שאלון חמוד!

SNoopY 26

New member
out here ON MY OWN

דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. למצוא את אהוב ליבי, ולהקים איתו משפחה בריאה ומאושרת :) 2. להרוויח המון המון המון המוןןןןן כסף. ולעבוד בעבודה שאני אוהב 3. להיות בהודו ובארצות עולם שלישי ולעזור שם 4. לעשות צניחה חופשית
5. לשמור על קשר עם החברות שלי 6. לטייל בכל העולם.. אבל רציני. זה אחד החלומות הגדולים שלי. 7. אולי איזה קעקוע 8. זה יותר בגדר פנטזיה- אבל להיות מפורסמת ומצליחה בחו"ל 9. להרגיש סיפוק ושמיציתי. בלי להיסתכל אחורה ולהרגיש שפיספסתי 10. לגור בניו יורק\ת"א לתקופה מסויימת 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. אין נו מאוטיין האי אינף 2. אנג'יי של הרולינג סטון 3. ברית עולם 4. אהובתי של משינה 5. דונת קריי 6. נוסינג אלס מאטר 7. טוב יש עוד מלא זה מה שעולה לי בראש כרגע 8. 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. ארצח מישהו 2. אתאבד 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. כוססת ציפורניים ברמות קשות. באמת שאף פעם לא ראיתי מישהו שמגיע לרמות שלי. אבל אניב באמת מנסה להפסיק 2. לא מסוגלת שאנשים רואים לי את הכפות רגליים. אני תמיד מסתירה אותם 3. 4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: טוב מה שעולה לי... 1. ארמגדון 2. אפקט הפרפר 3. היצ' עם וויל סמית. סרט גדול 4. ברוס הגדול מכולם 5. היומן 6. טרויה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. תילאנדדדדדדדד הכי הכי בעולם 2. סין 3. ניו יורק 4. בסופרלנד עם מישהו 5. באיקיאה לבחור שידה חח 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. הארי פוטר - כל הסידרה. זו האהבה שליייייייייייייייייייייי 2. מלך החומוס ומכלת האמבטיה אופקורס 3. ממ משוואה עם נעלם 4. צבעים שאתה הכי אוהב: 1. ורוד 2. ירוק זית 3. שחור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. מקושרים? 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. איתי תורג'מן חח קראת אותי??. :)

NoFaRi1

New member
yoop

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להתחתן 2. להקים משפחה 3. לדעת מה אני רוצה לעשות בחיים ולעשות את זה 4. להרגיש טוב עם איך שאני נראית 5. טיול בעולם או לפחות בהרבה ממנו 6. לסדר את החדר P: 7. לגרום למישהו להיות מאושר? וואי לגמרי. בעיקר מישהו מסוים 8. להיות ממש חופשייה בלי להתחשב בכלום 9. 10. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.אני בבצפר עכשיו אז לא זוכרת 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. ארצח 2. אנאלי 3. אבגוד. וכן אני יכולה להגיד אף פעם 4. אוכל קוסקוס מרצון 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. לשים יד על הבטן חח 2. מריטת שערות עם פינצטה 3. לאכול בלילה ;[ 4. להסתכל על השעה כל הזמן 5. כנל אימייל 6. לנשוך 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. המרדף אחר האושר 2. ריקוד צמוד 3. stomp the yard 4. אישה יפה 5. לרוץ איתו 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. ראש העין 2. קיבוץ 3. ניו יורק 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. רודף העפיפונים 2. מישהו לרוץ איתו 3. ordinary people 4. אלף ירחים או משהו כזה צבעים שאתה הכי אוהב: 1. ירוק 2. תכלת 3. ממ אפור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. עידו

Magic Melody

New member
In My Life I Love You More...

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1.לכתוב ספר 2.לאהוב שוב, אבל אהבה אמיתית וחזקה ומטורפת ללא גבולות. 3.לגור בלונדון 4.לשכב ולהנות מזה גם. 5.לישון לפחות לילה אחד אצל אבא. 6.לקרוא לאבא "אבא" 7.להצליח באוניברסיטה 8.להרוויח משכורת של חמש ספרות.. 9.לעשות דיאטה שתצליח, לשקול 50 קילו. 10.להיבחר להמשיך למסלול קצינות בצבא. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.All My Loving - The Beatles 2.The Marmalade - Reflections Of My Life 3.Radiohead - Karma Police 4.Oasis - Crying your heart out 5.Moby - Why Does My Heart Feel So Bad 6.Lenny Kravitz - Again 7.Eric Clapton - You Look Beautiful Tonight 8.Bush - Inflatable (smallville soundtrack) 9.David Usher - Black Black Heart 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. מאחורה.
2. אבגוד.. אני מניחה. 3.אצא עם מישהו עם ראסטות 4.ארצח 5.אחטוף מישהו [?!] 6.אצא עם מישהו כשההרשם גילאים מעל חמש שנים. 7.אעשה סמים קשים. 8.אשכב עם מישהו שיש לו חברה.. 7 הרגלים שלך: 1.טפו טפו טפו על כל דבר 2.מסטיקים - כל הזמן 3.שוקו פעמיים ביום לפחות 4.פוך - חורף וקיץ 5.להרדם עם טלוויזיה 6.לישון עם הסווטשרט של האקס.. 7.לנשוך שפתיים. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. חגיגה של אהבה- אחד הסרטים היפים שראיתי. 2. אבודות והוזות 3. בנים אינם בוכים 4.עגבניות מטוגנות.. משהו כזה , אני אף פעם לא זוכרת. 5.ים של חברים 6. הבועה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1.לונדון 2.אצל אבא 3.אצל אחותי 4.באיזה אי טרופי 5.בקולנוע באיזה סרט טוב 4 ספרים שקראת ואהבת: 1.שומרת אחותי 2.במרחק נגיעה 3.התפסן בשדה השיפון 4.הרומן הרומנטי שלי צבעים שאתה הכי אוהב: 1.סגול 2.חום 3.ירוק קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.אבא, שנפרד היום מאישתו. איך לא ארצה לחבק אותו עכשיו? קראת?

Magic Melody

New member
תיקון קטנטנן.

יש לי קצת OCD לגבי זה: אז במקום 8. עם המשכורת של חמש ספרות, כמובן הייתי מעדיפה שתהיה לי משפחה גדולה, ארבעה ילדים. משום מה הייתי בטוחה שהכנסתי את זה על ההתחלה.
-סוף הפרעה אובססיבית קומפולסיבית-

amit641

New member
:) ../images/Emo129.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. טראגוס 2. לגור בניו-יורק 3. להתחתן ושיהיה לי ילדים 4. ללמוד באוניברסיטה 5. להיות עשירה...חחח לא יודעת מה עוד... 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. 3 Doors Down - Here Without You 2. Lionel Richie-Hello 3. Air Supply - All Out Of Love 4. Bon Jovi - Always 5. Bryan Adams - Heaven 6. I Don't Want To Miss A Thing - Aerosmith 7. Justin Timberlake - My Love 8. שייגעצ- את דומה לכלב 9. ברי סחרוף- יום הולדת 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. קעקוע 2. עגיל במקום כלשהו שהוא לא האוזן 3. אסע להודו 4. אנסה סמים 5. אנהג באוטובוס...חח ממ אין לי עוד רעיונות... 7 הרגלים שלך: 1. קליקים. 2. לשתות 7UP כל הזמן 3. תמיד שאני מגיעה למחשב אני שומעת את אותם שירים בסדר קבוע. כמובן שכל כמה זמן זה משתנה... 4. שאני הולכת לקניון יש לי סדר חנויות קבוע. פול&בר, זארה, טופשופ ואז כל השאר חח 5. חדר מבולגן. 6. לא לאכול כלום בשעות הראשונות אחרי שאני קמה. 7. לראות לפחות פרק אחד של פרינדס ביום. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. ילדות רעות 2. ג'ון טאקר חייב למות 3. קלולס 4. אמריקן פאי 5. וויט צ'יקס 6. יש לה ביצים 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. מנהטן! 2. מנהטן! 3. מנהטן! 4. מנהטן! 5. מנהטן! 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. כל הספרים של הארי פוטר. 2. הנעלמים. 3. התמימים. 4. היער. צבעים שאתה הכי אוהב: 1. לבן, אפור וצהוב 2. 3. קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. mekusharim.co.il 2. people.com ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. *** הודגש באמצעות מדגישומטיק

GoOni

New member
קראו.

תודה ל'הרים של פחד' מסקרים ושאלונים שגם כותבת פה :p 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לגור בתל אביב ובעיר גדולה אחרת בחו"ל לכמה זמן. 2. לכתוב תסריט לפיצ'ר מצליח ולביים אותו. 3. לעבוד בעבודה שתעשה אותי מאושרת, שתעניין אותי ושאני ארצה לקום בשבילה כל בוקר. 4. למצוא מישהו חביב שאוכל לחלוק עימו את חיי. (ואני לא אומרת להתחתן\ללדת ילדים ביחד\להשאר ביחד לנצח, כי אני לא מאמינה בכל השיט הזה) 5. ללדת ילדים. עדיף ילדה כי בנים טיפשים, ועדיף רק אחת, אבל בטח יהיו יותר כי היא תיהיה מסכנה. 6. לטייל בעולם. 7. למצוא תחביב. 8. ללמוד צילום מקצועי. 9. ללמוד באוניברסיטה. 10. אני אשמור את זה לעצמי, אם מישהי מתעקשת- מסר. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. here comes the sun- the beatles 2. היא כל כך יפה- כוורת 3. יהודית רביץ- שיר ללא שם 4. הדורבנים- קרנבל 5. radiohead- karma police 6. songbird- oasis 7. don't know why- norah jones 8. starlight- muse 9. holly brook- wanted 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אנשק ג'וק 2. אפרוץ לבית 3. אזריק סמים [מקווה] 4. אהרוג מישהו 5. אתמוך בימין 6. אין לי מושג... 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. כסיסת ציפורניים. 2. להוציא נוצות מכריות [קטע מוזר.] 3. לזרוק בגדים על הרצפה 4. לקרוא ספר או מגזין לפני שאני נרדמת 5. לישון עם אור קטן בחדר [בחדרים של אחרים אין לי בעיה לא] 6. לנסוע ברכבת לפחות שלוש פעמים בשבוע. 7. לבדוק בממיר מה התוכניות הבאות שישודרו בערוצים שאני אוהבת [לפעמים כשהשעה 8:00 אני יכולה להגיע ל-20:00 בערב] 6 סרטים שאתה אוהב: 1. שמש נצחית בראש צלול 2. מדעי החלום 3. זמנים מודרניים 4. מדוזות 5. אפוקליפסה עכשיו 6. טריינספוטינג 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. במיטה של בן. לא לבד, כמובן. 2. ניו יורק 3. לונדון 4. פרת' [אוסטרליה] 5. ב15.5 בסינמטק. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. יער נורווגי 2. 1984 [אבל זה ספר קשה] 3. התפסן בשדה השיפון 4. הארי פוטר [בעיקר השישי והשביעי] צבעים שאתה הכי אוהב: 1. אדום 2. סגול 3. שחור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. www.flickr.com 2. www.urbanoutfitters.com ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. בן [כבר שלושה שבועות]

Mrs big

New member
אני מתעקשת. אפשר מסר? :)

וקראתי גם את כל השאר, כמובן.

למעלה