שאלון חמודון..

זייוושש

New member
שאלון חמודון..../images/Emo3.gif

שם: תאריך לידה: גיל: הנהגה: שבט: האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?: לדעתך צריך לשנות אותו?: אם לא איך הוא צריך להיות?: הייתה פעם בנוער העבוד?: השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?: את\ה אוהב\ת גלידה?: יש לך גשר בשינים?: בא לך לעשות בנג'י?: אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?: ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?: התנשקתה?: קיבלת מתנה?: קיבלת טלפון ממש חשוב?: בכיתה?: חיכתה למישהו והוא לא הגיע?: עשית משו מטורף?: בא לך?: מחנה קיץ?: לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?: לבכות?: לריב עם משו?: לשנוא משו?: להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?: לנצח בבניה מהירה?: לרקוד?: לשתות אלכוהול?: לשיר?: לישון?: לאכול?: לצייר?: לילה טוב ...

זייוושש

New member
אנשים טעות שלי איפה שרשום :

אם לא למה צריך לשנות אותו אז זה אם כן למה צריך לשנות אותו סבבה יופי.!=)

זייוושש

New member
עניתי על השאלון של עצמי..=)

שם:זיו תאריך לידה:2.10.93 גיל:13 וחצי הנהגה:דן רמת גן שבט:און
האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?:הוא נחמד לדעתך צריך לשנות אותו?:לא אם כן איך הוא צריך להיות?:בלה הייתה פעם בנוער העבוד?:לא רגלי אף פעם לא דרכה בקו של הנוער העובד ואני מדברת איתכם ברצינות! השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?:נראה לי שכן.. את\ה אוהב\ת גלידה?:ברור יש לך גשר בשינים?:עושים לי ביום שלישי ה-3.7 =\ בא לך לעשות בנג'י?:מאוד אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?:לא ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?:לא אני לא משחקת על המחשב.. התנשקתה?:לא קיבלת מתנה?:כן קיבלת טלפון ממש חשוב?:לא בכיתה?:כן חיכתה למישהו והוא לא הגיע?:לא עשית משו מטורף?:לא בא לך?: מחנה קיץ?:מאוד..
לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?:ען לבכות?:לא לריב עם משו?:לא לשנוא משו?:לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?:כן לנצח בבניה מהירה?:כן לרקוד?:לא לשתות אלכוהול?:לא לשיר?:לא לישון?:כן לאכול?:לא לצייר?:לא

liss 8D

New member
אללה, אני במצברוח../images/Emo66.gif

שם: רוני ליס
תאריך לידה: 5.7.92
הנהגה: חוף
שבט: יהודה
האם:
אתה אוהב את הלבוש של הצופים?: מאודD: לדעתך צריך לשנות אותו?: האמת, שלא
אם כן איך הוא צריך להיות?: - היית פעם בנוער העובד?: לא, אין אצלנו בעיר. אם כבר מכבי, וכן, לפעולת ניסיון, כי היה אוכלD: השבט שלך יותר גדול (מספר אנשים) משל קן של הנוער העובד?: נגיד וזה מכבי, אז.. אני חושבת שכן. את\ה אוהב\ת גלידה?: אהא יש לך גשר בשינים?: עדיין לא בא לך לעשות בנג'י?: לא, תודה
אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?: בתירוץ ש"שונא מתנות יחייה"
חיחי<:
ביומים האחרונים?:
שיחקתה משחק כפי במיוחד?: הו כןןןןןןןןן
שולהמוקשים
התנשקת?: לאאא קיבלת מתנה?: לא קיבלת טלפון ממש חשוב?: אהא. בכית?: אהא
חיכית למישהו והוא לא הגיע?: לא בדיוק. עשית משו מטורף?: הדבר הכי מטורף שעשיתי ביומים האחרונים היה, אולי - להוריד מצעים מהמיטהD:
בא לך?:
מחנה קיץ?: כןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!11 לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?: לא ממש האמת. לבכות?: נה, עבר לי. לריב עם משו?: חחחח, אם רק היית מעלה את זה לפני כמה שעות. לשנוא משו?:
להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?: עם הפוגה קטנה למסכם
(שיוצא ב ד י ו ק על היומולדת
) לנצח בבניה מהירה?: חחחח, כשתגיע התחרות - בוודאי. לרקוד?: לא כרגע<: לשתות אלכוהול?: לאלאלא
לשיר?: עייפה מידי
לישון?: בדיוק מה שאני מתכוונת לעשות עם סיום השאלוןD: לאכול?: לא, תודה<: לצייר?: גם לא עכשיו^^' לילה נההדר לכוווולם

gorck

New member
עונה...

שם: עופר תאריך לידה: 16/1 גיל: 17 הנהגה: שר"דר שבט: נוה מגן האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?: מה הכוונה?! לדעתך צריך לשנות אותו?: לא אם לא איך הוא צריך להיות?: הייתה פעם בנוער העבוד?: לא! השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?: בעיר שלי, כן בהרבה, הם בקושי מגיעים ל10% מהשבט... את\ה אוהב\ת גלידה?: מאוד יש לך גשר בשינים?: לא בא לך לעשות בנג'י?: לא אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?: לא ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?: כן, כדורסל בשבט התנשקתה?: לא קיבלת מתנה?: כן קיבלת טלפון ממש חשוב?: כן בכיתה?: לא חיכתה למישהו והוא לא הגיע?: כן עשית משו מטורף?: לא בא לך?: מחנה קיץ?: מאוד!!! לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?: כן לבכות?: מהתרגשות אז סבבה לריב עם משו?: לא לשנוא משו?: לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?: לא לנצח בבניה מהירה?: בטח, רק שבניה מהירה זה חניכים... לרקוד?: לא לשתות אלכוהול?: לא לשיר?: כן- רוצה לכפות, רוצה מקום ראשון מבנה לזכות, והכי חשוב זה להנות, אני תמיד לבן אדום בנשמה, נוה מגן שולטים בהנהנגה (שיר המחנה 2007) לישון?: כן לאכול?: כן לצייר?:לא

נוו יאללהה נענה גם

שם:יולייי תאריך לידה:17.9 גיל: כמעט 17 הנהגה:שאר"צצצצצצצצ שבט:אלואלואלואלאואלו מותמותמותמותמות - אלומות לכשילים האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?:כן לדעתך צריך לשנות אותו?:לא אם לא איך הוא צריך להיות?:- הייתה פעם בנוער העבוד?:חח לא השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?:יש בישוב ליד בית"ר וכן אנחנו יותר גדולים מהם. את\ה אוהב\ת גלידה?:יאפ. יש לך גשר בשינים?:לא בא לך לעשות בנג'י?:לא אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?:ללא ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?: אני? לא התנשקתה?:לא=/ קיבלת מתנה?:לא רק ביום שלישי קיבלת טלפון ממש חשוב?: כן, אבא העיר אותי עכשיו מספיק חשוב לא?! בכיתה?:לא חיכתה למישהו והוא לא הגיע?:לא עשית משו מטורף?:ארטיק ממיץ אשכוליות דיאט נחשב?! בא לך?: מחנה קיץ?:יאפיאפ. לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?:כןןן לבכות?:לא לריב עם משו?:לא לשנוא משו?:לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?:לא לנצח בבניה מהירה?:שו הדא? לרקוד?:ממש לא לשתות אלכוהול?:כןכן לשיר?:לא לישון?:הרגע קמתי לאכול?:עוד מעט לצייר?:חחח לא.

yaeltyl

New member
עונה

שם:יעל תאריך לידה:3.4 גיל:16 הנהגה:חוף שבט:שורק! האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?:כה למה לא לדעתך צריך לשנות אותו?:לא הייתה פעם בנוער העבוד?:לא השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?:אני חושבת שכן.. את\ה אוהב\ת גלידה?:כן יש לך גשר בשינים?:לא בא לך לעשות בנג'י?:אולי אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?:כן ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?:כן התנשקתה?:לא קיבלת מתנה?:לא קיבלת טלפון ממש חשוב?:לאנראהלי בכיתה?:לא חיכתה למישהו והוא לא הגיע?:כןןן עשית משו מטורף?:לא בא לך?: מחנה קיץ?:כן לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?:לא לבכות?:לא לריב עם משו?:לא לשנוא משו?:לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?:כן לפעמים לנצח בבניה מהירה?:לא חשוב לי כל כך כרגע לרקוד?:לא לשתות אלכוהול?:לא לשיר?:לא לישון?:כן לאכול?:לא לצייר?:לא

s h a r o n 7

New member
לא רושמים בזכר עם ה' !!!../images/Emo126.gif

יוואו זה מחרפפפן חחח אני לא מצליחה לקרוא שם: שרוןן תאריך לידה: 14.12 גיל: 14 וחצי הנהגה: ת"א שבט: ג'
האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?: כן חח לדעתך צריך לשנות אותו?: לא אם לא איך הוא צריך להיות?: - הייתה פעם בנוער העבוד?: לא השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?: לא יודעת את\ה אוהב\ת גלידה?: כן יש לך גשר בשינים?: לא בא לך לעשות בנג'י?: לא אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?: כן ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?: לא התנשקתה?: לא קיבלת מתנה?: כן קיבלת טלפון ממש חשוב?: כן בכיתה?: קצת חיכתה למישהו והוא לא הגיע?: כן עשית משו מטורף?: ערב כניסה לשכבג?!?!
בא לך?: מחנה קיץ?: כןןןן לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?: כןן לבכות?: לא לריב עם משו?: לא לשנוא משו?: לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?: כןןןן לנצח בבניה מהירה?: חחחחח אין אצלינו תחרות כזאת לרקוד?: לא לשתות אלכוהול?: לא לשיר?: לא לישון?: כןן לאכול?: לא לצייר?: לא

פףףף../images/Emo110.gif

שם:לירונע תאריך לידה:24.9.90 גיל:עודמעט 17!!!!!!! הנהגה:איילון שבט:יובל
האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?: בטח! לדעתך צריך לשנות אותו?:לאלא אם לא איך הוא צריך להיות?:כמו שהוא עכשיו0_O הייתה פעם בנוער העבוד?:לא השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?:נראלי את\ה אוהב\ת גלידה?:בטח מי לא? יש לך גשר בשינים?:לא בא לך לעשות בנג'י?:לא אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?:אחליף.. ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?:בטח התנשקתה?:לא קיבלת מתנה?:לא קיבלת טלפון ממש חשוב?:לא בכיתה?:כן חיכתה למישהו והוא לא הגיע?:כן עשית משו מטורף?:לא חח בא לך?: מחנה קיץ?:כןכן לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?:ברור לבכות?:לא לריב עם משו?:לא לשנוא משו?:לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?:כן חח לנצח בבניה מהירה?:לא- לזכות מקום ראשון חדר נושא!! לרקוד?:כן לשתות אלכוהול?: לשיר?:תמידדדדדד חח לישון?:ברורררר לאכול?:חחח למי לא לצייר?:לא לילה טוב ... לילה

danielleman

New member
שלי=]

שם:דניאל מן תאריך לידה:8.6.92 גיל:15 הנהגה:החוף שבט:דן אימפריה באדוםםם :) האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?: יאפ לדעתך צריך לשנות אותו?: לאאאאא אם לא איך הוא צריך להיות?: כרגיל הייתה פעם בנוער העבוד?:כן.. אבל לא מדברים על זה השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?: ברור את\ה אוהב\ת גלידה?: ברור יש לך גשר בשינים?: לא ולא היה לי בא לך לעשות בנג'י?:עשיתי ובא לי עוד:) אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?: מה פתאום מתנה זאת מתנה:) ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?: כן.. התנשקתה?: לא קיבלת מתנה?: כן מאחי שחזר מאילת קיבלת טלפון ממש חשוב?: כן בכיתה?: לא.. חיכתה למישהו והוא לא הגיע?: אממ לא עשית משו מטורף?: לא אבל בימים הקרובים זה הולך לקרות! בא לך?: מחנה קיץ?: ברוררר אני מחכה לזה! לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?: כן לבכות?: לא למה לא חבל על הדמעות? :p לריב עם משו?: לא o_O לשנוא משו?:לא :S להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?: לאא! לנצח בבניה מהירה?: כן לרקוד?: אני מתה לחזור לרקוד! לשתות אלכוהול?: לא.. לשיר?: כן לישון?: כן לאכול?: ברור אין שניה שאני לא אוכלת לצייר?:יאפ לילה טוב ... גם לך:)

chen galili1

New member
אני=]

שם:חן תאריך לידה:4.12.91 גיל:15 וחצי הנהגה:שרון צפון!! שבט:לביא אימפריה!! האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?:כן הוא ממש נחמד! לדעתך צריך לשנות אותו?:לא!! אם לא איך הוא צריך להיות?:כמו שהוא הייתה פעם בנוער העבוד?:כן=\ רק לכמה פעולות השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?:כן ברור!!! צופים שולטים בפרדסיה!! את\ה אוהב\ת גלידה?:כן!! טעם מסטיק יש לך גשר בשינים?:היה מזל שהורידו כבר בא לך לעשות בנג'י?:לא ניראלי מפחיד אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?:עם יהיה פתח החלפה ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?:לא התנשקתה?:לא קיבלת מתנה?:לא קיבלת טלפון ממש חשוב?:לא בכיתה?:כן=\ חיכתה למישהו והוא לא הגיע?:לא עשית משו מטורף?:כן בא לך?: מחנה קיץ?:כן~!!! שיבוא כבר לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?:כן!! לבכות?:לא לריב עם משו?:לא לשנוא משו?:לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?:כן לנצח בבניה מהירה?:כן לרקוד?:כן לשתות אלכוהול?:לא לשיר?:כן!!שירה זה החיים!! לישון?:כן לאכול?:כן לצייר?:לא

נמ:]

שם:מור תאריך לידה:1.4 גיל:15 וקצת הנהגה:דר"ג שבט:אילת האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?:יאפ לדעתך צריך לשנות אותו?:לא אם לא איך הוא צריך להיות?:-- הייתה פעם בנוער העבוד?:ךא השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?:אין לנו הנוער העובד בעיר את\ה אוהב\ת גלידה?:יאפ יש לך גשר בשינים?:לא בא לך לעשות בנג'י?:כה אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?:וואלה לא יודעת ביומים האחרונים?: שיחקתה משחק כפי במיוחד?:לא נראלי התנשקתה?:נופ קיבלת מתנה?:לא קיבלת טלפון ממש חשוב?:כה בכיתה?:לא חיכתה למישהו והוא לא הגיע?:כה עשית משו מטורף?:לא זוכר בא לך?: מחנה קיץ?:בטטטטטטטטטטטטטח לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?:כה לבכות?:לא לריב עם משו?:לא לשנוא משו?:לא להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?:כההה לנצח בבניה מהירה?:כה לרקוד?:לא לשתות אלכוהול?:כה לשיר?:כה לישון?:כה לאכול?:כה לצייר?:לא

cohen shir

New member
מי אחריי הבגרות בביולוגיה?! מי?!../images/Emo203.gifאני!!!

שם:
שיר. תאריך לידה:
30.3.90. גיל:
17. הנהגה:
שרון צפון!
שבט:
אימפריית אלון!
האם
אתה אוהב את הלבוש של הצופים?
ברור, חאקי זה הכי אחי! לדעתך צריך לשנות אותו?
חלילה וחס. אם לא איך הוא צריך להיות?
בידיוק איך שהוא. הייתה פעם בנוער העובד?
לא. השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?
בהחלט!!!! את\ה אוהב\ת גלידה?
אכן. יש לך גשר בשינים?
היה. בא לך לעשות בנג'י?
כן! אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?
תלוי מהי, ולא אחזיר, אחליף.... אבל כולנו יודעים שהעיקר הכוונה!
ביומים האחרונים?
שיחקת משחק כפי במיוחד?
ברור, צ'יקוריטה-לבוריטה! התנשקת?
כן.
קיבלת מתנה?
יאפ. קיבלת טלפון ממש חשוב?
|כן. בכית?
לא. חיכתה למישהו והוא לא הגיע?
לא. עשית משו מטורף?
כולי מטורפת!
בא לך?
מחנה קיץ?
ברור, תמיד! לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?
יאפ. לבכות?
לא. לריב עם משו?
לא. לשנוא משו?
לא. להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?
לא. לנצח בבניה מהירה?
בהחלט. לרקוד?
אכן. לשתות אלכוהול?
לא באלי. לשיר?
אכן. לישון?
לאלא. לאכול?
לא כבר אכלתי.. לצייר?
יאפ.

אז...מה נשמע?../images/Emo105.gif

שם:
דניאל תאריך לידה:
6.11.93 גיל:
13 וחצי.. הנהגה:
דר"ג
שבט:
און אמפריה.. האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?:
כן..הוא חמוד כזה..מייצג.. לדעתך צריך לשנות אותו?:
לא! אם לא איך הוא צריך להיות?:
היית פעם בנוער העבוד?:
כן..סיוט!..לא עוברים פעולות, בזמן הפעולה..המדריכים הכינו אותה!..בצופים הרבה יותר כיף..זה פשוט..עולם אחר.. השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) משקו של הנוער העובד?:
כן! את\ה אוהב\ת גלידה?:
מאוד! יאמי יאמי יאמי..אבל חמוץ..מתוק עושה לי חררה. יש לך גשר בשינים?:
נייט בא לך לעשות בנג'י?:
כן. אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?:
לא. אבל אם אפשר אני אחליף. ביומים האחרונים?: שיחקת משחק כפי במיוחד?:
כן. התנשקת?:
לא. קיבלת מתנה?:
לא. קיבלת טלפון ממש חשוב?:
בערך. בכית?:
כן..ארררר חיכת למישהו והוא לא הגיע?:
לא. עשית משו מטורף?:
לא. בא לך?: מחנה קיץ?:
ברור! לייק דע! לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?:
כן. לבכות?:
כן לריב עם משו?:
לא. למה שאני ארצה דבר כזה? לשנוא משו?:
לא הבנתי ת'שאלה.. להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?:
כן. לנצח בבניה מהירה?:
ברור! לרקוד?:
אולי.. לשתות אלכוהול?:
תמיד רציתי לנסות..אבל לא.. לשיר?:
אולי.. לישון?:
תמייד. לאכול?:
כן. לצייר?:
כן..אבל לא היה לי זמן
יום טוב אברי באדי!

hadarinke

New member
אמא'לה (דניאל כנסי)

באתי לכתוב בדיוק מה שאת רשמת בשאלה על המחנה! ובסוף שיניתי... תפסיקי לקחת לי תרעיונות! חופצנית!
JASE&JOE forever!!

../images/Emo10.gif../images/Emo69.gif../images/Emo46.gifאני לא מעתיקנית!

טוב נו.. אולי קצת.. אבל ממש טיפה..

hadarinke

New member
בוקר טוב לכולם:)

שם:הדר תאריך לידה:23.11.1992 גיל:14 ו8 חודשים הנהגה:דר"ג שבט:
און
האם: אתה אוהב את הלבוש של הצופים?:בסדר... לדעתך צריך לשנות אותו?:רק תחוצה...שתהיה יותר נוחה.. אם כן איך הוא צריך להיות?:מבד דק. היית פעם בנוער העבוד?:כן השבט שלך יותר גדול(מספר אנשים) מהקן של הנוער העובד?:כן! את\ה אוהב\ת גלידה?:כן יש לך גשר בשינים?:לאאאא בא לך לעשות בנג'י?:עשיתי כבר אם תקבל מתנה שאת\ה לא אוהב\ת תחזיר אותה?:תלוי מה ביומים האחרונים?: שיחקת משחק כיפי במיוחד?:כן...אללה תרנגולות 3!! התנשקת?:נתתי לאבא נשיקה בלחי... קיבלת מתנה?:מסבתא קיבלת טלפון ממש חשוב?:כן...לצערי בכית?:לא חיכית למישהו והוא לא הגיע?:כן, איחור של 3 דקות! עשית משו מטורף?:כן... בא לך?: מחנה קיץ?:ברור!! לאכול גלידה בטעם האהוב אליך?:יאפ:) לבכות?:לאא לריב עם משו?:לאאא מספיק ריב ליום אחד לשנוא משו?:אני לא אוהבת לשנוא אבל אם שונאים אותי אז זה הדדי להירדם ולא לקום עד למחנה קיץ?:יאללה...בעצם לא, זה בזבוז זמן. לנצח בבניה מהירה?:כן! לרקוד?:לא לשתות אלכוהול?:אולי לשיר?:לא לישון?:כן לאכול?:כן לצייר?:כן

למעלה