שאלון חביב.

עונה

בכללי, כי חייב. שם מלא: עומר...רק עומר..ואגב,אני בת-נקבה! לא זכר..למרות השם המפגר שמטעה.. כינוי של חברים: עומרוש,עומרצ'ו,עומי{את האחרון אני שונאת} גיל:12 מקום מגורים:למה לטרוח לרשום? בכל מקרה אפחד לא יודע איפה זה. סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני? חס וחלילה אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? מאוד אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? פעם אחת עשיתי 2 פסים אדומים בחינה. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי.. אוהב את זה? כן =) מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא? 47 כמה אחים? 3 אחיות כולל אני.. אוהב את המשפחה? מאוד פירסינג: אין..אבל אני חושבת שזה יפה..לא בצורה מוגזמת כמובן..כלום לא יפה בצורה מוגזמת קעקועים: אין ולא יהיו..אני חושבת.. צבע אהוב: יש כמה:שחור- כתום, סגול וירוק תפוח צבע שנוא: ורוד וצהוב אוהב את עצמך? תלוי באיזה מצב. חושב שאתה בנאדם יפה? נממ..כנ"ל מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער ועיניים.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תלוי בטעם של אנשים.. עברת פעם על החוק? לא איך? גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לאאאאאאא אתה לוקח ריטלין? לא..אבל אומרים לי שאני צריכה.. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? ממ לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? אני חילונית מתנחל? בבתים של חברות..כן.. כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי.. כמה מחשבים יש בבית?5..לאבא,לאמא,לאחות הגדולה,לאחות האמצעית ולי{הקטנה} =) ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: נממ...ראיתי עם חברים סרט..והיה כבר מאוחר..אז נרדמתי עם הראש על ידיד וישנתי כנראה בפה פתוח ו...מילאתי ת'ידיד בריר =( שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? עוד לא סיימתי..ו' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי להנדסה למה דווקא אותו/ה? כי היא מעצבנת..אבל לא אכפת לי..שנה הבאה אני עוברת בצפר. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? מאוד..כיתה ז',משהו חדש בשבילי..מרגש מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין כמה יח"ל מתמטיקה? אין כמה יח"ל אנגלית? אין..אבל המורה שלי לאנגלית אומרת לי שאני אעשה 5.. עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בית ספר על יסודי ע"ש רבין{של אורט} יש תיכנונים לחופש? שינה בינתיים..והמון זוגיות.. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? סיפוק מיני? אני בת 12! כמה בני זוג היו לכם? 7 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? הוא עדיין...עוד מעט 7 חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? אממ..עם הנוכחי למה ניפרדתם? לא נפרדנו בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער ועיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? נממממ...עדיין לא קיימתי יחסי מין{חח רק בת 12} וכאילו..זה נראה לי טיפה לא מהנה שמרביצים לך תוכדי..אבל מה אני יודעת? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? נמנמנמ..לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חברים? כאילו חברים ידידים? לא.. האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: ארוחת ערב בשמונה שתית: לפני 10 דק' השתכרת: לפני איזה חודש..אפחד לא היה בבית והייתי מדוכאת..אז לקחתי מהבאר של ההורים שלי וודקה...בקבוקון קטנטן כזה..כמו שהגננות נותנות לילדים בגן..חח..שתיתי את כולו וישר חטפתי סחרחורת והלכתי לישון..חח הקאת: פוף..לא זוכרת שמעת דיסק: יום שבת.. איזה דיסק? לקט של לד זפלין ואנפלאגד של היהודים צרוב? כע מה שמעת לפני הדיסק הזה? שמעתי לד זפלין ואז היהודים היית בהופעה: של המורדים o_O בפסח הקודם..ההורים שלי לא מרשים לי ללכת להופעות רציניות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לחבר שלי..היום בסוף היום.. היית בתל אביב: לא זוכרת הייתי בחיפה: לפני מלאאאאאאאאאאאאאא זמן התקשרת למישהו: נמנמ היום ב6 התקשרו אלייך: היום ב9

la nana 2004

New member
עונההההה

שם מלא: מרווה מרגלית כינוי של חברים: פרווית ומרוונת גיל: 15 מקום מגורים: מודיעין סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? לא אם כן לאיזה צבעים? שחור סיני וג'ינג'י השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? ממש לא!!! מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? בהיר בן כמה אבא? 52 כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: קעקועים: אין צבע אהוב: סגול צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? לא יודעת חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק?לא איך? גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) לא כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? חילוני כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שניה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? מימד כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: נפלתי באמצע הבית ספר וכולם ראו את זה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המחנכת, את המורה לתנ"ך ועוד כמה... למה דווקא אותו/ה? כי הן דפוקות! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מגעילה מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה ומדעי החברה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? לא במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? לישון ואולי לטוס לח"ול זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא ממש, חיבבתי בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא... כמה בני זוג היו לכם? 4 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון? בכיתה ו' מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה למה ניפרדתם? בגלל שטות בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? העיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא... האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא.. האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? ברור... שלא! האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 5 דקות... שתית: לפני חצי שעה השתכרת: אף פעם הקאת: לפני כמה שנים שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? לינקין פארק צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? שירים של המורדים היית בהופעה: בפסח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני 4 שנים בערך היית בתל אביב: לפני כמה שבועות הייתי בחיפה: יום שבת התקשרת למישהו: לפני חצי שעה התקשרו אלייך: לפני כמה שעות

CrazyYoYo

New member
תשובות

בכללי, כי חייב. שם מלא: חן כינוי של חברים: הקומפקטי / חןחן[?] גיל: 13 מקום מגורים: רעננה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום נראלי אוהב אותו? מסתדר עם מה שיש אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? חימצנתי באיזה פורים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? הוא קצר אז לאדע
אוהב את זה? נגיד ש מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? |: בן כמה אבא? בן כמה שהוא צריך להיות כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? לפעמיים חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? בטן חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? חציתי באדום איך? ^ גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? אנילא יודע מזה אז אני מניח שלא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 4 מפלסים באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? מפלס רביעי באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? החדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 3 כולל נייד ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא תודה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אף אחד למה דווקא אותו/ה? כי זה נורא שמפטרים מורים איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?
מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? מה כמה יח"ל מתמטיקה? אני כולה עולה לח' הלו
כמה יח"ל אנגלית? ^ עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? ח' אמ יש תיכנונים לחופש? חו"ל זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? מי יודע היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? :X כמה בני זוג היו לכם? 0 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? מעולם מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא הייתה למה ניפרדתם? כוסעמק!!111 בגדו בך פעם? לא באופן דרסטי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא היתה אחת אפילו הם ידעו אחד על השני? $@!#@! אם לא, איך נודע להם? $@!#!!!!$#!$%^%$ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים אני חושב האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? כוסעמק עוד לא עליתי לח'
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? איזה שאלון מעצבן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? =/! האם התנשקת עם בן מינך? לא ! האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? :'( האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא! האם אמא נכנסה פעם באמצע?
לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: בצהריים שתית: הרגע השתכרת: אףפעם הקאת: כמהשנים שמעת דיסק: יש כזה דבר לשמוע שירים מדיסקים?
איזה דיסק? צרוב? מה אתם רוצים מחיי מה שמעת לפני הדיסק הזה? את הכלבה שלי נובחת על השכן היית בהופעה: לא יודע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני כמה דקות היית בתל אביב: חודש בערך הייתי בחיפה: שנה בערך התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: לפני שעתיים

pitput1

New member
....

שאלון חביב.ו Shlomomo ו 01:36 | 20/06/05 סתם שאלון משעשע שכזה.. לכבוד סיום הלימודים. בכללי, כי חייב. שם מלא:פהפהפהפה כינוי של חברים:פוףפוף גיל:19 וחצי מקום מגורים:מרכז סטרייט/גיי/ביי:סטרייט..לבינתיים אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני אוהב אותו?ככה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?גוונים בהירים יותר השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?סבבה מה צבע העיניים שלך?ירוק-כחול אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?בהיר בן כמה אבא?51 כמה אחים?3 אוהב את המשפחה?בטח פירסינג:יש קעקועים:אין צבע אהוב:כחול ושחור צבע שנוא:חרדל אוהב את עצמך?פה ושם, בעיקר שם חושב שאתה בנאדם יפה? מאיזה בחינה?(איזה התחמקות..) מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים,אף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?חלקם עברת פעם על החוק?לא איך? גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?כן, יותר מדי(ככה זה תקופת מבחנים) אתה לוקח ריטלין?ניסית פעם אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית?3 בבית, 1 בדירה באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?בבית 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?4 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:מממ... שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?עד הסוףףף אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את עצמי למה דווקא אותו/ה?כי היא סתומה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?סבבה מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך?סייתי תיכון,עזבו אותי, אבל קולנוע כמה יח"ל מתמטיקה?3.. כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?דיייי 11 מבחנים בתואר באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותה מכללה יש תיכנונים לחופש?לטוססס הלוואייי זוגיות.. יש חבר/ה?לא:( היית מאוהב?לא בכמה אנשים?- היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?בערך כמה בני זוג היו לכם?לא רציניים כמה מתוכם היו רציניים?... מתי היה האחרון?שבוע מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?כמה חודשים למה ניפרדתם?לא הלך בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים,שפתיים,זרועות,תחת... האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?ממ.. לא האם התנשקת עם בן מינך?בקטנה האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני שעתיים ככה שתית:כנ"ל השתכרת:מזמןןן הקאת:כמה חודשים שמעת דיסק:כמה ימים איזה דיסק?ארכדי דוכין צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?כל מיני מהמחשב היית בהופעה:ברור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:באיזה מובן?(עוד התחמקות אלגנטית) היית בתל אביב:כן הייתי בחיפה:כן התקשרת למישהו:כן התקשרו אלייך:כן

emperor28

New member
נו טוף :)

שם מלא: אבישי כינוי של חברים: ביש גיל: 16 מקום מגורים: גבעתיים סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? ג'ינג'י אוהב אותו? אין לי בעיה איתו אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? צובע עוד מעט כנראה ליותר בלונדיני השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק/גלי אוהב את זה? בסדר עם זה מה צבע העיניים שלך? כחול/ירוק(משו נע בין שניהם ככה כולם אומרים) אוהב אותו? מסתדר מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא? 44? נדמה לי כמה אחים? 2 אחיות חורגות אוהב את המשפחה? אין בעיה איתם פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? כמובן חושב שאתה בנאדם יפה? לא אני אמור לחשוב אלה אנשים אחרים.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? .. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? .. עברת פעם על החוק? אולי איך? לא זוכר גנבת פעם? כן מהמכולת חח אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא מעשן אתה לוקח ריטלין? כן אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? רק ריטלין בינתיים אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בסלון כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: עזבו אותי שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יא אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? תמורה למחשבים למה דווקא אותו/ה? כי היא זונה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מלאת הפתעות ותהפוכות מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? מחשבים כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? חחחחחחח יותר מידי עזבו אותי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? טכניקום כרגיל יש תיכנונים לחופש? לא כל כך תאמת הולך על חופש ספונטני הפעם זוגיות.. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כמובן בכמה אנשים? 3 באופן רציני היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 5 כמה מתוכם היו רציניים? 4 מתי היה האחרון? עכשיו? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 8 חודשים למה ניפרדתם? סיפור ארוך שאף אחד חוץ מאיתנו לא יודע אז דיי בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? ... אם לא, איך נודע להם? ... סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים שיער.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחחחח לא ניסיתי האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לקחתי משו לפני שעתיים שתית: לפני 20 דקות השתכרת: פעם אחרונה לפני חודש וקצת אבל היום היום הגדול חחחחח הקאת: לא מקיא כמעט שמעת דיסק: עבר קצת זמן איזה דיסק? גאידנס בטח או משינה צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכר.. היית בהופעה: 11.6 אבל עוד יומיים :) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כל הזמן היית בתל אביב: אמממ שלשום הייתי בחיפה: לא מזמן דווקא שבועיים-3 התקשרת למישהו: לפני 30 דקות כדי לנסות לנחס את עידן התקשרו אלייך: עידן שהודיעה לי שלא עבד הניחוס חחחחח

D o o S h a

New member
א-ר-ו-ך-../images/Emo99.gif

שם מלא: כינוי של חברים: דידי, דידוש גיל: 14 מקום מגורים: השרון סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לאא אתה טבעוני? לאאאאא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? אפשר לומר... אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? גוונים בבלונד השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? שונאת את זה מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? למה לא מה צבע העור שלך? בז'? מאיפה לי בן כמה אבא? 42 כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? מאוד פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד פקאצה אוהב את עצמך? במידה מסוימת חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אף
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תלוי מי עברת פעם על החוק? לאאא איך? אמרתי לא גנבת פעם? נופ אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? יאקקק!!!! אתה לוקח ריטלין? לאאא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? נו?... נחש! באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: מממ... לא לפה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט'!! עולה לתיכוןןןן אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? עמליה ה**** למה דווקא אותו/ה? כי היא היצור הכי נורא שנברא עלי אדמות!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? מפחידד... אבל כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? -- כמה יח"ל אנגלית? -- עשית בגרויות השנה? במה? -- באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? עוד לא יודעת יש תיכנונים לחופש? לא משהו מיוחד זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? יאפ
בכמה אנשים? מי סופר? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 4 כמה מתוכם היו רציניים? חיחי... 2 אולי... מתי היה האחרון? שנה שעברה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה שעברה למה ניפרדתם? ככה! בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ממממ האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאאאא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: עכשיו שתית: גם השתכרת: אףפעם הקאת: איככ... לפני חודש שמעת דיסק: מזמן איזה דיסק? לא זוכרת צרוב? כנ"ל מה שמעת לפני הדיסק הזה? מאיפה לי היית בהופעה: אווו.. טונה זמןןן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: ממ היית בתל אביב: שבוע שעבר הייתי בחיפה: אצל דודים שלי לפני שבועיים התקשרת למישהו: אתמול בערב התקשרו אלייך: כנ"ל

Shani276

New member
OK

בכללי, כי חייב. שם מלא:שני טל כינוי של חברים:שנשן גיל:13 מקום מגורים:אשדוד סטרייט/גיי/ביי:וואלק סטרייטית... אתה צמחוני?NOT,למרות שאני כמעט ולא אוכלת בשר. אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום כהה אוהב אותו?אה..טעון שיפור;[ אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא צבעתי אבל זה מתוכנן לחופש;[ השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?הוא משתנה כזה..זתומרת ...נו שיהיה גלי. אוהב את זה?לפעמים,רק שהשיער קם איתי בבוקר טוב ואז אפשר לעשות איתו משהו נורמלי. מה צבע העיניים שלך?דבש-ירוק אוהב אותו?מאודדד
מה צבע העור שלך?לבן בן כמה אבא?39 כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?אוף קורס פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:אדום!! צבע שנוא:טורקיז
אוהב את עצמך?בטח;[ חושב שאתה בנאדם יפה? לההה נו מה:] מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים;[ חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?חסר להם שלא עברת פעם על החוק?לא איך?לא גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית?זה לא וילה או משהו,זאת דירה. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?הלוואי שהוא היה בקומה;[ באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:לא ממש מטורף אבל פעם אחת אני וחברות שלי ירדנו על איזו מורה(אני די מצטערת על זה עכשיו לא בגלל עונש או משהו אבל לאחשוב:| ),והיא בדיוק עברה לפנינו והסתכלה עלינו לשנייה :| :p שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?רכזת השכבה שלי(שהיא המורה לספרות) למה דווקא אותו/ה?כי היא כלבה שלא תאמן!!!מי קיבל אותה להוראה אלוהים יודע. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה.. מחכה לשנה הבאה?קצת כן הרבה לא...אבל הקצת הזה חשוב,מה.
מה מיקצועות ההרחבה שלך?הא??נראלי מחשבים מהשזה לא יהיה כמה יח"ל מתמטיקה?עדיין לא הגעתי לזה כמה יח"ל אנגלית?כנ"ל עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו אחד יש תיכנונים לחופש?כן..יש הרבה זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?נראלי 4
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?פחחח לא כמה בני זוג היו לכם?1 כמה מתוכם היו רציניים?0.5
מתי היה האחרון?לפני שנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?זאתי נו,3 חודשים. למה ניפרדתם?ככה בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?מה אני פה? הם ידעו אחד על השני?--- אם לא, איך נודע להם?--- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?או מיי גאד האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?---לא--- האם התנשקת עם בן מינך?אהא,על הלחי האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?מה נו באמת האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא:| הפעם האחרונה ש..: אכלת:הבוקר שתית:הבוקר השתכרת:--- הקאת:כשהייתי חולה לפני 4 חודשים ככה שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?כנען2000-שבקס צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?את השיר הענק של מה קשור ברדיו היית בהופעה:גררו אותי להופעה של קובי פרץ(
)בקניון:| אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אוהבת מאיזה בחינה? היית בתל אביב:לפני חצי שנה.לא רוצה לחזור לשם,תודה. הייתי בחיפה:לאנראה לי שהייתי התקשרת למישהו:אתמול בערב התקשרו אלייך:היום בבוקר חברה מפגרת שלי העירה אותי;[

Swid666

New member
מעי

בכללי, כי חייב. שם מלא: נענע ^^ כינוי של חברים: נייניי, נען, זנות, נייניישן גיל: 15 מקום מגורים: רמת גן סטרייט/גיי/ביי: בי אתה צמחוני? טבעונית ^&^ אתה טבעוני? יאפ
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר אוהב אותו? הוא בסדר אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? אין לי בעיה מיוחדת איתו מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן אבל לא מסתדרת איתם פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: שחור וכחול צבע שנוא: ורוד וצבעי מרקר אוהב את עצמך? בערך חושב שאתה בנאדם יפה? לא אבל גם לא כזאת מכוערת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? צבע עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אולי יש איזה אחד שניים ^^ עברת פעם על החוק? כן איך? גנבתי עגלה גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 3, אחד מהם לא עובד ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: היו המון שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אם הייתי היא, הייתי מתפטרת למה דווקא אותו/ה? כי היא טיפשה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? הממממ... כמה יח"ל מתמטיקה? 4 או 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא, שנה הבאה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אוהל שם יש תיכנונים לחופש? לא זוגיות.. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? הוא הנוכחי =] מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? המממ... מזמן למה ניפרדתם? הוא =/ בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האמת שלא הרבה האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? תלוי האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני חצי שעה שתית: כנ"ל השתכרת: אממממ חודש וחצי הקאת: מזמן שמעת דיסק: היום איזה דיסק? and love said no צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? כלום היית בהופעה: ההופעה של אורפנד בפסח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: אתמול הייתי בחיפה: בפסח התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך: היום

ady18

Well-known member
תשובות

שם מלא:יעל כינוי של חברים: גיל:21 מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי:סטריט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?עשיתי פסים פעם כתום ופעם אדום וגם דבש השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא?58 כמה אחים?0 אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב:כחול צבע שנוא:שחור אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. סיימתי את הלימודים לפני שנתים איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת:עכשיו שתית:עכשיו השתכרת:שבת הקאת:לפני הרבהזמן שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?עמיר בניון צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה?רדיו היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

רותמוש18

New member
התשובות שלי :)

שם מלא: רותם כהן כינוי של חברים: תותה (עזבו.. המצב קשה..) גיל: 18 מקום מגורים: יבנה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שתני אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? יס מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן.. מה צבע העור שלך? חום בן כמה אבא? 43 כמה אחים? 2 אחיות אוהב את המשפחה? דהה פירסינג: לא קעקועים: איכס.. צבע אהוב: כחול צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? לפעמים.. חושב שאתה בנאדם יפה? את זה שאחרים יחליטו.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תשאלו אחרים.. עברת פעם על החוק? לא איך? גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? ממש לא! אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? יש לי רק אחת אמרתי! חח באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? In My Room כמה מחשבים יש בבית? 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לפני שנתיים בבית ספר אחרי מבחן בהיסטוריה שהתעצבנתי על המורה אמרתי דברים עליה ופתאום היא עברה ליד ודי שמעה אותי.. :\ שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יב'!!!!! :) אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי לאנגלית! איך הוא קיבל תעודת הוראה אלוהים יודע! למה דווקא אותו/ה? כי הוא חרא של מורה ובן אדם! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? די מפחדת מהשנה הבאה.. צבא.. מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה וביולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? אוי נו יש הרבה.. אבל האחרונה היא באזרחות! יום חמישי וזה נגמר! באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? מי לומד? חחח יש תיכנונים לחופש? בטח.. עבודה, חו"ל, אילת אולי.. בקיצור להנות.. זוגיות.. יש חבר/ה? יס היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? ממש לא! כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? יש עכשיו.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? עוד חודש יש לנו שנתיים.. למה ניפרדתם? אחד ראו תשובה למטה והשני עזבו.. בגדו בך פעם? אחד כן.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שרירים ועיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא! האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא! הפעם האחרונה ש..: אכלת: היום בבוקר שתית: גם בבוקר.. השתכרת: לפני שבועיים הקאת: מי זוכר.. שמעת דיסק: לפני חצי שעה איזה דיסק? של כל מיני.. צרוב? יס מה שמעת לפני הדיסק הזה? סתם שירים שהיו לי על המחשב.. היית בהופעה:עבר הרבה זמן מאז.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול בלילה היית בתל אביב: לפני חודש בערך הייתי בחיפה: בתחילת שנה.. התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: לפני שעה

../images/Emo86.gif

שם מלא:טל רוזנטל כינוי של חברים:טלוש גיל:15 מקום מגורים:חיפה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חומות אוהב אותו?ככה מה צבע העור שלך?שחום בן כמה אבא?40 כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:יש, בלשון ובפנים קעקועים:בקרוב צבע אהוב:כחול ירוק צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך?לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה?כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?פנים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אממ יש ויש עברת פעם על החוק?כן איך?סמים גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?תלוי..כל יום משו אחר אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אין לי כוח לחשוב שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?אף מורה למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?גרועה מחכה לשנה הבאה?לא מה מיקצועות ההרחבה שלך?לא יודעת..עזבו אותי..לא לומדת כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש?כן זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?לא יודת כמה מתוכם היו רציניים?4 מתי היה האחרון?לפני חודש בערך מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?שנה וחצי למה ניפרדתם?לא עניינכם בגדו בך פעם?כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?לא יודעת האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?כן האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:עכשיו שתית:לא מזמן השתכרת:לא זוכרת הקאת:מזמן..לא זוכרת שמעת דיסק:לא זוכרת איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה:לפני חודשיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לא יודעת היית בתל אביב:ביום ראשון הייתי בחיפה:אני גרה בחיפה התקשרת למישהו:בבוקר התקשרו אלייך?בבוקר

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

בכללי, כי חייב. שם מלא: ימיט כינוי של חברים: ימיט גיל: 15.11 מקום מגורים: ראשון סטרייט/גיי/ביי: גיי אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונד אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק-גלי אוהב את זה? כ מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא? 53? אולי יותר כמה אחים? 16 אוהב את המשפחה? לא פירסינג: באף :p קעקועים: אין צבע אהוב: כולם פרט לצהוב צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? ככה חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ,. אני לא יודעת, הכל משתלב די בסדר. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן עברת פעם על החוק? כן איך? כלמני גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? יש תקופות של כדורי שינה :p אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? שבע באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שביעית באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר העבודה כמה מחשבים יש בבית? שניים ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לאלא שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הסטוריה למה דווקא אותו/ה? שונאת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצוינת, רוב הזמן מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? גרפיקה (ציור, גרפיקה, תולדות האומנות&עיצוב וכו') כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? לשון, הסטוריה, מתמטיקה, מדעי הטכנולוגיה (מחר~!) וכן תולדות האומנות באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? קצת זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? מישהי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן>< כמה בני זוג היו לכם? שניים כמה מתוכם היו רציניים? אחת מתי היה האחרון? לפני חצי שנה וכמה ימים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה בדיוק. למה ניפרדתם? לא יודעת. היא טענה שזה קשר לא מוצלח כי אנחנו לא מתראות מספיק _(ואפשר לומר שהיא די גרועה בקשרים ארוכים, למעלה מחודש וחצי ככה) בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? לא מושך אותי
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? כן האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא למיטה. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? נדמה לי שלא הפעם האחרונה ש..: אכלת: צהריים יותר שתית: צהריים השתכרת: חודשיים הקאת: חודשיים שמעת דיסק: שלוש ארבעה ימים איזה דיסק? משינה/בייב/המכשפות צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? משינה/בייב/המכשפות היית בהופעה: של משינה, מתי זה היה? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני קצת פחות מחצי שנה, אחרי שההיא זרקה אותי. ולפני חדושיים אמרתי למישהי שיש לי רגשות, אבל לא אוהבת. ממ. היית בתל אביב: לאזוכרת, בהופעה של משינה? הייתי בחיפה: מזמןןן התקשרת למישהו: לא זוכרת התקשרו אלייך: כנ"ל

../images/Emo85.gif

שם מלא: נוֹמי כינוי של חברים: איך חברים מכנים אותי? נומי.. חח נומקה.. נומ נום נומלה גיל:20 מקום מגורים:מרכז סטרייט/גיי/ביי:סטרייט בעיקר אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא ממש מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?כה למה לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כה מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?סבבה מה צבע העור שלך?לבן כזה בן כמה אבא?50 כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?כה פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:כחול וגווניו צבע שנוא:צבעים שמזכירים לי דברים שליליים אוהב את עצמך?פחות או יותר חושב שאתה בנאדם יפה? מבחינת מראה או אופי?
חח מראה נגיד שבינוני ככה.. בסדר מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שיער.. כשהוא נקי חח חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אומרים לי שאני יפה.. לא ידעת
עברת פעם על החוק?פילחתי במבה בילדות יחח איך?כפי שאמרתי.. גנבת פעם?כפי שאמרתי.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?כה אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא חח כמה קומות בבית?3-4 תלוי איך מסתכלים על זה חח באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?מהזה משנה לכם חח
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? ממ בשלי כמה מחשבים יש בבית?1 שלי ולאבא יש נייד שלפעמים הוא משתמש בו ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:חח לא ידעת.. אין לי כח לחשוב על משו מסויים שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?הייתי נותנת קודם כל למורים מבוגרים שמרגישים שהם רוצים לפרוש וזה נראה הזמן המתאים בשבילם לפרישה להחליט קודם ואז כבר נראה מה יהיה.. למה דווקא אותו/ה? .. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בסדר חח אולי מינוס גפ מדי פעם אבל בסיבובת הבסדר סביר כזה חח מחכה לשנה הבאה?ככה.. נזרום חח מה מיקצועות ההרחבה שלך?ערבית שלא ממש הלך לי חח וספרות
כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?עשיתי בזמנו.. בגרות מלאה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? כבר סיימתי לימודים יש תיכנונים לחופש?לנסוע לחו"ל והשאר נראה כבר זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כה בכמה אנשים?2 בעיקר היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?ממש לא כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים?שניהם מתי היה האחרון? חח אני לא בטוחה עד מתי להגידר אתזה.. נגיד שעד לפני כמה חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?בסביבות שנה למה ניפרדתם?ככה. ארג לא רוצה לדבר על זה בגדו בך פעם?תלוי באיזה מובן. אבל לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?לא.... אם לא, איך נודע להם?לא היו אז מן הסתם לא נודע*מרימה גבה* סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?חיוך.. שיער האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?חח לא בדיוק האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?בערך חח
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?אהה *חושבת* בערך האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?כה האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:בצהריים שתית:עכשיו (מים) השתכרת: מזמןןןן אבל לא רציני הקאת: ממ מזמן שמעת דיסק:נראה לי מתישהו בשבוע,שבועיים האחרונים איזה דיסק?אה שמעתי קצת את הראשון של דידו כי אבא שלי רצה להביא למישו ובדקתי שהוא במצב טוב חח צרוב?גם.. אבל לא המסויים הזה מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת.. אולי מירי מסיקה.. אולי משו אחר שיש לי היית בהופעה: מזמן.. של עברי לידר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני כמה ימים בטח היית בתל אביב:היום חח הייתי בחיפה:מזמן התקשרת למישהו:לפני עשרים דקות ככה חח התקשרו אלייך:טכנית.. לפני גם חצי שעה-שעה ככה. סתם לניסיון של משו. אבל בעיקרון לפני כמה שעות.

עונה כי אני כזאת גיי../images/Emo152.gif

בכללי, כי חייב. שם מלא:לילך כינוי של חברים:דקדה,ליל,לילי.. גיל:15
נו כןכן מקום מגורים:עם השבלולים סטרייט/גיי/ביי:אני גיי..טובטוב -סטרייטית אתה צמחוני?מ לא..
מוות לי! אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני אוהב אותו?אני רוצה לצבוע לאדום אשש
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?ממ כחול,אדום וורוד השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כה מה צבע העיניים שלך?חום וגם ירוק ממש קצת אוהב אותו?בסדר.. מה צבע העור שלך?לבן!סתכלו על הקיר נו בן כמה אבא?48
נראה לי..חחח כמה אחים?עוד אח אוהב את המשפחה?כה
(בטחבטח) פירסינג:לא-אני רוצה בשפה התחתונה,נזם,ספטום. קעקועים:רוצה חח צבע אהוב:שחור צבע שנוא:וורוד אוהב את עצמך?לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את הצמידים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא לדעת.. עברת פעם על החוק?כן איך?
מי עיוור צבעים? גנבת פעם?כן..סוכריה
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?בעעייכס אתה לוקח ריטלין?לא ולא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית .. מתנחל?ברור אצלכם כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?1 כמה מחשבים יש בבית?3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:נה
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?כולם..ואת עצמי בדרך למה דווקא אותו/ה?כי הם גיי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מצויינת..בואו נגזים מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך?עיצוב גרפי כמה יח"ל מתמטיקה?
3 כמה יח"ל אנגלית?5
עשית בגרויות השנה? במה?לא ולא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו אחד יש תיכנונים לחופש?כן!!!!! זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?המ..לא יודעת היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?כן
כמה בני זוג היו לכם?לא ספרתי כמה מתוכם היו רציניים?אף אחד מתי היה האחרון?איש מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?נה למה ניפרדתם?ככה בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?לסת
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?וודאיי האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?עוד לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?עוד לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא
הפעם האחרונה ש..: אכלת:לא הסתכלתי על השעה שתית:^ השתכרת:אני שומרת על הכבד
הקאת:מזמןןן שמעת דיסק:מקודם איזה דיסק?ENTWINE צרוב?כה מה שמעת לפני הדיסק הזה?שירים היית בהופעה:ממממ לפני 3 חודשים בערך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול היית בתל אביב:בפסח..לא בעצם לא זוכרת מתי זה היה.. הייתי בחיפה:מזמו התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:^

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif ../images/Emo13.gif

בכללי, כי חייב. שם מלא: אור כהן כינוי של חברים: אורוש, אורהלה, אורצ'וק, אורי, אורקי גיל: 16 עוד מעט מקום מגורים: נתניה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?לא מה צבע העור שלך?שחום? חח בן כמה אבא?47 כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:שחור צבע שנוא:ורוד אוהב את עצמך?לא חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?המ חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא עברת פעם על החוק?לא איך?^ גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?^ באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?2 ושבוע הבא 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:עזבו באמאשלכם
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי לביולוגיה למה דווקא אותו/ה? כי היא כלבע איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?בסדר מחכה לשנה הבאה?לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? מחשבים כמה יח"ל מתמטיקה?5 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה?מחשבים מתמטיקה לשון ועושה בהיסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בי"ס יש תיכנונים לחופש?כן זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?לא הרבה כמה מתוכם היו רציניים?אפחד חח מתי היה האחרון?מזמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים וחצי למה ניפרדתם?כי זה לא היה רציני בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?^ אם לא, איך נודע להם?^ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא חח האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא3 הפעם האחרונה ש..: אכלת:היום שתית:היום השתכרת:נבר הקאת:מזמן שמעת דיסק:היום איזה דיסק?סינרגיה צרוב?לא! מה שמעת לפני הדיסק הזה?יוני בלוך היית בהופעה:סינרגיה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אמרתי...מזמן אבל היית בתל אביב:לפניי שבוע וחצי הייתי בחיפה:במרץ חח התקשרת למישהו:היום התקשרו אלייך:היום

CAM1LA

New member
עונה

שם מלא: סוד כינוי של חברים: חסה גיל: 14.5 מקום מגורים: רמת גן סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחור השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? בהיר בן כמה אבא? 40 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: בטבור קעקועים: אין צבע אהוב: שחור צבע שנוא: חום אוהב את עצמך? לא משו חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלק כן חלק לא עברת פעם על החוק? לשתות אלכוהול נחשב? איך? גנבת פעם? כן (חטיף מהסופר) אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? פעם ב אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? פרוזאק (ראיתם שיש לי ביצים להודות?) אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? בית דירות באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הראשונה והיחידה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? אחד ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא רוצה להיזכר שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? מורה לאנגלית למה דווקא אותו/ה? כי היא כל... זו... ומלשנית איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מאוד מבלבלת מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? לא יודעת כמה יח"ל מתמטיקה? לא יודעת כמה יח"ל אנגלית? לא יודעת עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? סודי ביותר יש תיכנונים לחופש? לישון זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? כולל עכשיו, 4 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? לא יודעת האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שש שעות שתית: לפני חמש דקות השתכרת: לפני שבועיים הקאת: לפני כמה חודשים שמעת דיסק: לפני ארבע שעות איזה דיסק? ENCORE של אמינם צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? דיסק אחר של אמינם היית בהופעה: לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני הרבה זמן היית בתל אביב: לפני שבועיים הייתי בחיפה: לפני חצי שנה התקשרת למישהו: היום בבוקר התקשרו אלייך: לפני דקה

חרטא :]

שם מלא: דודי כינוי של חברים: סוש גיל: 18 וחצי מקום מגורים: אריאל סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? בסדר אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? קצוץ אוהב את זה? בטח מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? טוב מה צבע העור שלך? אשכנזי בן כמה אבא? 46 כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כמה מהם כן פירסינג: לא קעקועים:לא צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? קצת חושב שאתה בנאדם יפה? במראה של הרכב כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? יש לי ציפורן מגניבה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אני לא חושב האמת שכל הזמן אומרים לי עברת פעם על החוק? כן איך? נסיעה מופרזת וכו' גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? ברור! כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: ביום שישי התחיל עם ידידה שלי מישהו היא אמרה שאני חבר שלה ואני לא שמעתי... הבחור בא ושאל אותי ואני אמרתי לו שלא והוא לא עזב אותה עד סוף הערב שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם למה דווקא אותו/ה? אותם איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? שכחתי מה זה בית ספר מחכה לשנה הבאה? בשביל מה? ללכת לצבא? מה מיקצועות ההרחבה שלך? אלקטרוניקה כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 3 עשית בגרויות השנה? במה? חאלס לימודים באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? החיים יש תיכנונים לחופש? איזה חופש אני עובד סאמאמ זוגיות.. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 4 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? אוליי עכשיו הראשונה מתי היה האחרון? - מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? - למה ניפרדתם? - בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיינים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? בטח שלא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? את עצמי זה נחשב? אבל לא עשיתי איתי מעשים מגונים האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא , חס וחלילה האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 5 שעות שתית: 2 דקות השתכרת: חודשיים הקאת: גיל 6 שמעת דיסק: כל הזמן שומע איזה דיסק? מה שנמצא במערכת צרוב? ברור מה שמעת לפני הדיסק הזה? את אמא שלי שרה במקלחת.. מה זה השאלות האלה? היית בהופעה: לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: כן הייתי בחיפה: כן התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך: כן

למעלה