out here ON MY OWN
דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. למצוא את אהוב ליבי, ולהקים איתו משפחה בריאה ומאושרת
2. להרוויח המון המון המון המוןןןןן כסף. ולעבוד בעבודה שאני אוהב 3. להיות בהודו ובארצות עולם שלישי ולעזור שם 4. לעשות צניחה חופשית
5. לשמור על קשר עם החברות שלי 6. לטייל בכל העולם.. אבל רציני. זה אחד החלומות הגדולים שלי. 7. אולי איזה קעקוע 8. זה יותר בגדר פנטזיה- אבל להיות מפורסמת ומצליחה בחו"ל 9. להרגיש סיפוק ושמיציתי. בלי להיסתכל אחורה ולהרגיש שפיספסתי 10. לגור בניו יורק\ת"א לתקופה מסויימת 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. אין נו מאוטיין האי אינף 2. אנג'יי של הרולינג סטון 3. ברית עולם 4. אהובתי של משינה 5. דונת קריי 6. נוסינג אלס מאטר 7. טוב יש עוד מלא זה מה שעולה לי בראש כרגע 8. 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. ארצח מישהו 2. אתאבד 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. כוססת ציפורניים ברמות קשות. באמת שאף פעם לא ראיתי מישהו שמגיע לרמות שלי. אבל אניב באמת מנסה להפסיק 2. לא מסוגלת שאנשים רואים לי את הכפות רגליים. אני תמיד מסתירה אותם 3. 4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: טוב מה שעולה לי... 1. ארמגדון 2. אפקט הפרפר 3. היצ' עם וויל סמית. סרט גדול 4. ברוס הגדול מכולם 5. היומן 6. טרויה 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. תילאנדדדדדדדד הכי הכי בעולם 2. סין 3. ניו יורק 4. בסופרלנד עם מישהו 5. באיקיאה לבחור שידה חח 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. הארי פוטר - כל הסידרה. זו האהבה שליייייייייייייייייייייי 2. מלך החומוס ומכלת האמבטיה אופקורס 3. ממ משוואה עם נעלם 4. צבעים שאתה הכי אוהב: 1. ורוד 2. ירוק זית 3. שחור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. מקושרים? 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. איתי תורג'מן חח קראת אותי??. 
דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. למצוא את אהוב ליבי, ולהקים איתו משפחה בריאה ומאושרת