שאלון חמוד!

שאלון חמוד!

תודה ל'הרים של פחד' מסקרים ושאלונים שגם כותבת פה :p 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. 2. 3. 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. 2. 3. 4. צבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.

little shorty

New member
שנים עברו.

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. באנג'י 2. קעקוע 3. חתונה 4.ילדים 5. הרבה חו"ל 6. לקנות אוטו ובית 7. לגור על אי בודד כמה זמן 8. לגור בחו"ל ולעשות הרבה שטויות 9. לכתוב ספר 10. לעשות סרט 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. 2pac - dear mama 2. lauren hill - ex factor 3. הבנות נחמה - להיות 4. שמעון בוסקילה - את המחר שלי 5. איציק שמלי - כמה חסר 6. sean kingston - beautiful girls 7. goo goo dolls - iris 8. aerosmith - i dont wanna 9. נו סתם הפלצתי עכשיו 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. לאכול משהו ממש ממש ממש מגעיל 2. להרוג מישהו 3. לפגוע בכוונה במישהו שאני ממש אוהבת 4. לא יודעת נו 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. כשאני הולכת לישון אני חייבת להעיר עם הפלאפון על המיטה שלי 2. כשאני מגיעה לעבודה אני חייבת לאכול לחמניה עם חומוס ומטבוחה 3. לא יוצאת מהבית בלי רימל אלא אם כן זה למכולת או לזרוק תזבל או משהו כזה 4. חייבת לישון עם תחתון נורמלי ולא חוטיני או משהו 5. לפני שאני יוצאת מהבית חייבת לבדוק אם לחתול יש אוכל בקערה 6. לדבר בפלאפון עם זרת בפה 7. לדבר עם ידיים 6 סרטים שאתה אוהב: 1. פורסט גאמפ 2. גרין מייל 3. איך להיפטר מבחור ב-10 ימים 4. כל הסרטים של טופאק 5. שחקי אותה מותק 6. סטפ אפ 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. בים 2. במסעדה טובה 3. במועדון שווה 4. אצל החבר 5. בשכונה עם כולם 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. נקמה - שרה אנג'ל 2. מלך החומוס ומלכת האמבטיה - אילן הייטנר 3. גנבת הספרים - מרקוס זוסאק 4. כמו גחליליות - נורית מץ צבעים שאתה הכי אוהב: 1. אפור 2. לבן 3. צהוב קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. אין לי נו 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. ידיד שלי

שלי

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. אותו 2. להתחתן + ללדת, ולחיות באושר עם הנ"ל. 3. שופינג רצחני בניו יורק 4. לנהוג על מאזדה X5 5. להוציא דיסק... עלאק 6. להוציא תואר בפסיכולוגיה או באדריכלות פנים 7. לכפר על כל החטאים שלי 8. להתנהג כמו מטומטמת אבל לגמרי. בלי לחשוב על השלכות ותוצאות ומסקנות! 9. די לא יודעת. לסגור משכורת 5 ספרות? 10. אותו עוד פעם 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) כל האלבום החדש של בריטני. וגם יו2, רוקסט, דה שינס, מוזיקה שחורה אבל תכלס אני דבוקה לבלקאאוט עכשיו :p 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. ארצח? 2. לא יודעת באמת. אני כל יום משנה דעות 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. לסמן עם העכבר את מה שאני קוראת במחשב, כמו שמסמנים בשביל לעשות העתק! 2. לשמוע שירים בריפיט 3. לנפנף את השיער 4. לנגב את המסך של הפלאפון גם כשלא צריך 5. לענות לטלפונים לא צפויים במין "הלווווו?" [HEllo] חשדני סנובי כזה 6. להדליק את המחשב איך שאני נכנסת לחדר. פשוט שקט לי בלעדיו:[ 7. לא יודעת! ממש חפרתי בשביל למצוא את כל אלה ^ 6 סרטים שאתה אוהב: 1. השטן לובשת פראדה 2. ציידי המחשבות 3. טיטאניק (נו, הייתי חייבת.. הסרט זה עיצב לי את החיים בערך) 4.היפה והחיה:[ 5. ילדות רעות 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. בידיים שלו 2. לא היה מזיק להיות בחו"ל... 3. שולחן מסאז' 4. מסעדה אני מניחה. בא לי צ'יפס ואין כח להכין 5. בבלה 4 ספרים שקראת ואהבת: רק 4?! 1. ספר משפחתי, פרטאצ'יה ללא הפסקה, ארבינקא, הג'ינג'י עם המפתח, ספר המסעות, הכל תלוי, שמיניות באוויר, באחד האמשים, או - כל ההוצאות של אפריים קישון
2. ארבעה בתים וגעגוע 3. אין לי מושג איך היא עושה (וגם בריג'יט ג'ונס נכלל בקטגוריה זו) 4. חייבת - הארי פוטר.. צבעים שאתה הכי אוהב: 1. אפור 2. כחול על גווניו 3. סגול עמוק קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. http://www.derech-haim.co.il/Calorie_index.asp?sm=6&md=4&type=no# 2. http://finestblackbeatz.de.vu/ ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.

PixieDust

New member
יואו

בואנה, ככל שאני קוראת אותך אני מבינה שאת פשוט אני! חח אני לא סטוקרית או משהו P: [וכשקראתי את סעיף 1 ב7 בדיוק עשיתי את זה! LOL ]

Lilo the fairy

New member
How high can you fly with broken wings?....

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להתחתן 2. להביא ילדים 3. להישאר מאושרת במשך כל תקופת הנישואין 4. להספיק לקחת את הילדים לחו"ל 5. להיות בבת\בר מצווה של הבן\בת שלי 6. שאמא שלי תהיה בחתונה שלי. 7. - 8. - 9. - 10. - 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. 3 Doors down - Here by me 2. 3 Doors down - When im gone 3. Doors down - i feel you 3 4. Doors down - father's son 3 5. 3 Doors down - Ticket to heavan 6. nickelback - Some day 7. nickelback - Photograph 8. nickelback - Hero 9. Simple plan - Untitled 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אעבוד בזנות 2. ארצח 3. אגנוב 4. אגרום רע בכוונה 5. ואנדליזם 6. אעלה את הביטחון שלי על חשבון אחרים 7. סקס בציבור 8. אפליץ ליד גבר 7 הרגלים שלך: [יותר שריטות מאשר הרגלים, אבל נו] 1. לא להוציא תפלאפון מהמטען בחיים
2. אני חייבת לישון כשיש חושך מוחלט ודממה מוחלטת מסביבי, אם לא, ממש ממש [ממש] קשה לי להרדם. 3. לרחם\לרצות לעזור יותר מדיי לפעמים... עד כדי כך שאני מוותרת על הרבה דברים בשבילי שלאחרים יהיה טוב 4. ברגע שאני מרגישה קצת לחץ מצד מישהו, אני נעלמת לו מהר 5. ברגע שמשפילים אותי - מאבדים אותי 6. אני נוטה לוותר על אנשים [הכוונה להתנתק מהם] בשביל דברים ממש קטנים... קצת מבאס אבל זו אני. 7. לישון הרבה. היום למשל, ישנתי 15 שעות ואני עוד גמוררררה מעייפות.... 6 סרטים שאתה אוהב: 1. כרוניקה של אקדח 2. החופשה 3. ארמגדון 4. אמא חורגת 5. סרטי אימה למיניהם 6. וזה סרט שאני רוצה לראות- רקוויאם לאהבה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. אצל אחותי 2. בטורקיה 3. בנאפה 4. בגן עדן [ולחזור] 5. - 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. דיו חיוור 2. אשראם 3. הארי פוטר - עד 6 4. - צבעים שאתה הכי אוהב: 1. תלוי במה 2. - 3. - קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. www.google.co.il 2. - ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אבא

yaeli87

New member
נחמד ../images/Emo9.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. צניחה חופשית 2. לתרום מיליון שקל לסרטן 3. שהפלוס בבנק יהיה מטורף ולא אצטרך לדאוג 4. לאהוב לנצח 5. לגור לבד 6. להיות באיטליה 7. לעשות את הטיול בדרום אמריקה 8. לנהוג חח 9. לשחק במשהו גדול מאד 10. לשכב עם ג'וני דפ 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.coldplay-the scientist 2.faith hill- there youll be 3. מוניקה סקס- מספיק בנאדם 4. שלמה ארצי- זה מה שנשאר 5. סינרגיה- לחבק אותך 6. backstreet boys- ill never brake your heart
7. מוש בן ארי ודין דין-ועוד יום 8. ארקדי דוכין- מרב אהבתי 9. משינה- סוזי בלי היד 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. ארצח 2. אגנוב 3. אבגוד 4. אצוד חיות 5. אקפוץ מהגג 6. אתאבד 7. אגרום למישהו להתאבד 8. אפגע בכוונה 7 הרגלים שלך: 1. לרקוד מלא 2. לאכול מלא 3. לדבר בטלפון מלא 4. לראות טלויזיה מלא 5. להיות במחשב מלא 6. לצחוק מלא 7. לאהוב מלא 6 סרטים שאתה אוהב: 1. פרל הארבור 2. שחקי אותה מותק 3. אהבה זה כל הסיפור 4. מועדון קרב 5. מלך האריות 6. ריקוד צמוד 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. איטליה 2. לונדון 3.פריז 4.ת"א 5.ברצלונה 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. אם יש גן עדן 2. חכמת הבייגלה 3. בנות בראון 4. מי הזיז את הגבינה שלי צבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור 2. אדום 3. ירוק קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. מקושרים 2. תפוז ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. סבתא ז"ל.

Dawson girl

New member
../images/Emo13.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להתאהב באמת 2. לטוס לניו יורק 3. לעשות טיול נורא ארוך מסביב לעולם 4. לקנות ג'יפ! 5. לעבוד במשהו מעניין 6. ללמוד באוניברסיטה העברית 7. להאריך את השיער עד המותן או משהו, ממש ארוך 8. לבלות קיץ שלם בחופשת החלומות 9. לא לדאוג בקשר לכסף 10. לחוות לפחות חמש דקות של חוסר דאגה. באשר היא. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. על כנפי הכסף
2. משפח''א טובה 3. תמיד עולה המנגינה (כולם של להקת חיל האוויר- כן אני מוזרה
) 4. respect- Train 5.Just another- Pete yorn 6.Kiss that girl- Sheril Crow 7.יונתן שפירא
8.שירי דוסון קריק למיניהם 9. אבות ובנים של אביתר בנאי 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. לא אפסיק לחשוב 2. לא אהרוג מישהו 3. לא אפצע את עצמי בכוונה 4. לא אפסיק להתאמץ 5. לא אפסיק לקרוא 6. לא אפסיק לתכנן תוכניות לעתיד 7. לא אוותר לעצמי 8. 7 הרגלים שלך: 1. לעשות גבות 2. להפעיל ישר את המוזיקה כשאני על המחשב 3. להתעסק עם ציפורניים 4. לסדר 5. לכתוב 6. לסדר את השיער 7. להסתכל בפלאפון 6 סרטים שאתה אוהב: 1. בופור 2. סטפ אפ (להבדיל אלף הבדלות
) 3. הארי פוטר החמישי 4. אמלי 5. יורוטריפ?! אנערף סתם עלה לי לראש 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. ניו יורק 2. ירושלים 3. תל אביב 4. פריז 5. לונדון 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. שומרת אחותי 2. חוט של חסד. כתוב נפלא 3. אם יש גן עדן 4. האדמה רעדה צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול 2. סגול-חציל 3. ירוק קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. מה? 2. לא. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אריאל

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifשעה לקח לי לענות על זה

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1.להתאהב ובגדול 2.להפוך לחברה טובה של אמא 3.להשתתף בהישרדות !@#@#:] 4.לעשות ילדים בגיל מוקדם[26..] 5.ללמוד כמה שיותר שפות 6.לסיים ספר עב כרס ביום אחד 7.לחיות בשלווה.. עד כמה שאפשר 8.לתרום מעצמי כמה שאוכל.. ולא רק כסף 9.לעצב לעצמי את הדירה שאגור בה 10.לגרום לאנשים שחשובים בי- להתגאות בי
9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.יש אי שם-גידי גוב 2.דמעות של מלאכים-אריק איינשטיין 3.שירה-מירי מסיקה 4.Hanging by a moment-Lifehouse 5.אם לא היא אז אף אחת-עברי לידר 6.מישהו לרוץ איתו-דניאל סולומון 7.Closer-Travis 8.Whole again-Atomic kitten 9.בוא[נפזר את מסך הערפל]-עברי לידר
8 דברים שלעולם לא תעשה: 1.אבגוד 2.אגנוב 3.ארצח [הסתיימה פרשת עשרת הדיברות] 4.סמים 5.פורנו 6.ארעיב את עצמי 7.זנות זה קשה נוו
7 הרגלים שלך: 1.מחשב !@#@
2.לנסות להירדם עם מוזיקה ועד שאני מגלה שזה לא הולך עוברת שעה 3.להכניס את עצמי לדיכאון 4.פארנואידיות .. 5.להתחיל תמיד מהקשה ביותר . לא משנה באיזה נושא 6.רצון עז להיאחז בילדות 7.דואגת, מתעניינת ומזמינה ולפעמים חוטפת סטירה בפנים [לפחות ככה היה פעם..]
6 סרטים שאתה אוהב: 1.מטילדה
2.החיים יפים 3.יומנה של ברידג'ט ג'ונס 4.צ'רלי בממלכת השוקולד 5. 13 6.הלוחשת לסוסים
5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1.ארהב 2.גן עדן 3.חברה מר"ג 4.בליינד דייט
5.בבית. איפה שטוב לי .. :]
4 ספרים שקראת ואהבת: 1.מישהו לרוץ איתו ! 2.שומרת אחותי 3.עמוס חולם על חירות[3/5 בסדרה ..] 4.הבת שלה
3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1.לבן 2.סגול 3.ורוד
2 קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1.אוי כל כך פטתי- http://www.mekusharim.co.il/index.asp 2.http://www.mp3music.co.il/loader/ShowAdd.asp
ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.ס' ווף באמת שזה היה קשה

coolit

New member
../images/Emo10.gif

אני לא מצליחה להפסיק לבכות... כל פעם שאני קצת נרגעת אני מתחילה מחדש 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להתחתן 2. קפיצת באנג'י 3. לראות בביאת המשיח 4. ללדת ילדים 5. לעלות להר הבית 6. להיות עשירה 7. רישיון!!!!!!!! 8. להיות פעם אחת ממש ממש יפה 9. תמיד ברשימה הזו היה גלח, אבל כבר עשיתי את זה... 10. לתפור בגד יפהפה או לצייר ציור יפהפה או לכתוב סיפור יפהפה או שיר יפהפה 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. אם אשכחך- יעקב שוואקי 2. מה עוד ביקשת- אריק ברמן 3. איך מרגישים כשזה נגמר- נינט טייב 4. אינצל- מוש בן ארי 5. Breakaway- Kelly Clarckson 6. שעתיים אחרי- אפרת גוש 7. משהו ממני- הראל סקעת 8. בקרקס הזה- מירי מסיקה 9. שירים של אביב גפן שלא שמעתי כבר יותר משנה ואני לא זוכרת. אבל כל כך מתאים לי למצברוח. 8 דברים שלעולם לא תעשה בסיעתא דשמיא: 1. אצא מהארץ 2. אשכב עם מישהו לפני החתונה... 3. אוכל בשר או דגים 4. אדגמן בחוסר צניעות 5. לא יודעת. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. לכסוס ציפורניים 2. לא להתקלח כל יום 3. לישון על הבטן 4. להטיף לבנות להשתמש בטמפונים ולא בתחבושות 5. דף יומי, תהילים יומי, שלוש תפילות, ק"ש על המיטה ומודה אני דבר ראשון בבוקר 6. לומר תמיד את האמת 7. להיות בעלת דעה מוצקה על כל דבר בעולם 6 סרטים שאתה אוהב: 1. Armageddon 2. I am Sam 3. Notting Hill 4. Uprising 5. Aladdin [של דיזני] 6. She's the Man 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. בקבר 2. במיטה 3. במקלחת 4. בתוך חיבוק של בן נחמד 5. רק לא בסניף 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. מישהו לרוץ איתו- דוד גרוסמן 2. שני ירחים- שרון קריץ' 3. שומרת אחותי- ג'ודי פיקו 4. שמחה גדולה בשמיים- אמונה אלון צבעים שאתה הכי אוהב: 1. אדום 2. כתום 3. כחול כהה קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. עדינה

עדיב4

New member
טוב נו../images/Emo13.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להיות בלהקת מחול כלשהי 2. להתאהב 3. להתנשק 4. להתחתן 5. להביא ילדים 6. להיות סבתא 7. למלצר 8. לגרום למישהו להיות מאושר 9. להיות מאושרת 10. להיות בצבא 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. incubas - anna molly 4. 5. 6. 7. 8. 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אוכל ג'וקים 2. ארצח 3. אגנוב 4. זנות 5. אתאבד 6. אוכל צפרדעים 7. אוכל חלזונות 8. אשתתף בסרט פורנו 7 הרגלים שלך: 1. ריקוד 2. אימונים 3. מחשב 4. טלווזיה 5. חברים 6. משפחה 7. אוכל 6 סרטים שאתה אוהב: 1. שישי הפוך 2. השטן לובשת פראדה 3. הנסיכה הקסומה 4. נערה עם עגיל פנינה 5. שרק 6. היפה והחיה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. סטודיו 2. סבא וסבתא 3. אילת 4. להקה 5. סבא 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. מלך החומוס ומלכת האמבטיה 2. נעמת לי מאוד 3. פו הדוב 4. ג'ורג'יה צבעים שאתה הכי אוהב: 1. סגול 2. כחול 3. שחור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. stardoll.com 2. וואלה ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. הוא.

עדיב4

New member
אה והשירים.....

הנה כמה
01 Avril Lavigne - Hot 02 Scorpions - Wind of Change 03 Incubus - Deep Inside 04 13-coldplay-til_kingdom_come_(bonus_track) 05 Incubus-Anna Molly 06 Incubus - Dig 07 Incubus - Just a Phase 08 Audioslave - Be Yourself.mp3 09 01 - Audioslave - Revelations-ko.mp3 10 05 - Audioslave - Original Fire-ko.mp3 11 Plain White T's - Hey There Delilah 12 03-macy_gray-what_i_gotta_do 13 Bill Withers - Just The Two Of Us 14 08-my_chemical_romance-teenagers 15 Welcome To The Black Parade - My Chemical Romance 16 Maroon 5 - Sunday Morning.mp3 17 maroon 5 - this love

AnGeL DoLlY

New member
אני אוהבת כאלה

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. צניחה חופשית (בגיל 18, אבא כבר הבטיח שעושים ביחד
) 2. לחרוש את ארה"ב 3. ולטייל בכל העולם 4. לגור בת"א בדירה מול הים 5. לדעת שאני קמה כל בוקר בחיוך לעבוד שאני אֹהב ושתכניס משכורת יפה 6. באנג'י 7. קעקוע 8. להקליט דיסק 9. להקים אולפן הקלטות בחו"ל P: 10. להתחתן עם גבר חיי 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. על הגשר הישן-רמי קלינשטיין 2. That thing you do- The wonders 3. Karma Police-Radiohead 4. Innocence-Avril Lavigne 5. Always-Bon Jovi 6. ואולי- עברי לידר 7. Stand by me-Oasis 8. Hallelujah-Jeff Buckley 9. ימים טובים-נמרוד לב 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. ארצח 2. אממ אדרדר לזנות 3. אהיה צמחונית 4. אוכל חרקים 5. אפליץ ליד חבר או ליד כל גבר כלשהו.. חח 6. אגנוב ממישהו 7. אשתתף בסרט פורנו 8. אתאבד 7 הרגלים שלך: 1. קוטפת עלים ומקפלת אותם 2. קוראת את עיתון הבוקר מהסוף להתחלה 3. ישנה עם פוף ת-מ-י-ד. גם בקיץ 4. מחשב והרבה ממנו 5. כוססת ציפורניים כפייתית 6. פנליסטית 7. עושה קיפולים קטנים כאלה בלמטה של הטישרטס, עם הציפוניים 6 סרטים שאתה אוהב: 1. פרל הארבור 2. שבעה חטאים 3. אפקט הפרפר 4. ברוס הגדול מכולם 5. רקוויאם לחלום 6. והרגע סיימתי לראות פייטקלאב והוא גאוני. התווסף לרשימה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. עם עידו 2. קלאב מד בקמר 3. קלאב מד באילת 4. ברצלונה 5. ארה"ב 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. אם יש גן עדן 2. רודף העפיפונים 3. אני כריסטיאנה פ 4. מלך החומוס ומלכת האמבטיה צבעים שאתה הכי אוהב: 1. לבן 2. חום 3. תכלת קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. מקושרים 2. פייסבוק ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: זוהר

coolit

New member
קראתי:]

חח למה נראה לך שלא תפליצי ליד גבר כלשהו חח... ולא הבנתי איזה קיפולים בטי שרטס עם הציפורניים..!

AnGeL DoLlY

New member
אמהלה כי זו סופר פאדיחה

אני לא מבינה איך יש זוגות שעוברים את השלב הזה
חחח כמה חברות שלי ואני צחקנו על זה אממ ובקשר לקיפולים...קשה להסביר. אין לי ציפורניים, אוקיי? אז כשאני לובשת טישרטס אני תמיד מכניסה את התפר הזה בלמטה שלהן לאצבעות [איפה שהציפורניים אמורות להיות כביכול חח] וזה נותן תחושת סיפוק כזאת חח לא יודעת להסביר נו, יצאתי מוזרה עכשיו

THE ronch

New member
#!%$@@#$! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לאהוב ולהיות נאהבת בצורה הכי...שלמה שיש. עם בן זוג כמובן 2. לטייל בעולם 3. לעשות חיים מטורפים. בקטע של מועדונים ופאבים ומסיבות טבע. להיות קצת מופרעת איזה תקופה 4. מוזיקה 5. להקים משפחה 6. להיות מוקפת (גם בשנים בוגרות יותר) בחברים והרבה. תמיד 7. קוק 8. להוציא ספר שירה 9. לסגור את כל המעגלים הפתוחים 10. להרגיש שלמה וממוצה. זה הכי 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Cleaver- Lady macbeth Nutshell- Alice in chains 2. Stay- Omer hershman 3. Glory box- Portishead 4. Lover, you shouldve come over- Jeff buckley- Live 5. 5 Seconds- Peeping tom 6. No more heroes- Jet sam 7. The noose- A perfect circle 8. 9.ושיר שהשם שלו עוד זמני, ואף אחד לא שמע חוץ ממני. אז ששש.. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. לא יודעת אם יש שמונה כאלה. אני בחיים לא אהרוג אף אחד אחר 2. בחיים לא אתאבד 3. וזהו. אני מניחה. כל השאר- ג'ה יודע? 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. כסיסת ציפורניים 2. סיגריות 3. לישון עם כל המגרות והדלתות סגורות 4. לרייר על בחורים עם גולגול
5. לעשות את מסלול קינג'ורג'-אלנבי-שינקין-הבית של בן- כל יום שישי 6. לאחר לבי"ס. זו לא בעיה של איחורים. זה פשוט הרגל! באמת 7. לקלף את הבפנים של השפתיים 6 סרטים שאתה אוהב: 1. 10 דברים שאני שונאת אצלך 2. ריקוד צמוד (כן אני דיי שטחית נו!) 3. טים אמריקה 4. רקוויאם לחלום (אבל לא מסוגלת לראות אותו לבד) 5. דוגמה 6. Mallrats 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. במיטה של אסף 2. על המיטה המושלמת של בן 3. בניו פאקינג יורק 4. באקווה סאן (המלון שלי בסיני) 5. באילת!11111 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. 4 בתים וגעגוע 2. וונוס בפרווה (סיימתי אתמול) 3. אני כריסטיאנֵה פ. 4. ומישהו לרוץ איתו. נו, קלאסיקה. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. ורוד 2. ירוק 3. צהוב קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1.
www.myspace.com/xronchx 2. google.co.il ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אסף. אבל חיבוק דוב כזה. גדול. שקט. תגיבו? D:

yaelrain

New member
עלקקק

הייתי בטוחה שאני היחידה שמכירה את אקווה סאן ואשכרה חוזרת אליו.

למעלה