שאלון חברי פורום

עונה

בחרו 10 חברי פורום: 1- שארון 2- יובי 3- זהבית 4- אלום 5- שחר 6- עומר 7- אורי 8-טל 9- רחל 10-סתיו האם 4 היה במפגש פורום? כע פגשת אי פעם את 6 כע אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז? כן ילדות רעות ומועדון לילה 10 ו-3 נפגשו פעם? כע מה צבע העיניים של 1? חום למספר 5 יש אח/אחות? כע דיברת פעם עם 8? כע הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע? לא בן/בת כמה מספר 2? 14 כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3: אני
אותה מאוד מאוד והיא הכי חכמה וחמודה ויפה בעולם מה צבע השיער של 10? שחור האם מספר 1 מנהל קומונה? לא נראה לי באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4? קומונת ברני חחחחחחחח האם מספר 2 ותיק בפורום? כע בערךהאם 6 ו-7 היו במפגש? האם מספר 8 היא מלכה? טל לא בת.. לפי מה שידוע לי והוא מלך...

OOתמי OO4

New member
אני אעשה רק את מי שעשה אותי../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

וכן, זאת מחאה! בחרו 10 חברי פורום: 1- עופר 2- עופר 3- עופר 4- עופר 5- עופר 6- עופר 7- עופר 8-עופר 9-עופר 10-עופר האם 4 היה במפגש פורום?כן פגשת אי פעם את 6?כן אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז?לא 10 ו-3 נפגשו פעם?כןXDD מה צבע העיניים של 1?חום למספר 5 יש אח/אחות?נראה לי.. דיברת פעם עם 8?כן הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע?הרבה אחרי בן/בת כמה מספר 2?15...? כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3:שהוא עופרD: מה צבע השיער של 10?חום כהה האם מספר 1 מנהל קומונה?נראה לי של ירון כפכפי אומשו... באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4?שומקום האם מספר 2 ותיק בפורום?כן האם 6 ו-7 היו במפגש?כןD: האם מספר 8 היא מלכה?*מלך. ומלך מאוד לא מנומס! עופר תרגיש חופשי!-*גרעעע*

Jen74

New member
פעם ראשונה שמשתתפת בשאלון הזה../images/Emo3.gif

ואני לא מאמינה שכמעט אף אחד לא הזכיר אותי
אזה ככה: בחרו 10 חברי פורום: 1- זאתי בפיגמה 2- בלינדה belinda 3- קרלו איזה מלך 4- דנית חמודה בטירוף 5- גרי 541 6- ofer976 7- OOתמיOO 8- sushimi 9- פסטיגליסט 10-חסה יבשה האם 4 היה במפגש פורום? - לא נראה לי... פגשת אי פעם את 6 - כן, מתוקים שלי
אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז? - לא. 10 ו-3 נפגשו פעם? - מממממ נשבעת לכם שלא עשיתי בכוונה
מה צבע העיניים של 1? חי חי חי, באמת, בחיי, אתם לא מאמינים לי??? ככה יצא לי - עיניים כחולות מהממות
למספר 5 יש אח/אחות? - אני חושבת שכן, לא בטוח. דיברת פעם עם 8? - נדמה לי שכן, באחד המפגשים בעזריאלי, יכול להיות? הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע? - אחרי. בן/בת כמה מספר 2? - 14!!! כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3: גם לו קוראים יובל, הוא כנראה מאוד אוהב את הדמות של קרלו
יש לו אחות שמשחקת טניס. הוא לומד עכשיו טקסטים להצגה. הוא לפעמים מתבלבל ומעלה לפורום דברים לא חוקיים
(זה קרה לכולנו מתי שהוא) מה צבע השיער של 10? - חום. האם מספר 1 מנהל קומונה? - לא נראה לי. באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4? - נתקלתי באבן, אבל לא נתקלתי במספר 4, גם לא בתפוז. האם מספר 2 ותיק בפורום? - די, ותיקה. האם 6 ו-7 היו במפגש? - הם מהמתמידים
האם מספר 8 היא מלכה? - לא עד כמה שידוע לי

B o N u s

New member
זה בסדר גם את לא הזכרת אותי אז אנחנו פיטים../images/Emo3.gif

Jen74

New member
יש לי את המקורות שלי ../images/Emo8.gif

הכרטיס שלך

../images/Emo9.gifתודהה../images/Emo176.gif

אני מנהלת קומונה סגורה ומתה. לא, נחה. הזכרת לי את עודד ווילון מספר 1 מהוט גיימז

Jen74

New member
../images/Emo3.gif השתדלתי לבחור

בעיקר את אלו שלא היו ובכל זאת איזה שניים שמאוד מוכרים. זה היה יכול להיות הכי צפוי אם הייתי בוחרת אותך ואת אורי הראשונים...

למעלה