שאלון!!חחיחי

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? איימי, אשלי
בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? נראה לי.. 100
אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? וואי שאלה ממש קשההההההה... נראה לי שלוקחת
אני אוכל לקפץ לי מבניינים בחופשיות
ולהסתבך עם ערסיות
מהו השיר האהוב עליכם? משתנה כל הזמןן
עכשיו זה מלא של אבריל מהחדש שלה
להקה אהובה? דסטניז צ'יילד, גירלז אלאוד, אטומיק קיטן, שוגאבייבס
מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? חם
טלויזיה\מחשב? שניהם
האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כמעט תמיד
מה הדבר הכי נועז שעשית? כמעט כל דבר שאני עושה הוא נועז|צנועה|
פאדיחה אחרונה- אהממ..אין
מהו הבושם האהוב עלייך? ראלף לורן שלי
דאורדורנט? לאדעת
חיה אהובה: כלבלבלבלבלבלבלב
מה הפחד הכי גדול שלך? כמעט הכל
ראו: רשומות הבךוג שלי
סרט אהוב: שלושעשרה ומשחקי פיתוי
מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) ים
כי משתזפים, ויותר כיף ולא משעמם אף פעם.. אפילו ש..המדוזות
בייגלה\במבה? במבההההההההההההההה אאא
מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- יאאא כ"כ כע

Lost Lullaby

New member
בוהו

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? טוב לי ככה :X בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 16. אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרים מהו השיר האהוב עליכם? יש הרבה מה
להקה אהובה? savage garden
מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? באמצע טלויזיה\מחשב? מחשב| האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? חח כע
מה הדבר הכי נועז שעשית? לודעת פאדיחה אחרונה- לודעת מהו הבושם האהוב עלייך? מה אכפת לי :$ דאורדורנט? כע חיה אהובה: בנים
מה הפחד הכי גדול שלך? אמ לאבד אנשים שאני אוהבת [?]. לא שזה לא קורה גם ככה]: סרט אהוב: ראיון עם ערפד
שודדי הקאריביים
מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) אמ בריכה כי ככה בייגלה\במבה? אמ במבה מכירים את בובספוג?(סתם שאלה לראות אם כולם מכירים את החמודי הזה)- דהה

talily

New member
תשובותתת

איך הייתם רוצים שיקראו לכם? שחר או יעל בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 102 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותרים מהו השיר האהוב עליכם? יש הרבה להקה אהובה? אוונסנס מה אתם מעדיפים שוקו קר\חם? קר טלויזיה\מחשב? שניהם! האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? תמיד מה הדבר הכי נועז שעשית? אמ... רכבת הרים פאדיחה אחרונה- לא רוצה לספר... פדיחות מהו הבושם האהוב עלייך? שאנל (אין בארץ את החדש... קניתי בפריז) דאורדורנט? סטיק חיה אהובה: כלב מה הפחד הכי גדול שלך? למות סרט אהוב: הרבה מה אתה מעדיף בריכה\ים +לנמק (אוי ואבוי אני נשמעת כמו מורה) אני לא אוהבת ים ואני בבריכה אוהבת הכלל בייגלה\במבה? ביגלה מכירים את בובספוג? כןן (אחותי הקטנה רואה כל יום בבוקר)

למעלה