שאלון!!חחיחי

קורטי

New member
עונה...../images/Emo99.gif(רק בגלל בובספוג)

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? דניאל או אלכס בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 27 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? לוקחים.. בעצם.. לאדעת... מהו השיר האהוב עליכם? אין אהוב- יש הרבה... להקה אהובה? עין ערך שאלה קודמת... מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? שוקו חם טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן מה הדבר הכי נועז שעשית? קפצתי מחלון ממש גבוה... (קומה שניה) פאדיחה אחרונה- האמ... אתמול כששתינו וודקה- אני בטוחה שאמרתי הרבה שטויות מפדחות מהו הבושם האהוב עלייך? גרין תה דאורדורנט? נטורל פורמולה פיל פרש... חיה אהובה: פנטרה מה הפחד הכי גדול שלך? בדידות וכאב סרט אהוב: "תפוז מכני" מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) ים כי בבריכה יש כלור- ואני שונאת כלור! בייגלה\במבה? במבה!!! יאמי! מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- זה הדבר היחיד שבשבילו אני מדליקה את הקופסה השחורה הזו שנקראת טלויזיה- בובספוג הוא היצור הכי מדהים שיש (בעצם הוא באותה רמה עם פו הדוב...) ואגב, יש לי חבר נורא טוב שיש לו פנים דומות לפנים של בובספוג, ויש לו גם את אותה חזות מצחיהק שמעוררת הערצה... אני מטורפת עליו! בובספוג תעשה לי ספוג!

Mrs big

New member

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? עדי. אבל ענבר בסדר לי. בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? לאדעת, תלוי מה יהיה בעתיד. אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרת. מהו השיר האהוב עליכם? כלמיני. להקה אהובה? כרגע, משינה. מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? פושר. טלויזיה\מחשב? מחשב. האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? תמיד. מה הדבר הכי נועז שעשית? לא עשיתי דברים נועזים. פאדיחה אחרונה- שעשיתי מעצמי צחוק במיונים למשלחת. מהו הבושם האהוב עלייך? הבושם שהביאו לאופיר מקנדה/הבושם של Mr big. דאורדורנט? לאדעת. חיה אהובה: כלב. מה הפחד הכי גדול שלך? סוף. סרט אהוב: החיים יפים. מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) ים. בייגלה\במבה? במבה. מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- יודעת מי זה.

jaqui

New member
הנה..

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? לא יודעת בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? אין סוף אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? בטח שלוקחת מהו השיר האהוב עליכם? אין להקה אהובה? אין מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? כרגע חם טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן מה הדבר הכי נועז שעשית? כלום פאדיחה אחרונה- לא יודעת מהו הבושם האהוב עלייך? לא יודעת דאורדורנט? קרליין חיה אהובה: כלב מה הפחד הכי גדול שלך? מהמוות סרט אהוב: ספיידרמן מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) בריכה- אין מדוזות, אפשר לשחות בנחת ולא מתלכלכים מהחול בייגלה\במבה? במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- יאאפ

JamicaniT

New member
../images/Emo88.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? איך שקוראים לי. בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? לוידעת ;[ אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרים. מהו השיר האהוב עליכם? יש הרבה. להקה אהובה? גם הרבה. מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? לא מעדיפה שוקו, אבל אם כבר אז קר. טלויזיה\מחשב? מחשב. האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? בערך כן. מה הדבר הכי נועז שעשית? יש הרבה. פאדיחה אחרונה- חח אתמול ;[ אבל מתרגלים .. מהו הבושם האהוב עלייך? פויזן ;[ דאורדורנט? דאב. חיה אהובה: פנתר . מה הפחד הכי גדול שלך? להיות לבד. סרט אהוב: לא הכי אהוב, אבל האחרון שראיתי, מונסטר. מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) ים
, הרבה סיבות, אהבת חיי :) בייגלה\במבה? במבה. מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- כה.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gifאייטס גוננה בי א לונג,לונג

טיייםםםםםםםםם
. איך הייתם רוצים שיקראו לכם?לירון
בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו?מאיפה לי..$: אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים?מוותרים. מהו השיר האהוב עליכם?הוו..יש מלא..כרגע זה Blue - After the show
. להקה אהובה?בלו
מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם?חםםםם
טלויזיה\מחשב?מחשב
. האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? לא תכננתי כלום$: מה הדבר הכי נועז שעשית?אכלתי חול..[?] טחח
. פאדיחה אחרונה- המ..לא יודעת$: מהו הבושם האהוב עלייך?$: דאורדורנט?כיף הירוק..
חיה אהובה:דולפין
מה הפחד הכי גדול שלך?מוות,ג'וקים...
סרט אהוב:ספיידרמן 2,1 מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה)חחחח,ים
.שונאת לנמק$: בייגלה\במבה?במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)-בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
.בוב רולזזזז

BloodyRose

New member
תורי ../images/Emo3.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם?
לא'דע בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו?
לא קריטי, העיקר שנמות מאושרים אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים?
מוותרים מהו השיר האהוב עליכם?
יש הרבה
להקה אהובה?
בריאן אדמס נחשב להקה? מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם?
חם טלויזיה\מחשב?
הממ.... האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?
כה מה הדבר הכי נועז שעשית?
קעקוע ביד? פאדיחה אחרונה-
לא נפרט, רק נגיד שמעורבת בזה מיטה, ידיד, ואמא של ידיד אחר מהו הבושם האהוב עלייך?
הוגו בוס דארק בלו לגברים
דאורדורנט?
לא'דע חיה אהובה:
חתולים מה הפחד הכי גדול שלך?
למות בשריפה
סרט אהוב:
"לחלום אותך" מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה)
None... אולי ים בלילה, אבל בעיקרון, אני ממש לא טיפוס של קיץ ודברים קיציים בייגלה\במבה?
בייגלה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)-
Nope

לקשמי

New member
תשובות

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? אני אוהבת את שני השמות שלי. לקשמי ונטע. בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? לא משנה לי, רק לא לסבול הרבה לפני המוות הפיזי. אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? אני כבר בת אלמוות. כמו כולם. מהו השיר האהוב עליכם? שלל שרב. (זה אחד מהם, יש המון) להקה אהובה? כוורת מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן מה הדבר הכי נועז שעשית? השתוללתי בפני הרבה אנשים. פאדיחה אחרונה- לא זוכרת. מהו הבושם האהוב עלייך? לא משתמשת בבשמים. דאורדורנט? של ד"ר פישר חיה אהובה: חתול/כלב מה הפחד הכי גדול שלך? הפחד. סרט אהוב: אי.טי. מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) ים, אני אוהבת כל מה שקשור בטבע. בייגלה\במבה? במבה. מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- נדמה לי שכן.

lolly1

New member
Hrmm

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? בעע בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? אממ תלוי איך החיים יהיו
אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרת מהו השיר האהוב עליכם?הממ יש הרבה K's Choice - Now is Mine ו Three Doors Down - Here Without You להקה אהובה? K's Choice מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? אממ לא, אני לא מתכננת מראש מה הדבר הכי נועז שעשית? המפף לא יודעת פאדיחה אחרונה- לא זוכרת מהו הבושם האהוב עלייך? Ultra Violet דאורדורנט? Purple או משו, לא יודעת מאיפה הבאתי אותו חיה אהובה: כלב, דובי פנדה
מה הפחד הכי גדול שלך? לא יודעת סרט אהוב: בת הים הקטנה מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) בריכ, ים זה פיכס בייגלה\במבה? אממ במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- SpongeBob ^^
אני אוהבת את פטריק יותר

../images/Emo9.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם
אני אוהבת את השם שלי,רוני
..אבל אם לא זה,קרן,אשלי,
לא יודעת,לא מקדישה מחשבה.
בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו
מתי שצריך למות,אני ימות. אבל,100 ומעלה בבקשה
אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים
לוקחת
מהו השיר האהוב עליכם
אין לי אחד מיוחד.כל שבוע או משהו זה משתנה.כרגע זה,Just Let Me Cry,Since You Been Gone ועוד כמה
להקה אהובה
גירלז אלאוד,ולא יודעת
מה אתם מעדיפים,שוקו קר\חם
ברוררר
חםם
טלוויזיה\מחשב
מחשב
האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש
כע,תמיד.
מה הדבר הכי נועז שעשית
אין לי מושג..כל מיני
פאדיחה אחרונהאין לי מושג,לא זוכרת
מהו הבושם האהוב עלייך
הבושם שיש לי,Escada
דאורדורנט
דאורדורנט נושם.
חיה אהובה
כלב,דולפין,כל מיני.
מה הפחד הכי גדול שלך
יש כלכךךךך הרבה
סרט אהוב
שלושעשרה,שישי הפוך,mean girls,גוטיקה,כל מיני
מה את מעדיפה,בריכה\ים+לנמק(אוי וי אני נשמעת כמו מורה)ים,כדאי להשתזף וסטאףף,בריכה,יותר נקי
בייגלה\במבה
בייגלה
|פטריהמכירים את בובספוג
(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)
ברורררר
מתה עליו

NiKi†a

New member
מיאו

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? נגה בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 100 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרת מהו השיר האהוב עליכם? יש יותר מידי להקה אהובה? Muse מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן
..זה רע מה הדבר הכי נועז שעשית? לאדעת. פאדיחה אחרונה- כמעט החלקתי אתמול בערב..כשהייתי עם כמה חברים. מהו הבושם האהוב עלייך? לא יודעת איך קוראים לו דאורדורנט? ליידי-ספיד-סטיק. חיה אהובה: נמר מה הפחד הכי גדול שלך? להשאר לבד בעולם. סרט אהוב: הצילצול, פרוייקט המכשפה מבלייר, שודדי הקאריבים, קיוב, סודות הרוח, מוצאים את נמו, ג'יפרס סקריפרס. מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק: ים, כי החול מאגניב, יותר בנים
בייגלה\במבה? במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- ברור!

תשובות

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? אין תשובה בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 80 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? לוקחים מהו השיר האהוב עליכם? הלוואי יהיה בי כוח של ריטה להקה אהובה? כל מיני מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? לא אוהבת שוקו טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן מה הדבר הכי נועז שעשית? סקס באוטו פאדיחה אחרונה- נפלתי מ-9 מדרגות מול העובדים בחברה מהו הבושם האהוב עלייך? בשמים של אסתי לאודר דאורדורנט? DOVE חיה אהובה: כלב מה הפחד הכי גדול שלך? קפיצת בנג'י סרט אהוב: סוף העולם שמאלה מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה)- בריכה בייגלה\במבה? במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- לא

דנטל

New member
ישששששששששששש שאלון!!חחיחי

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? דנטל בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 60 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרת מהו השיר האהוב עליכם? האדריכלים של סאבלימינל והצל להקה אהובה? פנתרה מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? קר טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן מה הדבר הכי נועז שעשית? סקס על חוף הים בצהריים פאדיחה אחרונה - כשהצל קרא הודעה שלי והכניס לי על זה מהו הבושם האהוב עלייך? אלרגית לריחות דאורדורנט? ליידי ספיד סטיק עם הכי פחות ריח חיה אהובה: חתולים מה הפחד הכי גדול שלך? ג'וקים סרט אהוב: סאות'פארק מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק: בריכה, פחות חראצף ושקיות בייגלה\במבה? בייגלה מכירים את בובספוג? לא שידוע לי

ה מ ש י ח

New member
תשובות

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? האמת שמשיח זה אחלה שם. בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? לא יודעת, אני רוצה להספיק לראות נינים. אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? לוקחים. מהו השיר האהוב עליכם? ברצלונה של קווין. להקה אהובה? אפוקליפטיקה. מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? לא אוהבת שוקו. טלויזיה\מחשב? מחשב. האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? לצערי כן.. מה הדבר הכי נועז שעשית? חשפתי את הישבן לראש העיר לשעבר. פאדיחה אחרונה- המפקדת שלי דחפה לי אצבעות לחניכיים. מהו הבושם האהוב עלייך? ההוא עם הבקבוק בצורת גוף של אישה. דאורדורנט? ליידי ספיד סטיק. חיה אהובה: זאב. מה הפחד הכי גדול שלך? שיקרה משהו לאנשים שאני אוהבת. סרט אהוב: אני מתלבטת בין מלך האריות והנסיכה הקסומה. מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) יםםםם!!!! אני גדלתי בים, השם שלי קשור לים, אבא שלי מנהל חופים והבית שלי נראה כמו לגונה. אנחנו משפחה של ים. בייגלה\במבה? ללא ספק בייגלה. מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- בטח!!!!!!! אני חולה עליו!!!

פליפוט

New member
מיטו

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? טל בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? לוידת.. שיהיה בשיבה טובה, אבל לא רוצה להיות סנילית ולא רוצה להזיל ריר.. וללבוש פמפרס.. אז לפני. אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרת. מהו השיר האהוב עליכם? just the way you are להקה אהובה? שייגעצ, מוניקה סקס, אביב גפן. מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? קר טלויזיה\מחשב? לוידת האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? מעולם לא תכננתי מראש מה הדבר הכי נועז שעשית? לא משנה
פאדיחה אחרונה- לא זוכרת..
אבל יש הרבה מהו הבושם האהוב עלייך? אנג'ל דאורדורנט? לומשנה.. עדיף בלי ריח חיה אהובה: נופרי הכלבה שלי, וסייכו וטיטוס החתולים מה הפחד הכי גדול שלך? שמישהו שאני אוהבת ימות סרט אהוב: מלך האריות מה אתה מעדיף בריכה\ים? ים. בגלל האינסופיות.. יש בזה מן הרוגע.. בייגלה\במבה? במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- לא

שלום כולם, אני חדשה ../images/Emo9.gif

שמי חיה, נעים מאוד, בת 15. איך הייתם רוצים שיקראו לכם? דניאלה בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 120 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים?לוקחים
מהו השיר האהוב עליכם? כל השירים של הזמר דניאל בדינגפילד
להקה אהובה? דה ראסמוס מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם טלויזיה\מחשב? טלויזיה האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? לא מה הדבר הכי נועז שעשית?.......... פאדיחה אחרונה- לא שזכור לי מהו הבושם האהוב עלייך? יש כמה דאורדורנט? FA חיה אהובה: כלב מה הפחד הכי גדול שלך? נחשים! סרט אהוב: שישי הפוך מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק : ים, כי...אני לא אוהבת בריכה, ולמה
לא צריך נימוק בייגלה\במבה? במבה
מכירים את בובספוג? כן!

oh-da

New member
תורי!

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? אוהדי בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 90 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? לא יודע! מהו השיר האהוב עליכם? beatles - yesterday להקה אהובה? ביטלס! מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? קר טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כהההה מה הדבר הכי נועז שעשית? לא זוכר! פאדיחה אחרונה - אין לי מהו הבושם האהוב עלייך? הוגו בוס! דאורדורנט? ספידסטיק? חיה אהובה: דוב לבן מה הפחד הכי גדול שלך? לבדדדדד
סרט אהוב: ספרות זולה מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) ים, יותר מהנה. בייגלה\במבה? במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- כן

EROTOMANIA

New member
וואט דה פאק

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? זואי בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 100 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? אממ.. וואללה שאלה קשה מהו השיר האהוב עליכם? יש הרבה להקה אהובה? יש הרבה מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? קר בקיץ חם בחורף טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כל הזמן מה הדבר הכי נועז שעשית? לא יודעת פאדיחה אחרונה- אין מהו הבושם האהוב עלייך? של החבר דאורדורנט? סיקרט חיה אהובה: כלב מה הפחד הכי גדול שלך? למות סרט אהוב: יש הרבה מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) בריכה כי אפשר לצלול ולא נסחפים עם הגלים בייגלה\במבה? במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- בטח, הוא מסמל את הטיפשות של האמריקאים

adamsplit

New member
תשובות!!חחיחי

איך הייתם רוצים שיקראו לכם?אדם בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו?17 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים?מוותר בקלות מהו השיר האהוב עליכם?אין כזה להקה אהובה?נעליים מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם?חם טלויזיה\מחשב?מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?כן מה הדבר הכי נועז שעשית?קפיצת בנג'י בלי חבל פאדיחה אחרונה-וואו, מרוב פדיחות אני לא זוכר מהו הבושם האהוב עלייך?אין כזה דאורדורנט?גם חיה אהובה:כלבים(או האיגואנה שלי) מה הפחד הכי גדול שלך?לגלות שאני מי ששונאי חושבים שאני סרט אהוב:לא יודע.. מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה)ים אם אין זיהום בייגלה\במבה?במבה(אלא אם כן זה בא ביחד עם חומוס ואז בייגלה) מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)-לאחורנה יצא לי באמת

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? בשמי
בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 135 :$ (אלוהים/שטן, אל תיקח אותי במילה:X) אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? תלוי האם אני מסוגלת להתאבד? מממ אני חושבת שהייתי לוקחת :\ מפחיד. מהו השיר האהוב עליכם? אין להקה אהובה? אין מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם טלויזיה\מחשב? מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן... מה הדבר הכי נועז שעשית? בלע פאדיחה אחרונה- בלו מהו הבושם האהוב עלייך? אין דאורדורנט? אין חיה אהובה: זאב מה הפחד הכי גדול שלך? יש בערך משהו כזה כרגע סרט אהוב: ומפיר הנטר די
מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) אנמק אפרט אבהיר אסביר אבאר (מהמילה ביאור[?]) ים בגלל הגלים|::::::::: אבל ים זה מפחיד מצד שני בריכה זה כאילו צפוף בייגלה\במבה? בייגלה:$ מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- כן לצערי

tuty fruty

New member
עונההה

איך הייתם רוצים שיקראו לכם?בשם שלי! בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו?120 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים?מוותרים מהו השיר האהוב עליכם?יש מלא שירים עבריים בעיקר להקה אהובה?הדג נחש,כוורת,מוניקה סקס מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם?קר טלויזיה\מחשב?מחשב האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן מה הדבר הכי נועז שעשית?התחלתי עם מישהו וגילתי שהוא נשוי ואישתו לידו! פאדיחה אחרונה-תמיד יש! מהו הבושם האהוב עלייך?הוגו דאורדורנט?fa חיה אהובה:כלב מה הפחד הכי גדול שלך?למות סרט אהוב:10 דברים שאני הכי שונאת אצלך ריקוד צמוד אפקט הפרפר מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה)ים לא יודעת למה הוא מרגיע! בייגלה\במבה?בייגלה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)-כן אבל אני לא מבינה מה הסיפור הגדול שלו...

למעלה