FallingFromGrace
New member
אוקי../images/Emo119.gif
נפל עלי מצברוח מלא געגועים אז האמ, למי שבא להקיא מרומנטיקה שתסגור את ההודעה P: 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לעבור לגור איתה 2. להתחתן 3. ללדת 4. שוב 5. להוציא ספר 6. לקנות פסנתר כנף 7. שיהיה לי סטודיו ציור משלי 8. להזדקן מאוהבת 9. לאמץ מלא מלא חיות מהרחוב ולטפל בהן 10. שהדבר האחרון שאראה לפני שאמות זה אותה והדבר האחרון שאשמע זה את ה"אני אוהבת אותך" שלה 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. lifehouse - everything 2. kelly clarkson - maybe 3. addicted [גם של קלי] 4. 30 seconds to mars - the saviour 5. רונה קינן - עיניים זרות 6. evanescense - breath no more 7. הבנות נחמה - i love you 8. meshell negeocello - beautiful 9. christina aguilera - reflection 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אנאלי 2. never say never על כל השאר
3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. הטבעת תמיד על היד 2. בדר"כ גם שעון 3. ספר תמיד תמיד בתיק [בנוסף לפלאפון] 4. לא יכולה לצאת מסטימצקי\צומת ספרים בידיים ריקות [וזה הורג לי את המשכורת כ"כ] 5. לא יכולה להרדם בלי לדבר איתה 6. לא יכולה להסתדר בלי יומן צמוד אלי שבו הכל הכל כתוב לי ומתועד [כי אני סנילית ברמות] 7. אין יום בלי מוזיקה אצלי 6 סרטים שאתה אוהב: 1. הסודות 2. כנפיים שבורות 3. קליק [לא זה עם השלט] 4. אבודות והוזות 5. כ-ל סרטי דיסני למיניהם 6. אע לא יודעת 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. אצלה 2. וזהו 3. 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. נעמת לי מאוד - עמי גדליה 2. שומרת אחותי - ג'ודי פיקו 3. הנה אני מתחילה - יהודית קציר 4. רציתי לנשק לך בשדה החרציות - אביבה אברון צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול 2. סגול בהיר 3. ורוד בייבי קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. אע אין לי כוח 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. רעות לילה טוב.
נפל עלי מצברוח מלא געגועים אז האמ, למי שבא להקיא מרומנטיקה שתסגור את ההודעה P: 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לעבור לגור איתה 2. להתחתן 3. ללדת 4. שוב 5. להוציא ספר 6. לקנות פסנתר כנף 7. שיהיה לי סטודיו ציור משלי 8. להזדקן מאוהבת 9. לאמץ מלא מלא חיות מהרחוב ולטפל בהן 10. שהדבר האחרון שאראה לפני שאמות זה אותה והדבר האחרון שאשמע זה את ה"אני אוהבת אותך" שלה 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. lifehouse - everything 2. kelly clarkson - maybe 3. addicted [גם של קלי] 4. 30 seconds to mars - the saviour 5. רונה קינן - עיניים זרות 6. evanescense - breath no more 7. הבנות נחמה - i love you 8. meshell negeocello - beautiful 9. christina aguilera - reflection 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אנאלי 2. never say never על כל השאר