../images/Emo41.gifעונה
בכללי, כי חייב. שם מלא: ------ כינוי של חברים: הרבה.. הכי הרבה אינרה ואירי גיל: 12 מקום מגורים: כפר סבא סטרייט/גיי/ביי: ?? אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? בפורים של שנה שעברה לאדום.. חחח השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? כחוללללללל
אוהב אותו? מאוד!! מה צבע העור שלך? שזוף בן כמה אבא? 42 כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: עגילים.. קעקועים: אין צבע אהוב: תכלת, ורוד, סגול, ירוק, צהוב וכתום.. חח צבע שנוא: חום, אפורף טורקיז... אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ.. אני חושבת שהכל.. חוץ מהאף... חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? לא איך? לא גנבת פעם? עודיות מהמדף העליון במטבח.. חחחחח אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא!! אתה לוקח ריטלין? מה זה? ולא.. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? ויטמינים.. אתה דתי/מסורתי/חילוני? רגילה.. מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? החדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אממממממ... לא זוכרת... שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ה' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? רעיה!!!!!!!!!! למה דווקא אותו/ה? כי היא מכשפה!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? מה? כמה יח"ל מתמטיקה? ?? כמה יח"ל אנגלית? ?? עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? הביצפר שלי.. גורדון.. יש תיכנונים לחופש? ללכת לים, בריכה ,חברות קניון.. כל מיני שטויות של בנות.. חיחיחי זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? ברור בכמה אנשים? די הרבה.. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא!!!!!!!!!!!!!!!! כמה בני זוג היו לכם? 4 כמה מתוכם היו רציניים? 3 מתי היה האחרון? באמצע השנה משו כזה.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 3 חודשים למה ניפרדתם? כי זה כבא לא הלך.. בגדו בך פעם? ךא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא!!!! הם ידעו אחד על השני? לא היו לי אם לא, איך נודע להם? לא היו לי 2 באותו זמן! סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? בלחי.. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? חיבוק? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? נשיקה בלחי או חיבוק? כן.. חחח בושות... הפעם האחרונה ש..: אכלת: 2 בערך.. חחח לא הייתי רעבה!! שתית: לפני חצי שעה השתכרת: מספרייט אתמול.. חחחחחחחחחחחח הקאת: מזמןןןןןןןן שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? גרין דיי צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? את השיר hello world היית בהופעה: די מזמן.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אממ... לאמא... היית בתל אביב: זמן הייתי בחיפה: מזמן התקשרת למישהו: לא זוכרת.. התקשרו אלייך: חברה שלי שלא שמעתי חודשיים בערך
מחר אני נפגשת איתה אם זה מעניין מישו..
בכללי, כי חייב. שם מלא: ------ כינוי של חברים: הרבה.. הכי הרבה אינרה ואירי גיל: 12 מקום מגורים: כפר סבא סטרייט/גיי/ביי: ?? אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? בפורים של שנה שעברה לאדום.. חחח השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? כחוללללללל