שאלון חמוודדד;]]

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

1. אתה מעריץ מישהו? האנשים שקרובים לי 2.להקה אהובה? מוניקה, משינה, היהודים, כנסיית השכל, הקספרים, בלאקפילד..אביתר ואפרת. 3.צבע אהוב? שחור/ירוק בהיר/כתום 4.מאכל אהוב? צ'יפס:( 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? אין 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מאוד מבולגן 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ מלפפון, שזיף, נקטרינה ובייגל קטן. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? אני בכלל לא רוצה לדבר על זה 11. ים או בריכה? ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין 13.קעקועים? אין 14.צבע שער?? חום 15..צבע שער שהיית רוצה?. שחור 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית וספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? מגוון 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני (ויש לי תחושה שגם הבנים חושבים ככה:p) 19.ספורט או עקבים? מה? 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לא! 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? פוקס, למרות שבעיקרון זאת רשת אופנה לאנורקסיות 22.מה הדבר האחרון שעשית? 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אממ..קצת זרקתי את הצרות על חברה שלי 25.מישהו אחרון שראית אותו? אבא

בלוופ

1. אתה מעריץ מישהו? לא. 2.להקה אהובה? אינפקציה וקווין 3.צבע אהוב? כחול וסגול 4.מאכל אהוב? פסטה 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? כלבה 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן בקטנה :p 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? אם אני לא מאוהבת אז אני מניחה שהוא לא יודע. :p 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] )) בטח מיני קוקיס. אני אשכרה מתקיימת מהזבל הזה. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? שמח כי פוגשים אנשים [טב זה בערך שמח] וכי יש שטויות כאלה של גיבוש ודברים בתחילת השנה... אבל זה עצוב כי זה בכל זאת בצפר. 11. ים או בריכה? ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין 13.קעקועים? אין 14.צבע שער?? חום 15..צבע שער שהיית רוצה?. אדום או סגול 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מתמטיקה, ואמ לא יודעת אין לי בעיה לא עם ספרות ולא עם תנ"ך.. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? יש גוונים של אפור וירוק זית כזה וכחול מלוכלך 18..בנותת...בקיני או שלם? וואלה לא יודעת 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לא 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? לי קופר.. שיהיה 22.מה הדבר האחרון שעשית? דיברתי עם מישהי מעצבנת במסנג'ר 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אותה אחת P: 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אני לא ממש נשקנית סידרתית כזאתי...
25.מישהו אחרון שראית אותו? האחים שלי 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? אוקיי 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת, יאי!

../images/Emo176.gif

1. אתה מעריץ מישהו? כע 2.להקה אהובה? החלונות הגבוהים, בית הבובות 3.צבע אהוב? תכלת וכתום 4.מאכל אהוב? אוכל של אמא 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? דגים ושבלול 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? אני צריכה לסדר אותו
7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? ^ 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ כע 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? אין לי יותר בי"ס 11. ים או בריכה? חוף! 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין 13.קעקועים? אין 14.צבע שער?? חום 15..צבע שער שהיית רוצה?. את מה שיש לי 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מתמטיקה וספרות. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? כל הצבעים [כמעט]. אבל יש לנו הרבה שחור [יחסית!] 18..בנותת...בקיני או שלם? --- 19.ספורט או עקבים? עקבים 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? קרוקס ["התנכ"יות החדשות"
] 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? יש לי כמה חולצות מ"פוקס" 22.מה הדבר האחרון שעשית? עניתי על השאלון המצעבן!!
23.מישהו אחרון שרבת איתו? לא זוכרת 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? =] 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא, לפני 2 דקות 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? לא משנה לי 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת אחלה בחלה הודגש באמצעות מדגישומטיק

תשובות

1. אתה מעריץ מישהו? כככככככככככן 2.להקה אהובה? אמממ סינרגיה נראלי 3.צבע אהוב? ירוק וכחול 4.מאכל אהוב? אמממממממ פסטה 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? אין 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מסודר מבולגן... לא בדוק 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ כככככככן 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? משתנה 11. ים או בריכה? בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. באוזן זה נחשב? חח 13.קעקועים? אין 14.צבע שער?? 15..צבע שער שהיית רוצה?. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? כחוללל 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקני 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? כן 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? פוקססס 22.מה הדבר האחרון שעשית.... אממ אכלתי 23.מישהו אחרון שרבת איתו? מורה טישפה 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? לא זוכרת 25.מישהו אחרון שראית אותו? המנקה חחח 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? מאודד 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

melmel1

New member
עונה ~~~~

1. אתה מעריץ מישהו?כן [: 2.להקה אהובה?NewS 3.צבע אהוב?כחול 4.מאכל אהוב?אורז 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?לא, היו לי... 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגן O: 7.אתה מאוהב עכשיו?לא... 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?--- 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? 11. ים או בריכה?ים [[[= 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?אין... 13.קעקועים?לא... 14.צבע שער??חום 15..צבע שער שהיית רוצה?שחור 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?מתמצטיקה, תנ"ך 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? 18..בנותת...בקיני או? שלם?בקיני 19.ספורט או עקבים?ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?כןןןD: 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? 22.מה הדבר האחרון שעשית? 23.מישהו אחרון שרבת איתו? 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? 25.מישהו אחרון שראית אותו? 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה?כן...

למעלה