שאלון חנוכה

dandusha1

New member
חנוכה חנוכה :))

לביבה או סופגניה: ממ.. לביבה :) סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט) עם ריבה :) לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה: לא יודעת מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו) עדיין לא יודעת סביבונים- שטויות או סבבה: סבבבה
חג החנוכה או הקריסמס: מממ קריסמס נשמע יותר כיף :) אבל חנוכה זה שלנו ;] מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר: סופגניות :) במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה: ברור עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם: לא מזיז לי אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה: כן מאוד= חוווופש :) וסופגניות :) איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד: חנוכה חנוכה חג יפה כ"כ :)

CaMi GiRl 1

New member
../images/Emo137.gifתשובות שלייייי../images/Emo137.gif

לביבה או סופגניה ? סופגניה
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? עם ריבההההה
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? פסטיגל אולי מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)שום דבר
סביבונים- שטויות או סבבה-סבבה חג החנוכה או הקריסמס- חנוכה מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר-
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כן עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? משמח
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? כן כי יש המון סופגניות
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? סביבון סוב-סוב-סוב

Sashoosh

New member
../images/Emo28.gif עונה

לביבה או סופגניה? סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט) ריבת חלב לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? אמממ שום הצגה מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? אמממ יציאה עם חברות סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה... כי אנחנו יהודים
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? אמממ הם לא משו במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? לא עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? מעצבן אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? אוהבת... כי יש חופש ויש המון סופגניות איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? חנוכה חנוכה חג יפה כל כך בלה בלה בלהההה

מסטולית

New member
שירלע../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

לביבה או סופגניה? סופגנייה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? בלי ריבה! או בלי כלום או עם משו אחר... תפתיעו אותי לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? פסטיגל
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? פסטיגל, וחרישה לבגרויות חורף... סביבונים- שטויות או סבבה? הדבר הכי כיף בחג הזה... לי ולאמא יש אוסף
חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה! די להיות קנאים במה שאין לכם! מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? ה"אשוח" כי זה מילה מצחיקה
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כמובן
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? לא מזיז לי ממש... בכיף למה לא אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? אוהבים אוהבים! יש פסטיגל, חופש, נרות, גשם, מה רע? איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? מעוז צור :)

netaK

New member
חנוכה../images/Emo139.gif

לביבה או סופגניה? סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט) יש סופגניות עם שוקולד שהן לא דונאטס נראה לי, כי דונאטס זה פיכ לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה- פסטיגל
*בורחת משולה* סתם, לא יודעת, זה תלוי כמה ישחשק לי לעצבן את אבא שלי מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)-יש לי שבוע חופש מהצבא ^^ אז אני ישנה ישנה ישנה ישנה עוד ישנה ועוד טיפי ישנה ^^ סביבונים- שטויות או סבבה- סבבה
חג החנוכה או הקריסמס-קריסמס
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה-חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם- מעצבן
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה- לא כי אין לו שום מטרה איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד- חנוכיה לי יש?

retroel2

New member
חנוכה.. חג בןןן זונה!

החג הכי חגוד שיש.. הכי טעים שיש! סופגניות ברור! ריבה! אורגינלי. אף אחת.. שום דבר מיוחד. הכל רגיל.. בטח אני אשן טוב.. אלמד.. אצא עם החברים קצת.. וזהו.. חופש. שטויות חנוכה. יהודי לא? של הסופגניה.. אני ממש אוהב סופגניות! ברור.למה לא להדליק? לא מזיז לי. אם מישהו יכול לעשות פה כסף והעם קונה את זה אז למה לא. בשבילי זה לא. כן. ברור. קודם כל חופש. שזה דבר טוב. אחרי זה הסופגניות! וזהו.. מי צריך יותר מחופש ואוכל? לא שאני שמן או מהו.. חח פשוט יש דברים שטעימים וצריך לאכול הרבה מהם כשאפשר. "חנוכה חנוכה חג יפה כל כך" השיר הראשון שעולה לי בראש. אחלה חג!

עכשיו בלי להיות מטומטמת P:

לביבה או סופגניה? לביבה.
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? עם ריבה.
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? עזריאלי-המפגש. מומלץ.
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? אולי באים אליי אנשים. לכו תדעו. אבל כעיקרון כלום.
סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה :)
חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה!!
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? המממ...
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כן :)
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? המממ..לא אכפת לי כ"כ.
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? כן,כי נחמד כזה,כל המשפחה באה להדליק נרות וזה. וגם יש חופש P:
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד?"באנו,חושך לג-ר-ש,בידינו אור ואש,כל אחד הוא אור קטן,ו-כולנו אור אי-ת-ן.סוווווורה חושך בלה בלה..." P:

../images/Emo137.gif../images/Emo26.gif

לביבה או סופגניה? סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? ריבה לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? שום הצגה מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? יוצאת , ואולי נוסעת לאילת סביבונים- שטויות או סבבה? שיהיה חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?סופגניה במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה?כן בד"כ עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? לא מזיז לי...שיעשו מה שבא להם... אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה ? כן בגלל החופש... איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד?נר לי נר לי נר לי דקיק.....

gargamich

New member
../images/Emo137.gifתשובות../images/Emo137.gif

לביבה או סופגניה? סופגניה, למרות שאם הלביבות טובות אז עדיף לא להשמין!
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)- דונאט, לייק דה
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? עוד לא סגור. אני הולך להצגה אחת, כנראה אלאדין.
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? סתם נחנק בבית
ומפגשי פורומים
סביבונים- שטויות או סבבה? גם וגם... [?] חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
ו-
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? יאפ
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? משמח!!!
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה- כן, כי יש חופש וחג חמוד. וגם הוא לא דתי אז יש אוטובוסים ואפשר לטייל בכיף.
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? כל מיני

shv2004g

New member
תשובות:

לביבה או סופגניה?
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט): עם
לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? לא הולך להצגות! מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו): בינתיים אין תוכניות. סביבונים- שטויות או סבבה? שטויות. חג החנוכה או הקריסמס? למרות שאני יהודי אני אוהב יותר את קריסמס! זה חג הרבה יותר צבעוני מחנוכה למרות שגם חנוכה מגניב!
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? בטח
עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? משמח!
אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? אוהב את החג בגלל ה
ובגלל החופש השבועי מהלימודים
איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? מעוז צור!

ל א ק י

New member
יהנ

לביבה או סופגניה איכ סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט) שוקולד, אם כבר לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה המיטה פרק 8 מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו) כלום סביבונים- שטויות או סבבה שטויות אבל סבבה חג החנוכה או הקריסמס סילבסטר, לפחות מביאים מתנוץ מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר מאיפה לי במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה לא עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם לפחות לא יצרכו פה ילדים ב8 בבוקר אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה כן, יש חופש איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד שום שיר?

Eden McFadden

New member
שלייייייי

לביבה או סופגניה? לביבה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? דונאט לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? פסטיגל מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? אני אהיה 4 ימים ראשונים בבסיס, ו-4 ימים אחרונים בבית סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה! חג החנוכה או הקריסמס? שניהם! מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? החנוכייה? במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כן! עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? משמח אותי!!! אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? כן, כי זה מסמל שמגיעה שנה חדשה עוד מעטטטטטט איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? נר לי, נר לי, נר לי דקיק...

oh-da

New member
חנוכה חנוכה חג יפה כל כך

לביבה או סופגניה סופגיה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט) ריבת חלב לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה לא יודע
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו) מתגייסים סביבונים- שטויות או סבבה סבבה חג החנוכה או הקריסמס חנוכה מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר |לא יודע במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה כן עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם משמח אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה כן, כי זה אומר שהגיע החורף. איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד באנו חושך לגרש, בידינו אור ואש!

adamsplit

New member
הבא נגילה..

לביבה או סופגניה:לביבה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)שוקולד לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה:אני לא מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)אולי בילוי זמן איכות עם האישה סביבונים- שטויות או סבבה:סבבה חג החנוכה או הקריסמס:חנוכה גויים! מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר:הסופגניה כזה נראית ממש אמיתית שיואו במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה:כן עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם:די אפאטי לעובדה.. אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה:אוהב כל חג יהודי או ציוני איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד:חנוכה,חנוכה

דנטל

New member
יששששששששששששש שאלון חנוכה

לביבה או סופגניה? סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? ריבה לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? לא הולכת מה אתם עושים בחופש? מגרבצת כרגיל סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה חג החנוכה או הקריסמס? מה שיש יותר חופש מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? ממש לא עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? מעצבן אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? יש חופש? אם כן - אז אוהבת. איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד

dana shtainberg

New member
חנוכה חנוכה חג יפה כלכך../images/Emo137.gif

לביבה או סופגניה?לביבה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)?עם ריבה לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? לא הולכת מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? יומולדת סביבונים- שטויות או סבבה? סבבה חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה?כן עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? מאוד אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה? ברור, החד הכי שווה איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד?מעוז צור ישועתי לך נאה לשבח, הרחק הרחק ליד ביתי הנרקיסים נתנו ריח,אבוא במחילות ומערות וביערות ובנקרות צורים ובמחילות עפר אישם בלב הליה חשוך וחרישי ....

תשובותי...

לביבה או סופגניה-סופגניה סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)-ריבה לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה-לא הולכת מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)-לימודים לימודים ו... הפתעה לימודים סביבונים- שטויות או סבבה-סבבה חג החנוכה או הקריסמס-חנוכה כאילו דהה... מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה-כן... זה הכי כייף עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם-לא מזיז אוהבים את חנוכה? אם כן, למה? אם לא..למה-כן... מין חופשת חורף קצרה איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד-חנוכה חנוכה חג יפה כ"כ

הוליסטי

New member
גמני

סופגניה
עם ריבת חלב
ללידה של הבן הראשון שלי
חופש
איזה חופש
סבבה לגמרי
גם וגם (ומה עם הרמאדן)
סביבון
מדליקים אם לא שוכחים