שאלון: זה או זה?

shiroo

New member
נו טוב....

שתיה ספרייט או קולה? קולה וויסקי או וודקה? ברור שוודקה ! מיץ מנגו או אפרסק? מנגווווו תה או קפה? קפה ! לימונדה או לימונענע? ממממ נלך על לימונענע אוכל פסטה או פיצה? פיצהההההה סטייק או שישיליק? אמממ לא חובבת בשר אבל אם כבר אז שישיליק גלידה או פרוזן יוגורט? גלידה מנגו או ליצ'י? לא זה ולא זה מקדונלס או בורגר קינג? מקדונלס תחביבים כדורגל או כדורסל? הייתי הולכת על לרקוד סרט או הצגה ? סרט מחשב או טלויזיה? מחשב ים או בריכה? יםםםםםם ביפ או 24? 24 ! אינטרנט פורום או צ'אט? וואלה לא דעת מסנג'ר או אי סי קיו? מסנג'ר ! הורדת שירים או קניית דיסקים? לקנות ! WALLA או EMULE ? לא יודעת../: NANA או KAZAA? לא יודעת../: מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? אמממ אין הרבה ברירות אזזזז הדג נחש.. קלאסית או טראנסים? אני אומרת חפירות עד אור הבוקררררררר אין על טראנס רוק או היפ הופ? תלוי במצב רוח EMINEM או מוקי? פעם הייתי אומרת אמינם אבל היום...מוקיי סאבלימינל הוא גרוע/עלוב ? הוא עלוב... טלוויזיה חברים או סימפסון? חברים ! YES או HOT? אמממ YES YES YES !!! טלנובלה או ריאלטי? תלוייייי קיציס או פרידמן? שינהם לא ממש מעניינים אותי.. פרסומת או פרומו ?לא זה ולא זה... היום או מחר ? מחר בהחלט שלשום או לפני 5 שנים? אמממ שלשום חיים טובים או מבאסים ? טובים פחות או יותר... לדבר או להקשיב? תלוי מי מה למה וכמה לצחוק או להצחיק? לצחוק

Jimmiet

New member
גמני גמני רוצה../images/Emo9.gif

שתיה ספרייט או קולה? קולה וויסקי או וודקה? וודקה מיץ מנגו או מיץ אפרסק? מנגו תה או קפה? תה לימונדה או לימונענע? לימונדה אוכל פסטה או פיצה? פסטה [למרות שזה ממש קשה הבחירה!] סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)? סטייק גלידה או פרוזן יוגורט? גלידה מנגו או ליצ'י? מנגו מקדונלד'ס או בורגר קינג? מקדונלדס תחביבים כדורגל או כדורסל? כדורסל, בגלל הפוזה.
סרט או הצגה? סרט מחשב או טלוויזיה? מחשב ים או בריכה? יםםםםםםםםםםם! ביפ או 24? ביפ אינטרנט פורום או צ'אט? פורום! מסנג'ר או איי.סי.קיו? מממ.. אייסי הורדת שירים או קניית דיסקים? תאכלס, הורדת שירים, כי אין לי כסף WALLA או NANA? וואלה Emule או Kazaa?אימיול מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? החש נדג קלאסית או טראנסים? טראנסים כוללים בתוכם האוסים? אם כן אז טראנסים. רוק או היפ-הופ? היפופ Eminem או מוקי? מוק סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב? לא זה ולא זה, לא הטעם שלי. לעומתו הצל כוסון אש. טלוויזיה חברים או סימפסון? חבריםםםםםם! YES או HOT? הוט! טלנובלה או ריאליטי? טלנובלה בע"מ
קיציס או פרידמן? קיציס, כי הוא שקסי פרסומת או פרומו? פרסומת וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר? היום שלשום או לפני 5 שנים? שלשום! החיים: טובים או מבאסים? בעקרון, טובים. שלושה חודשים מתוך 17 לא נקראים. לדבר או להקשיב? להקשיב לצחוק או להצחיק? לצחוק *אז אנלא פעילה, אזמה*

skwooshi

New member
תשובות

קולה וודקה מנגו קפה לימונדה פסטה סטייק גלידה מנגו מקדונלדס כדורגל סרט גם מחשב גם טלויזיה ים 24 אינטרנט מסנגר קניית דיסקים נענע קאזה ללא ספק הדג נחש טראנסים היפהופ מוקי שניהם יחד-על סאב חברים יאס ריאלטי קיציס פרומו היום לפני 5 שנים טובים לדבר ולהקשיב באים יחד. לצחוק ודרך זה להצחיק

° w a v e °

New member
בכיף אני אומרת :)

שתיה ספרייט או קולה? קולה!!! דיא! 2 קרח וקש. וויסקי או וודקה? ממ.. וודקה לא טעים אז אני אלך על וויסקי. מיץ מנגו או מיץ אפרסק? מנגו תה או קפה? קפה!!!11 לימונדה או לימונענע? כלום אוכל פסטה או פיצה? שניהם מה סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)? צמחונית גלידה או פרוזן יוגורט? גלידה מנגו או ליצ'י? מנגו מקדונלד'ס או בורגר קינג? נו מה.. צמחונית! אבל הצ'יפס במקדולנד יותר טעים. אויש וגם הסלט שלהם... טעים לפאנים תחביבים כדורגל או כדורסל? כדורסל אני לא אוכל לשחק אפפעם, אז כדורגל חח. סרט או הצגה? סרט. מחשב או טלוויזיה? מממ מחשב. ים או בריכה? בריכה. ביפ או 24? אינלי ביפ, 24. אינטרנט פורום או צ'אט? פורום. מסנג'ר או איי.סי.קיו? מסנג'ר הורדת שירים או קניית דיסקים? קניית דיסקים. WALLA או NANA? וואלה Emule או Kazaa? אימיול
מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? הדג נחש..כמה צפוי. קלאסית או טראנסים? שונאת את שניהם רוק או היפ-הופ? אמ..רוק. Eminem או מוקי? איזה שאלה דבילית חחח. [מוקי מה..
] סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב? גרוע הוא לא, הוא סתם עלוב. טלוויזיה חברים או סימפסון? חברים. YES או HOT? הוט. כל מה שחם.
טלנובלה או ריאליטי? ריאליטי. קיציס או פרידמן? פרידמן!! פרסומת או פרומו? פרומו..? וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר? מחר. שלשום או לפני 5 שנים? שלשום החיים: טובים או מבאסים? טובים. אחלה בחלה יופיטופי. לדבר או להקשיב? לדבר!! חח עוד שאלה דבילית.. [סליחה כן
] לצחוק או להצחיק? לצחוק זה יותר בריא, אז אני חושבת שלצחוק.
מה זהו? ;[

Phi618

New member
השיעמום חוגג.

שתיה ספרייט או קולה? קולה. וויסקי או וודקה? ו-ו-ד-ק-ה-! מיץ מנגו או מיץ אפרסק? אפרסק. תה או קפה? תה. לימונדה או לימונענע? לימונדה. אוכל פסטה או פיצה? פיצה. סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)? לא צימחונית אבל גם לא מתה על בשר. גלידה או פרוזן יוגורט? גלידה. מנגו או ליצ'י? מנגו. מקדונלד'ס או בורגר קינג? עע, לא מבינה בזה! עזבו אותי - אני אשכנזייה! תחביבים כדורגל או כדורסל? כדורסל. סרט או הצגה? סרט. מחשב או טלוויזיה? מחשב. ים או בריכה? ים. ביפ או 24? 24! אינטרנט פורום או צ'אט? פורום. מסנג'ר או איי.סי.קיו? ברור שמסנג'ר! הורדת שירים או קניית דיסקים? קניית דיסקים. WALLA או NANA! NANA? Emule או Kazaa? אימיול! מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? הדג נחש כמובן! קלאסית או טראנסים? אגרטל. רוק או היפ-הופ? היפ הופ. או שרוק. בעצם היפ הופ. לא, רוק. היפ הופ. Eminem או מוקי? אמינם. סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב? יש לי שניים שלושה שירים שהם בסדר. טלוויזיה חברים או סימפסון? סימפסון כמובן! YES או HOT? יס! טלנובלה או ריאליטי? סדרות סטייל 'צער גידול בנות'. קיציס או פרידמן? פרדימן! פרסומת או פרומו? פרומו.

גוּזיד

New member
../images/Emo11.gif

שתיה ספרייט או קולה? קולה וויסקי או וודקה? אףאחד מיץ מנגו או מיץ אפרסק? אפרסק תה או קפה? נס-קפה? לימונדה או לימונענע? מ לימונדה אוכל פסטה או פיצה? פיצה סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)? אף אחד מהם. גלידה או פרוזן יוגורט? גלידה. מנגו או ליצ'י? מנגו. מקדונלד'ס או בורגר קינג? מקדונלדס תחביבים כדורגל או כדורסל? כדורסל. סרט או הצגה? סרט מחשב או טלוויזיה? מחשב ים או בריכה? ים ביפ או 24? אין לי ביפ. אז... נתפשר על 24. אינטרנט פורום או צ'אט? פורום מסנג'ר או איי.סי.קיו? גם וגם. הורדת שירים או קניית דיסקים? קניית דיסקים. WALLA או NANA? וואלה. Emule או Kazaa? אימיול מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? הדג נחש D: קלאסית או טראנסים? קלאסית רוק או היפ-הופ? רוק Eminem או מוקי? מוקי סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב? עלוב טלוויזיה חברים או סימפסון? חברים YES או HOT? יס. טלנובלה או ריאליטי? אותו חרא. קיציס או פרידמן? החלטה קשה ;[ אבל. אוח. פרידמן :) פרסומת או פרומו? פרסומת וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר? מחר. שלשום או לפני 5 שנים? שלשום. החיים: טובים או מבאסים? מבאסים לאללה. לדבר או להקשיב? להקשיב. לצחוק או להצחיק? עדיף שאני לא אנסה להצחיק D: ממ. לצחוק.

למעלה