שאלון הכרות!

Julia16

New member
שאלון הכרות!

טוב, ראיתי שיש הרבה חדשים בפורום ומישהו הציע שכדאי לעשות שרשור הכרות, אז החלטתי להעלות שאלון שפירסמתי פה פעם ואז ענו על זה דיי הרבה אנשים ואני מקווה שגם עכשיו הוא יצליח. גם הוספתי כל מיני שאלות ושיניתי את התשובות שלי ממה שכתבתי אז למה שאני חושבת ומרגישה עכשיו אז מי שכבר ענה יכול לענות שוב פעם. שם: ליבי מקום מגורים: אנגליה, ניוקאסל תאריך לידה: 15.10.86 (עוד מעט יומולדת!!) הגיל שבו עברתם: 13 ו7-8 חודשים המזג אוויר בארץ שלך: כרגע דווקא דיי נעים ולא אפרורי וקר כמו שאמור להיות פה בחודש ספטמבר. עם מי אתם נמצאים? אמאבא, אח גדול ואשתו ועוד אח גדול. מה אתם עושים/לומדים: לומדת בקולג' מוזיקה. למה בעצם עברתם? אבא שלי עושה פה דוקטורט מה הייתי התגובה שלכם למעבר? אני מניחה ששמחתי לעזוב את הארץ ואת האנשים *הבארברים* שיש שם...עוד לא ידעתי למה אני נכנסת.. מה הרושם הראשון שקיבלתם מהארץ החדשה? התפלאתי שלא כולם פה שחיפות (כמו בארץ..) וזה שימח אותי..:) סגנון הלבוש שלהם דיי הימם אותי ב..אממ, ססגוניותו, בוא נגיד... לא הייתי רגילה שמחשיך כל כך מאוחר בקיץ.. הסתכלתי אז ב'ביג בראדר', זאת הייתה התוכנית האנגלית הראשונה שצפיתי בה, והמבטאים השונים שלהם ממש שחקו אותי! הייתי צריכה ממש להתאמץ כדיי להבין מה הם אומרים.. מה אתם חושבים על המקום כיום? אממ, יש הבדל בין מה שאני חושבת על המקום ובין מה שאני חושבת על האנשים.. המקום דיי יפה, הרבה ירוק, מדרכות נקיות ובתים מצויירים כאלה כמו בסיפורי ילדים, והאנשים...טוב, הם כבר תשובה לשאלה אחרת... מה הכי חסר לכם מישראל? המנטאליות, האוירה, המשפחה, המזג אויר החם, השפה האוכל ועוד... מה חוצץ בינך ובין האנשים? טוב, אחת הבעיות זה המבטא והשפה...שעד כמה שאני יודעת אנגלית טוב, זה פשוט לא אותו הדבר כמו לדבר ולהתבטא בעברית..חסר לי השתף, האוצר מילים שיש לי בעברית ועוד.. חוץ מזה יש גם את המבטא של האנגלים בניוקאסל שהוא ממש נוראי ולא מובן! (תשאלו את שירן, הייתי צריכה לתרגם לה כל מילה שנייה כשהיא באה אליי לפה כי היא לא הבינה מה הם מנסים להגיד לה רק בגלל המבטא שלהם!..) חוץ מזה יש גם את התכני שיחות שלהם והתחומי התעניינות שהם פשוט לגמרי שונים משלי וממה שאני רגילה אליהם. דעתך על הטלויזיה בארץ החדשה: טלויזיה גרועה!! רק מאז שעברתי לפה הפסקתי לראות טלויזיה כמעט בכלל. יש להם את כל האופרות-סבון המפגרות שלהם, שמספרות על החיים המשעממים של האנגלים (כאילו זה לא מספיק שאני חיה את זה, אני עוד צריכה לראות את זה שוב פעם בטלויזיה..) או שיש להם טוק-שואוס שאמורות להצחיק והם מזה לא! נגיד גראהם נורטון או אלי ג'י וזה כזה מפגר!! אבל!...יש גם תוכניות טובות והם כל התוכניות האלה של פופ איידול, פופ סטארס וכדומה להם שעליהם אני מתה! וגם יש להם לפעמים תוכניות דוקיומנטריות מעניינות כאלה..אז האנגלים מפתיעים לפעמים..:) דעתך על האוכל בארץ החדשה: אוקיי, המאכל הלאומי של האנגלים כעקרון הוא 'פיש-אנד-צ'יפס', אוכל שומני ורבוי קלוריות, אבל דווקא דיי טעים וזה אחד המאכלים היחידים שהאנגלים באמת יודעים לעשות. חוץ מזה האוכל האנגלי הוא משעמם וחסר טעם! האנגלים המסכנים כנראה מודעים לזה, אז הם כבר הספיקו להעתיק מאכלים מכל הארצות שרק אפשר, סיני, הודי, איטלקי ועוד. חוץ מזה הם אוכלים הרבה ג'אנק פוד ממוסחר (שעם זה דווקא אין לי בעיה...).. אבל מה שמעצבן זה שאין להם את כל האוכל הישראלי הטעים!! אפילו חומוס נורמלי אין להם, לחומוס יש טעם של סיד, והפיתות שלהם יותר שטוחות מהחזה של ילדה בת 12 (במקרה שהילדה היא לא אובר-מפותחת לגילה.. מה דעתכם על האופנה? אוקיי, האופנה פה זה פשוט דבר נורא! אז נתחיל עם תכשיטים וגורמטים... הבנות פה שמות עליהם חצי קילו של תכשיטים!, באמת, יש עליהם יותר זהב מלכל ערס ישראלי.. עכשיו, הם לא הולכות עם עגילים נורמליות, יש להם עגילים ענקיים כאלה בגודל של חשוקי הולה-הופ, ולרוב גם יש עוד כמה בכל מיני אזורים בגוף...ועכשיו הגענו לבגדים.. אז יש את אלה שמזה לא משקיעות בעצמן וסתם מסתובבות עם טרנינג מרופטות כאלה ואיזה טי שירט מחוררת ונעלי ספורט שהרגליים שלהם כבר יוצאות משם ורואים שכבר מזמן הם היו צריכים להחליף אותם לכמה מידות יותר גדולות... אה, וגם הם הולכים עם כובעי מצחייה מכוערים כאלה, ומלא בנים (וגם בנות) הולכים עם החולצות של הכדורגל, אלה של הפסים של שחור לבן (או משהו כזה) וזה פשוט כיעור!! עכשיו, יש את הגוט'ים המפחידים שהולכים רק עם שחור ונראים כמו אחיו התאום של מלאך המוות...(גוט'ים- נו אופנס..:) ולפאבים כשהבנות רוצות לדפוק הופעה הם לובשות חצאית מיני שבקושי מגיעה עד לתחת ומכסה את החוטיני, וחולצת בטן עם מחשוף עמוק עמוק... וזה כשבחוץ מינוס 10 מעלות ויורד שלג והם עוד מסתובבות אפילו בלי מעיל.. יתרון אחד בארץ החדשה: בית ספר ובכלל הכל מתחיל יותר מאוחר, אז אפשר לישון יותר בבוקר, התחבורה הציבורית יותר טובה, והברור מכל- אין פיגועים!... חסרון אחד בארץ החדשה: רק אחד? טוב נו, אז האנשים... מה הכי מעצבן אותכם באופי של האנשים? לא אכפת להם מכלום, כל מילה שנייה שלהם זה פאק או שיט, חסרי ציניות, קפדניים עד אימה, מרובעים, סגורים, לא מסוגלים להתחבר כמו שצריך , חסרי דעה לגמרי ועוד ועוד ועוד......... מה אתם הכי אוהבים באופי של האנשים? לא חטטנים, מנומסים יחסית, מתעסקים בעניינים שלהם, לא צועקים לך הערות ברחוב, לא יורקים ברחוב..(לפחות רובם..) נעמדים יפה בתור ולא נדחפים, משתדלים להיות חביבים ולחייך... (גם אם זה חיוכים מזוייפים..) מקרה מביך שקרה לכם בעקבות בעיות עם השפה: אוקיי, לא כזה מביך אבל מפדח במקצת.. אשתו של אחי ניסתה להגיד שהיא עשתה פן, והיא לא ידעה את המילה, אז אני כזה צעקתי 'בלו ג'וב' במקום 'בלו דריי'...טחחח... מה הדבר שהכי היה קשה לכם להשאיר מאחור (או, מה הייתם מביאים לפה איתכם מהארץ)? חברים ומשפחה כמובן. מה הדבר הראשון שתעשו כשתיגעו לישראל לביקור? אממ...הייתי בביקור בארץ הקיץ, הגענו בערך בשתיים בלילה והדבר הראשון שעשינו היה לנסוע לסופר בקניון עם אחי ולקנות אוכל וכל מיני דברים....היה מצחיק..:) איזה אנשים תזכרו במיוחד אחרי שתחזרו לארץ? כל מי שהכרתי פה והזיז לי במשהו. ולסיום, אם תחזרו לישראל, נראה לכם שבאיזה שהוא מקום תתגעגעו לארץ שגרתם בה? אממ....יכול להיות. אני מניחה שיהיו כל מיני חוויות ודברים שעברתי שאני יזכור ואולי אפילו יתגעגע אליהם במקצת..

נעמצי

New member
אני ראשונה אחרי ליבי

שם: נעמה גבע מקום מגורים: מינכן, גרמניה תאריך לידה: הגיל שבו עברתם: כמעט 15 המזג אוויר בארץ שלך: לא קר ולא חם. די סתווי פה האמת עם מי אתם נמצאים? אבא, תום, ריקי, ( ולצערי עם לורה, האלי וג'ון) מה אתם עושים/לומדים: לומדת בבי"ס ג'ונס למה בעצם עברתם? עבודה של אבא מה הייתי התגובה שלכם למעבר? לללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! מה הרושם הראשון שקיבלתם מהארץ החדשה? פאקינג קאונטרי מה אתם חושבים על המקום כיום? אותו דבר, אבל קצת יותר טוב כי התחילו להיות לי פה סופ סוף חברים מה הכי חסר לכם מישראל? בית עלמין ירקון מה חוצץ בינך ובין האנשים? סוג שונה של הומור, ( יש לי יציאות ציניות שהם לא מבינים ), לא קולטים הומור שחור, הראש שלהם די רק בפלאפונים, ומה אני אלבש היום....... הם די לא מפותחים פה מבחינה מנטלית...... מהדעתך על הטלויזיה בארץ החדשה:חחחחח, לא אוהבת טלויזיה, רק תכנית אחת אני רואה ויש אותה גם בארץ........ דעתך על האוכל בארץ החדשה: אייייייייייייכס. הם אוכלים בעיקר בשר ועדיף כמה שיותר שמן, ואני צמחונית!; מה דעתכם על האופנה? זה דבר טוב פה.... מתלבשים אחלה פה....... כמו שאני אוהבת חצאיות בכל האורכים וג'ינסים מדהימים....... יש פה קצת יותקר מדי פריקים לאטעמי, אבל זה נסבל. יתרון אחד בארץ החדשה: למדתי עוד שפה,המון ראפ שומעים פה ואין פיגועים חסרון אחד בארץ החדשה: רק אחד?..? אין מצב רק לאחד...... מתחיל בלורה, ובנאצים, ובשפה המגעילה, ובחוסר חוש הומור, אסור לעשות קעקעועים רק עם אישור ההורים מתחת לגיל 17......... shell i erite the whole? מה הכי מעצבן אותכם באופי של האנשים? אין פה חום לאנשים. כאילו, אני חברה לכם אבל לא הולכים אחד לשני וכל מיני כאלה דברים מה אתם הכי אוהבים באופי של האנשים?חסרי דאגות, לא חטטנים מקרה מביך שקרה לכם בעקבות בעיות עם השפה:חחחחח אמרתי למישהו בטעות שאני רוצה לשכב איתו כי התבלבלתי במילים... חחחחחחחח זה היה בחודש הראשון שלי פה..... מה הדבר שהכי היה קשה לכם להשאיר מאחור (או, מה הייתם מביאים לפה איתכם מהארץ)? קבר של אמא שלי מה הדבר הראשון שתעשו כשתיגעו לישראל לביקור? אנשום. איזה אנשים תזכרו במיוחד אחרי שתחזרו לארץ? כל מי שיתחבר אלי פה.. ולסיום, אם תחזרו לישראל, נראה לכם שבאיזה שהוא מקום תתגעגעו לארץ שגרתם בה? אולי לפעמים, אבל לא כמו שאני פה מתגעגעת לארץ

יאללה נענה...

שם: אמילי מקום מגורים: פריז, צרפת תאריך לידה: 16.12.84 (עוד 3 חודשים בדיוק, תתחילו להכין מתנות.) הגיל שבו עברתם: כמעט 16
המזג אוויר בארץ שלך: בקיץ חם מדי, בחורף קר מדי, באמצע יום ככה ויום ככה. לא ברור עם מי אתם נמצאים? אמא, אבא, אחות, 4 חתולים מה אתם עושים/לומדים: מתחילה ללמוד רפואה באוניברסיטה עוד שבועיים למה בעצם עברתם? לאבא שלי הציעו תפקיד פה... מה הייתי התגובה שלכם למעבר? אדישות מוחלטת, אף פעם לאהיה לי אכפת יותר מדי. מה הרושם הראשון שקיבלתם מהארץ החדשה? אמממ אני זוכרת שאמרתי שאוכלים הרבה יותר מדי פה, שאנשים פה יותר מדי מנומסים ושאין פה מה לראות בטלוויזיה. מה אתם חושבים על המקום כיום? אם היו לוקחים את כל הצרפתים ומוציאים אותם מפריז זו היתה יכולה להיות אחלה עיר. עכשיו כבר התרגלתי, אני פשוט מתעלמת מכל מה שמעצבן אותי פה. מה הכי חסר לכם מישראל? הים והחבר. מה חוצץ בינך ובין האנשים? רובם סתם פלצנים כאלה, לא יודעת זו פשוט מנטליות שונה. דעתך על הטלויזיה בארץ החדשה: יש להם סטאר אקאדמי, ופופסטארס, ונייס פיפל ותוכניות ראיונות דווקא נורא מגניבות! אה, ויש להם גם ריקי לייק צרפתי. אני מכורה. דעתך על האוכל בארץ החדשה: טעים טעים טעים, במיוחד כל העוגות והעוגיות שלהם. מה דעתכם על האופנה? שונאת את האופנה הצרפתית. הבנים לא יודעים להתלבש בכלל אבל בכלל (כאילו, מי שם את הגרביים על הטרנינג פור האבנ'ס סייק?), הבנות מתלבשות יותר מדי קלאסי וגם כולן נראות בדיוק אותו דבר. יתרון אחד בארץ החדשה: יש מטרו ונורא קל להסתדר באוטובוסים, חוצמזה גם אפשר לנסוע לכל מקום באירופה ממש בקלות. חסרון אחד בארץ החדשה: המזג אוויר והאנשים.... מה הכי מעצבן אותכם באופי של האנשים? חושבים שהם מרכז העולם. לפעמים רק כשהם אומרים שלום בא לי לדפוק להם בוקס... מה אתם הכי אוהבים באופי של האנשים? הם נורא מנומסים (אפילו קצת יותר מדי) מקרה מביך שקרה לכם בעקבות בעיות עם השפה: שום בעיה, מאז ומתמיד ידעתי צרפתית. מה הדבר שהכי היה קשה לכם להשאיר מאחור (או, מה הייתם מביאים לפה איתכם מהארץ)? את החבר, החברים והמשפחה (אפשר גם להביא את הים בדרך?) מה הדבר הראשון שתעשו כשתיגעו לישראל לביקור? כרגע, הדבר הראשון שאני אעשה זה לחבק ולנשק את החבר, מצידי ששאר האנשים לא ידעו שאני בארץ. איזה אנשים תזכרו במיוחד אחרי שתחזרו לארץ? אני מניחה שאת כל החברים שלי, והמשפחה שיש לי פה. ולסיום, אם תחזרו לישראל, נראה לכם שבאיזה שהוא מקום תתגעגעו לארץ שגרתם בה? ברור, כי אחרי הכל לא כזה רע פה.

Emc2

New member
טוב נו למה לא בעצם :)

שם: ערן מקום מגורים: פרנקפורט, גרמניה (Ffm represent! :)) תאריך לידה: 11/03/87 הגיל שבו עברת: משהו 12 המזג אוויר בארץ שלך: נו אירופאי כזה, כיף בקיץ, קר בחורף עם מי אתם נמצאים: אבא, אמא, אח קטן מה אתה עושה/לומד: מה אני אני לומד או איפה אני לומד? לומד ב- F.I.S (Frankfurt international school) למה בעצם עברת: אמממ... בקיצור עבודה של אבא מה הייתה התגובה שלכם למעבר: אין לי מושג... זה שאלות מתקילות הזכרון שלי לא משהו :) מה הרושם הראשון שקיבלת מהארץ החדשה: כנ"ל מה אתה חושב על המקום כיום: סבבה :) מה הכי חסר לך מישראל: חברים, שווראמה חאזן, עיתונים מה חוצץ בינך ובין האנשים: למה שאלות נגטיביות כאלה?... אמממ... לא יודע... קיים דיסטנס מסוים במקרים מסויימים אבל זה ככה גם בארץ... דעתך על הטלויזיה בארץ החדשה: טמבלויזיה זה רע... אבל יש להם יציאות טובות כמו התוכנית שהם מחפשים את כוכב הפופ הבא שאתה רק יושב וצוחק על האנשים שגרים פה :) דעתך על האוכל בארץ החדשה: אני גר בפרנקפורט, שזאת העיר הגרמנית הכי מעורבבת מבחינת "גזעים" (בערך שלושים אחוז מהעיר לא גרמנים) ככה שרוב האוכל פה הוא תאילנדי, יפני, סיני, איטלקי... מה שאומר אוכל מצויין :)... אוכל גרמני זה המון שומן והרבה רטבים כבדים שלפעמים יוצא בכל לא רע... מה דעתך על האופנה: לא כל כך מטריד אותי, אבל לאנשים יש פה סטייל, לפעמים יותר לפעמים פחות אבל בכללי הוא נחמד יתרון אחד בארץ החדשה: התעודה שפותחת לי המון דלתות מה שתעודת בגרות ישראלית בחיים לא הייתה עושה לי, תעשיית המוזיקה הענקית שקיימת כאן ונותנת הרבה יותר כלים לעבודה ועזרה מאשר בישראל, חנויות תקליטים!!!!!, הופעות מצוינות שבחיים לא הייתי רואה כאן, מכוניות, האווירה השונה והכיפית הזאת של לקום בבוקר ולא לפחד מכל מיני מפגעים, הגרמנים שיכולים להיות לפעמים ממש נאיבים (כן זה חיובי, מאוד אפילו :)), הקרבה להולנד, האפשרות להכנס לאוטו ותוך כמה שעות להגיע לפאריס או כל עיר אחרת, ויש עוד המון :) חסרון אחד בארץ החדשה:... זה לא ישראל... :).... אז עקרונית חסר לי הקטע של "הצ'כונה" שהייתי בא סתם ככה לחברים שלי מתי שהיה בא לי... המחסור החמורררר בחומוס ופיתות טובות... העובדה שהאנשים פה הרבה פחות סופנטיים והרבה פחות אחוזי תזזית. שאני בארץ לשבוע-שבועיים אני כל הזמן מטייל, כל הזמן רואה אנשים, כל הזמן עסוק... פה הכל הרבה יותר רגוע הכל יותר מתוכנן מראש ושקט. בארץ מישהו מרים לי טלפון אם בא לי לקפוץ אליו עכשיו אני אבוא, פה מרימים טלפון אם בא לי לבוא סוף שבוע. מה הכי מעצבן אותך באופי של האנשים: אמממ... כנראה הדרך שהם לא חושבים לבד ותמיד עוקבים אחרי ההוראות (הוראות זה קדוש!).. לדוגמה שלושים ותשע מעלות וכולם מתים בחום אז אני וחבר שלי קופצים למזרקה באמצע העיר כדי להצטנן קצת. שאנחנו נכנסים המזרקה ריקה אבל אחרי פחות משתי דקות אין מקום להכניס סיכה, יש להם מן פחד מסוים להיות "שונים", והם בחיים לא יזמו משהו... למרות שזה הכללות וזה ברובו לא נכון לרוב הגרמנים, ובמיוחד לא לדור הצעיר שגר כאן מה אתה הכי אוהב באופי של האנשים: אמממ... אדיבות אני מניח... ואיך שהם לפעמים ממש נהנים לעזור לך ולא מורחים את החיוך המזויף של האמריקאים של הפרצוף... אני במיוחד אוהב אותך אחרי שהם נפתחים, כי למשל אני אלך לחנות והמוכר לא יגיד לי מילה עד שאני אשאל אותו משהו, אחרי שלוש דקות הוא כבר יהיה משולהב לגמרי ואני אדבר איתו כמו עם ישראלי, רק העצד הראשון זה הצעד הבעייתי אצלם מקרה מביך שקרה לך בעקבות בעיות עם השפה: לא זכור לי משהו ספציפי מה הדבר שהכי היה קשה לך להשאיר מאחור: אנשים טובים בעיקר... ואת היכולת להתבטא באופן חופשי בשפת אם שלי... ואוכל... (אוי אני צריך איזה שיפודי אווזי עכשיו או איזה מנת שרימפסים טובה אצל ג'קו :)) מה הדבר הראשון שתעשה כשתיגע לישראל לביקור: חברים :) איזה אנשים תזכור במיוחד אחרי שתחזור לארץ: אמממ חתיכת רשימה... ממש לא יודע מאיפה להתחיל אם תחזור לישראל, נראה לכם שבאיזה שהוא מקום תתגעגע לארץ שגרת בה: ברור... אני רואה את העולם מזויות אחרת עכשיו שיצא לי ללמוד עוד כמה שפות ולהחליף אווירה לכמה שנים.

Julia16

New member
מסכימה עם מה שאמרת על....

זה שתעשיית המוזיקה יותר עוזרת לאמנים מתחילים ובעצם באופן כללי יותר קל לצעירים להתקדם במקומות כמו גרמניה או אנגליה מאשר בארץ. חוץ מזה אני גם מסכימה עם כל שאר הדברים שאמרת:)

Emc2

New member
דרך אגב...

את גרה באנגליה, איך את יכולה הלתלונן שאין להם אוכל טוב? יש להם את מרקס אנד ספרקס (כמו שהם אוהבים לקרוא לזה :))... מה יכול להיות יותר טוב מהסלטים, המשקאות והסנדוביצ'ים שלהם? זה כאילו אלוהים בעצמו מכין בשבילם את הפסטה העוף בחרדל ודבש...

EROTOMANIA

New member
..............

יאיי אני אוהבת שאלונים. שם: האמיתי? קריסטין. מקום מגורים: אורלינס (קייפקוד) מסצ'וסטס ארה"ב. תאריך לידה: 6.8.1987 הגיל שבו עברתם: 15 וקצת.. המזג אוויר בארץ שלך: נהדר. בקיץ ממש נחמד כי אני מוקפת בים, אבל בחורף קר לי מדיי. אה כן ולח מדיי לפעמים. רגע, זה אקלים מה שאמרתי... אז היום ירד גשם והיה לח מדיי. עם מי אתם נמצאים? אמאבא ואח קטן ומעצבן. מה אתם עושים/לומדים?: אין לי כוח לפרט... למה בעצם עברתם? כי אין לי מה לעשות בישראל, אני לא אזרחית שמה. (וכן, נולדתי שם.) מה הייתי התגובה שלכם למעבר? "או מיי גאד". הייתי ממש נרגשת. מה הרושם הראשון שקיבלתם מהארץ החדשה? שומם. מה אתם חושבים על המקום כיום? ממש גן עדן. מה הכי חסר לכם מישראל? אממ... החברות. המנטאליות, השווארמה והמילקי, הערסים והחיים הסוערים בת"א. הכל חסר לי. חוץ מהגזענות. מה חוצץ בינך ובין האנשים? יש לי פרספקטיבה שונה, כי גדלתי בישראל. אני לא אטומה כמו האנשים כאן. לפעמים זה מבאס. ignorance is bliss. דעתך על הטלויזיה בארץ החדשה: לא רואה הרבה טלוויזיה, אבל ספונג'בוב רולז. דעתך על האוכל בארץ החדשה: אני רוצה שווארמה, כוסאמק. עם חומוסלטצ'יפס. מה דעתכם על האופנה? הוי, שאלה מעניינת. לבנות יותר אכפת להראות את הגוף שלהן מאשר לשמור על בריאות. או שפשוט לא קר להן.. הממ. הרבה נקבות וגם זכרים נועלים נעלי בית\כפכפים כאלה מזעזעים. זה ממש מצחיק אותי לפעמים. יתרון אחד בארץ החדשה: שקט. חסרון אחד בארץ החדשה: נניח ש"יש חסרונות בחלום האמריקאי". מה הכי מעצבן אותכם באופי של האנשים? הטימטום, והאטימות המעצבנת שלהם. יש להם את החיים המושלמים שלהם, עם כל הדרמות הקטנות וחיי החברה הסוערים. איתי אישית אף אחד מהמקומיים לא טרח לצרף אותי לחיי החברה שלהם. הרי מי אני, איזה סתם קריסטין אחת? לאף אחד לא אכפת. והם טיפשים מדיי בשביל לראות דברים מזווית אחרת. בגלל זה כל החברים שלי הם אנשים חדשים בדיוק כמוני, הם יודעים מה זה לפתוח דף חדש בחיים. הם יודעים בדיוק מה עובר עליי. מה אתם הכי אוהבים באופי של האנשים? carefree atitude. מקרה מביך שקרה לכם בעקבות בעיות עם השפה: הממ. מלבד טעויות בביטוי מילים זה לא קורה לי הרבה. האקס שלי כל הזמן תיקן אותי שאמרתי close the lights במקום shut off the lights. הוא גם אומר שיש לי קצת מבטא. מה הדבר שהכי היה קשה לכם להשאיר מאחור (או, מה הייתם מביאים לפה איתכם מהארץ)? החברות. מה הדבר הראשון שתעשו כשתיגעו לישראל לביקור? אלך לאכול שווארמה עם החברות ואתנחל בדיזינגוף סנטר. איזה אנשים תזכרו במיוחד אחרי שתחזרו לארץ? אנשים מאיפה שאני גרה עכשיו? החברות. האקס. בעע. ולסיום, אם תחזרו לישראל, נראה לכם שבאיזה שהוא מקום תתגעגעו לארץ שגרתם בה? ברור. זה מקום נפלא, האנשים פשוט מפגרים בטירוף.. חצי שקל?

אצלכם אומרים

SHUT OFF THE LIGHTS?
הייתי משוכנעת שאומרים בכל מקום: TURN OFF THE LIGHTS הו וול...

eori

New member
א)אני עשיתי את זה,לא היית צריכה...

לפתוח אחד חדש:\ טוב לא משנה נתחיל: גר בפלורידה,יומהולדת(אני יודע שלא ככה כותבים)05.03.87 (עוד מעט יומהולדת ,סתאאאאאםםם:)). עברתי בגיל 16 וארבע חודשים,נמצא עם אבא,אמא (קצת יותר לאט חח סתם) ואנכוי,למה עברנו?שאלה טובה חח:) הרושם הראשון שקבלתי היה שהכל כל כך גדול פה,הרושם עכשיו? עדין הכל גדול חחח,מה שחסר לי מישראל זה:בורקסים,מלקי,במבה,והכי וחשוב החברים שלי!!!! שאותם אי אפשר לקנות בחנויות הישראלייות פה:\ האופנה פה ממש מגניה,כאילו סטטיל OLD NAVY (למי שמכיר)שזאת החנות האהובה עלי!!! מה שאני לא אוהבת באופי פה זה שממש לא פתוחים פה וביישנים,כאילו בישראל לא יודע איך להסביר את זה אנשים יותר חמימים,אבל מה שאני כן אוהב זה כמו שידדתי שירנושקה אמרה,לא חטטנים,ופה הם באמת מנומסים ואפילו שמתרגלים הם דיי נחמדים ומצחיקים:) זה ישמע פאגי (FAGY) אבל הייתי מביא לפה את החבר הכי טוב שלי!!! הדבר הראשון שאני יעשה שאני אבוא זה יסע לתל אביב עם חברים וכל כך אשתכר למה פווווווווווווול זמן לא השתכרתי ומותר לשתות פה מגיל 21:\ ולסייום ניראה לי שאני כן אתגעגע,כי בסך הכל ישראל היא הארץ שלי וככה זה תמיד ישאר,וגם אם אני ארצה או לא, הדגל שלי תמיד יהיה כחול ולבן.

Doctor Evil

New member
למתקשים:

OREO- זאת עוגיה.. אמרתי (בצחוק) שאני כמו העוגיה. לבן מבחוץ ושחור מבפנים..הכוונה לצבע עור.. עזוב.

למעלה