חתימה 2.אונס 3.תמונה 4.נשיקה 5. שאני אוהבת אותם 6.חיבוק 7.נשיקה 8.אונס 9.לבלגן להם את השיער 10.לקחת מטום את הכובע XD 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. שאני אוהבת אותו גם 2. הייתי מנשקת אותו 3.נשיקה 4.נשיקה 5.נשיקה 6.נשיקה 7.נשיקה 8.נשיקה 9.אונס 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. שאני אוהבת אותו 2.נשיקה 3.נשיקה 4.נשיקה 5.נשיקה 6.נשיקה 7.נשיקה 8.נשיקה 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. קופצת 2.קונה בגדים 3. חיבוק 4.חיבוק 5.אושר 6.לספר לכולם 7.נשיקה 6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. הולכת לבקר אותם כשהם בבית 2. הייתי מנסה להיות הידיה הכי טובה שלהם 3.תמונות 4.חתימות 5.נשיקות 6.אונס 5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1.מתלבשת 2.מנקה את הבית 3.מקפצת 4.מספרת לכם 5. מקפצת 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. נשיקה 2.אני אוהבת אותו גם 3.להתחתן מחר 4.אונס 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1.תודה 2.מכינה מזוודה 3.מספרת לכם 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1. שאני אוהבת אותו 2.אם הוא רוצה להתחתן איתי מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. אונסססססססססססססס

ElinorLahav

New member
שאלון חופר טילים אבל אני יענה ../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

10 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית פוגשת את הלהקה באמצע הרחוב: 1. ~הלם~ 2. ~ משפשפת עיניים~ 3. ~עדיין לא מאמינה שזה הם ~ 4. ~ צורחת לגיאורג שיעשה לי קפה XD ~ 5. ~ מועדת! ~ 6. ~ מתעלפת!~ 7. מתאוששת 8.שוב משפשפת עיניים 9. שוב מועדת 10. ומיתעללללללללללללפת 9 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה אומר לך שהוא אוהב אותך: 1. מחבקת אותו 2. מנשקת אותו 3. הורגת אותו [
] 4. אממ.. אומרת לו שגם אני 5. שואלת אותו מה אני אמורה לעשות על המידע הזה עכשיו
6. וזהו 7. לא יודעת מה עוד 8. אמרתי זהו
9. - - - 8 דברים שהיית עושה/אומרת אם טום היה נכנס לחנות בגדים כשאת בעצמך נמצאת שם: 1. אמממ 2. מסתכלת עליו כאילו הוא נפל מהירח 3. הולכת ללבוש ת'בגדים הכי יפים וחושפניים שיש בחנות 4. הולכת לישאול אותם איך הם עלי 5. שואלת איך הם עלי באזור התחת XD 6. אממ.. 7. מחבקת 8. מנשקת 7 דברים שהיית עושה/אומרת אם ההורים שלך/חברות שלך היו באים עלייך ואומרים לך שיש להם במתנה בשבילך אישור לבאקסטייג' [מאחורי הקלעים]: 1. אומרת לא נכון 2. מבינה שזה כן נכון
3. צצצצצצצצצצורחת יש בכל הבית 4. מנשקת את אמא 5. מנשקת את אבא 6. או מי שזה לא יהיה 7.
6 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית עוברת לגרמניה ומגלה שאת שכנה של התאומים: 1. שמחה מאוד
2. כל יום מורידה ת'כלבה 3. כל יום מורידה את הזבל 4. כל יום הולכת להביא את אחי מהבצפר 5. ושתבינו שאת כל זה אני לא עושה 6.
5 דברים שהיית עושה/אומרת אם היית מתעוררת יום אחד בבוקר ואמא שלך אומרת לך שטוקיו הוטל צריכים להגיע לבית שלך בכול רגע: 1. ממשיכה לחלום Zz 2. . 3. .. 4. ... 5. .... 4 דברים שהיית עושה/אומרת אם ביל היה מציע לך נישואים: 1. חח אומרת תודה 2. מבקשת את הקלטת של ההצעה 3. וזהו 4. 3 דברים שהיית עושה/אומרת שאם בתור מתנה ליום הולדת ההורים שלך מביאים לך כרטיס להופעה שלהם בחו"ל: 1. עוושים לי את זה כבר 2. אז אני הייתי מאוד שמחחחחחחחחחחה D: 3. 2 דברים שהיית אומרת לביל אם היה יוצא לך לפגוש אותו: 1 . שהוא שר מדהים
2. ושיעשה לי גדוד XD מה היית אומרת אם ביל היה אומר שהוא אוהב אותך: 1. אומרת לו שגם אני

למעלה