שאלון חמוד!

אוקי../images/Emo119.gif

נפל עלי מצברוח מלא געגועים אז האמ, למי שבא להקיא מרומנטיקה שתסגור את ההודעה P: 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לעבור לגור איתה 2. להתחתן 3. ללדת 4. שוב 5. להוציא ספר 6. לקנות פסנתר כנף 7. שיהיה לי סטודיו ציור משלי 8. להזדקן מאוהבת 9. לאמץ מלא מלא חיות מהרחוב ולטפל בהן 10. שהדבר האחרון שאראה לפני שאמות זה אותה והדבר האחרון שאשמע זה את ה"אני אוהבת אותך" שלה 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. lifehouse - everything 2. kelly clarkson - maybe 3. addicted [גם של קלי] 4. 30 seconds to mars - the saviour 5. רונה קינן - עיניים זרות 6. evanescense - breath no more 7. הבנות נחמה - i love you 8. meshell negeocello - beautiful 9. christina aguilera - reflection 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אנאלי 2. never say never על כל השאר :) 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. הטבעת תמיד על היד 2. בדר"כ גם שעון 3. ספר תמיד תמיד בתיק [בנוסף לפלאפון] 4. לא יכולה לצאת מסטימצקי\צומת ספרים בידיים ריקות [וזה הורג לי את המשכורת כ"כ] 5. לא יכולה להרדם בלי לדבר איתה 6. לא יכולה להסתדר בלי יומן צמוד אלי שבו הכל הכל כתוב לי ומתועד [כי אני סנילית ברמות] 7. אין יום בלי מוזיקה אצלי 6 סרטים שאתה אוהב: 1. הסודות 2. כנפיים שבורות 3. קליק [לא זה עם השלט] 4. אבודות והוזות 5. כ-ל סרטי דיסני למיניהם 6. אע לא יודעת 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. אצלה 2. וזהו 3. 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. נעמת לי מאוד - עמי גדליה 2. שומרת אחותי - ג'ודי פיקו 3. הנה אני מתחילה - יהודית קציר 4. רציתי לנשק לך בשדה החרציות - אביבה אברון צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול 2. סגול בהיר 3. ורוד בייבי קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. אע אין לי כוח 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. רעות לילה טוב.

אווווו.

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. באנג'י. 2. לרזות. 3. הקטנת חזה. 4. להתאהב במישהו נורמלי, כמו שצריך. 5. להבין מה אני רוצה מהחיים ובחיים. 6. ללמוד ביולוגיה? 7. לאהוב את עצמי, חיצונית. 8. לסדר שם משהו בפנימיות 9. לגור בבית מעץ 10. לטוס, והרבה. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. כוורת - רוני 2. PP - Wish You Were Here 3. Kno - Rain 4. Atmosphere -Abusing The Rib 5. Cunninlynguiss - Mic Like A Memory 6. אריק איינשטין - אני מתגעגע אבא 7. סיון שביט - נשקי אותי 8. אביתר בנאי - יש לי סיכוי 9. Foo Fighters - Still 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אנאלי(נו, זה התבקש!) 2. ארזה, כנראה 3. לא אפסיק לחשוב 4. לא אפסיק להאזין למוזיקה 5. לא אפסיק להיות אובססיבית לזמנים, כנראה 6. לא אוכל דג 7. או בע"ח כלשהו 8. לא אתעלל בבעח(נו מה, לא היו לי רעיונות) 7 הרגלים שלך: 1. להסיר שיערות 2. להציץ בשעון 3. לשטוף ידיים כל הזמן 4. להנמיך ולהגביר את המזגן והמוזיקה באוטו 5. לכסוס ציפורניים 6. להסתכל בפלאפון 7. לרפרש 6 סרטים שאתה אוהב: 1. fight club 2. דוגמה 3. אמריקה X 4. נערה 5. שר הטבעות 6. נגמר. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. לונדון 2. אצלו 3. עמוק באדמה לרב הפדיחות 4. נורבגיה 5. ירושלים 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. הזדמנות אחרונה לראות 2. מישהו לרוץ איתו 3. צינורות 4. אני עייפה. צבעים שאתה הכי אוהב: 1. ירוק 2. כחול 3. לבן קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. מה 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. עזבו אותי הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mrs big

New member
L

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להיות בקשר רומנטי שאני שלמה איתו ולא מקנאה באחרות על מה שיש להן. 2. לשכב באמת. 3. לקרוא את כל הספרים שאני רוצה. 4. להיות בארה"ב. 5. לטייל ולראות נופים עוצרי נשימה. 6. להשתכר? 7. להציל מישהו. 8. להיות מרוצה מעצמי. 9. להתנצל בפני מי שצריך. 10. לא להשאיר קצוות לא סגורים עם אנשים. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. סגול - נעליים 2. הרבה יותר יפה לי מקרוב - חמי רודנר 3. בשורות רעות - נעם רותם 4. הוא והיא - ערן צור 5. מועקה - אבטיפוס 6. אנחנו לדרכים - כנסיית השכל 7. בדרך לגיהנום - יוני בלוך 8. לילה - נוער שוליים 9. פרפר - מוניקה סקס 8 דברים שלעולם לא תעשה: נוור סיי נוור וכו', אבל... 1. ארצח. 2. אלבש פרווה אמיתית. 3. אוכל בשר. 4. פיסטינג. ;[ 5. אהיה זונה. 6. אהיה רופאה. 7. אפרסם תמונת עירום שלי באינטרנט. 8. סמים קשים. 7 הרגלים שלך: 1. פינצטה. 2. בדיקה חוזרת אם הדלת נעולה. 3. נגיעה בפנים ובעיניים. 4. להיות ביקורתית נורא. 5. הליכה מהירה. 6. איחורים. 7. אכילה בפה פתוח, כנראה. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. היומן 2. פרס של טיפשים (או משהו כזה) 3. מדוזות 4. עגבניות ירוקות מטוגנות 5. החיים יפים 6. סרטי ג'וליה רוברטס למיניהם 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. קלאב אין, אילת 2. המיטה שלי, באמצע חלום 3. עם אנשים מסוי<a href=http://213.8.106.62/on/mo/ targ

Mrs big

New member
אופס. התעלמו מהקודם.

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להיות בקשר רומנטי שאני שלמה איתו ולא מקנאה באחרות על מה שיש להן. 2. לשכב באמת. 3. לקרוא את כל הספרים שאני רוצה. 4. להיות בארה"ב. 5. לטייל ולראות נופים עוצרי נשימה. 6. להשתכר? 7. להציל מישהו. 8. להיות מרוצה מעצמי. 9. להתנצל בפני מי שצריך. 10. לא להשאיר קצוות לא סגורים עם אנשים. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. סגול - נעליים 2. הרבה יותר יפה לי מקרוב - חמי רודנר 3. בשורות רעות - נעם רותם 4. הוא והיא - ערן צור 5. מועקה - אבטיפוס 6. אנחנו לדרכים - כנסיית השכל 7. בדרך לגיהנום - יוני בלוך 8. לילה - נוער שוליים 9. פרפר - מוניקה סקס 8 דברים שלעולם לא תעשה: נוור סיי נוור וכו', אבל... 1. ארצח. 2. אלבש פרווה אמיתית. 3. אוכל בשר. 4. פיסטינג. ;[ 5. אהיה זונה. 6. אהיה רופאה. 7. אפרסם תמונת עירום שלי באינטרנט. 8. סמים קשים. 7 הרגלים שלך: 1. פינצטה. 2. בדיקה חוזרת אם הדלת נעולה. 3. נגיעה בפנים ובעיניים. 4. להיות ביקורתית נורא. 5. הליכה מהירה. 6. איחורים. 7. אכילה בפה פתוח, כנראה. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. היומן 2. פרס של טיפשים (או משהו כזה) 3. מדוזות 4. עגבניות ירוקות מטוגנות 5. החיים יפים 6. סרטי ג'וליה רוברטס למיניהם 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. קלאב אין, אילת 2. המיטה שלי, באמצע חלום 3. עם אנשים מסוימים, לא משנה איפה 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. כמה טוב להיות פרח קיר 2. יש ילדים זיגזג 3. הנסיך הקטן 4. באדולינה צבעים שאתה הכי אוהב: 1. סגול 2. לבן נוצץ 3. תכלת קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. לחםעאט 2. רכרקאע (זה לא באמת משהו מיוחד. שניהם) ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. משה. לילה טוב.

../images/Emo3.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. בנג'י 2. צניחה חופשית 3. טיול 4. ללמוד 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. איש יקר 2. זכיתי לאהוב 3. הכוס הכחולה 4. אימג'יין- ג'ון לנון 5. הניחי לי- רמי 6. 1,2,3- מטרופולין 7. אבא- שלומי שבת 8. השיר שלי- מופע הארבנות של ד"ר קספר 9. תחוזר תחזור- משינה 8 דברים שלעולם לא תעשה: אעשן, ולא עולה לי כרגע עוד. 7 הרגלים שלך: 1. לישון 2. לשמוע מוזיקה ובטח יש עוד שלא עולה לי כרגע. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. היומן 2. סיפור אהבה בלתי נשכח 3. מלך האריות 4. שוקולד 5. תלוי רק בך 6. שרק 2 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: האמת שאין מקומות ספציפיים. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. אם יש גן עדן 2. היומן 3. הנסיך הקטן 4. מלך החומוס ומלכת האמבטיה צבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור 2. כחול 3. סגול ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. ....

../images/Emo3.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. בנג'י 2. צניחה חופשית 3. טיול 4. ללמוד 5. לעבוד 6. ואני לא יודעת מה עוד. לא עולה לי.

RainbowL

New member
לקח לי שנים....

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לאהוב אהבה הדדית ומדהימה כזאת של שיתוף, והבנה והכל. 2. לטייל מלא ולראות מלא דברים 3. שתהיה לי תקופת הוללות כזאת, להיות קצת מופרעת. 4. לשכב 5. חתונה-ילדים והכל 6. להיות מוקפת באנשים כל הזמן, ורק בכאלה שאני אוהבת 7. לגור בתל אביב תקופה 8. קעקוע 9. צניחה חופשית-באנג'י וכל אלה 10. אממ.. להשיג עבודה טובה כזאת. עם משכורת מעולה. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Millennium- Robbie Williams 2. חייל של מאה שערים- שייגעצ 3. יותר טוב כלום מכמעט- עברי לידר 4. פתאום כשלא באת- שלמה ארצי 5. Forst day of my life- Bright Eyes 6. BLUE- Eifel 65 7. Hero- Enrique Iglesias 8. skater boy- Avril lavigne 9. מטייל אוסטרלי- עברי לידר 8 דברים שלעולם לא תעשה: (עם כל הנוור סיי נוור והכל....) 1. לעשן 2. אהיה זונה 3. אתחתן שלא מרצון 4. ארצח מישהו 5. אשתמט מהצבא 6. אתאבד 7. אגנוב ממישהו 8. אפגע במישהו בכוונה תחילה 7 הרגלים שלך: 1. לכסוס ציפורניים 2. לחיות בבלגן 3. לשים הרבה משחה על המברשת שיניים ואז לשטוף עד שנשאר קצת. 5. לישון עם פוך תמיד. גם בקיץ 6. לאסוף את השיער סתם בסיבוב כל שניה 7. ללכת עם תיק. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. ריקוד מושחת (עצוב אני יודעת) 2. שגעון של חופשה, זה כזה מצחיק 3. מעודדות צמודות (כן עוד סרטים קיטשיים ומעפנים? אליי) 4. מסיבת פיג'מות - אחד הסרטים אם יוצא לכן לראות 5. וכל מיני סרטי מאפיה מעפנים כאלה. לא זוכרת יותר 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. ניו יורק 2. לונדון 3. במיטה 4. בבית שלו 5. בבית שלה 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. סיפורו של הכלב בשעת לילה 2. צופן דה וינצ'י 3. על העיוורון 4. לא יודעת... צבעים שאתה הכי אוהב: 1. צהוב 2. לבן 3. ירוק קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. מערכון של אסי וגורי 2. מקושרים (מקווה שעובד) ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. יש הרבה.

LimiMimi

New member
עייפה ומסוחררת

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להכיר את אהבת חיי 2. ילדים, משפחה 3. חתונה 4. לזכות בלוטו 5. לטוס לאנגליה 6. צניחה חופשית / בנג'י או שניהם 7. סמים 8. להיות בחתונה של הילדים 9. להגשים איזה חלום מופרך כזה 10. אהבתי שמישהי רשמה פה לגרום למישהו להיות מאושר, אימצתי. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Bongo Bong Welcome to Jamrock 2. Last Goodbye - Jeff Buckley 3. If you could read my mind - Johny Cash 4. Sex Born Poison - Air 5. The Past Recedes - John Frusciante 6. Led Zeppelin - Thank you 7. The Past is a grotesque Animal - Of Montreal 8. Marble House - The Knife 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אתאבד 2. ארצח/אדקור וכו' 3. אהיה סולנית בלהקה.
אוכל חרקים4. 5. אהיה רופאת שיניים או משהו שקשור לזה 6. אשתמט מהצבא 7. אזריק 8. נגמר לי.
7 הרגלים שלך: 1. כסיסת ציפורניים 2. משחק אובססיבי עם הידיים 3. להיות עייפה..
4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. שמש נצחית בראש צלול 2. מולאן רוז' 3. רקוויאם לחלום 4. טריינספוטינג 5. טים אמריקה 6. אני והחברה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. בצפון באיזה קמפינג, אבל שלא יהיה קר כלכך 2. זה נשמע קינקי אבל בחיי שלא, במיטה של שי 3. איפשהו עם מישהו מעניין ;[ ספציפי 4. במיטה 5. בהופעה מטורפת 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. שבועת רחל 2. הארי פוטר 3. הכלה במערומיה 4. זכרונותיה של גיישה צבעים שאתה הכי אוהב: 1. סגול 2. כחול 3. ירוק קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. www.mekusharim.co.il 2. www.israblog.co.il ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. סוד

Tears Dont Fall

New member
78527

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לגור לבד 2. לקנות לעצמי אוטו 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. ארבעת האלבומים של lifehouse. 2. the devlins - waiting 3. blink 182 - all the small things 4. him - join me 5. radiohead - just 6. pete mlurry - so beautiful 7. placebo - meds 8. linkin park - leave out all the rest 9. rem - at my most beautiful 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אוכל חומוס. זה פשוט מגעיל 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. לישון עם מוזיקה 2. לחתוך ביד שמאל למרות שאני ימנית 3. לישון באלכסון עם פוך ומאוורר באמצע הקיץ 4. לשתות חם שחם, לשתות קר שקר 5. לצייר על כל דבר אפשרי 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. בלו קראש 2. סיפורו של וויל הנטינג 3. התפוז המכני 4. הניצוץ 5. יורו טריפ 6. שלוש עשרה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. צפון 2. 3. 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. אני כריסטיאנה פ 2. 3. 4. צבעים שאתה הכי אוהב: 1. לא יודעת נו 2. 3. קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אבא

adiss90

New member
They only wanna do u dirt

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. אוסטרליה ~~ 2. צניחהחופשית 3. לחזור לארה"ב 4. לטוס במחלקת עסקים 5. לעשות שופינג מטורף (אני מתכוונת -ממש- מטורף. כמו לטוס לפריז לסופשבוע רק בשביל לקנות) 6. ילד\ים 7. ללמוד\לגור בחו"ל 8. לאהוב מישהו ממש 9. לנהל את החיים שלי וכלמהשקשורבזה בעצמי. ולהצליח. 10. לא להיות בלחץ ... חודש,נגיד? 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. keep your worries-guru 2. רמי פורטיס - חלום כחול 3. Coldplay - The Scientist 4. Oasis - Don't Look Back In Anger 5. Dream Theater - Hollow years 6. Mulder & Scully אין לי מושג מי מבצע 7. Chubby Checker - Let's Twist Again 8. Bran Van 3000 - Drinkin In LA 9. Shaggy - It Wasn't Me 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אתאבד 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. לשתות מים לפני השינה(?) 2. להיות לא מובנת(?) ומוזרה :) 3. 4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. חומות של תקווה 2. ממנטו 3. פריסיליה, מלכת המדבר 4. אקספרס של חצות 5. הנהג של מיס דייזי 6. ספרות זולה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. בבייביסיטר 2. קליפורניה 3. אירופה 4. בקולנוע 5. חוף דבוש בהרצליה 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. ההוביט 2. מר ורטיגו 3. נער החידות ממומביי 4. כמה טוב להיות פרח קיר צבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור 2. כתום 3. ירוק קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. http://israblog.nana10.co.il/tblogread.asp?blog=8981 2. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=275&msgid=5479111&archive=1 ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. חברה של חברה. שמעתי על משהו עצוב שקרה לה וממש הצטערתי.

ואווו

דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1.להתאהב 2.להיות מלא זמן בחו"ל 3.לטוס לאיטליה 4.לחיות באי בודד בלי רעש- תקופה קצרה 5.ללמוד באוניברסיטה 6.לקבל תואר 2 בפסיכלוגיה התפתחותית 7.להתחתן 8.ילדים 9.לקרוא את רודף העפיפונים 10.להיות מאושרת בלי לדאוג לזמן 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.fargie-big girls dont cry 2.jennifer lopez-do it well 3.sean....-beautifull girls 4.רמי קלנשטיין-על הגשר הישן 5.מירי מסיקה-שיר לשירה 6.מירי מסיקה-עכשיו אתה חוזר בחזרה 7.הראל סקעת-אלייך שר 8.everences-my inmortal 9.james blunt-godby my lover 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1.סמים 2.זנות 3.ארצח 4.אבגוד 5.אעשה משהו שיכעיס נורא נורא את הורי 6.מעשי עבריינות 7.------ 8.----- 7 הרגלים שלך: 1.לבדוק את הפלא כל 10 דקות 2.לישון בחושך מוחלט-בלי טיפת אור ורעש 3.לסדר את החדר כל שנייה 4.להתעצל לזרוק את הזבל 5.להתעצל ללכת למכולת 6.לריב עם אחותי על סדר בבית 7.להסתובב עם חבילת מסטיקים בתיק 6 סרטים שאתה אוהב: 1.היומן 2.סיפור אהבה בלתי נשכח 3.ספיד 4.איזו מן שוטרת 5.ארמגדון 6.אבא גנוב 1-2. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1.בבית-ישנה 2.באיזו מסעדה טובה 3.עם חברות 4.בשופינג 5.בבית-קוראת איזה ספר טוב במיטה 4 ספרים שקראת ואהבת: 1.אדם וחווה 2.הלב 3.שעות מתות 4.סיפור קשה צבעים שאתה הכי אוהב: 1.ורוד 2.אדום 3.שחור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1.www.ynet.co.il 2.www.tapuz.co.il ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.סבתא ז"ל......:(((((( שאלון קשה-----> הייתי צריכה לחפור בזיכרון..... אבל בכל זאת הוא נחמד

Liraz 6q

New member
רק לא יודעת איך

לתת לו שילך ממך..
10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1.ציצי
2.באנג'י 3.ילדים 4.להתחתן 5.להיות בארצות הברית 6.לרזות איזה10-12קילו 7.להיות שלמה עם עצמי 8.אותו
9.צבא 10.לאודעת אעע.. לקנות בית טוב?! 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.את באה אלי- הראל מויאל 2.דנה אינטרנשיונל- הכל זה לטובה 3.דנה ועידן ויניב- סרט הודי 4.את המחר שלי 5.בואי נעזוב של דנקר 6.קול גלגל 7.דנה- לאב בוי 8.האונס 9.אם תפסיק לאהוב (תכלס, לא היה לי כח לאמץ את הגלגלים של המוח אז העתקתי מהפלייליסט את ה9 הראשונים
) 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1.אתאבד 2.אורגיה 3.אתעלל בכלב
4.אתחתן בלי אהבה 5. 6. 7. 8. לאודעת נו.. קשה לי להגיד אף פעם... 7 הרגלים שלך: 1.לכסוס ציפורניים 2.לשחק עם השיער 3.לשים לבלו 4.לישון עם כרית בין הרגליים 5.להרדם עם טלוויזיה 6.להיות זאת שפותחת את הנרגילה 7.תתתתתתמיד לשים גופיית בייסיק מתחת לחוצה/סוודר/מעיל/גופיה אחרת. 6 סרטים שאתה אוהב: 1.סיפור אהבה בלתי נשכח 2. 3. 4. 5. 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. ארצות הברית 2.בים 3.איתו- על אי בודד 4.בשופינג מטורף 5.בעבודה
4 ספרים שקראת ואהבת: 1.נקמה של שרה אנג'ל
2.מלאך או שטן של שרה אנג'ל 3.אשראם של רם אורן 4.אשת החתול של שרה אנג'ל צבעים שאתה הכי אוהב: 1.
2.
( חום למי שלא רואה טוב) 3.
( לבן נו..) קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1.http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp 2. לסיום,בנאדם שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. הוא

הרגלים רעים לא משתנים;

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לגור לבד 2. לגור עם בת זוג 3. להתחתן 4. לגדל ילדים 5. צניחה חופשית 6. לשרת בצהל 7. לפתוח עסק 8. 9. 10. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. יוני בלוך - הרגלים רעים (גם האלבום מצויין) 2. \U2 - Electrical Storm 3. U2 - Starring at the sun 4.דנה ברגר - בומביי 5. |Radiohead - climbing up the walls 6. שילה פרבר - גשם 7. הבנות נחמה - I love you 8. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אמ 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. עישון 2. קליקים באצבעות 3. 4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. שמש נצחית בראש צלול 2. 3. 4. 5. 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. אצלה 2. הופעה 3. בצפון (צימר) 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. 2. 3. 4. צבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור 2. לבן 3. קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אודליה

Fragile rose

New member
יו

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לעשות משהו משמעותי. שישפיע 2. משפחה 3. לראות עולם, הרבה עולם 4. תואר שני לפחות 5. להצליח בחיים. 6. למצוא אושר 7. לגדל אומץ ובטחון עצמי 8. להופיע על במה 9. לפרסם את מה שכתבתי 10. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Drowning pool - bodies 2. NIN - closer 3. Static X - cold 4. Korn - freak on a leash 5. Deftones - change 6. pInk floyd - wish you were here 7. Guns and roses - november rain 8. Air - playground love 9. Disturbed - down with the sickness 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אבגוד בעקרונות שלי 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. לישון עם פוך בכללללללל עונות השנה 2. סיגריה דבר ראשון על הבוקר 3. לישון עם הפלאפון על הכרית לידי 4. שומעת מוזיקה בכל שניה אפשרית בערך 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. היפה והחיה 2. אמן האשליות 3. מלכת הארורים 4. ראיון עם ערפד 5. 5 נערות יפות 6. יורוטריפ 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. במיטה. אני עייפה מה 2. בעבודה, כי אני ממש רוצה אחת 3. בתאילנד על איזה חוף 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. הארי פוטר
2. צלה של הרוח 3. צופן דה וינצ'י 4. זכרונותיה של גיישה צבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור 2. אדום 3. כתום קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. למפגר הזה.

use your guns

New member
לפני העבודה

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להקים משפחה גדולה ומאושרת :) 2. למצוא את אהבת חיי כמובן 3. לטייל בכל העולם [טוב, ברובו] 4. לקנות לאבא מטוס
5. ללמוד באונברסיטה ולהצליח במה שאבחר לעשות 6. קעקוע במקום נסתר של משהו שאני באמת אתקשר אליו ^^ 7. לגור בת"א עם חברות או עם איזה חבר 8. לתרום מעצמי לאנשים שאין להם [יש לי חלום להתנדב באו"ם ולטוס למדינות עניות ולעזור שם] 9. קורס צלילה ושיהיה לי לפחות 2 כוכבים
10. עגיל בטבור [פשוט בא לייייייי] 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם)..מה שעולה לי 1. דונט קרי-גאנז [לא משנה כמה חרוש] 2. טווייסט אנד שאווט-ביטלס 3. טינייג'רס- מיי כימקל רומנס 4. אביב גפן-עונות 5. שמה ארצי-נצמדנו 6. משינה-אני צוחק איתך 7. מוש בן ארי-שיר למעלות [אני מתה על הביצוווע] 8. השיר החדש של התקווה 6 שברח לי איך קוראים לו 9. 9 אינצ' נאילס - הרט 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. ארצח 2. אתאבד 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. לישון רק עם דלת סגורה 2. לאחר לכל מקום 3. תמיד שאני קוראת לאישה אני דבר ראשון קוראת את הפותחים קבוע, אופנה, ואז מתחילה את העיתון מההתחלה. 4. פרפקציונסטית...אם דף אחד קצת מקומט\טיפהלה קרוע אני מתחילה דף חדש! 5. אני רושמת כל מה שאני עושה ביומן..אפילו עם חברה באה אלי...הכל כתוב אצלי. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. המגן 2. התרסקות 3. יש לה ביצים 4. הארי פוטר על כל סרטיו 5. שודדי הקאריביים 6. חייב לאהוב כלבים [ראיתי אתמול ואהבתי] 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. ג'מייקה 2. הוואי 3. סין 4. תאילנד 5. אתן יודעות מה...אני אפילו אתפשר על אילת...שרק מישהו יבוא איתי! 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. מלך החומוס ומלכת האמבטיה [כמוובן] 2. הנעלמים 3. המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה 4. נרדך צבעים שאתה הכי אוהב: 1. ירוק 2. סגול 3. ורוד קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. פייס בוק 2. מקושרים ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. ניייייייצ

מאמי2

New member
והתשובות שלי...

דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1.להביא ילדים 2.לעשות רשיון 3.לעבוד בעבודה מגניבה ומכניסה 4.להיות עשירה 5. לחיות עם אהובי לנצח 6.לגרום לאהובי להיות הכי מאושר בעולם 7.לחנך את הילדים שיהיו לי בצורה הכי נכונה 8. לכבד את ההורים שלי באמת 9.להיות בח"ול 10.לגור בעיר העתיקה בירושלים 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. הכוס הכחולה 2.רבות הדרכים- דניאל סלומון ודנה עדיני 3.כוחו של לב שבור- שירי מיימון ורן דנקר 4. נרדם על החולות- ג'קו אייזנברג 5.כי סערת עלי- יוסי בנאי (בעיבוד של אניה בוקשטיין ורן דנקר) 6.Avril Lavigne - Keep holding on 7.Nelly Furtado - Say It Right 8.Beyonce & Shakira - Beautiful Liar 9.Avril Lavigne - Girlfriend 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1.ארצח 2.אגרום למישהו להתאבד 3. אבגוד 4.אתאבד 5.אעשה למישהו רע 6.אגנוב 7.אכה את הילדים שלי 8.אעשה משהו נגד המצפון שלי 7 הרגלים שלך: 1.לכסוס צפורניים- כרוני... 2. לגעת בשיער- עוד יותר כורני... 3. לישון כפיות עם אהובי 4. לישון עם פוך נוצות גם בשיא החום 5. לישון עם דלתות וחלונות נעולים 6. מחשב... 7. להתארגן ברגע האחרון ולהספיק...חח 6 סרטים שאתה אוהב: 1.סטפ אפ 2.שחקי אותה מותק 3.בופור 4.סיפור אהבה בלתי נשכח 5. אמרגדון 6.לדפוק חתונה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. בזרועותיו של אהובי (הכי הכי) 2.בירושליםםםם 3. בים עם אהובי 4.בטיול בחו"ל 5.במיטה 4 ספרים שקראת ואהבת: 1.הורד הספרדי שלי 2. קראתי המון ולא זוכרת שמות... 3. 4. צבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.ורוד (איך לא?) 3.כתום קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אהובייייי (חולה עליו, נו...)

../images/Emo203.gifהווו.

אני אענה שוב חחח עם קצת שינוים שחשבתי עליהם אחר כך.. 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. סמים, גם קשים 2. להרגיש שהשפעתי ושיניתי ועשיתי משהו חשוב.. 3. אורגיות 4. צניחה חופשית 5. אהבה חופשית כזאת, אבל במאה אחוז 6. זמן של טוב לגמרי 7. כל דבר שלא עשיתי קודם 8. לעשות דברים בלי גבולות 9. להשתחרר לגמרי 10. להיות בכל המקומות שהיה לי טוב בהם אי פעם 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. אתה נולדת לאהוב 2. גן החטאים 3. יומן מסע 4. ימים של שקט- של מי זה? לא זוכרת פתאום 5. ילדים של החיים- שלום חנוך 6. מגיע לך יותר 7. תפילת הדרך- יהונתן גפן 8. יהיה טוב- דויד ברוזה 9. לילה טוב- הדרקון הלא נכון 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אני אנסה הכל. או כמה שיותר... 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. לאחל שיהיה יום טוב וכייף ומלא אהבה בדיוק ב00:00 2. לשמוע אביב שעות ביממה חח 3. לא לעשן בכלל, ואז בעיר (גם ביום וגם בלילה) לעשן המון 4. לישון עם בגדים יפים כדי להרגיש יפה כשאני קמה בבוקר 5. להסתכל בפעם המליון על הודעות ושיחות כדי לראות שוב את מה שכבר ראיתי קודם 6. לקנות פחית קולה ולשתות כמה לגימות ואחר כך לא לרצות יותר ולהצטער שבזבזתי כסף 7. לדמיין ולחלום על שיחות ורגעים שלא יקרו או יקרו אחרת, כל פעם מחדש 6 סרטים שאתה אוהב: 1. מישהו לרוץ איתו 2. הבועה 3. הכומר 4. ללכת על המים 5. הר ברוקבק 6. אביב? חח אין לי 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. בדשא 2. בים 3. עם אנשים חדשים 4. בדשא 5. בדשא 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. מישהו לרוץ איתו 2. שומרת אחותי 3. ימי שלישי עם מורי 4. המוות כדרך חיים צבעים שאתה הכי אוהב: 1. סגול 2. אפור 3. שחור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. אין לי כוח... ישרא 2. תפוז. :) ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. ש'

למעלה