שאלון: זה או זה?

Amber68

New member
זה ארוךך אבל שיהיה..

שתיה ספרייט או קולה? קולה וויסקי או וודקה? וויסקי..עם לימונדה מיץ מנגו או מיץ אפרסק? שניהם טעימים תה או קפה? אייס קפה לימונדה או לימונענע? כעקרון שניהם טעימים.. אבל לימונדה יותר=) אוכל פסטה או פיצה? לא אוהבת את שניהם בכלל..פיצה אני לא יכולה לסבול.. מקרוני עדיף=) סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)? לא זה ולא זה אבל לא צמחונית.. הבשר האהוב עלי זה השניצל שמחממים במיקרו, וזה גם השניצל היחידי שאני יכולה לאכול.. גלידה או פרוזן יוגורט? לא זה ולא זה. אני שונאת גלידה.. ויוגורט עוד יותר.. אני יותר בקטע של ארטיק קרח=) מנגו או ליצ'י? מה זה ליצ'י ?? נלך על מנגו.. מקדונלד'ס או בורגר קינג? לא זה ולא זה.. אוכל זבל כזה.. תחביבים כדורגל או כדורסל? חחחחחחח מה ההבדל ?? סרט או הצגה? הייתי אולי בהצגה אחת בחיים שלי.. לא כולל אלה שלקחו אותנו ביסודי.. אז נלך על סרט מחשב או טלוויזיה? מחשב.. חוץ מהיפים והאמיצים אני לא רואה כלום.. ים או בריכה? ים.. אבל גם בריכה זה אחלה.. ביפ או 24? 24.. ביפ ערוץ שברובו דפוק.!! אינטרנט פורום או צ'אט? פורום מסנג'ר או איי.סי.קיו? מסנג'ר.. אני שונאת את האייסי שלי.. יותר מידי אנשים.. בעע.. הורדת שירים או קניית דיסקים? דיסקים.. WALLA או NANA? וואלה Emule או Kazaa? אין לי לא זה ולא זה, וכל שיר שיש לי על המחשב זה רק בגלל ששלחו לי.. כל גרא של תוכנת הורדה שאני מורידה דופקת לי ת'מחשב איכשהו.. מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? נלך על הדג נחש.. קלאסית או טראנסים? טראנסים.. ואפשר אפילו שילוב של שניהם..!! רוק או היפ-הופ? היפ-הופ Eminem או מוקי? אמינםםםםםםםםםםםםםם.. סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב? תלוי מתי ובאיזה שירים.. טלוויזיה חברים או סימפסון? חברים.. למרות ששנים לא ראיתי פרק.. YES או HOT? יש לי הוט.. אבל גם אם היה לי יאס לא הייתי רואה.. טלנובלה או ריאליטי? לא זה ולא זה.. קיציס או פרידמן? לא זה ולא זה.. פרסומת או פרומו? פרומו.. פרסומות זה דבר מעצבן.. וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר? ה-------יום..!! שלשום או לפני 5 שנים? מי זוכר מה היה לפני 5 שנים ?! אתמול.. החיים: טובים או מבאסים? גם וגם.. צריך לקחת את הבאסה בסבבה.. לדבר או להקשיב?גם וגם, שיחה צריכה להתפתח משני הכיוונים, למרות שאני מאוד אוהבת לדבר.. לצחוק או להצחיק? גם וגם.!! הכי כייף זה כששיחה זורמת ושני הצדדים זוכים לצחוק..

RunNGun

New member
אוקיי

ספרייט או קולה? מים. וויסקי או וודקה? מים. מיץ מנגו או מיץ אפרסק? מים. תה או קפה? תה. לימונדה או לימונענע? מים. אוכל פסטה או פיצה? פיצה סטייק או שישליק? סטייק גלידה או פרוזן יוגורט? גלידה מנגו או ליצ'י? none. מקדונלדס או בורגר קינג? מקדונלדס תחביבים כדורגל או כדורסל? כדורגל, כצופה.
סרט או הצגה? סרט. מחשב או טלוויזיה? שניהם. ים או בריכה? בריכה, אם כבר... ביפ או 24? אין לי ביפ!
אינטרנט פורום או צ'אט? נו בוודאי שפורום! מסנג'ר או אייסיקיו? התאהבתי לאחרונה במסנג'ר, האמת... הורדת שירים או קניית דיסקים? כשיש כסף - אך ורק דיסקים! וואלה או נענע? וואלה. אימיול או קאזה? אימיול. מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? מומי לוי.
אבל אני מת על הדג... קלאסית או טראנסים? שניהם משעממים אותי באותה מידה. רוק או היפ-הופ? היפ-הופ. גרוב בנשמה! אמינם או מוקי? מוקי יותר נוגע לי בלב. סאבלימינל הוא - מלך. הכי טוב בארץ. (כראפר מבצע) טלוויזיה חברים או סימפסון? סימפסון. YES או HOT? יש לי "יס", אבל למעט "DTHW" ו"השיר שלנו", לא מת על זה. טלנובלה או ריאליטי? זו נבלה וזו טריפה. סאטירה! קיציס או פרידמן? פרידמן. פרסומת או פרומו? פרומו. יותר מעניין. היום או מחר? מחר. שלשום או לפני 5 שנים? לפני 5 שנים. החיים? טובים מאוד. מתנה. לדבר או להקשיב? לדבר בזמן, להקשיב בזמן. לצחוק או להצחיק? אוהב את שניהם.

Amber68

New member
דיאט קולה זה לא טעים..!! מנגו זה המ

יץ הכי טעים שיש.. ואפרסק.. הדיאט קולה מתוק מידי.. אה ומנגו ופסיפלורה זה ט------עים..!! מעניין מזה פסיפלורה ואיך זה נראה.. אה וכן, יש מים טעימים, ויש מים לא טעימים, וכן יש להם טעם !! כששותים מים לא טעימים זה בד"כ מים שהיו בבקבוק יותר מידי זמן.. ככה שאם כבר מים אז.. שיהיו קרירים וצלולים, רצוי עם קרח !! ועוד דבר אחד.. וויטמינצ'יק שולט !! בעיקר התפוחים והענבים !!

WuTang21

New member
אני מגדל פסיפלורה בבית אם בא לך

אבל כנראה שלא ייצא מזה כלום בסוף רק עלים כי האקלים אצלי לא ממש מתאים !!

Amber68

New member
יאא באמת? אתה חושב שיהיה לי מקום

בתוך העציץ ?? אוייייייייייי אני גם רוצה צמח משלי.. ותוכייייייייייי !! =( או ציפור אחרת..

Jimmiet

New member
אתה מגדל פסיפלורה?!?! חחחחחחחחחחחחח

הנה דבר שלא ידעתי. מוזר. חחח

RunNGun

New member
../images/Emo13.gif

No Harm Done... ואני באמת לא מבין את האנטי שיש כאן כלפיהם.... לדעתי הם באמת טובים. אבל שיהיה, עניין של טעם... בוא נסתכל על המשותף

Skicker

New member
טוב....

שתיה ספרייט או קולה?קולה וויסקי או וודקה?מה שבא מיץ מנגו או מיץ אפרסק?מנגו תה או קפה?תה לימונדה או לימונענע?לימונענע אוכל פסטה או פיצה?פיצה סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)?סטייק גלידה או פרוזן יוגורט?גלידה מנגו או ליצ'י?מנגו מקדונלד'ס או בורגר קינג?בורגר קינג תחביבים כדורגל או כדורסל?כדורגל סרט או הצגה?סרט מחשב או טלוויזיה?מחשב ים או בריכה?בריכה ביפ או 24?24 אינטרנט פורום או צ'אט?פורום מסנג'ר או איי.סי.קיו?מסנג'ר הורדת שירים או קניית דיסקים?אני קודם מקשיב לדיסק ואם אני אוהב אותו אני קונה אותו WALLA או wallaNANA? Emule או Kazaa?emule מוזיקה הדג נחש או הדג נחש?מממ זה קשה נראה לי הדג נחש קלאסית או טראנסים?טראנסים רוק או היפ-הופ?רוק Eminem או מוקי?מוקי סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב?עלוב טלוויזיה חברים או סימפסון?סימפסון YES או HOT?לא יודע אין לי אף אחד מהם טלנובלה או ריאליטי?אם כבר טלנובלה אבל שניהם זבל קיציס או פרידמן?פרידמן פרסומת או פרומו?פרומו וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר?מחר שלשום או לפני 5 שנים?שלשום החיים: טובים או מבאסים?טובים לדבר או להקשיב?להקשיב לצחוק או להצחיק?גם וגם

WuTang21

New member
גם אני רוצההההההה !!!

שתיה ספרייט או קולה? -- ברור שקולה וויסקי או וודקה? -- וודקהההההההההה !! זול והכי נורמלי מיץ מנגו או מיץ אפרסק? -- אפרסקים זה המיץ הכי טעים ומנגו זה הכי מגעיל שקיים תה או קפה? -- לא שתיהם לימונדה או לימונענע? -- לימונענע אוכל פסטה או פיצה? -- פיצההההההההההה סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)? -- שישליק גלידה או פרוזן יוגורט? -- גלידה (רצוי כדור בננה וכדור עוגיות אצל אלדו) מנגו או ליצ'י? -- ליצ'י מקדונלד'ס או בורגר קינג? -- לא שתיהם תחביבים כדורגל או כדורסל? -- כדורסל סרט או הצגה? -- תלוי.. אם זה סרט בבית עם מישהי.. אז זה עדיף.. כל השאר.. הצגה מחשב או טלוויזיה? -- מחשב.. לא סובל טלוויזיה ים או בריכה? -- בריכה.. אבל אם בים יש יותר כוסיות אז ים ביפ או 24? 24.. אין לי ביפ אינטרנט פורום או צ'אט? -- פורום.. הדג נחש רצוי מסנג'ר או איי.סי.קיו? מסנג'ר הורדת שירים או קניית דיסקים? קניה WALLA או NANA? נענע Emule או Kazaa? אי מיול מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? הדג נחש קלאסית או טראנסים? פסיי רוק או היפ-הופ? היפ הופ Eminem או מוקי? אמינם סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב? ענקיייייייייי בטירוף.. לקח את האמ סיז שאף אחד לא היה משתין עליהם בקשת והם לא שווים שקל ע.ע. "הצל" והפך אותם לסטארים עולמיים טלוויזיה חברים או סימפסון? חברים YES או HOT? יס, יס, יסססססססססססססס !! טלנובלה או ריאליטי? טלנובלה קיציס או פרידמן? שתיהם ביחד.. כשהם לבד כל אחד הם לא שווים פרסומת או פרומו? פרומו וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר? היום שלשום או לפני 5 שנים? שלשום החיים: טובים או מבאסים? באמצע לדבר או להקשיב? להקשיב לצחוק או להצחיק? להצחיק גררררררר.. זה היה כייף !!

super music1

New member
../images/Emo26.gif

שתיה ספרייט או קולה?קולה
וויסקי או וודקה?הפעם האחרונה שטעמתי וויסקי הייתה מזמן,אז שכחתי כבר את הטעם.....נראה לי שנלך על וודקה מיץ מנגו או מיץ אפרסק?
שומדבר תה או קפה?תה לימונדה או לימונענע?שניהם אוכל פסטה או פיצה?פיצה סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)?סטייק גלידה או פרוזן יוגורט?גלידה מנגו או ליצ'י?
מקדונלד'ס או בורגר קינג?לאמשנה תחביבים כדורגל או כדורסל?כדורגל סרט או הצגה?סרט מחשב או טלוויזיה?שניהם ים או בריכה?שניהם
ביפ או 24? 24 אינטרנט פורום או צ'אט?פורום מסנג'ר או איי.סי.קיו?נראלי מסנג'ר הורדת שירים או קניית דיסקים?קניית דיסקים WALLA או NANA?וואלה Emule או Kazaa?אימיול מוזיקה הדג נחש או הדג נחש?נראלי שנלך על הדג נחש קלאסית או טראנסים?עדיף טראנסים.... רוק או היפ-הופ?היפ הופ Eminem או מוקי?אמינם
מוקי
שניהם!!!! סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב?ענק טלוויזיה חברים או סימפסון?חברים YES או HOT?יס (יש את התוכניות הכי שוות נו מה
) טלנובלה או ריאליטי?שניהם קיציס או פרידמן?לוידעת פרסומת או פרומו?פרסומת וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר?היום שלשום או לפני 5 שנים?שלשום היה יום אחלה החיים: טובים או מבאסים?תלוי מתי לדבר או להקשיב?גם וגם לצחוק או להצחיק? גם וגם

למעלה