שאלון חברי פורום

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo122.gifלא שמתי לב XD סורי

ofer976

New member
עונה :p

1- יובי 2- אורי 3- שרון 4- רחל 5- תמי 6- ג'ן 7- זהבית 8-טל 9-קרלו 10-עומר האם 4 היה במפגש פורום? כן פגשת אי פעם את 6? כן!! אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז? לא 10 ו-3 נפגשו פעם? כן מה צבע העיניים של 1? חום למספר 5 יש אח/אחות? לא יודע דיברת פעם עם 8? כן הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע? לפני בן/בת כמה מספר 2? 15 כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3: יש לה חתולה...היא אוהבת כדורסל...יש לה ציצי יפים....היא מצייר יפה! מה צבע השיער של 10? בלונדיני האם מספר 1 מנהל קומונה? לא נראה לי באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4? באף מקום האם מספר 2 ותיק בפורום? מאוד האם 6 ו-7 היו במפגש? בהרבה מפגשים האם מספר 8 היא מלכה? אם הוא היה בת אז אולי כן...

B o N u s

New member
OK

בחרו 10 חברי פורום: 1- שארון 2- ז'בט 3- אורי 4- יובל YUZY 5- חמו 6- עופר 7- סתיו 8- רחל 9- קרלו 10- עומר האם 4 היה במפגש פורום? כן פגשת אי פעם את 6 כן אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז? לא 10 ו-3 נפגשו פעם? כן מה צבע העיניים של 1? שחור? חום? למספר 5 יש אח/אחות? כן דיברת פעם עם 8? כן הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע? לפני.. לפני לא רק מספר 9, אלא לפני כל המספרים. בן/בת כמה מספר 2? 16 כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3: מלללללללא דברים. אני די בטוח שכמעט יותר מכל אחד בפורום (טוב אולי חוץ מעופר)... מה צבע השיער של 10? בלונד XDDD סתם שטני.. האם מספר 1 מנהל קומונה? לא שידוע לי באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4? זהו רק פה.. האם מספר 2 ותיק בפורום? כן יחסית האם 6 ו-7 היו במפגש? כן האם מספר 8 היא מלכה? אם את אומרת :p

אתה משקה? לא, אני שניצל../images/Emo176.gif

בחרו 10 חברי פורום:
1- זהבית
2- שארון
3- אורי
4- יובי
5- טל
6- אריאל
7- שחר
8-עומר
9-דרור
10-חמו
האם 4 היה במפגש פורום?כן בכל המפגשים שהייתי ומיני מפגש אחד יותר ממני.
פגשת אי פעם את 6?לכמה שניות
אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז?לא אבל הוא גולש בהרבה פורומים
10 ו-3 נפגשו פעם?כן
מה צבע העיניים של 1?חום
למספר 5 יש אח/אחות?כן
דיברת פעם עם 8?כן בערך
הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע?אחרי
בן/בת כמה מספר 2?15
כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3:הוא כפיל של יובל המבולבל, אוהב את יובי..וזהו! לא יודעת כלום!
מה צבע השיער של 10?חום
האם מספר 1 מנהל קומונה?כן אייזנהורננ
באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4?בצ'אט
האם מספר 2 ותיק בפורום?כן מאוד
האם 6 ו-7 היו במפגש?חצי-6 כן, 7 לא
האם מספר 8 היא מלכה?בהחלט.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoGoSh

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif כנ''ל ;] אבל חפייףף ../images/Emo3.gif

עונה

בחרו 10 חברי פורום: 1- גרי 541 2- דנית חמודה בטירוף 3- פסטיגליסט 4- B o N u s 5- slee4 6- ofer976 7- rockarin 8- Yu vi 9- חסה יבשה 10- the whole shebang האם 4 היה במפגש פורום? כן פגשת אי פעם את 6? כע היום אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז? לא 10 ו-3 נפגשו פעם? לא נראה לי מה צבע העיניים של 1? ירוק למספר 5 יש אח/אחות? אממ לא יודע.. דיברת פעם עם 8? כע היום הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע? לפני בן/בת כמה מספר 2? 10 וחצי כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3: עוזר לפורום, מצחיק, יודע לחקות את יובל המבולבל מעולה מה צבע השיער של 10? חום האם מספר 1 מנהל קומונה? לא באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4? בפליקס האם מספר 2 ותיק בפורום? לא האם 6 ו-7 היו במפגש? עופר היה וקרין לא האם מספר 8 היא מלכה? כן

עונה../images/Emo13.gif

1- שחר 2- רחל 3- זהבית 4- שרון 5- יובל(קרלו) 6- פואד 7- יובל(יוזבי) 8-טל 9-אורי 10-אריאל האם 4 היה במפגש פורום?
פגשת אי פעם את 6?
אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז?
10 ו-3 נפגשו פעם?חחח אין לי מושג מה צבע העיניים של 1?חום למספר 5 יש אח/אחות?
דיברת פעם עם 8?במסנ'? הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע?חחחח הוא ממש ישן,אחרי בטח בן/בת כמה מספר 2?14 כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3:מעצבת מדהים,אוהבת בובספוג,אוהבת שייגעצ,בת 15 וחצי?נורא נורא נחמדה,שיער שחור,ויש לה שין
מה צבע השיער של 10?חום האם מספר 1 מנהל קומונה? שחר אתה עדין מנהל? באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4?לא נתקלתי האם מספר 2 ותיק בפורום?בערך
האם 6 ו-7 היו במפגש? 7 רק האם מספר 8 היא מלכה?אם הוא היה בת

אורי עונה :)

1. יובי 2. עופר 3. שארון 4. טל 5. נגה 6. ז'בט 7. יובל קרלו 8. עומר 9. חמו 10. אריאל האם 4 היה במפגש פורום? לא במפגש האחרון פגשת אי פעם את 6? כן אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז? לא 10 ו-3 נפגשו פעם? כן מה צבע העיניים של 1? חום למספר 5 יש אח/אחות? לא יודע אבל נראה לי שיש לה אח דיברת פעם עם 8? כן הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע? לפני בן/בת כמה מספר 2? 245 כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3: אין לי כוח מה צבע השיער של 10? חום האם מספר 1 מנהל קומונה? כן באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4? הרבה האם מספר 2 ותיק בפורום? כן האם 6 ו-7 היו במפגש? יובל היה ז'בט לא האם מספר 8 היא מלכה? לא...הוא מלך... חחח רק עכשיו שמתי לב שזה השאלון שאני שמתי פה לפני איזו שנה XDDD

Yu vi

New member
לא נכון ! מספר 8 היא מלכה !

היא! מלכה! לא הוא מלך סושימיייי תסלח לי

למעלה