שאלון!!חחיחי

שאלון!!חחיחי

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מהו השיר האהוב עליכם? להקה אהובה? מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? טלויזיה\מחשב? האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? מה הדבר הכי נועז שעשית? פאדיחה אחרונה- מהו הבושם האהוב עלייך? דאורדורנט? חיה אהובה: מה הפחד הכי גדול שלך? סרט אהוב: מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) בייגלה\במבה? מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- זהו..שאלון מעורבב ביותר חח...

אני!כןכן חמדלה אני עונה ר-א-ש-ו-נ-ה

איך הייתם רוצים שיקראו לכם?אמממ לא יודעת...תציעו ונראה אם אני אוהב את זה בני כמה אתם רוצים להיות כשתמותו?אממ אני לא רוצה למות.. אם הייתה לכם האפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים?בעיקרון לוקחת אבל אם כל המקורבים לי ימותו ואני לא אז מה זה שווה? מהו השיר האהוב עליכם?אמממ את יודעת,הם לא אז נבחר אחד... Syndicate Of Law - Right On Time 2003 להקה אהובה:אין אחת ספציפית מה אתם מעדיפים? שוקו חם/קר?חםםםםםםםםם
טלויזיה/מחשב:ליל?איפה את כשצריך לענות?מחשבבבבבבבבב(לכי לכי דברי עם חן) האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?תמיד! מה הדבר הכי נועז שעשית?אממ לא נראה לי שהיה כזה פאדיחה אחרונה-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליל?אממממ אמממ לא זוכרת אבל הייתה אחת שהקאתי בפיצריה מהו הבושם האהוב עלייך?angel אבל בשבילך best lady
דאורדורנט?נושם כחול וורוד חיה אהובה:דוגז ועוגיפלצת רולז מה הפחד הכי גדול שלך?מוות והתרחקות מהקרובים והיקרים לי סרט אהוב:יש הרבה... מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה):מרשה לך להיות מורה...למכות חחחח בריכה איכסה ים גועל נפש בייגלה\במבה?שניהם אחד בתוך השני +ביסלי לתוספת מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- בטח!חחחחחחחחח ]טריק השמן...בבטן יש לו בן!חחחחחח נכון? זהו..שאלון מעורבב ביותר חח...

תנו כבוד חח אני עונה

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? הת'ר\קייט בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו?100 ויום אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים?מוותרים,באמת זה נראה לי כמו עונש חחח מהו השיר האהוב עליכם?In Flames - Whoracle להקה אהובה?Nightwish מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם!(אבל לא להגזים עם החום,פעם חיממתי תשוקו מלא מלא ויו איך שנשרפה לי הלשון) טלויזיה\מחשב?מחשב!!!! האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן חחחח מה הדבר הכי נועז שעשית?ממ אוי אני לא זוכרת אבל תשמעו משו..פפעם הייתי צכה לשאול תאיש הראשון שאני רואה אם יש לו סיגריה וראיתי ילד בן איזה 6 ושאלתי אותו!!!!!
בוא ברח ממני פאדיחה אחרונה-מממ שנתקעתי בילד אחד וכמעט נפלתי
מהו הבושם האהוב עלייך?לא יודעת איך קוראים לו אבל הבושם של שקדד אוי הריח הזה הורססססס אותי כל פעם מחדש דאורדורנט?נושםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
-מסניפה- חיה אהובה:אני אוהבת כלבים אבל הכי אהוב נמר מה הפחד הכי גדול שלך?למות רווקה סרט אהוב:שכחתי איך קוראים לו אבל הוא ממשש יפהה יואו הלוואי והייתי זוכרתתתתתתת יואו:'( מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה)בריכה כי אמ.ככה! בייגלה\במבה?במבה יאמייייי אני יכולה לטרוף שקית גדולה של במבה תוך 5 דקות מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)-ברוררררר חבר שלי מהפלמ"ח

../images/Emo9.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם?נטע, שירה או משהו נורמלי בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו?אני לא רוצה למות אבל
אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים?לוקחים נראה לי מהו השיר האהוב עליכם?יש הרבה. להקה אהובה?couting crows מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם?קר טלויזיה\מחשב?מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?תמיד מה הדבר הכי נועז שעשית?אנלא נועזת
פאדיחה אחרונה-נפלתי מהו הבושם האהוב עלייך?של גברים
דאורדורנט?לזה של קסטרו יש ריח טוב... חיה אהובה:כלב מה הפחד הכי גדול שלך?ללכת לאיבוד, להיות לבד סרט אהוב:רוקוויאם לחלום מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה):ים, חוף, שקיעה. בלה. זה פשוט יפה. בייגלה\במבה?במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)-כן..

עוד אחד! ייאיי!

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? לא יודעת.... די מסתדרת עם השם שלי... למרות שזה עדיין מוזר לשמוע אותו מאנשים מסויימים. בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? מתי שזה יבוא זה יבוא. אבל מקווה שזה יבוא אחרי שאני אגשים לפחות חלום גדול אחד. אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? *לוקחת* מהו השיר האהוב עליכם? מממ... יש הרבה... זה לא בדיוק שיר... זה אינסטרומנטלי אבל... In Flames- Dialouge with the stars להקה אהובה? כנ"ל... נו שיהיה... Dream Theater מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? שוקו חם. טלויזיה\מחשב? מחשב. לאזוכרת מתי בפעם האחרונה ראיתי תוכנית מהתחלה עד הסוף בטלוויזיה. האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? בדרך כלל כן. מה הדבר הכי נועז שעשית? *מכחישה* פאדיחה אחרונה- המממ... שוב איזו פליטת פה דפוקה... מהו הבושם האהוב עלייך? אין לי. דאורדורנט? ספיד סטיק שלי. שימושי. מריח טוב. חיה אהובה: זאב. מה הפחד הכי גדול שלך? כרגע... להבים חדים בעור שלי. סרט אהוב: יש כמה... מממ... "צריך שלושה לטנגו" מה אתה מעדיף בריכה\ים: בריכה. לא יודעת.... אני נהנית שם יותר מאשר בים. בייגלה\במבה? במבה! מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- מכירה. מכחישה את זה שאני מכירה אותו. וולפי.

../images/Emo24.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? שרון בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? ממממ הייתי אומרת 14 אבל.. אממ אני יודעת89 משו כזה.. אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרים מהו השיר האהוב עליכם? "עכשיו טוב"-גלעד שגב להקה אהובה? מרון 5 מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כןןן מה הדבר הכי נועז שעשית? ניסיתי להתאבד.. פאדיחה אחרונה- מהו הבושם האהוב עלייך? קנזו פלאוורס דאורדורנט? ליידי ספידסקיטק.. חיה אהובה:
מה הפחד הכי גדול שלך?שהיקרים שלי ימותו... סרט אהוב:"טיטאניק"-סרט קלאסי מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה): מממ בריכה יותר כיף.. בייגלה\במבה? במבה... מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)-אבקורסססססס
בוב תעשה לי טייני בוב

-

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? ליאור. בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 27. אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרים. מהו השיר האהוב עליכם? יש המון. להקה אהובה? המ. שוטי הנבואה, רד הוט צ'ילי פפרס, היהודים, הדייר סטרייטס ואטמוספיר[יותר הרכב]. מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם. טלויזיה\מחשב? טלוויזיה. האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? תלוי עד כמה כואב לי הראש. מה הדבר הכי נועז שעשית? בנג'י ? פאדיחה אחרונה- לא זכור לי משהו. מהו הבושם האהוב עלייך? האלווין. דאורדורנט? אין. חיה אהובה: כלב. מה הפחד הכי גדול שלך? שמשהו יקרה למשפחה, להתמקט. סרט אהוב: נערה. מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) תלוי. לשחות - בריכה[כי אין אצות מגעילות ובעע] ואם זה סתם לשבת - ים. בייגלה\במבה? במבה שוש. מכירים את בובספוג?[סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה] - לא.

Dancing mad

New member
תשובות:

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? אור. בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 100. אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? לוקח. מהו השיר האהוב עליכם? אין ממש. להקה אהובה? אין בכלל. מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם. טלויזיה\מחשב? מחשב. האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?כן, לדוגמא, עכשיו. מה הדבר הכי נועז שעשית?
פחדן שכמותי. פאדיחה אחרונה- שאלתי את ההיא מהקפיטריה למה אין כוסות למכונת קפה. מהו הבושם האהוב עלייך? אין. דאורדורנט? ספיד סטיק. חיה אהובה: אחות. מה הפחד הכי גדול שלך? חרקים. סרט אהוב: Spaceballs. מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה)- טאז שונא מים. בייגלה\במבה? בייגלה, כי זה לא ממכר. מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- כן.

תשובות

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? צליל, קשת, בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 14 חח סתם לא יודעת! תלוי מה יהיה המצב שלי אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרים מהו השיר האהוב עליכם? אין מלאכים בגן עדן של אביב גפן להקה אהובה? אוונסנס מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? שוקו חםםםםם טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כןןןן מה הדבר הכי נועז שעשית? אין... פאדיחה אחרונה- הייתי בחדר של הרכזת שכבה, עם עוד כמה בנות והיה טלפון ועניתי... חח אז דיברתי וזה ואחרי זה בטעות ניתקתי לזאת שהתקשרה בפרצוף, ובאו לצעוק עליי... מהו הבושם האהוב עלייך? Deep Red, Lapidus Woman דאורדורנט? של כיף! חיה אהובה: חתול מה הפחד הכי גדול שלך? כשמישהו עומד מאחורי סרט אהוב: אין מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) יםםםם כי יש גלים, וכי לא יודעת! זה יותר טבעי כזה.. =] בייגלה\במבה? בייגלה!!!! מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- לא.

netaK

New member
../images/Emo26.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? לא נטע
בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 40 ככה, כשכבר נגמרים החיים
אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרת מהו השיר האהוב עליכם? angels-robbie williams להקה אהובה? ווסטלייף?
מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם טלויזיה\מחשב? מחשב
האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? תמיד
מה הדבר הכי נועז שעשית? המף, לא יודעת פאדיחה אחרונה- לא יודעת
מהו הבושם האהוב עלייך? של הממ ראלף משהו
דאורדורנט? 212 חיה אהובה: חתול
מה הפחד הכי גדול שלך? כלא צבאי?
סרט אהוב: מולאן רוג'
מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה)-שומדבר כי בשניהם יש מים בייגלה\במבה? בייגלה
מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)-כן

AndreaCorr ©

New member
~~~>

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? אופיר. בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? לא יודעת, תלוי מתי ימאס לי. אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? שאלה קשה מאוד. כי להיות בת 200 אחרי שכל האנשים שאתה מכיר מתו כבר לא נשמע מלבב. מהו השיר האהוב עליכם? Valencia/Gaia להקה אהובה? התעויוט, היהודים, הקורס מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? קר בקיץ חם בחורף טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן מה הדבר הכי נועז שעשית? :X פאדיחה אחרונה- לא זוכרת, אני מתפדחת כל 5 דקות מהו הבושם האהוב עלייך? הוגו בוס לגבר דאורדורנט? ליידיספידסטיק חיה אהובה: זברה מה הפחד הכי גדול שלך? מוות סרט אהוב: הצלצול מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה): אם כבר משהו, אז בריכה. חול, מדוזות, מלח ואיכסה לא עושה לי את זה. בייגלה\במבה? במבה. מכירים את בובספוג? יאפ

../images/Emo66.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? בר בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 76 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרת מהו השיר האהוב עליכם? השיר שלנו-אביב גפן להקה אהובה?דה קולינג מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? קר טלויזיה\מחשב?מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? לא מה הדבר הכי נועז שעשית?אין דבר כזה פאדיחה אחרונה-ניתקעתי באיזה משהו ונפלתי מול כולםםם מהו הבושם האהוב עלייך?רושאס (של גברים) דאורדורנט?ספיד סטיק חיה אהובה:פיל מה הפחד הכי גדול שלך?לאבד את אסף סרט אהוב:טייקינג לייבס מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק :ים....כי בא לי בייגלה\במבה?במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)-ברור!!!!!!!

ShUsHu GiRl

New member
.....

איך הייתם רוצים שיקראו לכם?כל שם חוץ משלי בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו?60 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים?מוותרת מהו השיר האהוב עליכם?october-evanescence להקה אהובה?evanescence מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם?קר טלויזיה\מחשב?טלויזיה האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?תלוי עד כמה אני משועממת מה הדבר הכי נועז שעשית?יש הרבהP= פאדיחה אחרונה-נפלתי לתוך שלולית ברחוב מהו הבושם האהוב עלייך?ארמני דאורדורנט?של קרליין חיה אהובה:אין מה הפחד הכי גדול שלך?=/ סרט אהוב:ריקוד צמוד[?] מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה)ים, פחות ילדים קרציות בייגלה\במבה?בייגלה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)-לא

dandusha1

New member
עונה :))

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? רז :) בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו ? 120
אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? לוקחים :) מהו השיר האהוב עליכם ? יש הרבה :) להקה אהובה ? מממ.. אין לי מושג מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? שוקו חם
טלויזיה\מחשב? גם וגם :) האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן מה הדבר הכי נועז שעשית ? לא זוכרת. פאדיחה אחרונה - ירדתי על המורה שלי והיא הייתה מאחוריי :) מהו הבושם האהוב עלייך? מממ.. מיראקל :) דאורדורנט? נושם
חיה אהובה: כלב :) מה הפחד הכי גדול שלך? מוות סרט אהוב : מממ.. "ברוס הגדול מכולם" ו-"אפקט הפרפר" מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) בריכה-יותר נקי :) בייגלה\במבה? במבה
מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- ברוווווווווור :)

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? אני בסדר גמור עם השם שלי
.
בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? זה לא משנה. כעיקרון ברגע שימאס לי מהחיים
.
אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? לבד? מוותרים. עם המשפחהחברותחיות? לוקחים.
מהו השיר האהוב עליכם? שלח לי מלאך/משינה.
להקה אהובה? משינה.
מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם בחורף, קר בקיץ.
טלויזיה\מחשב? מחשב
האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן. תמיד.
מה הדבר הכי נועז שעשית? לא יודעת...
פאדיחה אחרונה- אמממ... לא יודעת. עשיתי המון
.
מהו הבושם האהוב עלייך? לא מאמינה בבשמים
.
דאורדורנט? לא משנה לי בכלל. מה שיש, יש.
חיה אהובה: סוס וכלב
.
מה הפחד הכי גדול שלך? להשאר לבד, כאב.
סרט אהוב: חלון סודי, ואן הלסינג.
מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק ים, בגלל שהרבה יותר כיף להיות באיזור פתוח, חוץ מזה שהים הוא הדבר שאני הכי אוהבת בטבע (חוץ מחיות
).
בייגלה\במבה? במבה.
מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- כן
.

gargamich

New member
הנה מיך ../images/Emo12.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? מיך
בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? לפי האתר אני אמות בגיל 80 וקצת
אני רוצה 90 הופה
אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרים
מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? קר
טלויזיה\מחשב? מחשב...
האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? מן הסתם
מה הדבר הכי נועז שעשית? אני לא עושה דברים נועזים מהו הבושם האהוב עלייך? אהמ... פולו או משהו
דאורדורנט? כן חיה אהובה: פינגווינים
מה הפחד הכי גדול שלך? מה לא?
בייגלה\במבה? ברור שבמבה
מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- יאפ

../images/Emo163.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? דרי
בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 120 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים?מוותרת...אני לא רוצה לחיות פה כשכולם יילכו לעולמם..
מהו השיר האהוב עליכם? וואי יש הרבה ! להקה אהובה? משינה
מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם !! (קר עושה כאב בטן..) טלויזיה\מחשב? שניהם
האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? חחח האינטרנט דלוק ימים בלי לשים לב... מה הדבר הכי נועז שעשית? לא זוכרת
פאדיחה אחרונה- החלקתי איפהשהו... מהו הבושם האהוב עלייך? HYPNOTIC POISON (כריסטיאן דיור) דאורדורנט? נטורל (feel sexy) חיה אהובה: חתול
מה הפחד הכי גדול שלך? הפחד עצמו.. סרט אהוב: יש מלאאא.. מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק- תלוי במצב רוח.. בייגלה\במבה? במבה דהה (הכל בגלל לירון
) מכירים את בובספוג?-מכירה מכירה

figure

New member
spongebob squarepants

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? משתנה לפי הזמן. בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 67 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרים. מהו השיר האהוב עליכם? יש לי הרבה :S להקה אהובה? שוויון בין coldplay לבין lostprophets מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם! טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן :p מה הדבר הכי נועז שעשית? לויודעת פאדיחה אחרונה- הסתובבתי יום שלם עם איפור מרוח (פעם ראשונה ואחרונה שאני מסתובבת עם איפור --') מהו הבושם האהוב עלייך? Baby Girl או משהו בסגנון... דאורדורנט? מה שיש בבית. חיה אהובה: פיל! מה הפחד הכי גדול שלך? שאנשים יגלו את כל הסודות שלי סרט אהוב: אין מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) ים, כי יש חול. בייגלה\במבה? במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- בטח!

למעלה