שאלון חמודון..

hadarinke

New member
ממהה....? ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

R o t e m G

New member
עונה

שם: רותם תאריך לידה: 11.12.90 גיל: 16 וחצי הנהגה: חוף שבט: סהר האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים? כן לדעתך צריך לשנות אותו? לא אם כן, איך הוא צריך להיות? -- הייתה פעם בנוער העובד? בערך השבט שלך יותר גדול (מספר אנשים) מהקן של הנוער העובד? האמת היא שהקן שלהם הוא ממש מעבר לכביש מהשבט שלנו ואפילו יש לי שם חברים אבל הם לא מאוד מצליחים אצלינו בעיר. את\ה אוהב\ת גלידה? כן יש לך גשר בשינים? היה בא לך לעשות בנג'י? לא אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה? תלוי ביומיים האחרונים: שיחקתה משחק כפי במיוחד? מממ... לא נראה לי. התנשקת? לא קיבלת מתנה? לא קיבלת טלפון ממש חשוב? כן, הרבה בכית? לא חיכת למישהו והוא לא הגיע? לא עשית משהו מטורף? לא בא לך: מחנה קיץ? מאוד! לאכול גלידה בטעם האהוב אליך? בטח, למה לא? לבכות? כן לריב עם מישהו? אולי, תלוי מי לשנוא משהו? אולי להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ? כן, כל כך ! לנצח בבניה מהירה? אין לנו. לרקוד? לא ממש לשתות אלכוהול? לא לשיר? לא לישון? כן לאכול? קצת לצייר? לא ממש

(:)

שם: סתיו תאריך לידה: 22/9/92 גיל: 14 וחצי הנהגה: שרון צפון שבט: צור האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?: אין כמו חאקי >< לדעתך צריך לשנות אותו?: לא אם לא איך הוא צריך להיות?: אה? הייתה פעם בנוער העבוד?: לא, אין אצלנו השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?: ... את\ה אוהב\ת גלידה?: כן יש לך גשר בשינים?: היה בא לך לעשות בנג'י?: לא אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?: כן ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?: לא התנשקת?: לא קיבלת מתנה?: לא קיבלת טלפון ממש חשוב?: כן בכית?: לא חיכתה למישהו והוא לא הגיע?: לא עשית משו מטורף?: לא בא לך?: מחנה קיץ?: ממש לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?: לא לבכות?:לא לריב עם משו?:לא לשנוא משו?:לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?: כןן לנצח בבניה מהירה?: לא כזה חשוב לי לרקוד?:לא לשתות אלכוהול?:לא לשיר?:כן לישון?:כן לאכול?:לא לצייר?:כן לילה טוב ...

S H I R A 6 6 6

New member
עונה

שם: ישרה רובינסון תאריך לידה: 23/8/90 גיל: 16 ו-10 חודשים הנהגה: דרום שבט: נקרות האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?: פעם לא אהבתי היום מאוד..! לדעתך צריך לשנות אותו?: לא ממש לא אם לא איך הוא צריך להיות?: איך שהוא הייתה פעם בנוער העבוד?: בכמה פעולות שנה שעברה כשהם הגיעו לפה. השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?: לא, השבט שלי סגור... את\ה אוהב\ת גלידה?: כן, ברור יש לך גשר בשינים?: לא בא לך לעשות בנג'י?: בא...אבל זה ממש מפחיד.. אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?: לא ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?: לא התנשקתה?: בלחי...נחשב? קיבלת מתנה?: לא קיבלת טלפון ממש חשוב?: כן בכיתה?: לא חיכתה למישהו והוא לא הגיע?: לא עשית משו מטורף?: לא בא לך?: מחנה קיץ?: כן לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?: לא לבכות?: לא לריב עם משו?: לא לשנוא משו?: לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?: כןןןןןןןן לנצח בבניה מהירה?: ככה ככה לרקוד?: לא לשתות אלכוהול?: לא לשיר?: לא... לישון?: כן לאכול?: לא לצייר?: לא...

talbebchuk

New member
..

שם: טל בבצ'וק תאריך לידה: 12/5/92 גיל: 15 הנהגה: חופ :) שבט: דןן האימפריה באדוםםם האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?: כן! לדעתך צריך לשנות אותו?: לאאאא אם לא איך הוא צריך להיות?: לאאאא הייתה פעם בנוער העבוד?: לא.. השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?: כן.. הם בדיוק 5 שכב"ג.. את\ה אוהב\ת גלידה?: ברורר יש לך גשר בשינים?: לא בא לך לעשות בנג'י?: כן! אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?: לא.. ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?: כן! פריז מצב חדש! התנשקת?: בלחי.? קיבלת מתנה?: אמממ קיבלת טלפון ממש חשוב?: כן.. בכית?: כן.. חיכית למישהו והוא לא הגיע?: לא עשית משו מטורף?: אמממ לא במיוחד.. בא לך?: מחנה קיץ?: ברורררר לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?: ברוררר לבכות?: קצת.. אני צריכה לפרוק כמה דברים.. לריב עם משו?: לא לשנוא משו?: לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?: אממ לא.. יש לי כ"כ הרבה דברים לעשות עד אז (אהמ אהמ קורס מסכם, אהמ אהמ הצגה בהבימה..) לנצח בבניה מהירה?: אממ ניצחנו בשבת הנהגתית! לרקוד?: כןןןןןןןןן לשתות אלכוהול?:כרגע לא לשיר?: אולי.. לישון?: כןן לאכול?: חח שמנים לנצח! לצייר?: לא..

למעלה