שאלון חמוודדד;]]

חח

1. אתה מעריץ מישהו? לא. 2.להקה אהובה? System of a Down, Disturbed. 3.צבע אהוב? שחור, אדום. 4.מאכל אהוב? סושי
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? דגי הדג ובוני הכלב 3> 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? תמיד-תמיד מסודר להפליא. 7.אתה מאוהב עכשיו? כן :} 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? כמובן. 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ סושי P: 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? אני לא חוזרת לבית-הספר, יש לי צבא. 11. ים או בריכה? שנייהם. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין, וגם לא יהיה. 13.קעקועים? אין. 14.צבע שער?? שטני. 15..צבע שער שהיית רוצה?. שטני P: 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית
, ספרות. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור, חום, ירוק. 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני אם היה לי אומץ. 19.ספורט או עקבים? ספורט. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? אמ... איכס? 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? TNT למרות שהקולקציות שלהם בזמן האחרון נראות כמו בגדי פיג'מה. 22.מה הדבר האחרון שעשית? שתיתי מים. 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אמא. השלמנו מאז. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? החבר. 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא :} 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? כן P: 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת יש!!

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. אתה מעריץ מישהו
לא אוהבת ת'מילה הערצה... אבל בעיקרון, כן. 2.להקה אהובה
אוונסנס 3.צבע אהוב
ורוד 4.מאכל אהוב
ה-כ-ו-ל!! אבל בעיקר דגנים עם חלב, פסטה ואוכל של אמא
5.יש לך חיית מחמד
לא
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן
מסודר
7.אתה מאוהב עכשיו
לא סגורה על עצמי=\ 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת
לא נראלי... אולי... 9.זוכר מה אכלת אתמול
....(גמאניי לא..;] ) אני כן! דגנים עם חלב, פלאפל וסלט ירקות:) 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח
מה נראה לכם?? ברור שעצובהההה
11. ים או בריכה
בריכה 12.פירסינגים יש
13.קעקועים
14.צבע שער
שחור 15..צבע שער שהיית רוצה
טוב לי עם הצבע שלי 16.מתמטיקה או אנגלית
...ספרות או תנ"ך
אנגלית ותנ"ך 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים
*הולכת לבדוק..* ורוד, תכלת ושחור 18..בנותת...בקיני או שלם
בקיני דהה 19.ספורט או עקבים
עקבים יותר יפה, אבל ספורט יותר נוח 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם
נאפ 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי
TNT 22.מה הדבר האחרון שעשית
כתבתי את הסימן שאלה שלפני התשובה חח 23.מישהו אחרון שרבת איתו
אמממ אמא שלי, אבל לא ריב רציני 24.מישהו אחרון שנישקת אותו
בלחי גם נחשב?? אם כן, אז חברה שלי. 25.מישהו אחרון שראית אותו
אבא שלי 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה
לא
27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת... ו..??

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif עונההה../images/Emo70.gif

1. אתה מעריץ מישהו? אפשר לומר.... שרית חדד!
2.להקה אהובה? לא..
3.צבע אהוב? כחול תכלת כזה
4.מאכל אהוב? אוכל של אמא. לא משנה מה
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? יש חיה אבל היא לא מחמד. ז"א יש לי חתולה בבית (בגינה) אבל אני לא סובלת אותה!
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? בגלל שאני לא לבד בחדר הוא בד"כ מבולגן אבל אני המסודרת...
7.אתה מאוהב עכשיו? לא
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? ---
9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ כן... כי.. לא משנה למה.
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? לא חוזרת. סימתי ללמוד...
11. ים או בריכה? ים!!!
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. להה
13.קעקועים? להה
14.צבע שער?? חום כהה
15..צבע שער שהיית רוצה?. בסדר מה שיש לי
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? לא מתמטיקה, לא אנגלית, לא תנך, ספרות עוד מילא.
17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור, אדום ו... יש עוד כמה צבעוניים.
19.ספורט או עקבים? עקבים
20.הנעליים התנכיות..גם לכם יש אותם? בעעעע איייככס..
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? מה שה משנה. העיקר למצוא בגד נורמלי.
22.מה הדבר האחרון שעשית? ראיתי חדשות
23.מישהו אחרון שרבת איתו? ---
24.מישהו אחרון שנישקת אותו? בת דודה שלי תינוקת קטנה ויפיפייהההה!!! בלי עין הרע
25.מישהו אחרון שראית אותו? המשפחה שלי. הם בבית.
26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? לאאא...
27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת לא...
צ'אאווו באאייייייי....... (או- ביו'ש- איך זה מעצבן!)

noa elisha

New member
עונה

1. אתה מעריץ מישהו? עפר שכטר!! 2.להקה אהובה? גיימבויז,ווסטליף, בקסטריט בויז 3.צבע אהוב? ורוד 4.מאכל אהוב? 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? שונאת חיות... 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו? בעפר המלך 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? חח הוא לא מכיר אותי ממש... 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] )) אממ...לא זוכרץ... 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? עצובב! 11. ים או בריכה? בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. לא אבל בא לי לעשות בגבה(יעיפו אותי מבצפר...) 13.קעקועים? לא 14.צבע שער?? חום 15..צבע שער שהיית רוצה?. אדום 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? כלום... 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? ורוד שחור וחום 18..בנותת...בקיני או שלם? טינקיני 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? ל=א 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? טי אנ טי 22.מה הדבר האחרון שעשית? דיברתי עם חברה שלי 23.מישהו אחרון שרבת איתו? חברה שלי (לא אותה אחת...) 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אמא שלי 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא שלי 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? כן 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif עונה.

1. אתה מעריץ מישהו? לא 2.להקה אהובה? מוניקה סקס 3.צבע אהוב? כחול 4.מאכל אהוב? לא יודעת, ישש ה-ר-ב-ה
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? לצערי הרב!!!!!!!! לא
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? WTF? 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ אממ.. לא
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? אני אהיה בסדר..
11. ים או בריכה? ים
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. לא. 13.קעקועים? לא. 14.צבע שער?? חום בהיר-שטני 15..צבע שער שהיית רוצה?. לא יודעת 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מתמטיקה ואנגלית 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? לא יודעת 18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני... 19.ספורט או עקבים? ספורט! 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? יאפ
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? פוקס 22.מה הדבר האחרון שעשית? עניתי על השאלון 23.מישהו אחרון שרבת איתו? לא יודעת 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אממ :-\ 25.מישהו אחרון שראית אותו? את שיר 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? כן! 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת יאייי D=

My self and i

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. אתה מעריץ מישהו? את הביטלס. 2.להקה אהובה? הביטלס, בלאק אייד פיס, סימפל פלאן, גרין דיי. עוד כמה. 3.צבע אהוב? כתום. 4.מאכל אהוב? מקדונלס >< 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? לא, הלוואי שיהיה לי כלב. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? שווה בשווה. 7.אתה מאוהב עכשיו? בערך.. 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? יכול להיות כי היינו חברים. 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ כן ! ;] בבוקר אכלתי קורנפלקס.. בצהריים שניצל ובערב המבורגר וצ'יפס בממדיון. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? שמחה =] 11. ים או בריכה? בריכה. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. 4 חורים באוזן ימין, 3 בשמאל, ועגיל למעלה באוזן. 13.קעקועים? אין. 14.צבע שער?? חום עם גוונים בלונדינים. 15..צבע שער שהיית רוצה?. חום עם גוונים בלונדינים [; 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית, ספרות. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? צבעוני לגמרי. 18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני למי שיש גוף יפה. 19.ספורט או עקבים? ספורט. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? כן חח.. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? לרוב אני קונה בטי אנ טי, ובפוקס. 22.מה הדבר האחרון שעשית? בדקתי מה הצבע השולט בארון [; 23.מישהו אחרון שרבת איתו? שרית.. לא אני, חברה. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? איך, בלחי כזה? אז נוווווווווושי ! [= 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא. 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? אממ, אפשרי. 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת וואלה? יאי.

CAM1LA

New member
עונה../images/Emo202.gif

1. אתה מעריץ מישהו? אמינם, ג'ונתן ריס מאיירס, האחים בולדווין, ופיטר סרסגארד 2.להקה אהובה? אין 3.צבע אהוב? שחור ואדום 4.מאכל אהוב? פיצה 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? כלבה, חתול וחתולה. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן זאת לא מילה... 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? שאני לא מאוהבת בו? נראה לי שכן.. 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ אני כן... פיצה, קורנפלקס וטיבעול! 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? שיא השימחה! כל כך התגעגעתי כבר לבית ספר! חח... נראה לכם?! מצדי הייתי ממשיכה עם החופש הזה כל החיים! 11. ים או בריכה? ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. בטבור 13.קעקועים? לא 14.צבע שער?? שטני 15..צבע שער שהיית רוצה?. שחור אבל צבוע... לא טיבעי. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית ותנ''ך 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור, כחול (ג'ינסים) ונראה לי שאדום, אבל לא בטוחה.. 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני 19.ספורט או עקבים? תלוי במצברוח ובמקום 20.הנעליים התנכיות..גם לכם יש אותם? לא 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? פוקס 22.מה הדבר האחרון שעשית? נכנסתי לאינטרנט 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אמא 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? הכלבה שלי חח... 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא והכלבה 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? לא ממש... 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת ואם לא?

IפרנקI

New member
../images/Emo199.gif אני אנצל הזדמנות זו :]

להגיד שאני חדשה..תקבלו אותי יפה? :] ואני גם יענה על השאלון חחח >< 1. אתה מעריץ מישהו?כן 2.להקה אהובה?כרגע זה בלינק 182 וגרין דיי :] 3.צבע אהוב?אדום,שחור ולבן 4.מאכל אהוב?ארטיק 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?כן,אוגר ששמו פליץ :] 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו?אפשר להגיד...:( 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?לא 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[..לא D: 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???עצוב[ה] 11. ים או בריכה?ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.לא אין. 13.קעקועים?אין 14.צבע שער??'נג'י-אדום,לא הצבע האמיתי שלי..הצבע האמיתי בלונדיני מוזר :S 15..צבע שער שהיית רוצה?.אממ..הווו..לא יודעת D: 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?מתמטיקה..תנ"ך. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?אדום,שחור ואמ...כחול-של הג'ינסים XD 18..בנותת...בקיני או שלם?בקיני-רק לרזות.[!!!!!!!]. 19.ספורט או עקבים?ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?לא..איכס :] 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?פוקס מן,יש להם מכנסיים יפים D: 22.מה הדבר האחרון שעשית?אממ..התקלחתי 23.מישהו אחרון שרבת איתו?חברה 24.מישהו אחרון שנישקת אותו?אממ איזה אחד,שלא נראה לי שאתם מכירים XD 25.מישהו אחרון שראית אותו?אחותי. 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה?כן :] 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת יאיי. ואם כבר אז אני אכתוב על עצמי. שמי יובל,המון קוראים לי פרנק.. בת 14 עולה לט'. משועממת D: ואומ...המאומץ שלי
D: תקבלו אותי?

S

sunshineBK

Guest
אני ../images/Emo9.gif

1. אתה מעריץ מישהו? לא במיוחד 2.להקה אהובה? לד זפליו 3.צבע אהוב? כחול 4.מאכל אהוב? פסטה 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? שני כלבים וחתול 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן לרוב, מסתדר פעם בשבוע בערך 7.אתה מאוהב עכשיו? כן 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? כמובן 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ אממ... לא במיוחד. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? לא חוזרים :( כבר שנתיים שלא חוזרים! 11. ים או בריכה? ים נראה לי... 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. לא 13.קעקועים? לא 14.צבע שער?? שטני כזה 15..צבע שער שהיית רוצה?.כמו שלי זה בסדר 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? גם וגם וגם וגם 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? לא יודעת.. 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? נראה לי, לא בטוחה מה זה 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? פוקס 22.מה הדבר האחרון שעשית? ראיתי האלופה 23.מישהו אחרון שרבת איתו? חבר שלי 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? כנל 25.מישהו אחרון שראית אותו? חברה 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? קצת 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

DaNdUsH8

New member
עונה

1. אתה מעריץ מישהו?כן אבריל לאבין
2.להקה אהובה?אממ יש כמה
בלינק 182,גרין דיי, סיסטם אוף דאון, סימפל פלאן, שייגעצ, מוניקה סקס ועוד חח 3.צבע אהוב?כחול סגול 4.מאכל אהוב?פיצה 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?כלבה וסוס 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו?לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???עצובה
11. ים או בריכה?ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.אין אבל עוד מעט באף
13.קעקועים?אין 14.צבע שער??בלונדיני שטני 15..צבע שער שהיית רוצה?.יותר בלונדיני
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?אדום שחור וזהו זה מה ששולט יש עוד קצת מכמה צבעים 18..בנותת...בקיני או שלם?בקיני 19.ספורט או עקבים?ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?לא.. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?פוקס 22.מה הדבר האחרון שעשית? 23.מישהו אחרון שרבת איתו? 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? 25.מישהו אחרון שראית אותו?אמא חחח 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה?אממ לא 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo210.gifשלי../images/Emo13.gif

1. אתה מעריץ מישהו? אנג'לינה ג'ולי
2.להקה אהובה? מארון 5 3.צבע אהוב?ורוד ושחור
4.מאכל אהוב? פלפל ממולא 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? 3 תוכים 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מסודר 7.אתה מאוהב עכשיו? כן 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? כן
9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ פיצה 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? סיימתי כבר בצפר
11. ים או בריכה? בריכה
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. באוזניים...והיה בטבור... 13.קעקועים?אין..אבל רוצה 14.צבע שער??מקורי חום ככה..כרגע הוא צבוע לדבש.. 15..צבע שער שהיית רוצה?.הצבע שיש לי עכשיו בשיער... 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית,ספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור,ורוד, לבן 18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני 19.ספורט או עקבים? עקבים 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?לא 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? לי קופר 22.מה הדבר האחרון שעשית? קבעתי תור למיהו 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אתמול בקופת חולים 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? את אמא בבוקר 25.מישהו אחרון שראית אותו? אני כאן בקופת חולים בשירות לאומי..אז את האנשים כאן 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? לא
27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

little 14

New member
../images/Emo181.gif

1. אתה מעריץ מישהו? דייב, מרטין, רובי......... 2.להקה אהובה?דפש מוד 3.צבע אהוב?שחור וסגול 4.מאכל אהוב?פיצה וצ'יזבורגר 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? הייתה לי כלבה 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??בבית מבולגן בפנימייה מסודר 7.אתה מאוהב עכשיו?כן 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא הבנתי:\ 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ :\ 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? שמחה 11. ים או בריכה?בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. 2 באוזן שמאל 1 באוזן ימין ונזם שהוא בתהליכי היסתמות 13.קעקועים?הלוואי 14.צבע שער??חום כהה אדמדם 15..צבע שער שהיית רוצה?.שחור עם סגול ? 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?אנגלית וספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?שחור אדום ולבן 18..בנותת...בקיני או שלם?בקיני 19.ספורט או עקבים?ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?כן 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?פוקס 22.מה הדבר האחרון שעשית?ישנתי 23.מישהו אחרון שרבת איתו?אממ ילדה אחת בחדר שלי 24.מישהו אחרון שנישקת אותו?אליאור (פחח איזה חמוד) 25.מישהו אחרון שראית אותו? שירן אליעד ואילאור 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה?אממ אוליי 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

דנה 74

New member
שלי../images/Emo26.gif

1. אתה מעריץ מישהו?כן את הפיג'מות
2.להקה אהובה?היהודים
3.צבע אהוב?כחול
4.מאכל אהוב?שוקולד
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?לא
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגן/מסודר ביינים
7.אתה מאוהב עכשיו?לא
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?
9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[אוכל
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???נעים
11. ים או בריכה?בריכה
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.לא
13.קעקועים?חינה
14.צבע שער??חום
15..צבע שער שהיית רוצה?.לא
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?ספורות
17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?כחול כחול כחול
18..בנותת...בקיני או שלם??
19.ספורט או עקבים??
20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?לא
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי??
22.מה הדבר האחרון שעשית?עונה על השאלון
23.מישהו אחרון שרבת איתו?איתך... חח סתם
24.מישהו אחרון שנישקת אותו?.........
25.מישהו אחרון שראית אותו?.........
26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה?כן מאוד

talush2005

New member
מזמן לא עשיתי שאלון :)

1. אתה מעריץ מישהו? לא 2.להקה אהובה? אין ממש 3.צבע אהוב? כחול 4.מאכל אהוב? פיצה המבורגר ציפס פסטה ובורקס חח קשה לבחור 5.יש לך חיית מחמד?? כן ..אם כה..איזה? כלבה מתוקהה 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מסודר 7.אתה מאוהב עכשיו? כן 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא 9.זוכר מה אכלת אתמול? בטח! בבוקר עוגה בצהריים -פסטה ושניצם ובערב פסטה עם משהו וזהו נראה לי.. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???לא חוזרים!! 11. ים או בריכה? בריכה 12.פירסינגים יש?לא 13.קעקועים?לא 14.צבע שער?? 15שטני ..צבע שער שהיית רוצה?.לא יודעת 16.מתמטיקה או אנגלית?.אנגלית ..ספרות או תנ"ך? ספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור לבן וכחול 18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני .19. ספורט או עקבים?ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?לא 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? פוקס 22.מה הדבר האחרון שעשית? חזרתי הביתה מיציאה 23.מישהו אחרון שרבת איתו? ההורים 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? סבא וסבתא 25.מישהו אחרון שראית אותו?חברות 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? לאאא 27עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת צ'אאווו בייי!

n o o o a m

New member
עונה=]

1. אתה מעריץ מישהו? סוג של כן...חח 2.להקה אהובה?חו"ל: בלאק אייד פיז, בארץ: תלוי במצב"ר [מצב- רוח] אבל הרבה =] 3.צבע אהוב? לבן =] 4.מאכל אהוב? אוכל של אמא 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? ברור שיש!! כלבה ודגים =] 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן? תלוי במצב"ר 7.אתה מאוהב עכשיו? לא שידוע לי =] 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא שידוע לי... 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;])....לא... 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? מאושר!!!! [ניראה לכם?!] 11. ים או בריכה?ים =] 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.לא...עגילים כן 4 חורים באוזנים... 13.קעקועים? לא 14.צבע שער?? שטני 15..צבע שער שהיית רוצה?. מרוצה ממה שיש לי 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מה שיוצא =\ 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? לא יודעת צריך שיהיה הכל שיתאים להכל =] 18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני!! 19.ספורט או עקבים? למה להתלבט, אם אפשר לשלב?! 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? סוג של... 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? שאלה קשה מידי =] לא יכולה לבחור... 22.מה הדבר האחרון שעשית? עניתי על שאלה 21... 23.מישהו אחרון שרבת איתו? ריב ריב? אם כן אז עם ילדה אחת...גררר 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אבא [נקרא?] 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא ואבא...חח 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? אני אשמח =] 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת [ואני אומרת על זה: "לפעמים חלומות מתגשמים...חחח"

TALLLLi

New member
עונהה

1. אתה מעריץ מישהו? כן..ריס וויתרספון..ועברי לידר! 2.להקה אהובה? לא מישהו ספציפי.. 3.צבע אהוב?כתום.. 4.מאכל אהוב?שניצל ופירה של אמא 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? כן..2 כלבים... 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן... 7.אתה מאוהב עכשיו? לא... 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] )) כן..שניצל וצ'יפס 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? גם וגם... 11. ים או בריכה? ים.. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין... 13.קעקועים? אין... 14.צבע שער?? בלונדינית... 15..צבע שער שהיית רוצה?. לא רוצה משהו אחר.. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית..ספרות.. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? לבן..ו..צבעוני 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני.. 19.ספורט או עקבים?ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? ברור! 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? TNT 22.מה הדבר האחרון שעשית? מממ..שתיתי קולה.. 23.מישהו אחרון שרבת איתו? הדר.. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? ממ...לא זוכרת.. 25.מישהו אחרון שראית אותו? ויצמן ואלמוג 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? לא משנה.. 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

אני

חדשה פה
.. 1. אתה מעריץ מישהו? לא 2.להקה אהובה? יש הרבה.. 3.צבע אהוב? חום,בז 4.מאכל אהוב?פסטה 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? לא 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ דווקא כן... 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? באסה 11. ים או בריכה? שתיהם 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. לא 13.קעקועים? לא 14.צבע שער?? חום בהיר -צבוע 15..צבע שער שהיית רוצה?. בלונדיני אבל טבעי... 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית נראה לי, ספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? אין צבע שולט 18..בנותת...בקיני או שלם? אני אוהבת שלם אבל לא כמו של מבוגרות אלא עם גזרה מגניבה 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לא 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? שלושתם אני לא אוהבת..אבל עדיף פוקס 22.מה הדבר האחרון שעשית? שמעתי מוזיקה ונכנסתי לפורום 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אחותי 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אבא 25.מישהו אחרון שראית אותו? אחותי 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? לא 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת צ'אאווו ואם לא?

MamoOoshA

New member
צריכה להעביר זמן..

1. אתה מעריץ מישהו? - לא מעריצה ברמה של פוסטרים ובלאגנים, אבל מאוד אוהבת את מיה דגן ועברי לידר. 2.להקה אהובה? - היהודים. 3.צבע אהוב? - סגול בעיקר, אבל גם כתום וירוק. 4.מאכל אהוב? - במבה. ואם אוכל אמיתי, אז מקרונים. 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? - כע. כלב. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? - מבולגן. 7.אתה מאוהב עכשיו? - כן. 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? -כן. 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ - כריות עם חלב, טילון וניל עוגיות וטוסט. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? -שמחה מאוד. נמאס כבר מהחופש.. 11. ים או בריכה?- ים. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.- היה פעם, בטבור. 13.קעקועים?- נההה. 14.צבע שער??- מקורי חום ככה, אח"כ התחלף לאדום ואז גי'נג'י ועכשיו שחור, שבסוף השבוע יהפוך לשחור-כחול. 15..צבע שער שהיית רוצה?. - ג'ינג'י ושחור-כחול, אדום ממש אדום וגם אולי שחור-סגול. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?- מתמטיקה וספרות. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? - כתום, שחור ולבן. בגלל אחותי אז גם ורוד.. 18..בנותת... בקיני או שלם? - שלם יותר מחמיא לגוף לדעתי.. אבל ביקיני.. 19.ספורט או עקבים? פלטפורמות. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? כן. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? TNT 22.מה הדבר האחרון שעשית? סיימתי לקרוא ספר. 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אמא. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? חבר שלי. 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא. 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזה? לא, זה נחמד.. 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

למעלה