שאלון הכרות?

n666w

New member
שאלון הכרות?

יותר מדי חדשים בפורום, הגיע הזמן לשאלון הכרות קטן, לא? שם: גיל: 21 ישוב: באר שבע תחביבים: לנגן, לישון.. עובדה מעניינת: אנ'לא בנאדם מעניין אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אפחד יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה, בס, קלידים, תופים, בקיצור כל מה שבא ליד כלי שנמצא בבית: 2 חשמליות, בס ואקוסטית מוזיקה מועדפת: גות' מטאל להקות מועדפות: Epica, Nightwish, Lacuna Coil , Evanescence, The Gathering, Leaves` Eyes, Theatre of Tragedy, Within Temptatin, Tristania, Infinite Dawn, K`s Choice, Cranberries, Muse, The Cardigans, Damien Rice, Coldplay, Distorted, Mortal Love, Linkin Park , Tori Amos שיר שמתנגן: יש הרבה, קשה להצביע על אחד.. תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך):

fire witch

New member
היה שבוע שעבר , אבל יאללה בכיף

אין לי כוח לעשות מסודר , תסלחו לי נכון ? נטע , 24 , אשדוד , לקרוא ולהטריד אנשים , עטלפים תמיד עפים מהמערה החוצה לצד שמאל מכירה את המנהל הנערץ עדי ואת mens rea ( נחשב נכון ?) יודעת לנגן על העצבים של אמא (וגם של עוד כל מיני , אבל אמא זו לגמרי ההתמחות) כלי שנמצא בבית : אמא , חלק מהיממה לפחות מוזיקה מועדפת - לא קיים דבר כזה , יש לי פיצול אישיות מוזיקלי להקות מועדפות - אללה ייסטור , ייקח לי חודשים לכתוב הכל שיר שמתנגן - Foreigner - Waiting For A Girl Like You( למי שיש בעיה שיילך הוא יודע לאיפה וייקח את הכלב האהבל שלו איתו יחד)

Anuerysm

New member
אחלה לס פול

שם: גיל: 15 ישוב: סן פרנסיסקו תחביבים: לנגן, לראות סרטים עובדה מעניינת: אין לי אנשים שאת\ה מכיר בפורום: עמית שבקושי מגיב יודע\ת לנגן על (אם יש): באס, גיטרה, מפוחית, תופים ושיר אחד על קלידים כלי שנמצא בבית: חשמלית, באס, אקוסטית, שתי מפוחיות ופסנתר מוזיקה מועדפת: רוקנרול
להקות מועדפות: אנלא אתחיל לפרט, בוא נגיד שהעולם שלי היה מחזיק מעמד גם אם היו נשארים בו רק פינק פלויד, לד זפלין, דה הו, רולינג סטונס, קינקס, רדיוהד וטן יירז אפטר שיר שמתנגן: קרים - סנשיין אוף יור לאב תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): צילמתי במיוחד

Anuerysm

New member
תוספת שאלות!~ ../images/Emo41.gif

גיטריסט אהוב: מתופף אהוב: באסיסט אהוב: סולן אהוב: אם הייתם יכולים להיות בכל הופעה בכל זמן שבעולם, לאן הייתם הולכים? אם הייתם יכולים לקבל את הכשרון של אגדת רוק אחת, במי הייתם בוחרים? מה לדעתכם היתה השנה עם הכי הרבה אלבומים טובים? איזה רוקיסט הייתם מחזירים לחיים? איזה להקה הייתם מאחדים (עם מי שחי היום)? מה האלבום הראשון שקניתם? מה האלבום המקורי האחרון ששמעתם במלואו? וזהו

Anuerysm

New member
עונה לעצמי

גיטריסט אהוב: אלווין לי מתופף אהוב: קית' מון באסיסט אהוב: ביל וויימן סולן אהוב: מיק ג'אגר אם הייתם יכולים להיות בכל הופעה בכל זמן שבעולם, לאן הייתם הולכים? החלטה קשה בין וודסטוק ללידז, בלידז נתנו את ההופעה הכי טובה בעולם, אבל בוודסטוק אתה מקבל הופעה דומה מאוד ובנוסף לכך גם עוד אמנים אגדיים, אז וודסטוק. אם הייתם יכולים לקבל את הכשרון של אגדת רוק אחת, במי הייתם בוחרים? הגיטרה של ג'ימי פייג', זה מטורף מה לדעתכם היתה השנה עם הכי הרבה אלבומים טובים? 1971, יותר מדי מופתיים יצאו שם איזה רוקיסט הייתם מחזירים לחיים? ג'ון לנון איזה להקה הייתם מאחדים (עם מי שחי היום)? הקינקס מה האלבום הראשון שקניתם? Pink Floyd - The Final Cut מה האלבום המקורי האחרון ששמעתם במלואו? The Rolling Stones - Its Only RocknRoll

oneman2

New member
אפיפון?

שם: גיל: 16 ישוב: אי-שם ליד בית-שמש תחביבים: לנגן, למחשב, ללמוד פיזיקה (זה לא תחביב, זה פשוט לוקח כמעט את כל היום) עובדה מעניינת: אני יודע משפט באפריקאנס. אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אף אחד יודע\ת לנגן על (אם יש): השאלה היא מה זה לנגן. אני יודע לנגן על גיטרה ומסוגל להפיק צלילים רצוניים בפסנתר וסקסופון. כלי שנמצא בבית: 2 גיטרות חשמליות ואורגן (נראה לי שהוא בכלל סוג של צעצוע) מוזיקה מועדפת: רוק קלאסי, פרוג להקות מועדפות: פינק פלויד, לד זפלין, הדלתות, קינג קרימזון, יס, דייר סטרייטס, שלום חנוך, אריק איינשטיין, רוקפור (אני חייב לצרף גם כמה עבריים.) ראוי לציין שאני שומע גם פאוור מטאל, אבל זה לא הפייבוריט. גיטריסט אהוב: דייוויד גילמור (המלך!) מתופף אהוב: ג'ון בונהאם (המלך!) באסיסט אהוב: ג'ון פול ג'ונס סולן אהוב: דייוויד גילמור, רוג'ר ווטרס ובעיקר- השילוב של שניהם ביחד. אם הייתם יכולים להיות בכל הופעה בכל זמן שבעולם, לאן הייתם הולכים? וודסטוק, 69'. או ההופעה בפומפיי של פינק פלויד. אם הייתם יכולים לקבל את הכשרון של אגדת רוק אחת, במי הייתם בוחרים? ג'ימי הנדריקס. מה לדעתכם היתה השנה עם הכי הרבה אלבומים טובים? 1973. הצד האפל של הירח, הרביעי של לדז (אם אני לא טועה) וסיפורי פוגי (כוורת). במקום השני- 1967- סרג'נט פפר (ביטלס), הפייפר (פינק פלויד) ו"האם אתה מנוסה?" של הנדריקס. איזה רוקיסט הייתם מחזירים לחיים? ג'ים מוריסון. איזה להקה הייתם מאחדים (עם מי שחי היום)? פינק פלויד. מה האלבום הראשון שקניתם? שוטי הנבואה (הראשון). מה האלבום המקורי האחרון ששמעתם במלואו? yes- close to the edge

Hosh17

New member
זה בא והולך

שם: ח גיל: 17 וחצי ישוב: פתח תקוה תחביבים: אין לי תחביבים עובדה מעניינת: אני מצוננת אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אף אחד יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה כלי שנמצא בבית: גיטרה מוזיקה מועדפת: רוק לסוגיו להקות מועדפות: לד זפלין,מטאליקה,דה דורז,גאנס,דרים ת'אטר,3 דורס דאון,הפינק פלויד,הביטלס,בון ג'ובי, פרל ג'אם,נירוונה,אואזיס,בלאקפילד, קוווין,רדיוהד, הקינקס,קינג קרימזון,קמל,הקיור,בלר שיר שמתנגן: the doors-love street תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך):

fire witch

New member
יש לי שאלה

נכון שמגיל שלוש כולם שרים לך " תגידי לו , תגידי לו ........ תגידי אל תלך מפההההההההה" נכון ? נכון ?

Vdrums

New member
יאללה...

שם: תומר גיל : 27 ישוב: לוס אנג'לס (ישוב קהילתי במערב ארה"ב) תחביבים: לנגן, לישון, לאכול, לבשל עובדה מעניינת: בשנתיים האחרונות החלפתי 3 מכוניות כולן עם גג נפתח. בן אדם שאתה מכיר בפורום: אין יודע לנגן: תופים מוזיקה מועדפת: רד הוט, פוליס, זפלין, פרפל, פלויד, הנדריקס ועוד. שיר שמתנגן: GOOD TIMES BAD TIMES גיטריסט אהוב: פייג' מתופף אהוב: צ'אד סמית' באסיסט אהוב: פלי סולן אהוב: פלנט אם הייתם יכולים להיות בכל הופעה בכל זמן שבעולם, לאן הייתם הולכים? פוליס אם הייתם יכולים לקבל את הכשרון של אגדת רוק אחת, במי הייתם בוחרים? בונהם מה לדעתכם היתה השנה עם הכי הרבה אלבומים טובים? 91 איזה רוקיסט הייתם מחזירים לחיים? בונהם כדי לאחד את זפלין איזה להקה הייתם מאחדים (עם מי שחי היום)? פינק פלויד מה האלבום הראשון שקניתם? לא זוכר מה האלבום המקורי האחרון ששמעתם במלואו? פינק פלויד - אנימלס

cohenet91

New member
עונה

פעם הבאה שים גם את השאלות בלי התשובות. שם: ענת. גיל: 15. ישוב: במרכז. תחביבים: מוזיקה, צופים, חברים. עובדה מעניינת: אני סולדת ממחטים ופירסינגים. אנשים שאת\ה מכיר בפורום: האאאממ... אין. יודע\ת לנגן על (אם יש): פסנתר, משהו כמו שתי מנגינות. כלי שנמצא בבית:אין. מוזיקה מועדפת: הכל, באמת. אבל מועדפת הכי הכי (
)- רוק בריטי משנות ה90!
להקות מועדפות: הדורבנים, oasis, dream theater, radiohead, maroon 5 ועוד מיני רבים וטובים... שיר שמתנגן: soundgarden- the day i tried to live. תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): עזבו.

lihi50

New member
עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

שם: ליהי גיל: 13 ישוב: נהריה תחביבים: לנגן בגיטרה, לשמוע מוזיקה, ללכת יחפה בבית ולישון עובדה מעניינת: אני יודעת לדבר 4 שפות : עברית אנגלית צרפתית וגרמנית. מתוכן אני יודעת 3 לכתוב ולקרוא ואני יודעת לספור עד 10 ב- 8 שפות. אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אף אחד בנתיים כי אני חדשה לגמריי יודע\ת לנגן על (אם יש): חשמלית, קלאסית ואקוסטית, לומדת כרגע על בס. כלי שנמצא בבית: 2 קלאסיות , חשמלית,אקוסטית ובס( הכי חדשה והכי יפה ). מוזיקה מועדפת: ROCK 'N' ROLL , רוק ובלוז כשיוצא. להקות מועדפות: רד הוט , גאנז אנד רוזס , סקורפיונס, פינק פלויד , נירוונה, הביטלס, ועוד... שיר שמתנגן: בזמן האחרון ה LET IT BE של הביטלס תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): עדיף שלא.. גיטריסט אהוב: ג'ון פרושיאנטה (רד הוט) מתופף אהוב: צ'אד סמית' באסיסט אהוב: פלי ורוג'ר ווטרס כשהוא על הבס..וכשהוא על המיקרופון.. סולן אהוב: רוג'ר ווטרס, אנתוני קידיס ופול מקרת'ני. אם הייתם יכולים להיות בכל הופעה בכל זמן שבעולם, לאן הייתם הולכים? לפני 30 שנה, הביטלס ולעוד סיבוב הופעות של הגאנז אנד רוזס..או אפילו הופעה אחת טובה בלייב של קיס.. אם הייתם יכולים לקבל את הכשרון של אגדת רוק אחת, במי הייתם בוחרים? פול מקרטני / ג'ון לנון / בוב דילן איזה רוקיסט הייתם מחזירים לחיים? קורט וג'ון לנון. איזה להקה הייתם מאחדים (עם מי שחי היום)? קיס מה האלבום הראשון שקניתם? היה מזמן - פינק פלויד - דה וול מה האלבום המקורי האחרון ששמעתם במלואו? סטדיום ארקדיום של הפפרז.. מקווה להשתלב =]

Anuerysm

New member
באסיסט אהוב רוג'ר? זה מעניין

תאכלס, אחד הבאסיסטים הגרועים, הבן אדם מנגן עם מפרט, אבל להלחין הוא יודע

למעלה