שאלון הכרות?

princes15

New member
מתאים לך גם לאהוב

את הלהקה my chemical romance אם אתה אוהב מוזיקה גותית

princes15

New member
מהה?

אתה איכס מה הבעיה בלהקה הזאת? אם אתה לא אוהב אותה אז אתה לא יודע מה זה רוק אמיתי

M e n s R e a

New member
../images/Emo2.gif חחח, אהבתי

תקשיבי, זה שאת שומעת את מה שהולך ב-MTV וגלגל"צ, לא בדיוק עושה אותך מודעת למה זה רוק אמיתי, כי מה שיש שם זה חרא מסחרי. ותאמיני לי שהוא יודע הרבה יותר טוב ממך מה זה רוק אמיתי, לפי מה שהוא שומע. ולטובתך, להמליץ על להקות אימו לא ממש מוסיף כבוד.

princes15

New member
תהרוג אותי וזהו!!

מוסיף כבוד?אני לא מחפשת כבוד אז מה הקשר?מה הבעיה בלהקות אימו? ואיך אתה יודע בדיוק שהוא יודע יותר טוב ממני בגלל מה שהוא שומע?אתה יודע מה אני שומעת?לא. אז שתוק

oneman2

New member
אחלה סדרה../images/Emo45.gif

ואת צודקת, העליהום עלייך לא מוצדק. אני גם שונא את הלהקה הזאת, אבל צדיק באמונתו יחיה.

M e n s R e a

New member
מי את בכלל?

את אומרת לי לשתוק? למה מה תעשי בדיוק? תבכי על כמה שהחיים מדכאים כמו ילדת אימו? קיצר, עושה רושם שאין לך הרבה מושג במוסיקה, אז עדיף לך לשמור את ההמלצות שלך לעצמך

princes15

New member
טוב דיי עם הוויכוח המטופש הזה

באמת שלא באתי לפה לריב איתך מה הקטע שלך?bad day? אני לא מנסה לעשות אף רושם ולא ממליצה על כלום. מה הקשר ילדת אימו?ביי ילד שמח

epitaph

New member
הגיע הזמן להפסיק את משחקי הכבוד

אם זה ימשיך ככה אני אתחיל למחוק כאן כמה הודעות, למעשה אני שוקל לעשות את זה כבר עכשיו.

princes15

New member
אני דווקא לא רואה פה שום

משחקים כאלה. לפחות לא מהצד שלי... כולה אמרתי שמתאים לו לאהוב את הלהקה הזאת מה הוא קופץ?עוד שניה הוא גם יגיד לי מה לשמוע ומה לא

MilkShack

New member
בוא נעשה כזה דבר

מי שמתחיל עם משחקי כבוד נידון לשמוע להקות אימו כל היום! חח סתם =P

Anuerysm

New member
התשובה נסיכתי,

נמצאת בשאלה

Anuerysm

New member
ובכל זאת

הם לא רוק איכותי, יכול להיות שהם משהו איכותי, רוק זה לא, מצטער אם העלבתי אותך בתגובה שלי

princes15

New member
אני לא ילדה שנעלבת ככה שאין על מה

להצטער... למוזיקה שלהם אתה לא קורא רוק?אז למה כן?בטח שמעת רק איזה שיר אחד שלהם שקט כזה(שקט יחסית אליהם...)

למעלה