שאלון חברי פורום

שאלון חברי פורום

עשו כזה כבר פעם כשהיתי קוראת סמויהה אז אני רוצה לעשות שובבב כזה בחרו 10 חברי פורום: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10-
האם 4 היה במפגש פורום?
פגשת אי פעם את 6
אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז?
10 ו-3 נפגשו פעם?
מה צבע העיניים של 1?
למספר 5 יש אח/אחות?
דיברת פעם עם 8?
הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע?
בן/בת כמה מספר 2?
כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3:
מה צבע השיער של 10?
האם מספר 1 מנהל קומונה?
באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4?
האם מספר 2 ותיק בפורום?
האם 6 ו-7 היו במפגש?
האם מספר 8 היא מלכה? אז תענווו

shaharrr53

New member
עונה

בחרו 10 חברי פורום: 1- זהבית 2- שרון 3- יובל 4- חמו 5- אלון 6- טל 7- אורי 8-רחל 9-עומר 10-סתיו האם 4 היה במפגש פורום?כן פגשת אי פעם את 6?לא אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז?כן 10 ו-3 נפגשו פעם?כן מה צבע העיניים של 1?חום למספר 5 יש אח/אחות?כן דיברת פעם עם 8?כן הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע?אחרי בן/בת כמה מספר 2?16 כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3:אחלה ילדה,טעם טוב במוזיקה מה צבע השיער של 10?שחור האם מספר 1 מנהל קומונה?לא באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4?בפורום "זיהוי שירים" האם מספר 2 ותיק בפורום?בערך... האם 6 ו-7 היו במפגש?כן האם מספר 8 היא מלכה?חחח כן

תשובות לשאלון

בחרו 10 חברי פורום: 1- B o N u s 2- go goldi 3- Jen74 4- kapit 5- ר ו ו נ י 6- דנה 74 7- פסטיגליסט 8- קרלו איזה מ ל ך 9- חסה יבשה 10- rockarin האם 4 היה במפגש פורום? אני חושבת שכן פגשת אי פעם את 6? לא אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז? לא 10 ו-3 נפגשו פעם? אני חושבת שלא מה צבע העיניים של 1? חום למספר 5 יש אח/אחות? אני חושבת שכן דיברת פעם עם 8? כן בצט הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע? התחלתי ליקרוא בפורום ליפני שהיא הגיעה בן/בת כמה מספר 2? אני חושבת ש15 כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3: היא המנהלת של הפורום והיא הכי גדולה בפורום מה צבע השיער של 10? אני חושבת שחום האם מספר 1 מנהל קומונה? כן באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4? בצט האם מספר 2 ותיק בפורום? כן האם 6 ו-7 היו במפגש? רק 7 האם מספר 8 היא מלכה? חחחחח לא הוא מלך

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההה

בחרו 10 חברי פורום: 1- יובי 2- שארון 3- חמו 4- אורי 5- טל 6- זהבית 7- שחר 8- אריאל 9- סתיו 10- רחל האם 4 היה במפגש פורום? כןן פגשת אי פעם את 6- ברורררררררררררררר אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז? כןן 10 ו-3 נפגשו פעם? כן מה צבע העיניים של 1? חום למספר 5 יש אח/אחות? לא יודעע דיברת פעם עם 8? ברוררר הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע? לפני בן/בת כמה מספר 2? 16 כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3: אני לא יודעע
מה צבע השיער של 10? חום האם מספר 1 מנהל קומונה? כןן באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4? בקומונה של המשפה שלנו האם מספר 2 ותיק בפורום? כןן האם 6 ו-7 היו במפגש? 6 הייתה 7 לא האם מספר 8 היא מלכה? כןןן

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו תודה לך D: אני מלכה ../images/Emo47.gif

גםאתה מלך
כי אתה הוביה הוא הנילקקקקקקק D::

go goldi

New member
בא לי

בחרו 10 חברי פורום: 1- שרוני 2- יובי 3- חמו 4- סתיו 5- אורי 6- טל 7- עומר 8-אריאל 9-שחר 10-רחל האם 4 היה במפגש פורום?כן פגשת אי פעם את 6?כן אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז?לא 10 ו-3 נפגשו פעם?כן מה צבע העיניים של 1?חום למספר 5 יש אח/אחות?כן דיברת פעם עם 8?כן הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע?לא יודעת
בן/בת כמה מספר 2?14 כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3:יפיפה ילדה מדהימה, הבת שלי ואני
אותה! מה צבע השיער של 10?חום האם מספר 1 מנהל קומונה?בקומנה של המשפחה! באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4?אף מקום
האם מספר 2 ותיק בפורום?4 ומשהו חודשים נחשב ותיק?
האם 6 ו-7 היו במפגש?כן האם מספר 8 היא מלכה?ברור

kepit

New member
בבקשה אם יש פה אנשים שאוהבים אותי- תהרוג אותי

אני אודה לכם מקרב לב. בחרו 10 חברי פורום: 1- זהבית 2- שרוני 3- אורי 4- יובלי 5- חמו 6- טל 7- שי (נחשב חבר פורום?
) 8- עומר 9- אלון 10- רחל האם 4 היה במפגש פורום? כע פגשת אי פעם את 6? לא (אהמ) אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז? לא 10 ו-3 נפגשו פעם?יאפ מה צבע העיניים של 1? חום למספר 5 יש אח/אחות?ישלה אחות קטנה שבגללה היא לא באה לראות אותי בעזריאלי דיברת פעם עם 8?כע הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע?אחרי בן/בת כמה מספר 2? עוד שלושה ימים 16 כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3: אורי שגר בת"א מה צבע השיער של 10? חום בהיר(?) האם מספר 1 מנהל קומונה?כע באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4?שום מקום האם מספר 2 ותיק בפורום?כע האם 6 ו-7 היו במפגש? טל לא שי חלקית האם מספר 8 היא מלכה?עומר ה-מלכה
מי הורג אותי עכשיו? אני אהיה אסירת תודה לו לעד.!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה

בחרו 10 חברי פורום: 1- עומר 2- זהבית 3- טל 4- אורי 5- יובי 6- שארון 7- זהבית 8-סתיו 9-רחל 10-חמו האם 4 היה במפגש פורום?כן D: פגשת אי פעם את 6?אההא 3> אתה מכיר את 7 מפורום אחר בתפוז?נופ. 10 ו-3 נפגשו פעם?יאפ D: מה צבע העיניים של 1?חום למספר 5 יש אח/אחות?ניראלי שכן :0 דיברת פעם עם 8?אההא :] הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע?אחרי בן/בת כמה מספר 2?16 ניראלי :O כתוב את כל מה שאת/ה יודע/ת על מספר 3:הוא אדום ואוהב המומינים והוא מראשל"צ בכיתה ט' מה צבע השיער של 10?חום האם מספר 1 מנהל קומונה?אם משפחת אייזנהוורנ נחשב אז כן XD באיזה עוד מקומות בתפוז נתקלת במספר 4?בקומונה של משפחת אייזנהוורנ האם מספר 2 ותיק בפורום?אני חושבת שכן האם 6 ו-7 היו במפגש?יאס האם מספר 8 היא מלכה?כן

חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif

התכוונתי שהיא כתבה: הגעת לפורום לפני או אחרי שמספר 9 הגיע?אחרי

go goldi

New member
../images/Emo12.gifלמה אני פעמים?

או שיש עוד זהבית בפורום ולא ידעתי על זה

למעלה