שאלון חביב.

Shlomomo

New member
שאלון חביב.

סתם שאלון משעשע שכזה.. לכבוד סיום הלימודים.
בכללי, כי חייב.
שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש?
זוגיות..
יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות..
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..:
אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: זהו.. מוזמנים להוסיף ולענות כלבבכם.

התשובות שלי:

שם מלא:צביה בנגי כינוי של חברים: חחחחח יש מלא גיל:16 מקום מגורים:חסוי... אתה צמחוני?כן אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו?לפעמיים אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כן, לחום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?ירוקות אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?חום בן כמה אבא?לא יודעת. (אופס..) כמה אחים?5 אוהב את המשפחה?מאוד פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:כחול צבע שנוא:שחור חושב שאתה בנאדם יפה?לא עברת פעם על החוק?לא איך?לא עברתי גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?דתייה מתנחל?לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? יש רק קומה 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?מחשב כמה מחשבים יש בבית?3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:פאדיחה רק לספר את זה... שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?יא' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?מתמטיקה למה דווקא אותו/ה?שונאת את הדבר הזה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה מחכה לשנה הבאה?לא כ"כ עשית בגרויות השנה? במה?כן, במה לא? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו אחד יש תיכנונים לחופש?כן הפעם האחרונה ש..: אכלת:היום שתית:גם היום הקאת:לא זוכרת שמעת דיסק:היום איזה דיסק?עופר לוי צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?רדיו היית בהופעה:מזמן... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היום היית בתל אביב:לפני שבועיים הייתי בחיפה:לא זוכרת התקשרת למישהו:היום התקשרו אלייך:היום

עונהה

בכללי, כי חייב. שם מלא:עינת הראל כינוי של חברים:נתוש,עינתי גיל:15 מקום מגורים:כפ"ס סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום בהיר אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חומות אוהב אותו?לא מה צבע העור שלך?מוקה בן כמה אבא?50 כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:ורוד צבע שנוא:חרדל אוהב את עצמך?כן חושב שאתה בנאדם יפה?טיפה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את הפנים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן עברת פעם על החוק?לא איך?לא עברתי גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא מעשנת אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא טחחח כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?ראשונה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:נפלו לי המכנסיים באמצע רחוב...טחחח שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את עמליה עומר המורה ללשון המזדיינתת למה דווקא אותו/ה?אני שונאת אותה והיא אותי..זה הדדי =) איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מצויינת מחכה לשנה הבאה?כן מאוד מה מיקצועות ההרחבה שלך?עדיין אין.. כמה יח"ל מתמטיקה?אין.. כמה יח"ל אנגלית?אין.. עשית בגרויות השנה? במה?לא עשיתי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?חטיבת אלון יש תיכנונים לחופש?לבלות כמה שיותר כי שנה הבאה ט' וצריך להשקיע.. זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?אממממ 5 באמתת מכל הלב אבל.. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?בטחח כמה בני זוג היו לכם?3 כמה מתוכם היו רציניים?שלושתם מתי היה האחרון?שנה שעברה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?שנה וחצי למה ניפרדתם?לא רצה יותר.. בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא.. הם ידעו אחד על השני?- אם לא, איך נודע להם?- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?תחת האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא חחח האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?חח כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?חח לא.. האם התנשקת עם בן מינך?כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא.. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא.. האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא.. הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני 4 שעות.. שתית:לפני 10 דקות השתכרת:בל"ג בעומר הקאת:לא זוכרת שמעת דיסק:חח לא שומעת דיסקים....יש MP3 טחח איזה דיסק:- צרוב?- מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא שמעתי דיסק רדו מזה היית בהופעה:כן...של פלוריסיינטה נחשב..????טחחח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היוםם היית בתל אביב:לפני יומיים הייתי בחיפה:לא זוכרת התקשרת למישהו:לפני 3 שעות התקשרו אלייך:גם משהו כזה..

מתוקה777

New member
בעעעעע עונה....

בכללי, כי חייב. שם מלא:מור כינוי של חברים:זילקוקה גיל:15.5 מקום מגורים:אממ טוב נו, ליד תל אביב סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?אממ בינוני לא בהיר מדי ולא כהה בן כמה אבא?53 כמה אחים?4 אוהב את המשפחה?כן פירסינג: נזם, באף קעקועים:לא צבע אהוב:צהוב צבע שנוא:ירוק אוהב את עצמך?כן חושב שאתה בנאדם יפה?כן, נחמדה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את השפתיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא אכפת לי מה אחרים חושבים עברת פעם על החוק?אממ לא איך? גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?ראשונה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר האינטימי שלי
כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: חברה שלי אהבה מישהו אז אמרתי לה להסתכל עליו כי הוא היה בסביבה וכנראה שעכשיו הוא חושב שאני אוהבת אותו.... שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את המורה להיסטוריה למה דווקא אותו/ה?כי היא מעצבנת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה עד מצויינת מחכה לשנה הבאה?לא מה מיקצועות ההרחבה שלך?לא חשבתי על זה כמה יח"ל מתמטיקה? אמממ בטח 5 כמה יח"ל אנגלית?אמממ יכול להיות 5 עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?לא יודעת יש תיכנונים לחופש?כן זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?לא ממש בכמה אנשים?1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?לפני שנה בערך מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?8 חודשים למה ניפרדתם?לא הלך לנו ביחד בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?הפנים,התחת, הגוף האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא, אלוהים אני בת 15 וחצי! הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני שעתיים, עוגה :) שתית:עכשיו השתכרת:אממ אף פעם הקאת:לפני חודש שמעת דיסק:לפני שבוע איזה דיסק?סתם צרבתי של לינקין פארק צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?עוד דיסק עם סתם מוזיקה גם לפני שבוע היית בהופעה:אף פעם נראה לי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני שנה וחצי היית בתל אביב:בל"ג בעומר הייתי בחיפה:אממ לפני חודש התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:אתמול

Invisible Eden

New member
יס יס

בכללי, כי חייב. שם מלא: עדן כינוי של חברים: עדנה גיל: 13 מקום מגורים: בית סטרייט/גיי/ביי: ביי אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? הוא סביר אי פעם צבעת אותו? לא אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? סביר מה צבע העור שלך? מממ... רגיל כזה :X בן כמה אבא? 58 כמה אחים? עוד 4 אוהב את המשפחה? כע פירסינג: הליקס וסייד ליפ בעתיד קעקועים: - צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? ממממ.... אני מחבבת ת'עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? לא איך? גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות)לא כמה? - אתה לוקח ריטלין? שזה? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כע אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 7 בבנין נו באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקומה של שאר הבית
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? ההוא
כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא יודע נו שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את עצמי. למה דווקא אותו/ה? כי היא חרא. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבירה. אני יכולה יותר. מחכה לשנה הבאה? כע מה מיקצועות ההרחבה שלך? לא'דע?... כמה יח"ל מתמטיקה? בי' הכי הרבה:) כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? לא אני הייתי בז' במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? לישון, לסיים ת'עבודה בטל"מ ולקפוץ עם האופניים 60 ס"מ זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? בני זוג? שאני זוכרת 2... כמה מתוכם היו רציניים? ערן הבן זוג היחיד שאני זוכרת נו.... אבל יש גם בנות זוג מה זה זה מתי היה האחרון? הייתה* לפני כמה זמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה למה ניפרדתם? כי ככה בגדו בך פעם? לא חושבת היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חס וחלילה הם ידעו אחד על השני? אב לא היו לי אם לא, איך נודע להם? ... סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? לא'דע האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? |מבטתמים| האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא חושבת האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני חצי שעה שתית: עכשיו השתכרת: אף פעם הקאת: לפני חודש שמעת דיסק: אתמול בערב איזה דיסק? של סיסטם צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת היית בהופעה: מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: מזמן הייתי בחיפה: לפני חודש וחצי בערך התקשרת למישהו: בבוקר התקשרו אלייך: בבוקר

coullette

New member
שאלון לון לון

שם מלא:דפנה קשקבל כינוי של חברים:אין ממש גיל: 21 (עוד חודש רועייי!!!) מקום מגורים:ראשון לזיון סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?אה.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?אדום,פסים,בלונד,חום בחזרה השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?לא מה צבע העיניים שלך?ירקרק אוהב אותו?כה מה צבע העור שלך?לבן בן כמה אבא?55 באוגוסט כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:שחור צבע שנוא:כתום (ולא מטעמי אידיולוגיה) אוהב את עצמך?לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כה עברת פעם על החוק?כן איך? גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני?חצי חצי מתנחל?לא כמה קומות בבית?3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר של המחשב כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה?כן היית מאוהב?כן בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?שרירים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?כן האם אמא נכנסה פעם באמצע?חח לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני שעה בערך שתית:גם השתכרת:לא זוכרת הקאת:לפני שנה שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?נירוונה צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?דיסק של גרין דיי היית בהופעה:לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב:כן הייתי בחיפה:כן התקשרת למישהו:לפני שעה התקשרו אלייך:עכשיו את סדיסטית! מה זה השאלון הארוך הזה?

ffiendd

New member
הו, שאלון נחמד!../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

בכללי, כי חייב. שם מלא: מאיה, בלי שם משפחה. כינוי של חברים: מאיוּ. גיל: 15. מקום מגורים: ג"ש. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור. אוהב אותו? כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה? כן. מה צבע העיניים שלך? חום-שחור(משעמם). אוהב אותו? מסתדרת או משהו. מה צבע העור שלך? מיוחד, משתנה. לפעמים בהיר נורא, לפעמים רגיל. בן כמה אבא? זקן אך נפלא. כמה אחים? אחת. אוהב את המשפחה? חלקים ממנה. פירסינג: אין. יהיו. קעקועים: אין. יהיו. צבע אהוב: ירוק, כתומ, סגול. צבע שנוא: חום, צהוב. אוהב את עצמך? אל תתחילו. חושב שאתה בנאדם יפה? אל תתחילו. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אנשים אומרים, אני לא יכולה לדעת מה הם חושבים. עברת פעם על החוק? כנראה. איך? אל תשאלו. גנבת פעם? דברים מזעריים. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? כן. לא באופן קבוע. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? המון. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני. מתנחל? בבתים של אנשים. לא. כמה קומות בבית? אחת. בבניין 13. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ראשונה, אבל בבניין 11. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? עבודה. כמה מחשבים יש בבית? שניים. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: הרבה. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה למתמטיקה, המורה לאסלאם. למה דווקא אותו/ה? המורה למתמטיקה כי היא כלבה זנותית, ברצינות, והמורה לאסלאם כי הוא עובר על כל תקנון התלמידים באופן עקבי. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצוינת, מעולה, נפלאה. מחכה לשנה הבאה? הייתי מעדיפה שתשאר השנה הזו, אבל נו, אולי בשנה הבאה יהיה גם טוב(כמובן שיהיה, ולמה שלא? יש כמה סיבות שלא, אבל עדיין). מה מקצועות ההרחבה שלך? ספרות, נראה לי. כמה יח"ל מתמטיקה? אני הולכת ללמוד 4. כמה יח"ל אנגלית? " 5 אולי. עשית בגרויות השנה? במה? לא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו ביה"ס, אורט אבין. יש תיכנונים לחופש? מיליון. זוגיות.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? לא. בכמה אנשים? - היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אממ, אולי. כמה בני זוג היו לכם? אחד. כמה מתוכם היו רציניים? אחד. מתי היה האחרון? חודש ומשהו. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? אין לי כח לספור. למה ניפרדתם? ככה. בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים(כמובן), שיער, תווי פנים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא יודעת, לא ניסיתי. אולי כן. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא. האם התנשקת עם בן מינך? כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: בביה"ס, חילקו עוגה. שתית: לפני חצי שעה. השתכרת: חודש בערך. הקאת: המון זמן. שמעת דיסק: בבוקר. איזה דיסק? לא זוכרת, אני זוכרת רק ששמעתי משהו. צרוב? מה פתאום. מה שמעת לפני הדיסק הזה? רדיו, כנראה, כדי לשמוע תחזית. היית בהופעה: שבת שעברה. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום. היית בתל אביב: יום חמישי. הייתי בחיפה: בחופש הגדול שעבר. התקשרת למישהו: אבא, לפני שעתיים. התקשרו אלייך: רוני, לפני עשר דקות.

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

בכללי, כי חייב. שם מלא: אלונה כינוי של חברים: אלונית, לונה, אלונצ'קה P: גיל: 17 מקום מגורים: אשדוד סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? מחבבת אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא ממש P: מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו? מחבבת :} מה צבע העור שלך? די שחום בן כמה אבא? ממ 53 נראה לי
כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? בד"כ
פירסינג: היה :{ קעקועים: אין צבע אהוב: כחול\שחור צבע שנוא: ממ ירוק זוהר :\ אוהב את עצמך? לפעמים :} חושב שאתה בנאדם יפה? ממ לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אמ לא יודעת :] חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש כאלה עברת פעם על החוק? לא איך? - גנבת פעם? מי לא בילדותו :) אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא.. מהזה :| אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? אחרונה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של המחשב, למעלה
כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אין משהו מיוחד :] שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כולם :\ למה דווקא אותו/ה? ככה! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבירה :} מחכה לשנה הבאה? לא ממש מה מקצועות ההרחבה שלך? מדעי החברה ואומנות כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לשון, אנגלית, פסיכולוגיה, מתמטיקה והיסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו ביצפר.. יש תיכנונים לחופש? אילתתתת בינתיים :) זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? אולי :} בכמה אנשים? 1 נראה לי.. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא! כמה בני זוג היו לכם? 1 :} כמה מתוכם היו רציניים? זה לא היה רציני מתי היה האחרון? עכשיו.. אולי מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? קצרה.. שבועיים-שלושה למה נפרדתם? כי רציתי :} בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אדישות\להיפך חח P: חוש הומור האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חעחע לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה בערך שתית: גם שעה השתכרת: לא השתכרתי הקאת: לא זוכרת שמעת דיסק: שומעת במחשב איזה דיסק? - צרוב? כולם צרובים P: מה שמעת לפני הדיסק הזה? שומעת במחשב! היית בהופעה: לפני מליון שנה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול :O היית בתל אביב: לפני שבוע וחצי הייתי בחיפה: לפני איזה שנתיים-שלוש התקשרת למישהו: לפני שעתיים התקשרו אלייך: לפני שעתיים ככה :}

adi121

New member
../images/Emo60.gifשאלון כייפי

אני אוהבת כאלה
שם מלא:עדי כינוי של חברים:עדידוש, דושי, עדידה גיל:17 וחצי מקום מגורים:גני תקווה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור אוהב אותו?את השיער לא.. את הצבע כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?בטח צבעתי ל.. צהוב (מחומצן), אדום, סגול וכחול
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כן.. מה צבע העיניים שלך?חום בהיר אוהב אותו?כן.. מה צבע העור שלך?שחום
בן כמה אבא?אממ... מעל 45
כמה אחים?אחות אחת אוהב את המשפחה?כשהם לא מעצבנים פירסינג:היה.. למעלה באוזן ז"ל
קעקועים:אין צבע אהוב:אדום ושחור צבע שנוא:ירוק אוהב את עצמך?לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את הגוף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא עברת פעם על החוק?אכן איך?עברתי באור אדום בהולכי רגל
גנבת פעם?כן.. מסטיקים ארטיקים סוכריות אגרול פיצה ועוד.. לא זוכרת
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לפעמים.. כשמתחשק אתה לוקח ריטלין?לא.. מה זה?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא.. אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתית מתנחל?לא.. כמה קומות בבית?2 + מרתף באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?חדר נוסף/חדר מחשב כמה מחשבים יש בבית?3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: עבדו עליי שמישהו שממש דומה לפיטר רוט הוא פיטר רוט עצמו ואני הלכתי אליו כמו מפגרת והתלהבתי כל כך הוא חתם לי וביקשתי ממנו שיעשו עוד הופעות של מוניקה סקס ויוציאו עוד דיסקים.. עד שאמרו לי שזה לא באמת הוא
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?אלכססס למה דווקא אותו/ה?כי הוא מעצבןןן!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?הכי גרועה שהייתה לי בחיים.. הלוואי והיה אפשר להחזיר את הגלגל אחורה ולעבור אותה שוב עם הרבה שינויים מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך?מחשבים ופיזיקה בתקווה שישאירו אותי בזה כמה יח"ל מתמטיקה?5 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?מתמטיקה תנ"ך מחשבים אנגליתובקרוב היסטוריה ואחר כך עוד מתמטיקה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?בן צבי קרית אונו (לא להכפיש את שמו הטוב) יש תיכנונים לחופש?מפה עד להודעה חדשה..... זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כןועדיין בכמה אנשים?1 רציני בכיתה ט' ועוד אחד שמרוב אהבה אליו זה הפך לאובססיה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?חחח לא ממש כמה בני זוג היו לכם?1 ועוד מישהו שאין לי איך להגדיר את מה שהיה ביננו כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?לפני שבועיים שלושה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?חודשיים למה ניפרדתם?אני לא מדברת על זה
בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?אממ... חוש הומור? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
אה?! לא..
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא... האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?חלמתי פעם שידיד שלי אונס אותי
האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?התנשקתי עם ידיד כשהייתי שיכורה במסיבה (פרטית) האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא.. הפעם האחרונה ש..: אכלת:אתמול בערב שתית:היום בבצפר השתכרת:לפני שלושה שבועות הקאת:לפני שבועיים שמעת דיסק:לפני כמה ימים איזה דיסק?עם כל השירים של הביטלס צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרת כנראה סימפל פלאן היית בהופעה:11/6 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:מזמן היית בתל אביב:אתמול בהבימה הייתי בחיפה:בטיול השנתי (?) התקשרת למישהו:לפני שעה התקשרו אלייך:לפני שעה

G i N g N i T

New member
../images/Emo54.gif

שם מלא: אור כינוי של חברים: אורקה גיל: 13 וחצי מקום מגורים: מרכז סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? ג'ינג'י אוהב אותו? דיי אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? ממ.. מתולתל\גלי .. מגעיל אוהב את זה? ממש לא מה צבע העיניים שלך? ירוק-חום אוהב אותו? דיי מה צבע העור שלך? לבן לבן בן כמה אבא? 40 כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? לפעמים
פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: לבן צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? גובה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אין לי מושג עברת פעם על החוק? לא שידוע לי..|מגלגלעיניים| איך? - גנבת פעם? ממ לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא ולא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתית מתנחל? לא כמה קומות בבית? בערך 4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ועוד אחד ניייד שכמעט לא משתמשים בו ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: ממ..הלכנו ברחוב כמה חברים... וא שני ערסים עברו.. וכל שתי עצדים הסתכלו אחורה.. באיזהשהוא שלב נמאס לי ו..אמ.. עשיתי להם "תנועה לא יפה במיוחד" עם הידיים.... ו..מ.. אז הם הסתבובבו וראו את זה.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לתנ"ך, לספרות, למתמטיקה למה דווקא אותו/ה? כי הם לא יודעות ללמד ואני שונאת אותן איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בסדר מחכה לשנה הבאה? לא ממש.. פיי.. לא יודעת.. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אה? כמה יח"ל מתמטיקה? לא יודעת עדיין כמה יח"ל אנגלית?.. עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? ממ.. צויפם.. חברה שחוזרת מחו"ל.. יציאות עם חברים.. זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא בכמה אנשים? - היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 0 כמה מתוכם היו רציניים?... מתי היה האחרון? ... מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?.... למה ניפרדתם?... בגדו בך פעם?.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?... הם ידעו אחד על השני?.. אם לא, איך נודע להם?... סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? מממ...עיינים זה טוב האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? טח האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לאא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? אוי פאק... לא! הפעם האחרונה ש..: אכלת: ל]ני 10 דקות שתית: כנ"ל השתכרת: - הקאת: הרבה זמן שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? גרין דיי אמריקן אידיוט צרוב? כע מה שמעת לפני הדיסק הזה? במחשב.. לא זוכרת היית בהופעה: הרבה זצן... יותר מדי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: ממ היית בתל אביב: יום חמישי שעבר הייתי בחיפה: פסח התקשרת למישהו: שעה התקשרו אלייך: שעה ועשרה..

Light18m

New member
תשובות

סתם שאלון משעשע שכזה.. לכבוד סיום הלימודים. בכללי, כי חייב. שם מלא: אור שוחט כינוי של חברים: פורס גאמפ, רובוקופ גיל: 20 מקום מגורים: בני ברק סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא! אתה טבעוני? ברור שלא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן אבל אני די שזוף בן כמה אבא? לא יודע כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן והרבה פירסינג: מגעיל קעקועים: אין צבע אהוב: סגול צבע שנוא: צהוב חרא אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן איך? רק דברים קטנים כמו רמזור אדום וכאלה גנבת פעם? לא משהו רציני אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא! אתה לוקח ריטלין? מזה? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? דתל"ש מתנחל? לא כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר של המחשב כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: הסמל שלי בטירונות היה לו שיער כמו של חבר שלי והוא התקופף כזה וראיתי אותו אבל חשבתי שזה חבר שלי כי לא ראיתי את הפנים אז הבאתי לו כאפה קטנה ואז הוא הסתכל עלי. איזה פאדיחה, למזלי הוא צחק מיזה. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"ב לפני שנתיים אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לא הייתי מפטר למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? בטח! עד מתי נוב' 03?! כל יום השמש זורחת ואני פה קורע ת'תחת. יום יבוא והשמש תזרח ואני יעשן באנגים במזרח. מתי כבר תגיעו נוב' 06??? מה מיקצועות ההרחבה שלך? פיזיקה ומחשבים כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? לא במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? לא ילמד יש תיכנונים לחופש? לפנות מתנחלים זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא בכמה אנשים? 0 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? היו כמה כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? לפני כמה חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים למה ניפרדתם? חוסר התאמה בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? כל מיני דברים- צורה חיצונית, נחמדות, חוש הומור, שכל האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? רק נשיקה האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: בבוקר שתית: שחזרתי מהים השתכרת: מסיבת סוף טירונות הקאת: אחרי המסיבת סוף טירונות שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? שבק ס צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? אינפקציה היית בהופעה: לפני שנה בערך של הדורבנים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אף פעם היית בתל אביב: לפני שעתיים, בים הייתי בחיפה: לפני שנה בערך התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: היום זהו.. מוזמנים להוסיף ולענות כלבבכם.

moshit1

New member
תשובותיי...

בכללי, כי חייב. שם מלא: הדר כינוי של חברים: בלונדה[?] גיל:15 מקום מגורים: כוכב יאיר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? כה אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונדיני אוהב אותו? הוא כבר לא קיים אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, אדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? אממ כה מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? כה מה צבע העור שלך? אמממ לאדעת בן כמה אבא? זקן כמה אחים? 2 וחצי אוהב את המשפחה? לפעמים פירסינג: 3 לובים \: יהיה בלשון קעקועים: יהיו שניים צבע אהוב: שחור ואדום צבע שנוא: ירוק וורוד אוהב את עצמך? לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? כה איך? כולמיני גנבת פעם? כה אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן, אבל הטחתי לידיד להפסיק \: אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אני צכה. אבל אני לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? חח לא כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שניה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 4 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אמ... לא זוכרת עכשיו שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה לטכנולוגיה שלי למה דווקא אותו/ה? כי היא זונ** איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה בערך מחכה לשנה הבאה? כה מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה וכרימינולוגיה וספרות כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כנראה כמה יח"ל אנגלית? טחחח לא רוצה לדעת עשית בגרויות השנה? במה? לא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? תיכון, כנראה רבין יש תיכנונים לחופש? יא זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? פששש לפני מלא זמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? עם בן? 3 שנים למה ניפרדתם? כי די בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? נופ הם ידעו אחד על השני? ^_^ אם לא, איך נודע להם? נמנמנמנמ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער ארוך (ממש) פירסינג גם טוב האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא ממש האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? רק בפה.. לא צרפתית האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לאאאאא הפעם האחרונה ש..: אכלת: ב12 וחצי בערך שתית: אתמול בערב השתכרת: מממ הרבה זמן הקאת: ואוו מלא זמן שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? אנפלגד צרוב? לא צורבים! מה שמעת לפני הדיסק הזה? את דבק היית בהופעה: אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אממ לפני שלושה ימים היית בתל אביב: ואוו הרבה
הייתי בחיפה: אמממ התקשרת למישהו: אתמול בערב התקשרו אלייך: אתמול בערב

NiKi†a

New member
OK ME =]

בכללי: שם מלא: מה מלא? [
] שירן. כינוי של חברים: שירני גיל: 16.5 מקום מגורים: לב השרון סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? פסים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? הכל. אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום בהיר אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? בהיר.. בן כמה אבא? 39 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? לפעמים..בעיקרון כן. פירסינג: באוזן למעלה קעקועים: N צבע אהוב: כחול, שחור צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אף. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת עברת פעם על החוק? כן איך? פרצתי לבריכה עם חברים באמצע הלילה P: גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? תנ"ך. למה דווקא אותו/ה? כי אני שונאת תנ"ך. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? תלוי מאיזו בחינה :) מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה ופסיכו-סוציו. כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4-5..לא החלטי. עשית בגרויות השנה? במה? ביולוגיה, אנגלית, מתמטיקה...סוציו מחר, היסטוריה עוד שבוע. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו ביצפר. יש תיכנונים לחופש? כן זוגיות.. יש חבר/ה? יש [: היית מאוהב? היית?! בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 2 כולל עכשיו. כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? הייתה?.. P: למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים =] האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא.. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? איכ לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? איכ. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? הממפ..לא חושבת. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה שתית: כנ"ל השתכרת: לפני חודש [Oo] הקאת: בפסח P: שמעת דיסק: אתמול..שילשום.. איזה דיסק? משו שעופר צרב לי [: צרוב? חחח כן. מה שמעת לפני הדיסק הזה? מגהדת' היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: כן הייתי בחיפה: כן התקשרת למישהו: לההה P: התקשרו אלייך: בהחלט

=]

בכללי, כי חייב. שם מלא: 'לכרטיס האישי לחץ כאן' כינוי של חברים: אמ. רובם קוראים לי חתלתולה =/ המפ. גיל: 16.9 מקום מגורים: פ"ת סטרייט/גיי/ביי: ביי. אתה צמחוני? כע אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? למה לא? בסך הכל צבע שיער אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי, וגם לא אצבע בזמן הקרוב השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? תלוי במצב הרוח שלו, אבל בדרך כלל- גלי-חלק אוהב את זה? הייתי שמחה אם השיער שלי היה מחליט מה הוא כבר... מה צבע העיניים שלך? דבש אוהב אותו? כנ"ל. לא איכפת לי, בסך הכל צבע עיניים. מה צבע העור שלך? כזה אמ... נו... רגיל X: נו מה בן כמה אבא? 42? כמה אחים? 0 אוהב את המשפחה? כמובן ^^ פירסינג: איכס :S לא רוצה קעקועים: קעקועים זה יפה, אבל לא רוצה על הגוף שלי. צבע אהוב: סגול/כחול/ורוד/שחור צבע שנוא: צבעים זוהרים ומגעילולים אוהב את עצמך? לא. חושב שאתה בנאדם יפה? ממש לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הממ... נדמה לי שאת האף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? נדמה לי שכן לפי מה שאמרו לי עברת פעם על החוק? לא. איך? אמרתי לא! >: חוצפה גנבת פעם? לא עברתי על החוק, אז איך גנבתי? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אני לא מעשנת אתה לוקח ריטלין? מה זה ריטלין? X: אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? אני חילוניישן מתנחל? נופ. כמה קומות בבית? 2 קומות באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? למטה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר העבודה כמה מחשבים יש בבית? 2, אבל המחשב השני סתם קקי, לא משתמשים בו ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא רוצה, נו מה >: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה שלי למתמטיקה, למה דווקא אותו/ה? יש לה הפרעות קשות במוח, והיא הולכת כמו צב נכה וכך גם שיטת הלימוד שלה.. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? אמ. בסדר נו מה =/ מחכה לשנה הבאה? בקוצר רוח! אני כבר מחכה שייסתיים החופש ונתחיל שוב ללמוד! NOT ^^ מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה סוציולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 3, וגם זה יותר מדי. כמה יח"ל אנגלית? 4 עם אופציה ל-5? עשית בגרויות השנה? במה? Leave me in your mother... באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? שם. בבצפר ההוא ששם, מכיר? יש תיכנונים לחופש? יש ויש ^^ זוגיות.. יש חבר/ה? חבר. היית מאוהב? אני מאוהבת בכמה אנשים? 1 יותר מדי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא, וזה גם לא יקרה כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? 1 =/ מתי היה האחרון? ... מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 5 שנים נדמה לי למה ניפרדתם? Make me say... בגדו בך פעם: לא. לא בגדו. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חח לא S: סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? השיער [על הראש] *__* האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? הו, כן!! תצליף בי, תצליף בי!!!... סתם לא X: האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? ברור! האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? בוודאי שכן, כל לילה אני חולמת את זה האם התנשקת עם בן מינך? עדיין לא. P: אבל מי יודע מה צופן העתיד האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? Next האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? ח לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא, יקירי, לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: אתמול? שתית: עכשיו השתכרת: מעולם לא השתכרתי, אני שונאת אלכוהול, זה מגעיל ואני לא שותה הקאת: אמ. לא יודעת. לפני שבוע? שמעת דיסק: היום איזה דיסק? נו, שירים רוסים S: צרוב? נה. לא צרוב. סתם השאלתי מידיד מה שמעת לפני הדיסק הזה? שירים במחשב, מטאל וכאלה היית בהופעה: אני לא אוהבת הופעות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: לפני שבועיים אוליי הייתי בחיפה: לפני 3 חודשים? O_O התקשרת למישהו: לפני 10 דקות התקשרו אלייך: לא מזמן :}

s h e e p i t

New member
במקום ללמוד לתאוריה.... ../images/Emo9.gif

בכללי, כי חייב. שם מלא: רותם כינוי של חברים: כותם[?] גיל: 17 מקום מגורים: לב שרון סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? סביר אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן - אדום, סגול, שחור השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? - גלי בערך אוהב את זה? סביר מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? צהוב?
בן כמה אבא? מממ היה לפני שבוע יומולדת 46 נראה לי
כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? לא פירסינג: למעלה באוזן קעקועים: אין צבע אהוב: בורדו צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת =\ חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת - אתם חושבים? עברת פעם על החוק? כן איך? גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? כן
טוב לא. כמה קומות בבית? 4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שלא תדעו מצרות
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? היסטוריה/תנ"ך למה דווקא אותו/ה? כי אני גרועה בזה
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבירה מחכה לשנה הבאה? לא כרגע מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות, עיצוב כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 4 בערך עשית בגרויות השנה? במה? כן- מתמטיקה, אנגלית, עיצוב ושבוע הבא היסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? יש ויש זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? אני מניחה ש-0 מתי היה האחרון? לפני חודשיים בערך מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? / אם לא, איך נודע להם?/ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ידיים, עיניים[?] האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
לא נראה לי האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
ברור כל יום =| האם התנשקת עם בן מינך? ממ האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? באמצע מה?
הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה שתית: לפני שעה השתכרת:
הקאת: מזמן שמעת דיסק: לא זוכרת איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: רוק עצמאות :-O אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: =\ היית בתל אביב: אתמול
הייתי בחיפה: לפני כמה שנים[?] התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: לפני שעתיים בערך

../images/Emo110.gif

הכי כיף השאלונים הרגילים
שם מלא
מיכל כהן כינוי של חברים
יש טונוות כינויים
מיכי, מיכלי, מיכוש, מיכלוש, מיקמיק, מיקימק.. חחחח כל הדברים האלה גיל
13 וחודש שבועיים וחציי
מקום מגורים
ת"א סטרייט/גיי/ביי
רגילה
אתה צמחוני
לא אתה טבעוני
לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך
חום לא בהיר ולא כהה.. משו באמצע
אוהב אותו
כע מאוד
אי פעם צבעת אותו
אם כן לאיזה צבעים
אמממ עשיתי גוונים אבל זה לא נחשב חחחח השיער שלך חלק/מתולתל/גלי
אמממ אפשר להגיש שגלי חחח אוהב את זה
כע בערך מה צבע העיניים שלך
חום אוהב אותו
כע מה צבע העור שלך
אמממ אין לי עור כהה ואין לי עור בהיר.. יש לי רגיללל.. בן כמה אבא
42 נראלי כמה אחים
1 אוהב את המשפחה
יס פירסינג
אין קעקועים
אין צבע אהוב
סגול, כחול צבע שנוא
כתום אוהב את עצמך
כע
חושב שאתה בנאדם יפה
אמממ.. זה לא פייר לשאול את זהה
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות
אמממ את העיניים שלי:) חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה
תשאלו אותם חחחח עברת פעם על החוק
אינלי מושג איך| ^ גנבת פעם
לע ממש אתה נוהג לעשן
(סיגריות) כמה
לא מעשנת אתה לוקח ריטלין
שזה
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע
לא אתה דתי/מסורתי/חילוני
מתנחל
לא כמה קומות בבית
אמממ אני גרה בבניין חחח באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך
^ באיזה חדר אתה נמצא עכשיו
שללי
כמה מחשבים יש בבית
2 בבית שלי.. ואצל אבא שלי 3
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך
אוי, אתם לא רוצים לדעתת.. אני יספר על אחת שזכורה לי חחחח
את הפאדיחה הזאת אין מצב בעולם שאני ישכח- פעם אחת בכתה ד' או ה' כשחזרתי מהצופים נכנסתי הביתה.. ואני גרה בקומה 6 בבניין ומשום מה היתה לחוצה גם הקומה 5.. העניין הוא שלא שמתי לב (חחחחח תתחילו לדמיין מה היה.. תכף תדעו
) בטעות ירדתי בקומה ה5.. ולא שמתי לב שירדתי שםםם.. ופתחתי את הדלת שהכיוון של הדירה שלנו בה.. ואני לא מבינה למה אמא שלי החליפה את השטיח בכניסה.. אז אני נכנסת וצועקת "אמא למה החלפת את ה.." ואז אני קולטת שזה לא הבית שלללליי
ולא ידעתי מה לעשותתת.. זאת כזאת פאדיחה אין לכם מושגגג
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת
ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר
חחחחח לא נעים להגיד.. רק שאותה /אותו מורה לא מסתובב/ת כאן
למה דווקא אותו/ה
כי הוא /היא מפגר/ת ומעצבן/ת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)
טוב מאוד
מחכה לשנה הבאה
קודם שיגמר החופש ואז חחחחח מה מיקצועות ההרחבה שלך
מגמות
אין לנו עוד.. מתחילת כתה ט' יהיה כמה יח"ל מתמטיקה
עוד לא כמה יח"ל אנגלית
^ עשית בגרויות השנה
במה
חיחיחי^ באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה
אותו בצפר יש תיכנונים לחופש
בבטטחח הפעם האחרונה ש... אכלת
עכשיו בייגלה
שתית
לפני איזה שעה השתכרת
חיחיחי יום שבת.. אבל זה בירה שחורה בלי אלכוהול.. אבל זה בכל זאת משכר חחחח
הקאת
מזמן שמעת דיסק
ביום רביעי איזה דיסק
של כל מיני שירים שרציתי לטיול צרוב
כן מה שמעת לפני הדיסק הזה
מה שמעתי
היית בהופעה
בהופעה לזכרו של אהוד מנור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו
היום היית בתל אביב
חיחי מאז ומתמיד הייתי בחיפה
הרבההההה זמן התקשרת למישהו
ב3 ומשו התקשרו אלייך
לפני כמה דקות

Thade

New member
עונה

בכללי שם מלא: דריה *לא עניינכם מה שם המשפחה* כינוי של חברים: אין. גיל: 14. מקום מגורים: ראשל''צ. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית,בינתיים. אתה צמחוני? יאק,לא. אתה טבעוני? יאק,לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני. אוהב אותו? כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשיתי פעם פסים בלונדיניים. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי. אוהב את זה? כן. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? כן. מה צבע העור שלך? חיוור. בן כמה אבא? 36. כמה אחים? 0. אוהב את המשפחה? כן. פירסינג: אין,מתכננת לעשות בעוד כמה זמן. קעקועים: אין,מתכננת לעשות בחופש. צבע אהוב: שחור. צבע שנוא: ורוד. אוהב את עצמך? כן. חושב שאתה בנאדם יפה? כן. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? גובה ושיער. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא אכפת לי. עברת פעם על החוק? כן. איך? גנבתי פעם מחנות. גנבת פעם? כן. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא ו-אפס. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא,רק ולריאנה כשאני בלחץ. אתה דתי/מסורתי/חילוני? אתאיסטית,סורט אופ. מתנחל? חח,לא. כמה קומות בבית? 4 (חח,אני גרה בדירה). באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 4. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 3 (אחד מהם לא עובד). ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: היו הרבה,הכי אחרונה ביניהם הייתה היום כשנפלתי במדרגות. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה למתמטיקה שלי. למה דווקא אותו/ה? בגלל שהיא גם לא מסבירה טוב וגם מעצבנת. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה,בלתי נסבלת. מחכה לשנה הבאה? לא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין,אני עדיין בחטיבה. כמה יח"ל מתמטיקה? כנ''ל. כמה יח"ל אנגלית? כנ''ל. עשית בגרויות השנה? במה? לא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותה חטיבה. יש תיכנונים לחופש? כן,הרבה. זוגיות.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? לא. בכמה אנשים? 0. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? 0. כמה מתוכם היו רציניים? 0. מתי היה האחרון? אף פעם. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא הייתה. למה ניפרדתם? - בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים,אף ומבטא בריטי. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא יודעת, לא ניסיתי.אבל נראה לי שלא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? יאק,לא. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע?
לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה בערך. שתית: לפני שעה בערך. השתכרת: אף פעם. הקאת: אתמול בבוקר. שמעת דיסק: מזמן. איזה דיסק? לא זוכרת. צרוב? יאק,לא. מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת. היית בהופעה: אף פעם (פתטי,אני יודעת). אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אף פעם. היית בתל אביב: לפני חודש בערך. הייתי בחיפה: אף פעם. התקשרת למישהו: מזמן. התקשרו אלייך: בשבוע שעבר.

נופררר

New member
../images/Emo80.gif

שם מלא: נופר יספיק כינוי של חברים: נופי, נופ, נופקה... גיל: 14.9 מקום מגורים: קיובץ בדרום.. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? לפעמים. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק גלי כזה.. בקבוקים בקצה. אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן :/ בן כמה אבא? 44 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: כולם אהובים =] צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אומרים. מה אני יודעת
עברת פעם על החוק? ממ יכול להיות דברים קטנים, לא זוכרת. איך? -- גנבת פעם? ממ כן
ארטיקים מהקיבוץ בלילה. מה.. אין אפחד. אנשים רעבים=] אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר מחשב כמה מחשבים יש בבית? 3. ועוד מחשב יד. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוכרת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? וואו.. יש הרבה. למה דווקא אותו/ה? אין לי כוח נו :| איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מבחינת לימודים גרועה, שאר הבחינות- טובה. מחכה לשנה הבאה? נעע.. רוצה חופש :) מה מיקצועות ההרחבה שלך? עוד לא הגעתי לזה. כמה יח"ל מתמטיקה? גם לזה לא =] כמה יח"ל אנגלית?-- עשית בגרויות השנה? במה? לא עשיתי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד. יש תיכנונים לחופש? יש המון. זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? P: כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? לפני חודש וחצי בערך.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים.. כמעט :/ למה ניפרדתם? P: בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? -- אם לא, איך נודע להם? -- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים. חיוך.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? יאפ =] האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: 12:30 ככה שתית: כרגע השתכרת: מזמן הקאת: ממש מזמן שמעת דיסק: לא זוכרת. איזה דיסק? -- צרוב? מתארת לעצמי מה שמעת לפני הדיסק הזה? פפ נו היית בהופעה: מזמן |: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום,,, להמון אנשים היית בתל אביב: לפני אממ.. חודש בערך. הייתי בחיפה: גם משהו כזה התקשרת למישהו: קודם התקשרו אלייך: כרגע

ססליה

New member
הנה

שם מלא: לא רוצה כינוי של חברים: לא רוצה גיל:18 מקום מגורים: לא רוצה סטרייט/גיי/ביי: בינתיים סטרייט אתה צמחוני? כן אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, שחור, גוונים, קצת ורוד השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? אפור עם נקודות סגולות בן כמה אבא? מלאנטה כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? מסמפט פירסינג: היה קעקועים:לא צבע אהוב:קרם צבע שנוא:כתום אוהב את עצמך? מסמפט חושב שאתה בנאדם יפה? אולי מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אולי עברת פעם על החוק? כן איך? לא רוצה גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? משתדלת שלא אתה לוקח ריטלין? כן אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא רוצה אתה דתי/מסורתי/חילוני? אני שירה מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 וחצי באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? למעלה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא רוצה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המנהלת למה דווקא אותו/ה? כי היא לא דמות חינוכית איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? לא היה משהו מחכה לשנה הבאה? כן, אבל קצת מפחדת מה מיקצועות ההרחבה שלך? מגמה? - פסיכו סוציו כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? כל מיני באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אני אהיה גדולה יש תיכנונים לחופש? לוידעת זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? לפני חודשיים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה ומשהו למה ניפרדתם? כי לא הסתדר בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? כן. סתם. אם לא, איך נודע להם? דרך העיתון. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ידיים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא ניסיתי האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? תלוי מה זה מקום ציבורי האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני כמה שעות שתית:לא זוכרת השתכרת: מזמן הקאת: מזמן שמעת דיסק: היום בבוקר איזה דיסק? AIR צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת היית בהופעה: לפני שבוע ומשהו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא רוצה היית בתל אביב: שבוע ומשהו הייתי בחיפה: מזמן מאד התקשרת למישהו:לפני כמה שעות התקשרו אלייך: לפני שעה

למעלה