שאלון העדפות

רעותוש02

New member
אממ עונה? XD

בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? בהיר [אפשר רוסי עם שיער בלונדיני ועינים כחולות P:] גבוה/ ממוצע/נמוך? ממוצע-גבוה קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? שיער ארוך [לפחות לא קצר] שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? רגיל אני מניחה בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? טיפה שזופה גבוהה/ממוצעת/נמוכה? ממוצעת-גבוהה קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? העיקר לא קרחת XD שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? שרירית לא.. אבל משו באמצע אולי P: עם או בלי עיטורי גוף? יענו קעקועים? אני מתה על קעקועים [כול עוד זה לא מוגזם]

sutul

New member
יש לי הרים של כביסה לקפל

במקום זה אני עונה על השאלון איך אתם אוהבים את הפרטנרים/אהובים/יזיזים או מה שלא יהיה? אהובים.. אני לא ממש סטוציונר בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? שזוף גבוה/ ממוצע/נמוך? ממוצע קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? קצר שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? רגיל עד שרירי-לייט בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? בכל הגוונים בעיקר מולטיות גבוהה/ממוצעת/נמוכה? רצוי נמוכות (חולה על גוציות) קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? ארוך חלק עד גלי שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? פרופורציונלית.. יש איזה 8-10 מבני גוף שונים.. כל אחת ומה שמתאים עם או בלי עיטורי גוף? קעקועים כן!!!!!! פירסינגים - במידה

עונה

בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? בהירים בעיקרון. גבוה/ ממוצע/נמוך? עדיפות ליותר גבוהים ממני. קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? או תספורת מוזרה [פאנקיסטים] או ארוך ארוך. שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? אמממ עדיפות לשרירי. אבל שמנמנים ייתקבלו בברכה. בנות: עם בנות זה קצת יותר מסובך: יש לי שני אימייג'ים של הבחורה המושלמת [מבחינתי] בראש. 1. בהירה, שיער ארוך/קצר [עדיפות למתולתל], עיניים בהירות, מלאה. 2. כהה, שיער ארוך/קצר [עדיפות לחלק], עיניים כהות, רזה. עם או בלי עיטורי גוף? עיטורי גוף [פירסים וקעקועים] יהוו תוספת סקסית ונחמדה לבחור/ה שעליה/ו יונחו העיטורים. אבל אם אין, זה לא נורא. וואו, אני מרגיש ממש בררן עכשיו.
אלי.

העדפות שלי בנים בנות

בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? בגוון דבש עם קו לבן בולט למטה גבוה/ ממוצע/נמוך? ממוצע+ קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? בעיקר קצוץ בצבע שטני או בלונדיני, עיניים דבש או ירוקות שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? שרירי > אם הוא חתיך אז קצת בטן גם הולך בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? בהירה גבוהה/ממוצעת/נמוכה? גבוהה קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? שחור ארוך וגלי עיניים כחולות שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? רזה מקל עם או בלי עיטורי גוף? אולי משהו ממש קטן בכתף מאחורה (וקטן...) בקיצור: בנים: אדוארד קאלאן ("דמדומים") ואשטון קוצר בנות - דמי מור

broken bitch

New member
חדשה :)

איך אתם אוהבים את הפרטנרים/אהובים/יזיזים או מה שלא יהיה? אהובים .. בלי יזיזים נמאס כבר .. בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור?את האמת שאני אוהבת ממש את כל הסוגים .. מוזר גבוה/ ממוצע/נמוך?גבוה ממני בקצת(שזה בעצם בינוני כי אני גמדה) קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך?רק לא קרחת ! קצר.. שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? רגיל . בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? עדיף בהירה גבוהה/ממוצעת/נמוכה? ממוצעת/נמוכה. קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)?ארוך , חלק או גלי .. שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע??מקל/משהו באמצע :)

Blackice

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

אפשר להציע לך
רשמי של הפורום?
אז מה מביא אותך לפורומינו הקט?

sutul

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה לפורום

כמה ס"מ זה "גמדה"?

יאי! אני אוהבת שאלונים כאלה ../images/Emo13.gif

בנים: שזוף לא משנה לי כול כך , נראלי ממוצא... קצר, אבל לא מידי רגיל\שרירי אבל זה לא הכי חשוב לי בנות: הכול מומוצעת עם נטייה לנמוכה ארוך עם עיטורי גוף (כול כך מוסיף...)

למעלה