שאלון חדש:) תענו..

שאלון חדש:) תענו..

משקיע שכמוני.. תענו.. השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד גם למין היפה.. בנים. חח סתם בנות אזור מגורים : קיסריה עיסוק :תלמיד.. שאיפות :לזיין את אורלי ויינרמן.. מה את/ה עושה בזמנך הפנוי : מדגמן כשיוצא.. מקומות בילוי : הריח, הום קלאב, דום טיאלוי מועדון מועדף :המיטה שלי.. הליין :NX ...FFF די ג\'י :עופר ניסים קעקוע :לא! נגד.. פירסינג :לשון, טבור, פיטמה חלק יפה בגוף שלך : בטן.. פנים אזור רגיש : צוואר.. אצל האישה :שפתייים! העדפה מינית:בנות.. בנות.. בנוות.. בנוות.. סטייה :שליטה.. וכאלה פחד : גבהים פעם ראשונה : עדיין לא הייתה.. חח סתם.. גיל 17 וחצי.. שולט או נשלט :נשלט לרוב.. תנוחה :דוגי סטייל המקום המוזר ביותר שעשית סקס ? תא של בגדים באיילון.. בחנות פוקס המשקה : רד בול וודקה דבר מטורף שעשית : צעקתי " אני חולה נפש" בעזריאלי סטוצים , בעד או בנגד ? בעד אורגיות , בעד או נגד? בעד סמים , בעד או נגד ? בעד בעד בעד בעד דמות חיקוי : אמא. קרן.. דמות נערצת ? דנה אינטרנשיונל.. :) הסרט? את מטורפת את החתיך הסדרה ? מיכאלה חבר/ה ? יש! כינוי באי סי קיו ? ©†=•wild°• •°boy•=†© הכי אוהב ? סקס הכי שונא ? להפסיד הפדיחה הכי גדולה ? עזבו.. נוותר.. כמה מילים על עצמך :=-לספר על עצמי זה קלישאה.=- גם הציטוט הזה הוא קלישאה אחת גדולה..

ווילי, חתיכת שאלון.

עיר- אילת :) עיסוק- כרגע? שינה שאיפות- לגמור מחדירה זמן פנוי- לועסת לעצמי את הבפנים של הפה. מקומות בילוי- מה זה?:) די ג'י- סיימון! קעקועים- בדרך. פירסינג- טבור חלק יפה- כתפיים, חזה, שיער :) אזור רגיש- צוואר אצל הגבר- ASS העדפה מינית- בעיקרון, גברים :) סטייה- אין דבר כזה, מה אזיקים ושוט וצרחות ושריטות זה לא נורמלי? פחד- לילה חשוך בסימטה צרה. פעם ראשונה- גיל 15, אולי פחות, לא זוכרת. שולט או נשלט- גם וגם. תנוחה- כל דבר שהרגליים הגמישות שלי מסוגלות אליו. מקום מוזר- ארון חשמל בבית מלון, גג של קפיטריית ביצפר. משקה- נסטי אפרסק. סטוצים- בעד. אורגיות- בעד, למרות שזה לא משהו. סמים- בעד :) דמות נערצת/חיקוי (אקזקלי דה סיים טינג- ווי נתקעתי, שרק הסרט- רקוויאם לחלום הסדרה- חברים :) חבר- אין :) הכי אוהבת-שמש, סנוקר וגיטרה הכי שונא- לא שונאת כלום. הפדיחה- אין כזה דבר. מותק, שאלון נחמד, רק שוויתרתי על כמה דברים שנראו לי, אממ מיותרים.

Sm00th 0perat0R

New member
אז מה ?! גם אני גומרת רק פעם ב...

ופעם ב .. זה פעם בכמה חודשים אם הבן רק ממש ממש מתאמץ... וליפעמים אני מזייפת כי זה לא נעים כלכך...עד שהוא התאמץ וזה ...

גמד ריד

New member
מעניין

אני רק תוהה מתוך כל הבנות ששכבתי איתן, כמה מהן זייפו? אתן עושות את זה הרבה?

גמד ריד

New member
נו מה לעשות?

אתן לא פולטות זרע עם האורגזמה.

גמד ריד

New member
למזלכן ?!

בסופן של אקט, זיוף או לא זיוף, אתן נשארות עם הזרע והזיוף. אנחנו עם הסיפוק.

Sm00th 0perat0R

New member
הזרע שלכם לא מפריע לי ...

זה שזייפתי זה בעצם כדיי שאתם תסופקו.. אז גם עם זה אין לי בעיה ... וזה שנישארתי עם הזיוף ולא גמרתי ... זה לא אשמתי .. P:

גמד ריד

New member
אבל ייתכן מצב

שכל הבנות שהייתי איתן גמרו באמת, נכון? (תני לי סיבה להיות אופטימי...)

Sm00th 0perat0R

New member
ממממ.... אולי ...

תלוי עם איזה בנות היית ... מנוסות או יחסית חדשות בעניין ...

Sm00th 0perat0R

New member
כי בנות מתחילות דיי ... חדשות ..

בכל הקטע אז הן לא יודעות איך לזייף עוד ... זו מיומנות של זמן ..

למעלה