שאלון חנוכה

yellow cheese

New member
שאלון חנוכה ../images/Emo137.gif

לביבה או סופגניה
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)
סביבונים- שטויות או סבבה
חג החנוכה או הקריסמס
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד
חמש השאלות הראשונות מושאלות מפורום אקזיט.

yellow cheese

New member
../images/Emo9.gif

לביבה או סופגניה
סופגניה
ריבה וכמה שיותר
פסטיגל 2004 מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)
החופש אצלי הוא כבר חצי שנה. חוגגת יומולדת, חוגגת לחבר יומולדת, לחברה שלי ולעוד ידיד
סביבונים- שטויות או סבבה
כיף חיים
חג החנוכה או הקריסמס
קריסמס נשמע מאוד קוסם, אבל אנוכי יהודיה, אז אני אבחר בחנוכה
-סופגניה| הוא הכי חמוד
כמובן
לא ממש מזיז לי
אוהבת מאוד,
יומולדת
"באנו חושך לגרש
"

יאי ../images/Emo137.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

לביבה או סופגניה? סופגי! סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? עם ריבה! לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? לא הולכת להצגות השנה
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? ממ לא משו מיוחד בינתיים סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה
חיחי חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה.. קריסמס לא יצא לי אפפעם לחגוג מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? ממ הסופגניה
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כה.. משתדלים עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? קצת מעצבן חח אבל סבבה למה לא אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה ... כה בטח
סופגניות התכרבלות בפוך.. נרות צבעוניים כל מיני דברים טעימים ולא ידעת.. משפחה.. סבבה כזה
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? נר לי נר לי נר לי דקיקק למה המצנח נשאר בתיקק הרזרבי לא נפתחחח על הרצפה.. אני נמרח

heaven is here

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

לביבה או סופגניה
סופגניה!
ריבה!
בא לי אלאדין
מה אתם עושים בחופש
(בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו) לומדת
סביבונים- שטויות או סבבה
סבבה
חג החנוכה או הקריסמס
חנוכה!
כןןן
משמח
אוהבת
אני מכירה הרבה, הראשון שעולה לי זה
"סביבון סוב סוב סוב..."

JamicaniT

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo182.gif

לביבה או סופגניה ? סופגנייה :):
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? עם ריבת חלב.
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה ? לוידעת.
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? מה שיוצא.
סביבונים- שטויות או סבבה ? סבבה.
חג החנוכה או הקריסמס ? שניהם.
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר ?
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה ? יאפ.
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם ? גם וגם.
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? כן, כי יש חופש P:
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד ? אנאערף ..

chompi2

New member
נאמיי

שניהם:) בלי ריבה אממ אולי אני הולכת ליפהייפה הנרדמת או שזה משו אחר של דיסני חח שזה בלטP: אממ אני עושה כמעט כלום בחופש סביבונים שטויות חג החנוכהה
יאפ אפקורסס שמדליקים נרות מעצבןןןןן מאוד איכי פסטיגל אוהבת חנוכה[: כי זה יאמי כיפי.. ואין יותר מידי סיבות...>< אממ חנוכה חנוכה חג יפה כל כך אור חביב מסביב....

jaqui

New member
חנוכהה מתקרב איזה כיף

לביבה או סופגניה? סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? עם ריבה לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? לאף אחת מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו) מקווה לנסוע לסבא שלי סביבונים- שטויות או סבבה? לילדים זה נחמד חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה! מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? הסביבון, כי הסופגניה נראית כמו עוגה... במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? רק סבתא עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? לא משנה לי אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? כן! יש חופש ארוך והרבה סופגניווות איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? "חנוכה חנוכה חג יפה כל כך..."

GOOOOO../images/Emo9.gif

לביבה או סופגניה? סופגניה
ברור
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? הכל מה זה משנה
אבל בלי ריבה עדיף
פחות בחילה אח"כ לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? אני לא יודעת אבל אמא שלי בטוח סידרה או תסדר לי משהו
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? אממ בטוח ניסע לאנשהו... אבל אם זה תלוי בי... אני אשאר בבית (לבד) עם המחשב, הטלויזיה, הסופגניות והדיסקים
לא צריך יותר מזה... אה
וללמוד למתמטיקה
סביבונים- שטויות או סבבה? סבב
חג החנוכה או הקריסמס? אני לא נוצריה . חנוכה
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר במשפחה? במשפחה?
אני אוהבת ת'סופגיה ...
אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? יאפ
בעיקר אני . עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם?
משמח . למה זה אמור לעצבן? אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? כן
יש חופש ויש סופגניות . איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? בואו חושך נגרש ונר לי נר לי

עונה ../images/Emo9.gif

לביבה או סופגניה
סופגניה
ברור
שתיהן
אף אחת.. הכל נהיה משעמם.. מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)
שינהההה סביבונים- שטויות או סבבה
לפעמים ככה ולפעמים ככה.. חג החנוכה או הקריסמס
שניהם
קריסמס נראה מזה מגניב.. מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר
ממ
ו
בטח
לא יודעת.. לא מפריע.. אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה
אוהבים בטח שאוהבים
גם כי יש חופש גם כי זה בחורף וגם כי יש יומהולדת
כוווולם

figure

New member
לילילה

לביבה או סופגניה
לביבה! סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)
עם ריבה לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה
משהו לילדים בני 4. עם בת דודה שלי!! (באמת!!) מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)
עוד לא תיכננתי ^^'' סביבונים- שטויות או סבבה
סבבה :p חג החנוכה או הקריסמס
חג החנוכה! מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר
הנר! במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה
יאפ עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם
מעצבן, אבל חיים. אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה
לא... הוא משמין מדי >< איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד
מעוז צור בלה בלה בלה בלה...

ady18

Well-known member
תשובות

לביבה או סופגניה סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)סופגניה וגם דונטס אבל עדיף סופגניה ללא ריבה ועם מילוים אחרים ריבת חלב לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה לא הולכים מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)אממ אין תוכניות לבינתים סביבונים- שטויות או סבבה סבבה חג החנוכה או הקריסמס חנוכה מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר סביבון במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה כן עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם לא מפריע אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה כן בגלל הסופגניות והדלקת הנרות איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד נר לי נר לי מעוז צור ישעותי

אני

לביבה או סופגניה
לביבה! סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)
בלי כלום
כנראה לפסטיגל מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)
מתארגנת לבתמצווה!-מזלטוב לי-
סביבונים- שטויות או סבבה
נאאא שטויות
חג החנוכה או הקריסמס
אני יהודיה גאה!!!!חנוכה.. מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר
ברווור עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם
לא מזיז אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה
כן!בגלל המתנות איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד
חנוכה חנוכה חג יםפה כל כך

יאמי.

לביבה או סופגניה? ספינג' עם דבש.
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט) בלי. לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה ? אף אחת. מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? ת"א ופתירת עשר בחינות מתכונת במתמטיקה.
!!! סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה. חג החנוכה או הקריסמס? כריסמס. מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? המ. גרב. במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? יאפ. עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? משמח. :] אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? בגלל האווירה. איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? "מי ימלל..". [היפוגריף שאוכל?P:]

Big Apple Boy

New member
חנוכה!!!!!!../images/Emo137.gif

לביבה או סופגניה? שניהם. סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)?עם ריבה.. לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? אלאדין.. מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? שומדבר.. סביבונים- שטויות או סבבה? שעמום... חג החנוכה או הקריסמס? קריסמס... מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? הסביבון.. במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? לא הרבה... עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? משמח אותי. אוהבים את חנוכה? ברור! אם כן, למה? גם חופש גם גשם וגם סופגניה!!!!! איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? חנוכיה לי יש! חמש השאלות הראשונות מושאלות מפורום אקזיט. התגובה שלך מממממממ.

מ i ר

New member
אני!../images/Emo13.gif

לביבה או סופגניה? סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? שוקולד
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? לא הולכת מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? בינתיים שומדבר מיוחד, בטח אני אסע לאנשהו.. סביבונים - שטויות או סבבה? שטויות
חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? ברור.. עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? לא ממש אכפת לי, מה שכן אכפת לי זה שכל ההצגות נהיו הכי מסחריות בעולם..
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? אממ כן, בעיקר בגלל החופש שמגיע באמצע כמה חודשי למידה רצופים... איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? חנוכה, חנוכה, חג יפה כל כך...

חנוכה חנוכה

לביבה או סופגניה-סופגניהההה
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)-דונאטטטט הוו
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה-שום הצגה מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)-לאדעת..
סביבונים- שטויות או סבבה-שולטט ! ! ! סביבוניניניי חג החנוכה או הקריסמס-קריסמסססס
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר-
מזה חמודד ו
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה-כןן עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם-לא יודעת מה אכפת לי במילא אני לא הולכת(לא רוצה ללכת) אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה..המהמהמ..חג טעימטעימ!!
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד-סביבון סוב סוב סוב חנוכה ..בלה בלה בלה פאקין' שיט!

lolly1

New member
חנוכה ../images/Emo99.gif

לביבה או סופגניה
סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)
אממ אם כבר אז דונאט אבל לא אלה שיש בארץ
*מסתכל על נטע* לא הולכת
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)
כלום סביבונים- שטויות או סבבה
סבבה חג החנוכה או הקריסמס
אני לא חוגגת את קריסמס אבל הוא נשמע יותר מגניב
ו
אהא עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם
לא מעצבן אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה
כן
כי אממ הוא חג כיפי ^^ איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד
כרגע, כד קטן D:

../images/Emo138.gif

לביבה או סופגניה? לביבההההההההה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? ריבהההה לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? שום הצגות... מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? שינהההה סביבונים- שטויות או סבבה? סבבההההההההההה מזכיר את הילדות.... חג החנוכה או הקריסמס? חנוכההההה מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? לא כל שנה. עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? מעצבן. אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? כןןןןןן כי יש לביבות... וחופשששש... איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? "באנו חושך לגרששש..." חחח היינו שרים את זה בגן...

ShukyD

New member
תשובות חנוכה

לביבה או סופגניה ? סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? ריבת חלב יאמי
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? לא נראה לי שהולכים להצגות בחנוכה.. אנחנו לפחות מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? צריך לארגן לעצמי מה לעשות, גם ככה כל החיים אני לא עושה כלום, אין לי ממה לקחת חופש. סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה לגמרי
חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה ברור מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? עוד לא יצא לי להסתכל בהם במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כן ברור עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? לא מעניין אותנו, אבל יש יותר מדי הצגות ופחות מדי ילדים... אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? כן, כי זה חג עם אווירה.. איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? מעוז צור
תמיד אחרי שמדליקים את הנרות

למעלה