שאלון העדפות

אחותי יש לך טעם משובח - חבל ששכחת את "אח" שלו

ג'נסן אקלס שניהם שויים בהחלט!

Blackice

New member
שאלון העדפות

כי אם כבר יש פה חדשים אז למה לא להעלות מהאוב שאלונים ישנים?
איך אתם אוהבים את הפרטנרים/אהובים/יזיזים או מה שלא יהיה? בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? גבוה/ ממוצע/נמוך? קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? גבוהה/ממוצעת/נמוכה? קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? עם או בלי עיטורי גוף? (2 נקודות בונוס למי שמזהה את כותבי השאלון המקוריים....)

Blackice

New member
עונה ראשון ^_^

בנים: אלייז'ה ווד. אבל בהעדר, אני מוכן להסתפק ב- בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? אני חושב שבהיר או שזוף, בעיקר.. גבוה/ ממוצע/נמוך? ממוצע עד גבוה קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? ארוך
למרות שגם כרה יכול להיות לא רע (שואיצ'י!
במסיבי הופיע דני ליפקינג עם תספורת של שואיצ'י... |מזיל ריר|...) שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? שדוף עד שרירי בנות: מיכל.
(
) אבל אם לדבר על הטעם באופן כללי אז- בהירה/שזופה/כהה/שחורה? בהירה גבוהה/ממוצעת/נמוכה? ממוצעת קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? קצוץ או ממש קצר שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? אתלטית עד שרירית עם או בלי עיטורי גוף? אני לא אגיד לא לעגיל בפטמה או משהו דומה
ולתמונה: שואיצ'י! (עם השיער הוורוד)

TG GIRL

New member
אני שנייה ../images/Emo3.gif

איך אתם אוהבים את הפרטנרים/אהובים/יזיזים או מה שלא יהיה? - ממממ בני זוג :) בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? - בהיר גבוה/ ממוצע/נמוך? - גבוה יותר ממני :p קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? - קצר או ארוך שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? - מה זה שדוף? :p נראה לי ששרירי אבל לא יותר מדי :p בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? - בהירה / כהה גבוהה/ממוצעת/נמוכה? - ממוצעת / גבוהה קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? - ארוך מתולתל או גלי ואפשרי גם כרה :) כאילו שאני באמת יפסול מישהי בגלל שיער חלק :p שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? - אתלטית / שרירית / גם משו באמצע עם או בלי עיטורי גוף? - עם או בלי

blackwish

New member
זה העדפות די דומות. יש!שאלון שטחי

עיטורי גוף- כן כן כן וכן, יש לי משיכה כללית לפירסינג וקעקועים אצל שני המינים. וצבעי שיער בוהקים על נשים כתוספת מידי פעם. בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? בהיר, מותר קצת להשתזף בקיץ. גבוה/ ממוצע/נמוך? ממוצע. גם גבוה אבל זה יעשה לי קצת אסוציסציות בהיותי גמדמדה. קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? קצר, אבל זה תלוי במראה.רק לא שיער בהיר מידי או ג'יפי או מטופח מידי. שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? רגיל ומוצק. ורזים אבל לא בצורה נידפת כזו. בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? בהירה,עם נטייה לחיוורון קל. גבוהה/ממוצעת/נמוכה? נמוכה,שתהיה בערך בגובה שלי. קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? ארוך,שחור או אדום ,או קארה מגניב. שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע? אוהבת מקלות ואוהבת גם קימורים נשיים ומוצקות, תלוי בפורפורציות. גם בגברים וגם בנשים זה עניין של חיטובים וצורה כללית, פחות של מסה.

Blackice

New member
הי, את!

(מי, אני?) כן, את! יש לי את מה שאת צריכה... ויש לי אותו ממש בזול! את מעוניינת אולי ב... הורמונים?
(ארז עדיין בפלשבקים לדרסאפ של המצעד בירושלים) אז שאלון שטחי זה טוב?

blackwish

New member
יש לי בגלולות../images/Emo3.gif תודה

*עניתי יחד איתך בדאלוג, אנחנו מתואמים אחד על אחד* איזה פלשבק? עדכן אותי. אה ואגב אליג'ה ווד, יש לי חברה שטוענת שאני בול פרודו הנשי
אני מנסה לחשוב שזה בגלל הגובה והחן התמים שלי
*אשליות*. בטח שטוב, יש הענות
כולנו צרכים אסקפיזם, למרות שגם אין לי בעיה לכתוב חפירות.

Blackice

New member
לייז' בדמות אישה

זה ווינונה ריידר. 'nuff said
לא באמת פלשבק, פשוט זה היה ההתחלה של כל קטעי המעבר... וזה נתקע לי בראש....
את מעוניינת אולי באסקפיזם ספייר? יש לי בכמויות ואני שוקל לייצא...

blackwish

New member
מה פתאום וינונה ריידר

לא, האמת שאני מכירה מישהו זכרי שדי מזכיר אותו . אבל אני די מסרבת להקבלה שלי איתו כי מאז ומתמיד חשבתי שיש בו משהו קריפי ובסין סיטי כבר לחלוטין הבנתי מה,העינים שלו מפחידות אותי. אני חושבת שתוכל להרוויח על אסקפיזם המון כסף...

Blackice

New member
לא!

יש לו עיניים ענקיות ומושלמות וכחולות שאפשר לטבוע בהן.... רק ללייז' ולמנגה יש כאלה עיניים... אז בסדר, בסין סיטי הוא היה קריפי, כי זו הדמות- אבל בשמש נצחית הוא היה בסדר.. (דמות מעצבנת אבל חתיך ומקסים) אני אישית חושב שעוד מ"הורים בהזמנה" הוא הראה ניצוץ של מוצלחות....
המ, כיוון שאני לא עושה
ועוד כאלה עליהם אני לא בונה... אבל כיוון של
וכו' יכול לעבוד.. חוץ מזה שכסף זה פחות הסיבה לייצא אסקפיזם, הסיבה העיקרית היא עודף, הצפה, נהר גואש שמטביע כל פיסה לא אסקפיסטית בחיים שלי...

uvita

New member
איזה יופי הפורום התעורר!!!

אני לא מתלוננת על כך שהוא לא הכי פעיל בגלל שאני לא ממש עושה משהו בקשר לזה, אני פשוט שמחה שהוא מראה אותות חיים :) ויאללה אני אענה על זה (בפעם המי יודע כמה
) בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? הכל הולך.. גבוה/ ממוצע/נמוך? ממוצע. קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? רק לא ארוך. (לאוריאל - קרחת
) שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? רגיל. בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? בהירה או שחורה. גבוהה/ממוצעת/נמוכה? ממוצעת ונמוכה. קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? הכל הולך (בייחוד ג'ינג'יות מתולתלות!) שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? אתלטית,מלאה ורגילה. עם או בלי עיטורי גוף? ממ..אין לי בעייה עם זה אבל כשמישהי/מישהו כ"כ יפה אני חושבת שכל המוסיף גורע....

Blackice

New member
סיג!

מהמצב? אגב, אני התכוונתי (ובינתיים הבינו אותי אחרת, אני חושב), איך נראה הטיפוס האידאלי... ברור שאני לא אפלה בת זוג לפי צבע עור, או מבנה גוף או שיער אבל מה הכי יקלע לטעם שלך? איך נראית הבחורה שהכי היית שמחה לפנטז עליה? אגב, נכון לעכשיו מעולם לא יצא לי להיות עם מישהו\הי שהם בדיוק הטעם שלי... לא במערכת יחסים וגם לא במשהו קליל....

uvita

New member
בחורת הפנטזיות

ג'ינג'ית, שמלת טבע לבנה, מלאה, תלתלים נמצאת בין דשא ופרחים, שקיעה...
על מזרון עשב עשינו יוגה כמו בקאמה סוטרה ועוד יותר
לגבי בחור הפנטזיות - זה לא אוריאל...אפילו בפנטזיות הכי טובות שלי לא ידעתי שקיים מישהו כמוהו

sutul

New member
לא יודע מה אצלך...

אבל אצלי בפנטזיות הן לא לבושות (או לבושים)

uvita

New member
אגב לקרוע

ראיתם את הבחורה הסקסית מ"מועדון לילה"? וואו! כ"כ בא לי לקרוע ממנה את כל הרשתות שהיא לובשת!!!!

למעלה