שאלון הכרות?

bazmaster

New member
כמו שבאתי הלכתי..זה הכל חלומות...

שם:אמיר גיל: 17 ישוב: נצרת עילית (איפה שנפלו הנקנקיות מתכת מהשמיים לפני כמה חודשים..) תחביבים: לנגן,לבנות ולהרוס דברים,לטייל,לרוץ,לצייר,גרפיטי בבצפר..ועוד כל מיני שטויות עובדה מעניינת: האמ...אני ..הא...אוהב שניצלים
אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אהמ..Ekrembo יודע\ת לנגן על (אם יש): קלידים,פסנתר(נו שיט...),מפוחית, עצבים, ועוד כל מיני דברים מוזרים כלי שנמצא בבית:3 חשמליות,קלאסית,תופים,קלידים(ימאה),קלידים(קורג),קלידים(ווילסון),מפוחית(סוון),מפוחית(אוניקה) מוזיקה מועדפת:רוק ישראלי,רוק קלאסי להקות מועדפות: בראש ובראשונה:pINK FLOYD זפלין אי סי די סי קווין מיט לוף פוריינר הנדריקס ראש דיפ פרפל המי ובתכלס אלה הבולטות..אבל אני אוהב את הקלאסיקות... ועכשיו ישראלי: היהודים משינה אלג'יר מוניקה סקס איפה הילד אביב גפן זקני צפת אלמנה שחורה סטלה מאריס רמי קלינשטיין ארכדי דוכין אריק איינשטיין שלום חנוך בבבבבברייייי סחרוף ג'ירפות שיר שמתנגן: כרגע? children of the revolution-ברי סחרוף תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך):תמונה שצולמה לפני ההופעה הראשונה של הלהקה הראשונה שלי במועדון הפאטיפון בת"א...אחח..נוסטלגיה...

bazmaster

New member
האמ...קטן...אבל נחמד..

לא יודע ציפיתי למששהו גדול יותר... הא, ואם תגיעו לשם מתישהו תכנסו בדלת עם הניילונים..כי הלדת לידה זה השירותים חחח אנחנו פתחנו אותה כשהגענו ומצאנו את בעל המועדון עם עיתון חחחחח אבל בתכלס מקום נחמד

bazmaster

New member
הא וגם לפי מה שאני יודע...

הרבה גדולים הופיעו שם..מוניקה,שייגעצ,ג'ירפות..

M e n s R e a

New member
תודה על המידע

וגם על כך שהחלטת לחלוק איתי את ההגדרה שלך ללהקות גדולות

bazmaster

New member
כמובן הן לא "הגדולות"..

אבל הן גם לא בדיוק להקות אנונימיות לא?

M e n s R e a

New member
נכון

לא אנונימיות, אבל לא הגדולות ואני לא מזלזל בך חלילה, אבל את שייגעצ אני מתקשה להעריך

bazmaster

New member
חח כן גם אני לא מת עליהם בעצמי...

אבל המבחר של הלהקות שאני מכיר שהופיעו שם קטן חחח

Schmetterling

New member
MOI MOI MOI

שם: סאקו גיל: 16 ישוב: חור בשרון תחביבים: לטפל בצמח שלי, לצפות בסרטים, לטפח אובססיות לגבי דברים קטנים וכמובן לעסוק באומנויות הבמה, בגלל שאני קטינה זה עדיין נחשב תחביב עובדה מעניינת: נו, אין לי... בלאט! אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אני חשה
יודע\ת לנגן על (אם יש): כלום
אולי רק על העצבים של אנשים כלי שנמצא בבית: גיטרה קלאסית ופסנתר מוזיקה מועדפת: כל מיני ז'אנרים של רוק (גראנז', רוקנרול, סקא, פסיכודלי ועוד...), ג'אז ובלוז, קלאסית... להקות מועדפות: אירוסמית', אליס אין צ'יינס, אודיוסלייב, סאונדגארדן, מיוז, א פירפקט סירקל, פורקיופיין טרי, נירוונה, פרל ג'אם, בוש, פינק פלויד ועוד... שיר שמתנגן: Quand Jimmy Dit - Patricia Kaas ותמונה שלי...

yaelilo

New member
והנה אני

שם:יעל גיל:18 תחביבים:רישום ונגינה יודעת לנגן על:חליל צד(כן היה לי את השלב הקלאסי בחיים) וגיטרה כלי שנמצא בבית:My beby הגיטרה השחורה שלי (קלאסית) מוזיקה מועדפת:טראש, גוט' ואנידסטריל מטאל להקות מועדפות:megadeth, epica, godsmack, system of a down, aerosmith ועוד יש המון אבל אלה המועדפים באמת שיר שמתנגן: יש שניים a tout le mont-megadeth i stand alone-godsmack

yotamn9

New member
יאללה בסדר

שם: יותם גיל: 16 ישוב: ירושלים תחביבים: מוזיקה, לנגן, סרטים, מחשב, טלוויזיה, כדורגל... עובדה מעניינת: צמר גפן עושה לי צמרמורת אנשים שאת\ה מכיר בפורום: לא מכיר מישהו באופן אישי... יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה כלי שנמצא בבית: חשמלית, קלאסית. מוזיקה מועדפת: מבלוז ועד מטאל. להקות מועדפות: הרבה, אין לי כוח לכתוב כרגע את כולן שיר שמתנגן: כרגע מתנגן Elli של Avishai Cohen תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): אין לי כוח לחפש עכשיו...

טוב אם כולם עונים...

דוד 17 עוד שבועיים ר"ג תחביבים: לעשות שטויות ולנגן עובדה מעניינת: אני חתיכת בנאדם תותח. מנגן על: גיטרה מוזיקה מועדפת: רוקנרוק ורוק קלאסי להקות מועדפות: אין לי כח לפרט שיר שמתנגן: queen - another one butes the dust תמונה:

נמנמ.. חדש

שם: אסף גיל: 17.5 יישוב: פתח תקווה.. תחביבים: לשחק בייסבול... לשיר (בלהקה..) עובדה מעניינת: הייתי בפולין פעמיים משום מה. אנשים שאני מכיר בפורום: אממ... במבט ראשון... אף חד... אה בעצם עכשיו כשאני מסתכל אני מכיר את מור (MILKSHAKE) ממפגש פורום נירוונה בחנוכה או משהו כזה... יודע לנגן על.... כלום בעיקרון. כלי שנמצא בבית: גיטרה קלאסית מוזיקה מועדפת: רוק אלטרנטיבי... מיוז,רדיוהד,פו פייטרס... אינדי... ארקטיק מאנקיז,קוקס... בריטרוק... אואזיס,בלר,סנואופטרול,קאסאביאן... גם ביטלס וכו'. גם פה ושם קצת ניומטאל... דיסטרבד, קצת סליפנוט (ממש קצת חח), וטיפה מאיירוןמיידן...... גם דרקנס טובים. שיר שמתנגן: בד"כ - MUSE - NEW BORN.... עכשיו - MUSE - HYSTERIA.

למעלה