MikeY fReAk
New member
><../images/Emo79.gif
1. אתה מעריץ מישהו? האנשים שקרובים לי 2.להקה אהובה? מוניקה, משינה, היהודים, כנסיית השכל, הקספרים, בלאקפילד..אביתר ואפרת. 3.צבע אהוב? שחור/ירוק בהיר/כתום 4.מאכל אהוב? צ'יפס
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? אין 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מאוד מבולגן 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ מלפפון, שזיף, נקטרינה ובייגל קטן. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? אני בכלל לא רוצה לדבר על זה 11. ים או בריכה? ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין 13.קעקועים? אין 14.צבע שער?? חום 15..צבע שער שהיית רוצה?. שחור 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית וספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? מגוון 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני (ויש לי תחושה שגם הבנים חושבים ככה
) 19.ספורט או עקבים? מה? 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לא! 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? פוקס, למרות שבעיקרון זאת רשת אופנה לאנורקסיות 22.מה הדבר האחרון שעשית? 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אממ..קצת זרקתי את הצרות על חברה שלי 25.מישהו אחרון שראית אותו? אבא
1. אתה מעריץ מישהו? האנשים שקרובים לי 2.להקה אהובה? מוניקה, משינה, היהודים, כנסיית השכל, הקספרים, בלאקפילד..אביתר ואפרת. 3.צבע אהוב? שחור/ירוק בהיר/כתום 4.מאכל אהוב? צ'יפס