שאלון: זה או זה?

Da Fish Snake

New member
שאלון: זה או זה? ../images/Emo98.gif

אז ככה... שתיה ספרייט או קולה? וויסקי או וודקה? מיץ מנגו או מיץ אפרסק? תה או קפה? לימונדה או לימונענע? אוכל פסטה או פיצה? סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)? גלידה או פרוזן יוגורט? מנגו או ליצ'י? מקדונלד'ס או בורגר קינג? תחביבים כדורגל או כדורסל? סרט או הצגה? מחשב או טלוויזיה? ים או בריכה? ביפ או 24? אינטרנט פורום או צ'אט? מסנג'ר או איי.סי.קיו? הורדת שירים או קניית דיסקים? WALLA או NANA? Emule או Kazaa? מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? קלאסית או טראנסים? רוק או היפ-הופ? Eminem או מוקי? סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב? טלוויזיה חברים או סימפסון? YES או HOT? טלנובלה או ריאליטי? קיציס או פרידמן? פרסומת או פרומו? וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר? שלשום או לפני 5 שנים? החיים: טובים או מבאסים? לדבר או להקשיב? לצחוק או להצחיק? הערה חשובה
אם לרגע חשבתם שאף אחד לא יקרא את התשובות שרשמתם... אז אתם צודקים. חח סתם...

FunkyGiraffe

New member
ממ

שתיה ספרייט או קולה? קולה וויסקי או וודקה? בע מיץ מנגו או מיץ אפרסק?בע תה או קפה?קפה לימונדה או לימונענע?בע אוכל פסטה או פיצה?פיצה סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)?סטייק גלידה או פרוזן יוגורט?גלידה מנגו או ליצ'י?איכס מקדונלד'ס או בורגר קינג?לא משנה תחביבים כדורגל או כדורסל?כדורגל סרט או הצגה?סרט מחשב או טלוויזיה?מחשב ים או בריכה?ים ביפ או 24?24 אינטרנט פורום או צ'אט?פורום כאילו דה מסנג'ר או איי.סי.קיו?מסנג'ר הורדת שירים או קניית דיסקים?דיסקים בוודאי WALLA או NANA?אללה וואללה Emule או Kazaa?איכס מוזיקה הדג נחש או הדג נחש?סאב-לימינל וה-צל קלאסית או טראנסים?קלאסית רוק או היפ-הופ?היפהופ Eminem או מוקי?מוקי סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב?מלך. טלוויזיה חברים או סימפסון?איכס YES או HOT?YES טלנובלה או ריאליטי?טלנובלה אמיגו קיציס או פרידמן?פרידמן. אדום עולה זה הפועל. חיפה פרסומת או פרומו?פרומו וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר?היום שלשום או לפני 5 שנים?5 שנים כמובן החיים: טובים או מבאסים?לאדע, בדוק בנענע לדבר או להקשיב?כנל לצחוק או להצחיק?לצחוק

FunkyGiraffe

New member
למה אתה אנטי?

בינינו הוא אחד האמסיז הכי טובים בארץ אם לא הכי זה שהוא עושה שירים מזרחיים ועלובים ומציג דעות שלא מקובלות על כולנו והתנהגות שבכלל לא מקובלת על כולנו זה לא אומר כלום על היכולות שלו כראפר זה כמו שתגיד שדוארטה היה חרא שחקן כשהוא שיחק בנצרת עילית

shiepki

New member
בנאדם שלא מכבד את המקצוע שלו

לא צריך שיכבדו אותו סבלימינל הצהיר כבר שהוא מנסה להתמסחר כמה שיותר כי הוא רוצה להרוויח כסף טוב, והשירים שלו ממש מעפנים וברמה נמוכה, ואלה שברמה יותר גבוהה מציגים דעות דפוקות ולא קבועות

FunkyGiraffe

New member
שמעו את

"יותר מחבר (ניו רמיקס)" "סחוט טרי ספיישל" "בית הספר הישן" ותחזרו אליי

FunkyGiraffe

New member
מה זה לא חלמתי שאני אצטרך להכנס לזה

תראה את הפרסומת של הדג נחש לקוקה קולה (כן, קוקה קולה, מכרז המתנות, קיץ 2001, אומר משהו למישהו?) ותחזור אלינו :|

Da Fish Snake

New member
הנה חזרתי!

הדג נחש, בניגוד לסאבלימינל... לא מתלהבים מעצמם... והם לא שחצנים, הם לא חושבים את עצמם, הם לא מנסים להראות קשוחים... עזוב אין בכלל איך להתחיל להשוות אפילו! סאבלימינל הוא כל הזמן: "וואו אני קשוח, אני מקורי, אני מגניב, תזהרו ממני ומהחבר שלי הצל!" ואז הוא עושה פרסומת לשוקו קרלו! ומה שעצוב זה... שהוא עדין מנסה להראות כל הדברים האלה תוך כדי שהוא מפרסם ת'שוקו!

FunkyGiraffe

New member
ככה זה גנגסטה ראפ בשקל

ככה או ככה, זה שהדג נחש מתעלים מעל חלק מסויים של הסצינה בארץ זה לא אומר שאתה צריך לקטול את סאב. תן לו להנות מהפוזה אני מתייחס ליצירה שלו נטו. אני לא מעריך את הדרך שבה הוא בחר יותר מדי אבל אני בהחלט מעריך את הסקילז שלו כראפר. נקודה. ד"א, הקול של הצל מרתיח אותי. הוא עושה קולות בכוונה, ואני מת על הראפ שלו ב"חי מיום ליום" ומעבר לזה ממש לא... כמו ששאנן עושה קולקשוח בשירת הסטיקר ורק פה, וזה מעצבן אחושילינג

FunkyGiraffe

New member
ד"א

במדינה שבה מורידים מוזיקה של אמן מהקאזה ואחר כך בוכים שהוא מתמסחר אני באמת שלא מבין למה קשה להם לראות מישהו מתפרנס מהצד, אחרי הכל גם לדג נחש יש את החלטורות שלהם, שמעתי שגיא עשה סאונד פעם בארועים פרטיים וכאלה וכמו בלא מוותר"לכל אחד מאיתנו יש עוד עבודה, יש ברמנים יש סאונדמנים יש עובדי חברת שמירה" וסלקום תמכו בהם כספיתאני חושב שאם לעשות מוזיקה ולפרסם מוצר יעזור לאמן לעמוד על הרגליים כל עוד הוא לא סותר את זה בשירים אחרים שלו - שיהיה בכיף למה לא

shiepki

New member
הדג נחש לקחו מוצר ופירסמו אותו

מבלי להכניס את עצמם באמת לפרסומת. סבלימינל עשה שירים על זיונים, מלחמות, ועולם ההיפ-הופ ואז שר "אני אמיתי ולכן העם איתי" בזמן שהוא מחזיק מוצר לילדים עד גיל 12 אני בטוח שאם לדג היו מציעים לעשות פרסומת לחיתולים או משהו הם היו מסרבים, הם אולי מכרו את עצמם אבל לפחות לא למשהו שגורם להם להראות מפגרים וחסרי טאקט (תרתי משמע

WuTang21

New member
הדבר היחידי שמעצבן אותי בסאב

זה המסרים הפוליטיים שהוא מעביר לקהל יעד שמורכב מילדים בני 12..!!! כל הקטע עם השוקו.. זה פשוט מצחיק.. כייף לצחוק על זה.. אבל אין מה להגיד.. מבחינת סקילז של אמ סי.. סאב טוב !!!!!!! אולי הכי טוב בארץ.. כמובןןןןןןןןן שאחרי אלפרבר

מה הקטע עם סאב? ../images/Emo4.gif

שתיה ספרייט או קולה? קולה וויסקי או וודקה? נראהלי וויסקי, אבל עזבו אותכם מזה
מיץ מנגו או מיץ אפרסק? מנגו תה או קפה? קפה לצערי
לימונדה או לימונענע? לימונענע אוכל פסטה או פיצה? לאמשנה. סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)? צימחונית [בערך
] גלידה או פרוזן יוגורט? גלידה מנגו או ליצ'י? אףאחד מקדונלד'ס או בורגר קינג? לאמשנה תחביבים כדורגל או כדורסל? כדורסל סרט או הצגה? תלוי מחשב או טלוויזיה? מחשב ים או בריכה? תלוי. ביפ או 24? 24 אינטרנט פורום או צ'אט? פורום מסנג'ר או איי.סי.קיו? מסנג'ר הורדת שירים או קניית דיסקים? דיסקים עדיף
WALLA או NANA? לגמרי וואלה Emule או Kazaa? לאמשנה מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? נראה לי שהדג נחש
אבל אני לא סגורה על זה. קלאסית או טראנסים? קלאסית רוק או היפ-הופ? אוי לא רוצה לבחור. אוהבת גם וגם. Eminem או מוקי? מוקי
. פויה על אמינם! סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב? לא זה ולא זה, הוא נחמט. טלוויזיה חברים או סימפסון? חברים YES או HOT ?YES כי אני צריכה לתמוך במה שיש לי בבית
טלנובלה או ריאליטי? אותו זבל. קיציס או פרידמן? איןלימושג
פרסומת או פרומו? פרומו וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר? מחר
שלשום או לפני 5 שנים? שלשום החיים: טובים או מבאסים? גם וגם לדבר או להקשיב? לדבר
לצחוק או להצחיק? לצחוק ו-להצחיק.

lioryifrah

New member
...

שתיה ספרייט או קולה? בינתיים ספרייט כי בכוס קולה יש 7 כפיות סוכר ובספרייט אני לא יודע כמה יש... וויסקי או וודקה? לא טעמתי את שניהם... מיץ מנגו או מיץ אפרסק? מיץ מנגו תה או קפה? תה לימונדה או לימונענע? לימונדה אוכל פסטה או פיצה? פיצה סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)? סטייק גלידה או פרוזן יוגורט? פרוזן יוגורט מנגו או ליצ'י? ליצ'י מקדונלד'ס או בורגר קינג? ברגר קינג כי מקדונלדס לא כשר תחביבים כדורגל או כדורסל? כדורגל סרט או הצגה? סרט מחשב או טלוויזיה? מחשב ים או בריכה? ים ביפ או 24? אין לי מושג אין לי כבלים אינטרנט פורום או צ'אט? פורום מסנג'ר או איי.סי.קיו? אייסיקיו הורדת שירים או קניית דיסקים? קניית דיסקים WALLA או NANA? וואלה Emule או Kazaa? אימיול מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? אמממ... הדג נחש קלאסית או טראנסים? עזוב אותי באמא ש'ך... רוק או היפ-הופ? היפ-הופ Eminem או מוקי? מוקי סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב? עלוב טלוויזיה חברים או סימפסון? סימפסון YES או HOT? אין כבלים טלנובלה או ריאליטי? ריאליטי קיציס או פרידמן? קיציס פרסומת או פרומו? פרסומת וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר? היום שלשום או לפני 5 שנים? לפני 5 שנים החיים: טובים או מבאסים? טובים לדבר או להקשיב? להקשיב לצחוק או להצחיק? להצחיק

מוזר שיש פה שאלונים ../images/Emo3.gif

-שתיה- ספרייט או קולה?ספרייט,קולה זה בעע
וויסקי או וודקה?אני קטינה !
מיץ מנגו או מיץ אפרסק?מנגו תה או קפה?קפה-עדיף נס לימונדה או לימונענע? לימונדה -אוכל- פסטה או פיצה?פסטה סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)?איכ,תביאו טבעול ! גלידה או פרוזן יוגורט?אממ גלידה מנגו או ליצ'י?מנגו מקדונלד'ס או בורגר קינג? מקדונלדס -תחביבים- כדורגל או כדורסל?כדורסל
סרט או הצגה?אממ שניהם ,תלוי איזה מחשב או טלוויזיה?לפעמים זה ולפעמים זה
ים או בריכה?ים
בעיקרון אבל גם בריכה זה בסט ביפ או 24?24 -אינטרנט- פורום או צ'אט?פורום מסנג'ר או איי.סי.קיו?אייסי הורדת שירים או קניית דיסקים?תלוי איזה ..(של הדג קניתי
) WALLA או NANA?וואלה Emule או Kazaa?החמור -מוזיקה- הדג נחש או הדג נחש?הדג נחש
! קלאסית או טראנסים?קלאסית?wtf ?שיהיה טראנסים רוק או היפ-הופ?על זה אני ממש לא יכולה לענות
Eminem או מוקי?מה הקשר בין שניהם ? :\ ושניהם סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב?מבחינת מוזיקה ? לא רע,אבל בתור אישיות-לא משהו

אופס !

-טלוויזיה- חברים או סימפסון?שניהם
YES או HOT?יס (עקרות בית נואשות והשיר שלנו נו מה
) טלנובלה או ריאליטי?שניהם קיציס או פרידמן?שניהם פרסומת או פרומו?שניהם קקה וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר?מחר ,מחר שלשום או לפני 5 שנים?שלשום החיים: טובים או מבאסים?מבאסים לדבר או להקשיב?חח תלוי במצברוח לצחוק או להצחיק?לצחוק

parnar

New member
נו טוב.....

שתיה ספרייט או קולה? ספרייט וויסקי או וודקה? אף אחד מיץ מנגו או מיץ אפרסק? מנגו תה או קפה? תה לימונדה או לימונענע? לימונענע אוכל פסטה או פיצה? פסטה סטייק או שישליק (או צימחוני/ת)? סטייק גלידה או פרוזן יוגורט? גלידה מנגו או ליצ'י? מנגו מקדונלד'ס או בורגר קינג? אף אחד תחביבים כדורגל או כדורסל? כדורגל סרט או הצגה? סרט מחשב או טלוויזיה? מחשב ים או בריכה? ים ביפ או 24? ביפ אינטרנט פורום או צ'אט? פורום מסנג'ר או איי.סי.קיו? מסנג'ר הורדת שירים או קניית דיסקים? תלוי WALLA או NANA? וואלה (משעמם) המבין יבין Emule או Kazaa? אף אחד מוזיקה הדג נחש או הדג נחש? פאנקנשטיין קלאסית או טראנסים? אמממממ רוק או היפ-הופ? היפ הופ Eminem או מוקי? מוקי סאבלימינל הוא: גרוע או עלוב? אף אחד מהם טלוויזיה חברים או סימפסון? שניהם YES או HOT? הוט טלנובלה או ריאליטי? ריאליטי קיציס או פרידמן? שניהם פרסומת או פרומו? פרומו וקצת במישור הפילוסופי... היום או מחר? היום שלשום או לפני 5 שנים? עוד שבועיים החיים: טובים או מבאסים? טובים לדבר או להקשיב? להקשיב לצחוק או להצחיק? לצחוק

למעלה