כמו שבאתי הלכתי..זה הכל חלומות...
שם:אמיר גיל: 17 ישוב: נצרת עילית (איפה שנפלו הנקנקיות מתכת מהשמיים לפני כמה חודשים..) תחביבים: לנגן,לבנות ולהרוס דברים,לטייל,לרוץ,לצייר,גרפיטי בבצפר..ועוד כל מיני שטויות עובדה מעניינת: האמ...אני ..הא...אוהב שניצלים
אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אהמ..Ekrembo יודע\ת לנגן על (אם יש): קלידים,פסנתר(נו שיט...),מפוחית, עצבים, ועוד כל מיני דברים מוזרים כלי שנמצא בבית:3 חשמליות,קלאסית,תופים,קלידים(ימאה),קלידים(קורג),קלידים(ווילסון),מפוחית(סוון),מפוחית(אוניקה) מוזיקה מועדפת:רוק ישראלי,רוק קלאסי להקות מועדפות: בראש ובראשונה
INK FLOYD זפלין אי סי די סי קווין מיט לוף פוריינר הנדריקס ראש דיפ פרפל המי ובתכלס אלה הבולטות..אבל אני אוהב את הקלאסיקות... ועכשיו ישראלי: היהודים משינה אלג'יר מוניקה סקס איפה הילד אביב גפן זקני צפת אלמנה שחורה סטלה מאריס רמי קלינשטיין ארכדי דוכין אריק איינשטיין שלום חנוך בבבבבברייייי סחרוף ג'ירפות שיר שמתנגן: כרגע? children of the revolution-ברי סחרוף תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך):תמונה שצולמה לפני ההופעה הראשונה של הלהקה הראשונה שלי במועדון הפאטיפון בת"א...אחח..נוסטלגיה...
שם:אמיר גיל: 17 ישוב: נצרת עילית (איפה שנפלו הנקנקיות מתכת מהשמיים לפני כמה חודשים..) תחביבים: לנגן,לבנות ולהרוס דברים,לטייל,לרוץ,לצייר,גרפיטי בבצפר..ועוד כל מיני שטויות עובדה מעניינת: האמ...אני ..הא...אוהב שניצלים