שאלון חנוכה

טלטל 18

New member
עכשיו אני

פעם ראשונה שאני פה, נראה לי חמוד...
סופגניה יותר טעימה (למרות שהיא פחות "ביתית")
סופגניה עם ריבה, בלי זה די יבש, ועם שוקולד זה כבר לא חנוכה...
אני בת 19, לא הולכת להצגות. עבר הגיל. (למרות שהיה נחמד ללכת למשהו, לזכר הימים ההם...מי מתנדב לבוא איתי?)
בחופש אני בטח אהיה אצל הסבא-סבתא, אויל אני אכריח אותה ואת האחים שלי לעשות סופגניות שוב (וכמו כל שנה, הבפנים יהיה בצק ומבחוץ שרוף, אבל העיקר הכוונה..
)
חנוכה
האייקון של הסופגניה
חמוד...
בטח שמדליקים נרות!! (גם אצלכם זה קטע כזה שכולם חושבים- טוב, נו, שוב צריך להפסיק הכל כדי להדליק או שזה רק אצלי במשפחה? אני דווקא אוהבת את ההדלקת נרות)
חבל שזה נהיה "חג הפסטיגל", אבל שיהיה...
חנוכה זה החג שאני הכי אוהבת, יש הרגשה חמימה וביתית בגלל שזה בחורף, קר בחוץ וחם בבית בגלל הטיגונים (לביבות, סופגניות...) והנרות שדולקים. והקטע שכל המשפחה מתכנסת להדליק נרות בכלל כיף, מרגישים ביחד כזה.
נר לי דקיק.

n u t

New member
חנוכה../images/Emo99.gif

לביבה או סופגניה? וואי קשה אמ... סופגניות נמאס מתישהו אז לביבות... סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? ריבה... דונאט גם טוב, אבל לא כשהוא בא בצורה של סופגניה
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה?
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? שאלה טובה... סביבונים- שטויות או סבבה?סבבה מה חג החנוכה או הקריסמס?חנוכה
אני יהודיה גאה
חוצמזה שהקריסמס קצר יותר או משהו
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?הסופגנייה עושה לי חשק לאכול
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? לפעמים עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? לא מעניין אותי
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? בוודאי שאוהבת, פשוט כי זה חג
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד נר לי נר לי?
או מעוז צור, כי מיכה שר את זה לפני שעתיים או משהו

NiKi†a

New member
K../images/Emo142.gif

לביבה או סופגניה? לביבה! סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? עם ריבה לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? שום הצגה.. מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו) פגישת פורום, ישנה..מתכוננת למתכונת במתמטיקה.. סביבונים- שטויות או סבבה: מאגניב חג החנוכה או הקריסמס: קריסמס... מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר:
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? ברור עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם: מעצבן אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה: אוהבתתתתתת, כי הוא החג הכי טעים! יש בו חופש... איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד: "חנוכה, חנוכה, חג יפה כל כך..."

fushit

New member
חנוכה.....

לביבה או סופגניה? לא זה ולא זה.
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? אני בכלל לא אוהבת סופגניות.
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? אף הצגה, זה כבר לא לגיל שלי.... (*מרגישה זקנה*... סתם! חחחח..)
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? אני מתכוונת לעבוד.
סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה!!
חג החנוכה או הקריסמס? קריסמס!!!!
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
!
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כן... אחותי הגדולה מזה נודניקית בעניין הזה! היא מתעקשת להדליק כל יום!! (מעצבנת...!)
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? זה נחמד, כי ככה יש לי כמה שעות ללא אחותי הקטנה!
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? אני ממש לא אוהבת אותו כי הוא חג משעמם בטירוף! (חוץ מהחופש, כמובן!).
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? חנוכיה לי יש/ דולקת בה האש.... אין לי מושג את ההמשך!

swirrrly

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif../images/Emo118.gif

לביבה או סופגניה: סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט): עם ריבה, גם דונאט זה טעים לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה: שום הצגה מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו): נהנית מהסופגניות (או יותר נכון סובלת מהאפטרמאת'
) סביבונים- שטויות או סבבה: לא זה ולא זה:| חג החנוכה או הקריסמס: חנוכה, קריסמס יותר מדי פוצי מוצי מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר:
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה: נואפ עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם: לא שמתי לב אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה: בלי קשר לשאלה, הרהורים: וואלה, חנוכה זה באמת חג הפסטיגל וכל זה. כמו קריסמס. כנראה גם אנחנו רצינו חגיגה גדולה וממוסחרת בתאריכים האלה. טוב. איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד: שום שיר

flowers girl

New member
חנוכה../images/Emo5.gif

לביבה או סופגניה
לביבה
נראה לי
אפחד
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)
בלי ריבה, או עם שוקולד
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה
פסטיגל
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)
טסה לפארי
סביבונים- שטויות או סבבה
שטויות
חג החנוכה או הקריסמס
קריסמסססססס
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר
אהמ.. זה-
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה
במשפחה הקטנה- לא. במשפחה הגדולה- כן.
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם
משמח, נראה לי. קצת. לא יודעת.
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה
לא. כיייי.. מלא ילדים קטנים וקרציות הולכים לכל מיני הצגות ואוכלים כל הדרך לשאיבת שומן
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד
חנוכה, חנוכה, חג יפה כל כך, בלה בלה

חנוכה הוא חג טוב

לביבה או סופגניה? סופגניה יאמי סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? עם ריבה, והמון לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? הצגות של המפקדים שלי מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? טירונות סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה!!! חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה, כי כולנו יהודים מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? אני אוהבת רק את |זר| במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כשזוכרים עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? שימח אותי בשנים הקודמות, השנה אני מתבאסת כי אני מתגייסת אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה שונאת כי הוא בחורף ומשמין איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? סביבון סוב סוב סוב...

מדהימה69

New member
הייי...חדשה ועונה בכל זאת...

לביבה או סופגניה
סופגניה שולטת!
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)
סופגניה נקודה. לא משנה מה,מי ולמה.
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה
לא הולכת-אף פעם לא היה לי כסף לזה והשנה שום דבר לא התחדש...
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)
מקווה לצאת לסרט וללכת לפחות למסיבה אחת [של החבר'ה].
סביבונים- שטויות או סבבה
גם שטויות וגם סבבה=בגלל שזה שטויות זה סבבה...זה כיף להיות מפגרים לפעמים..
חג החנוכה או הקריסמס
חנוכה [כי זה החג שאני חוגגת!]
ללא ספק...אוכל שולט!
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה
כן...אנחנו הולכים על כל החבילה-שרים,מכינים סופגניות..ה-כ-ל!
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם
בכנות,לא ממש מזיז לי-אני מניחה שחלק אוהבים את זה וחלק לא סובלים את זה-מה שכן,השיר של הפסטיגל השנה מז**ן לי בשכלללל
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה
אם לא..למה?אוהבת-גם סופגניות וגם הררי שוקולד [יש לנו מסורת של חבילות שוקולד ענקיות לכל ילד בערב של הנר הראשון]
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד
כד קטן

AviRaN007

New member
אני עונה !../images/Emo137.gif../images/Emo58.gif../images/Emo138.gif

אני אוהבת סופגניות ואין לי כוח לכקי הזה כל מי שעונה הוא תינוק !

רונקי

New member
גם אני גם אני גם אני

לביבה או סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט) לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו) -פעם היינו נוסעים לבתי מלון,שנים אחרונות כבר לא,סתם מה שבא
סביבונים- שטויות או סבבה- סבבה.
חג החנוכה או הקריסמס- בטח שחנוכה [היידה יזראל] על אף שהקריסמס חג יפייפה בפני עצמו
*למרות שאף אחד לא כזה יפה*
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה - כן!
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם- אממ..מעצבן אותי שהכל נהיה ממוסחר. לוקחים את כל מי שהתפרסם השנה והופכיםאותו לכוכב ולזמר *מה הקשר למשל לאגם רודברג?!* חבל על הרמה שירדו שאותה מוכרים לאנשים.
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה- רוב החנוכות קרו לי דברים רעים- סבתא שלי נפטרה שנה שעברה,היו איזה 3 שנים שכל חנוכה הייתי חולה ממש..אבל אני אוהבת חגים אז מנסה ששום דבר לא יהורס לי את הכיף של חג
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד-
חנוכה חנוכה חג יפה כל כך...
הראשון שעלה

למעלה