שאלון חמוודדד;]]

שאלון חמוודדד;]]

1. אתה מעריץ מישהו? 2.להקה אהובה? 3.צבע אהוב? 4.מאכל אהוב? 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? 7.אתה מאוהב עכשיו? 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? 11. ים או בריכה? 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. 13.קעקועים? 14.צבע שער?? 15..צבע שער שהיית רוצה?. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? 18..בנותת...בקיני או שלם? 19.ספורט או עקבים? 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? 22.מה הדבר האחרון שעשית? 23.מישהו אחרון שרבת איתו? 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? 25.מישהו אחרון שראית אותו? 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת צ'אאווו

cohenet91

New member
מצטערת מראש, אני עייפה -_-

1. אתה מעריץ מישהו? לא. 2.להקה אהובה? dream theater (בדיוק שומעת). 3.צבע אהוב? כחול. 4.מאכל אהוב? שוקולד/פיצה. 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? לא. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן. 7.אתה מאוהב עכשיו? לא. 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? כן. סתם. 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ) דווקא כן. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? עייפה. 11. ים או בריכה? ים. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. איכס. 13.קעקועים? לא. 14.צבע שער?? חום. 15..צבע שער שהיית רוצה?. חום. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית ותנ"ך. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? כחול. 18..בנותת...בקיני או שלם? ואם אני בן? 19.ספורט או עקבים? ספורט. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם יש אותם? זה סנדלים תנ"כיות. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? נגיד שפוקס. 22.מה הדבר האחרון שעשית? הקלדתי. 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אמא? לא יודעת -_- 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? חח טליה. אה בעצם אמא. 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא? 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? הוא נורא קצר :\ 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת. אז מביאים לי תעודה עכשיו?

super girl 15

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

1. אתה מעריץ מישהו? כן!!!!! 2.להקה אהובה? דפש מוד!!! 3.צבע אהוב? שחור... 4.מאכל אהוב? המבורגר.. 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? כן... טולי החתלתול הזקן... 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? הוא בדרך כלל מסודר.. כי אני לא נכנסת אליו הרבה... 7.אתה מאוהב עכשיו? אני.... ילד מושפעת.. אז אל תגדירו לי "אהבה"... 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?
כניראה שלא... 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..; בוודאי... המבורגר... 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? אנני לא לומדת
11. ים או בריכה? לא זה ולא זה.. בע.. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. יש 2 אחד בקבה וןאינדסטריאל באוזן.. (היליקס כפול)... 13.קעקועים? יש 2... 14.צבע שער?? אדום... 15..צבע שער שהיית רוצה?. ממ.. אדום!
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? שום חרא... 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור.. שחור... שחור... 18..בנותת...בקיני או שלם? מכפט לי? 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לעעע.. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? אה? 22.מה הדבר האחרון שעשית? עניתי על שאלה 21 בסקר הזה... 23.מישהו אחרון שרבת איתו? מממ... רבתי עם המון אז לא זוכרת.. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? איזה אחד שפגשתי במסיבת דפש מוד ;-0 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא..?
26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? כן.. מאוד! 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת הידד!!!

רקפת89

New member
צהריים טובים.

1. אתה מעריץ מישהו? לא. מעריכה, כן. אבל לא מעריצה.. 2.להקה אהובה? אוונסנס. :) למרות שלא שמעתי אותם כבר מלא זמן.. 3.צבע אהוב? כחול, סגול וירוק.. 4.מאכל אהוב? סלט ירקות.. סתם אין לי מושג.. אבל משהו בסגנון הזה.. :) 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? לא.. אבל היו הרבה... חתולים, דגים, ציפורים, ברברים, ברווזים, תרנגולות.. מה שתרצו.. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? די מסודר. 7.אתה מאוהב עכשיו? לא שידוע לי. 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? חחחח הסתבכת עם הסלשים.. 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] )) - כן. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? גם וגם. 11. ים או בריכה? ים ובריכה! לא הייתי באף אחד מהם בחופש הזה!! 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. לא.. חח רק עגילים באזניים. 13.קעקועים? איכס, לא. 14.צבע שער?? חום בהיר. 15..צבע שער שהיית רוצה? הצבע שלי סבבה... אבל מעניין איך היה נראה שחור. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מתימטיקה, למרות שגם עם אנגלית אין בעיה בכלל. תנ"ך. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? תכלת, שחור, סגול. 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני. 19.ספורט או עקבים? ספורט, צריך לשמור על הגב. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לא. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? אפחד מהם, לא אוהבת מותגים. 22.מה הדבר האחרון שעשית? אכלתי אורז ואפונה, מעניין? 23.מישהו אחרון שרבת איתו? בעע... לא יודעת... אחיין שלי שיפסיק לבכות? 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? לא מנשקת. 25.מישהו אחרון שראית אותו? האחיין... (אני שומרת עליו בזמן האחרון..) 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? די.. 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת - תודה.

moruush

New member
עוווונה ../images/Emo6.gif

1. אתה מעריץ מישהו? כן.
2.להקה אהובה? לא זוכרת כרגע חחחח 3.צבע אהוב? ורוד
4.מאכל אהוב? מוצלרה עם עגבניה. 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? מיליון ארנבים ודגיגונים חח
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מסודר פיקס. 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ לא זוכרת חחח 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? שמחה 11. ים או בריכה? ים
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. לא פירסינג, חורים, 3 באוזן. 13.קעקועים?חחחחח עוד לא. 14.צבע שער?? חום בהיר 15..צבע שער שהיית רוצה?. שטני. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מתמטיקה, ספרות. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? יש לי הכל מהל. הכי זה נראה לי כחול&תכלת.. מתאים לעיינים חחחח 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקני 19.ספורט או עקבים? עקבים... לא שיש לי כאלו כמעט. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לאאא
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? קולקצית קיץ של פוקס. 22.מה הדבר האחרון שעשית? שמתי סד והתפוצצתי מכאבים.. 23.מישהו אחרון שרבת איתו? ידיד טוב 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? תלוי איפה.. חחחח
25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא, עכשו.. 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? יאסס
27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

ornit4

New member
עונה

1. אתה מעריץ מישהו? אממ.. אני אוהבת את איימי לי! 2.להקה אהובה? אוונסנס. 3.צבע אהוב? כתום 4.מאכל אהוב? במבה ושוקולד 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? אחים שלי ודגים ז"ל. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? באמצע. 7.אתה מאוהב עכשיו? המ. 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא P: 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ שניצל, אייס קפה, משקה תות בננה וזהו בערך. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? בלעט. 11. ים או בריכה? ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. רק באוזניים 13.קעקועים? איכס 14.צבע שער?? לא 15..צבע שער שהיית רוצה?. שחור כהה כהה. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית, ספרות. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור אדום כתום. 18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני 19.ספורט או עקבים? ספורט!@#@%^@& עקבים זה סקסיסטי ודוחה. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? אפעם. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? לא זה ולא זה. ולא זה. כן. 22.מה הדבר האחרון שעשית? גלשתי באינטרנט? 23.מישהו אחרון שרבת איתו? לא יודעת. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אחשלי D: 25.מישהו אחרון שראית אותו? אחותי -_- 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? לא ממש. 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

אני עונה

1. אתה מעריץ מישהו? כן, את אמינם 2.להקה אהובה? גרין דיי 3.צבע אהוב? ירוק 4.מאכל אהוב? כל מה שקשור לדגים 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? לא אין לי 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מסודר בד"כ 7.אתה מאוהב עכשיו? עכשיו לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ אתמול? אממממ טונה 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? 50% שמח 50% עצוב 11. ים או בריכה? ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה? לא אין לי. 13.קעקועים? גם לא 14.צבע שער?? שחור 15..צבע שער שהיית רוצה? שחור 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית וספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? אפור, לבן, שחור 18..בנותת...בקיני או שלם? אני בן ואני מעדיף בנות עם ביקיני 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? לא! 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? "רנואר"... אם כבר אחד מהם אז TNT 22.מה הדבר האחרון שעשית? הלכתי לחדר כושר 23.מישהו אחרון שרבת איתו? ילד אחד בשם דוד... וואי איזה ילד מציק וואי... 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? וואי לא זוכר 25.מישהו אחרון שראית אותו? ליאור חבר שלי 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? לא, דווקא מעניין 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת אוקיי תודה

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה

1. אתה מעריץ מישהו?כה
2.להקה אהובה?סימפל פלאן
3.צבע אהוב?שחור
4.מאכל אהוב?פיצה
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?איןלי
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגן
7.אתה מאוהב עכשיו?לא
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?--
9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ממ לא
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???גם וגם
11. ים או בריכה?בריכה
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.אין
13.קעקועים?אין
14.צבע שער??חום
15..צבע שער שהיית רוצה?.חום
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?מתמטיקה ותנ"ך
17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?שחור , לבן , אדום
18..בנותת...בקיני או שלם?ביקיני
19.ספורט או עקבים?ספורט
20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?אייכ לא
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?לי קופר
22.מה הדבר האחרון שעשית?כתבתי את התשובות לשאלון הזה
23.מישהו אחרון שרבת איתו?לאזועאת זה היה מזמן
24.מישהו אחרון שנישקת אותו?--
25.מישהו אחרון שראית אותו?אמא
26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה?כה
27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה! ../images/Emo13.gif

1. אתה מעריץ מישהו?לא! 2.להקה אהובה?הדג נחש! 3.צבע אהוב?אין! 4.מאכל אהוב?אורז!
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?כלב.. ששמו
מקסים!
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מסודר ביותר! 7.אתה מאוהב עכשיו?לא! 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?אני לא מאוהבת! 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))ח לא!
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???שמייח!
כי אז חוזרים גם לרקוד!
11. ים או בריכה?בריכה! 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.אין! 13.קעקועים?אין! 14.צבע שער??חום! 15..צבע שער שהיית רוצה?.חום יותר כהה! 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?מתמטיקה וגם אנגלית! ספרות וגם תנ"ך!
17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?שחור,ורוד,אפור. 18..בנותת...בקיני או שלם?לרוב עדיף שלם!כי לא רואים שומנים!
בקיני פשוט לא מחמיא! צאו מזה! לרוב יש בטן מכוערת ושמנה! 19.ספורט או עקבים?ספורט! 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?לא! אבל יש לי "טבע נאות" 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?טי אנ טי! 22.מה הדבר האחרון שעשית?חח! הלכתי לבדוק מה הצבעים השולטים בארוני!
23.מישהו אחרון שרבת איתו?חברה שלי! 24.מישהו אחרון שנישקת אותו?ממ.. אולי אבא? 25.מישהו אחרון שראית אותו?אחותי! 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה?הוא דווקא נחמד! 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת-טוב! תודה!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונה

1. אתה מעריץ מישהו? לא מישהו מיוחד 2.להקה אהובה? BEP 3.צבע אהוב? כחול 4.מאכל אהוב? אין ספציפי 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? כלב
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? - 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[? כן עוף 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? עצוב מאוד 11. ים או בריכה? בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין 13.קעקועים? אין 14.צבע שער?? חום שחור 15..צבע שער שהיית רוצה? זה בסדר ככה.. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מתמטיקה, ספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור בעיקר 18..בנותת...בקיני או שלם? - 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? מזה??? 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? כולם 22.מה הדבר האחרון שעשית? ראיתי טלוויזיה 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אפ'חד 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אפ'חד 25.מישהו אחרון שראית אותו? אבא שלי 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? כן 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

Runt

New member
Oh My

1. אתה מעריץ מישהו? אני מניחה שכן 2.להקה אהובה? גרין דיי 3.צבע אהוב? כחול 4.מאכל אהוב? כמעט הכל, למעשה 5.יש לך חיית מחמד? לא
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן? מבולגן! 7.אתה מאוהב עכשיו? לא 8.אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? - 9.זוכר מה אכלת אתמול? חחח לא
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח? עצובה
11.ים או בריכה? בריכה 12.פירסינגים יש? נופ 13.קעקועים? נופ 14.צבע שער? חום 15.צבע שער שהיית רוצה? שמחה עם מה שיש לי
16.מתמטיקה או אנגלית? ספרות או תנ"ך? אנגלית וספרות 17.שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? הכל צבעוני 18.בקיני או שלם? כל אחת וההעדפה שלה 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות. גם לכם יש אותם? חס וחלילה
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? TNT אבל בעקרון אף אחת 22.מה הדבר האחרון שעשית? שתיתי קולה
23.מישהו אחרון שרבת איתו? לא מישהו מסוים 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אוי נו
25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא
26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? כן 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת יחי!

../images/Emo220.gifעונה=]

1. אתה מעריץ מישהו?כן 2.להקה אהובה?יש כמ המשינה מוניקה שייגעצ גרין דיי 3.צבע אהוב?כתום 4.מאכל אהוב?צ'פס 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?יש לי כלב והמון תוכים ודג 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??כרגע מסודר כי אח שלי חייל ואני מתנחלת אצלו בחדר=] 7.אתה מאוהב עכשיו?כן=/ 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?תלוי אם הוא גילה בבלוג שלי...ובגלל זה אנחנו לא מדברים 9.זוכר מה אכלת אתמול?....כן!כריות וחביתה(גמאניי לא..;] ))[ 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???שמחה כדי לפגוש את החברים עצובה כי זה חרא בצפר עוד שנה לסבול אותו 11. ים או בריכה?ים 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.אממ באוזניים 13.קעקועים?יש חינה אחד ברגל=] 14.צבע שער??בלונדיני המון אומרים 15..צבע שער שהיית רוצה?.שחור 16.מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה...ספרות או תנ"ך?ספרות כי זה צחוקים 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?אדום כתום ושחור 18..בנותת...בקיני או שלם?בקיני 19.ספורט או עקבים?אולסטאר=] 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?כן 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?לא זה לא זה ולא זה 22.מה הדבר האחרון שעשית?אממ ניגנתי בגיטרה בשחר שלי=] 23.מישהו אחרון שרבת איתו?אממ ידיד שלי 24.מישהו אחרון שנישקת אותו?ידיד שלי שיט אתם לא אמורים לדעת! 25.מישהו אחרון שראית אותו?אממ המורה לשי לגיטרה 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה?לא ניראה לי 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת חבל=[

../images/Emo194.gifעונה יחד עם חברות שלי

1. אתה מעריץ מישהו?
ו
2.להקה אהובה? מוניקה סקס [בשניהם.] 3.צבע אהוב? כחול 4.מאכל אהוב? אוהבת הרבה, קשה לי להחליט. 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? 2 כלבים צב וארנבת, ואין. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו? לא ולא. 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?
9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ בורקס וספגטי ובערב שכחתי. לא. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? בסדר, בין לבין. 11. ים או בריכה? ים!
ים
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. לא. לא. 13.קעקועים? לא. לא. 14.צבע שער?? בלונד וחום. 15..צבע שער שהיית רוצה?. לא רוצה. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מתמטיקה ואנגלית. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור, כחול וכתום. 18..בנותת...בקיני או שלם? בקיני עם חולצה. 19.ספורט או עקבים? ספורט. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? כן. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? פוקס. 22.מה הדבר האחרון שעשית? עניתי על השאלון הזה. 23.מישהו אחרון שרבת איתו? לא זוכרת. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? את מייקל
25.מישהו אחרון שראית אותו? שיר. 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? לא. 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת

יובס

New member
עונה..

1. אתה מעריץ מישהו? נואפ.. אבל תאמת - הילארי דאף 2.להקה אהובה? כוורת 3.צבע אהוב? יש כמה - אדום, כחול, ירוק בהיר ותכלת.. אהה וצהוב! 4.מאכל אהוב? ברוקלי.. 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? נואפ.. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מסודר 7.אתה מאוהב עכשיו? לא.. 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא רלוונטי.. 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ כן..!! 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? פקה-פקה 11. ים או בריכה? בריכה
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. לא!! אלא עם כן זה חורים באוזניים.. אז כן.. אבל נסתמו לי החורים.. אז בעיקרון - אין לי 13.קעקועים? לא 14.צבע שער?? שטני.. 15..צבע שער שהיית רוצה?. אני אוהבת את שלי 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? מתמטיקה וספרות 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? אדום-שחור, צהוב וג'ינס 18..בנותת...בקיני או שלם? באמת? שלם.. אבל יש לי בקיני
19.ספורט או עקבים? ספורט! 20.הנעליים התנכיות..גם לכם יש אותם? לא.. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?
22.מה הדבר האחרון שעשית? סיימתי לאכול ארוחת בוקר.. 23.מישהו אחרון שרבת איתו? סבתא שלי.. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אמא שלי.. 25.מישהו אחרון שראית אותו? אמא שלי.. 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה?לא.. הוא כיפי
27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת - אוווווווווף

Simple Shlomit

New member
עונה..

1. אתה מעריץ מישהו? כן 2.להקה אהובה? ?RBD, ו-BHP 3.צבע אהוב? יש כמה.. שחור,ורוד,ותכלת:] 4.מאכל אהוב? כמעט הכל..בעיקר ג'אנק,שניצל,ספגטי,וצי'פס:p יאמ 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? לא:/ אבל היו הרבה.. 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מסודר בערך חח 7.אתה מאוהב עכשיו? לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה אהבה:/ אבל לא נראה לי 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? נוט 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ))[ כן:p חח. 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???עצובה.. למרות שהיה לי משעמם החופש.. אבל לא בא לי לימודים
11. ים או בריכה? קשה להחליט:] אז שניהם! 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה? באוזניים טחח 13.קעקועים? לא 14.צבע שער?? חום עם קצת פסים בהירים 15..צבע שער שהיית רוצה?. נממ מה שיש לי זה בסדר.. אבל יפה גם שחור 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית.. וספרות.. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?שחור..כחול..ואדום נראה לי 18..בנותת...בקיני או שלם?גם קשה להחליט! שניהם יפיים:] 19.ספורט או עקבים? עקבים טחח 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?כן! 2 זוגות:-O 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?לי קופר 22.מה הדבר האחרון שעשית? ליוויתי חברה שלי הבייתה פיי איזה חום בחוץ! אני מתה:/ 23.מישהו אחרון שרבת איתו?לא זוכרת.. לפני המון זמן 24.מישהו אחרון שנישקת אותו?ממ אחיינית שלי3> חח 25.מישהו אחרון שראית אותו?חברה שלי-קט 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה?גם ככה משעמם לי חח 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת: חבל חחח אבל היה כיף!:p

ester6

New member
../images/Emo15.gif

1. אתה מעריץ מישהו? לא ממש מעריצה.. אבל אני אוהבת את אניה בוקשטיין
2.להקה אהובה? Simple Plan
3.צבע אהוב?
4.מאכל אהוב? גלידה
ומסטיקים
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? לא..
אבל הייתי רוצה
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? בד"כ מסודר.. 7.אתה מאוהב עכשיו? די.. 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? לא.. 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] )) לא בדיוק... אבל אני זוכרת שאכלתי
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? לא יודעת.. האמת אני לא ממש חושבת על זה.. מנסה להדחיק.. אני מתחילה ללמוד בבית ספר חדש ואני מקווה שיהיה לי טוב שם.. 11. ים או בריכה? ים.. 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין
13.קעקועים? גם לא
14.צבע שער?? בלונדיני-שטני.. 15..צבע שער שהיית רוצה?. יותר בהיר. כשהייתי קטנה היה לי שיער ממש בלונדיני וזה היה יפה, אבל עכשיו הוא נהיה קצת כהה יותר ואני לא אוהבת אותו בכלל..
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית. אני מתעבת מתמטיקה, אולי זה כי אני לא מבינה בזה כלום.. ומהשני לא אכפת לי.. 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? בעיקרון יש לי ארון די צבעוני.. אבל בעיקר כחול-תכלת ושחור. 18..בנותת...בקיני או שלם? זה תלוי.. יש אנשים שבקיני ממש לא יפה להם.. ואני אחת מהם..
19.ספורט או עקבים? תלוי מתי.. 20.הנעליים התנכיות..גם לכם יש אותם? לא. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? פוקס. 22.מה הדבר האחרון שעשית? אכלתי. 23.מישהו אחרון שרבת איתו? אח שלי. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? --- 25.מישהו אחרון שראית אותו? אחותי. 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזהה? כן.. סתם לא, הוא נחמד- לא חופר מידי.. 27..עם כה...אז ס=י=מ=ת=ת=ת-- ישש!!!

למעלה