לכרטיס האישי לחץ כאן
New member
חח
1. אתה מעריץ מישהו? לא. 2.להקה אהובה? System of a Down, Disturbed. 3.צבע אהוב? שחור, אדום. 4.מאכל אהוב? סושי
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? דגי הדג ובוני הכלב 3> 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? תמיד-תמיד מסודר להפליא. 7.אתה מאוהב עכשיו? כן :} 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? כמובן. 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ סושי P: 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? אני לא חוזרת לבית-הספר, יש לי צבא. 11. ים או בריכה? שנייהם. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין, וגם לא יהיה. 13.קעקועים? אין. 14.צבע שער?? שטני. 15..צבע שער שהיית רוצה?. שטני P: 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית
, ספרות. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור, חום, ירוק. 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני אם היה לי אומץ. 19.ספורט או עקבים? ספורט. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? אמ... איכס? 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? TNT למרות שהקולקציות שלהם בזמן האחרון נראות כמו בגדי פיג'מה. 22.מה הדבר האחרון שעשית? שתיתי מים. 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אמא. השלמנו מאז. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? החבר. 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא :} 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? כן P: 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת יש!!
1. אתה מעריץ מישהו? לא. 2.להקה אהובה? System of a Down, Disturbed. 3.צבע אהוב? שחור, אדום. 4.מאכל אהוב? סושי