שאלון הכירות

giba70

New member
כשהייתי בסיני נחשפתי למיץ גויאבה

מילדות אני שונא גויאבות, ולמרות שיש משהו מיוחד בריח שלהן, אף פעם לא העזתי לאכול או אפילו לשתות מיץ. אבל בסיני החלטתי לנסות את המיץ גויאבות שיש להם והוא ממש טעים ומרענן, כמו שאומרים RICO...

החתולית

New member
תראי, מינהלת, לא נעים לי,

אבל... אני שונאת גויאבות, לא יכולה לסבול את הריח או הטעם, אבל גויאבדה זה משהו אחר לגמריי, כי אין לזה בכלל טעם או ריח של גויאבות. אז מה ? את תחסמי אותי רק חצי ?

shellyland

New member
אני כותבת מהבית של אמא שלי

כי המחשב שלי עדיין מקולקל (
) ויש לה בארון פחות עגולה ושטוחה של גויאבדה ועוד אחת של מרמלדה. לא סובלת את שניהם, אבל ההודעה שלך מביאה לי חשק לנסות. לפתוח?

d o n a f l o r

New member
כן!!! ../images/Emo6.gif

ותישלחי איזה ביסונצ'יק.... מבלי לפגוע חלילה באף חבר/ה מהפורום, בעוונותי...הדבר האהוב עלי ביותר הם מאכלים/משקאות מגויאבות.... (גויאבדה, ג'ליאה ג'י גויאבה, סוקו ג'י גויאבה וכהנה מתוקים חלומיים....), כמו כן, "חולנית" שכמותי, בביקור האחרון שלי היצטיידתי היטב במיטב המוצרים הנ"ל ולפני כחודשיים/שלושה הכנתי אפילו עוגיות גויאבה מהטיפות האחרונות שנשארו בצנצנת הג'ליאה האלוהית...(המתכון הוא המצאה שלי, יצא די מוצלח!!!
) ובנוסף- כששהיתי בבאהיה למדתי להכין "דוסו ג'י גויאבה" אבל בארץ אין את הגויאבות האדומות(כמו בתמונה של דניאלה סיקרלי למי שלא יודע מה זה
- חשוב גם לציין שמי שאוכל גויאבדות כמוני, מפסיק להיראות כך.....
.......) שלי, בחיי שעד עכשיו היתאפקתי, ניסיתי לא להזכיר את האדום-האדום הזה, אבל....................זאת את שמשכת אותי...........אז מה זה אומר עכשיו, שאת חוסמת אותי?????? (

aquarela

New member
תביאי מתכון!

יש לי עוד 2 חפיסות גויבאדה של cica וזה נשמע מאתגר... אח... גויאבה...

shellyland

New member
השתגעת?!

נראה לך שאני אסתבך עם אמא שלי בשביל משהו שבסוף בכלל לא יהיה לי טעים?!

נכון לרגע זה

(כי מחר בטח יהיו לי תשובות הפוכות): שם: מיכה גיל: 40 בחרתי בניק הזה כי: פעם אני בטח אמצא הסבר מתקבל על הדעת. ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: תל אביב, ברצלונה, סלבדור, ורנאסי, בנגקוק. פורומים נוספים: פורום כדורגל עולמי בספורטאנטר (שאני מנהל, והלוואי שמישהו כבר יחליף אותי). הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: לחפש אנשים שאוהבים את ברזיל, כדורגל, ובעיקר כדורגל ברזילאי. פתגם אהוב: רק כלבים אוהבים עצמות שורה משיר שמתארת אותי: כמו אווז הבר שחוצה את השמיים/אתה הולך ישר לא שם לב לכוכבים/שזוהרים כדי לסנוור את העיניים/משהו בך יאמר לך: המשך בדרכך. דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: טום קרוז ב"איש הגשם". כשאגדל אני רוצה להיות: אני גדול וקטן וטוב לי עם זה (אני מקווה שאתם הבנתם כי אני לא). משהו שעושה לי טוב: ים, שמש, והרבה מדיטציות. הופעה שלא אשכח: ישראלית: ההופעה האחרונה בהחלט של אריק איינשטיין. ברזילאית: יום אחד ידידה שלי הודיעה לי שיש כרטיסי הזמנה לאיזה מופע ג'ז בהיכל התרבות, היא לא יודעת מי המוסיקאי, ואם אני רוצה לבוא, זה מתחיל בעוד חצי שעה. באתי. התיישבנו מקדימה באמצע (אם יש קשרים לא צריך פרוטקציה) ואז עלה על הבמה איגברטו ז'יסמונטי. סגנון מוזיקלי: כל מה שהוא לא אלקטרוני. ריקוד מועדף: שימו משהו ברזילאי ויאללה בלגן. קבוצת כדורגל: ברצלונה ונבחרת ברזיל. וכמו שכבר אמרו כל קבוצה שמשחקת יפה (כמעט). בי"ס לסמבה: לא מכיר מספיק את ההבדלים ביניהם כדי לדרג. געגועים: משתדל להסתכל קדימה, ומנסה ללמוד איך לראות גם להווה. . ביקור אחרון/הבא בברזיל: האחרון: Festas Juninhas da Penta. הבא: מישהו מוכן לממן לי את זה? ישראל או ברזיל? גם וגם. קורקובדו או הר הסוכר? אפשר חוף שקט בנורדאסטה? תשבצים או סודוקו? ממש לא. ריאליטי או טלנובלה? כדורגל. קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? גל קוסטה או מריה בטאניה? איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? כולם ועוד כמה. שושה או סנדי וג'וניור? כשסנדי תעשה את איירטון סנה זצ"ל ופלה יבדל"א נדבר. פלה או רונלדו? גרינצ'ה. גווארנה או קאיפיריניה? לא חשוב, העיקר שיהיה הרבה אלכוהול. אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? נקי. ירוק, צהוב או כחול? תלוי ביום, בשעה, במצב הרוח. אני איש צבעוני. שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: אם לא ברזיל אז? הודו. וסיני לחופשות קצרות. שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: למה ברזיל? בשבילי, כשהייתי מאד צעיר, זאת היתה מטפלת קריוקה קשוחה שהכריחה אותנו לגמור את הכל מהצלחת כי "בברזיל ילדים הוכלים אבנים". החלטתי שאת זה אני מוכרח לראות. שנים אחרי זה נסעתי לראות את זה, אבל ראיתי גם שכשעוצר האוטובוס על יד הילדים שאוכלים אבנים, והדלת נפתחת ומהרדיו שלו בוקעת מוזיקה, הם מתחילים לרקוד. איך אפשר לא להתאהב? הצעת ייעול לפורום: ספריית קליפים (חוקיים, כמובן). אני אתרום את החלק של הכדורגל.

מנסה...

שם:חסוי גיל:כנ"ל בחרתי בניק הזה כי: הים אהבת חחי, מקום המרגוע שלי ועוד ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: כנ"ל עיר בעולם: קשה נורא - הרבה מקומות אהובים בברזיל אבל גם קיטו באקוודור ופורטו בפורטוגל ... פורומים נוספים: בעיקר קוראת הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: אהבה לברזיל והקשר שאני חשה פתגם אהוב: "דרך ארץ קדמה לתורה" - משתדלת ליישם , "ואהבת לרעך כמוך" - קשה נורא ליישם! שורה משיר שמתארת אותי: ואוו, בד"כ לא זוכרת מילים של שירים אבל השיר של שלמה ארצי "את שיר" (או משהו כזה...) מאוד אהוב עלי גם במילים וגם במנגינה דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: לא יודעת אם יש כזו. כשאגדל אני רוצה להיות: מנסה לא לחכות עד שאגדל... משהו שעושה לי טוב: ים, צחוק, בילוי כיפי, האנשים האהובים עלי הופעה שלא אשכח: אין אחת מסויימת, אבל הקרנבל ככלל סגנון מוזיקלי: ברזילאי, "זמרי עם - נשמה" (כוללת בתוכם את ג'ון דנוור, מרסדס סוסה, מריה בטניה ועוד. קולות חמים / עמוקים שבאים מהלב) ריקוד מועדף: סמבה!!!! קבוצת כדורגל:??????????? בי"ס לסמבה:??? געגועים: לחופש האולטימטיבי של טיול בחו"ל ביקור אחרון/הבא בברזיל: הלוואי, כמה שיותר מהר!! ישראל או ברזיל? ישראל - הבית שלי בכל זאת! קורקובדו או הר הסוכר????? תשבצים או סודוקו? סודוקו ריאליטי או טלנובלה? ריאליטי קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון???? גל קוסטה או מריה בטאניה? מריה בטאניה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי????????? שושה או סנדי וג'וניור????? פלה או רונלדו? פלה!! גווארנה או קאיפיריניה?שתיהן!! (כשאני לא נוהגת!) אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? שניהם אחרי ההפתעה הנהדרת של שלי
ירוק, צהוב או כחול? ירוק שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה:.... שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה:... הצעת ייעול לפורום: ...

mayafa

New member
גם אני

למרות שבד"כ אני בעיקר קוראת ופחות כותבת: שם: מאיה גיל: 31 בחרתי בניק הזה כי: שם+ קצת שם משפחה = תוצאה נחמדה ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: תל אביב פורומים נוספים: רולרבליידס הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: מודעה שקיבלתי פעם בהופעה בג'ה-פאן של ז'וקה וחברים. כשאגדל אני רוצה להיות: מאושרת - תמיד משהו שעושה לי טוב: רולרבליידס (התמכרות חדשה), מוזיקה ברזילאית (התמכרות ישנה) ומוזיקה בכלל, קיץ - שמש - חום סגנון מוזיקלי: לא מספיק מתמצאת בשמות הסגנונות.בעיקר בוסה נובה וסמבה אבל כמעט הכל הולך. געגועים: למה שעוד לא ראיתי.. ביקור אחרון/הבא בברזיל: ב-97' עברתי דרך ברזיל (אז עוד לא ידעתי מה טוב) ומקווה מאד שהעתיד הקרוב יביא איתו טיול אמיתי בברזיל ישראל או ברזיל? אפשר גם וגם? תשבצים או סודוקו? גם וגם בהחלט ריאליטי או טלנובלה? הטלויזיה לא מחוברת.. אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? רק עם מלח. אה... ולימון כמובן ירוק, צהוב או כחול? ירוק!

עִידן

New member
כיף.

שם: עידן גיל: 18 בחרתי בניק הזה כי: זה השם שלי. ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: המנהלת שלו. משהו שעושה לי טוב: שינה בי"ס לסמבה: זה ששלי אוהבת. ביקור אחרון/הבא בברזיל: לא יודעת ישראל או ברזיל? ישראל קורקובדו או הר הסוכר? מה שיותר טעים. תשבצים או סודוקו? תשחצים. קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? אליס רג'ינה. גל קוסטה או מריה בטאניה? גל קוסטה ב"בייבי". איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? לא מכירה את הראשונה. גווארנה או קאיפיריניה? לא טעמתי גווארנה, אבל קאיפיריניה - כמה שיותר חמוצה. אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח ירוק, צהוב או כחול? אדום הצעת ייעול לפורום: לא לדבר על מוזיקה.

Ba Freyre

New member
תורי!!!!

שם: בה פריירי גיל: 40+ בחרתי בניק הזה כי: ככה מכירים אןתי ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ברזיל עיר בעולם: Fortaleza פורומים נוספים: אין הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: אשתי פתגם אהוב:Um pauz se constroi com homens e livros שורה משיר שמתארת אותי:Caminhando contra o vento, sem lenco e sem documento (Alegria, alegria - Caetano דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: Vadinho (D.FLor כשאגדל אני רוצה להיות: אני שוב משהו שעושה לי טוב: טניה הופעה שלא אשכח: שלי בהרמון של הסולטן בטורקיה של אחרים - luz - Djavan סגנון מוזיקלי: MPB וג'אז ריקוד מועדף: סמבה קבוצת כדורגל: סנטוס בי"ס לסמבה: mangueira געגועים: משפחה ביקור אחרון/הבא בברזיל: לפני כ-4שנים. אני מקווה בקרוב! ישראל או ברזיל? o melhor lugar do mundo e aqui e agora קורקובדו או הר הסוכר? קורקובדו תשבצים או סודוקו? לא ולא ריאליטי או טלנובלה? ריאליטי קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? קולם ביחד גל קוסטה או מריה בטאניה? גל איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? שניהן שושה או סנדי וג'וניור? לא מדבר אלי פלה או רונלדו? פלה גווארנה או קאיפיריניה? גווארנה (עם קשסה ולימון) אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? סוקר ירוק, צהוב או כחול? כחול שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: אין שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: אין הצעת ייעול לפורום:

giba70

New member
../images/Emo13.gifגווארנה עם קשאסה ולימון

אחלה רעיון. ואהבתי את הציטוט מהשיר של ז'ילברטו ז'יל Aqui e Agora, אולי שלי תשמיע אותו פעם?

bethania

New member
אני

שם: רינה גיל: גדולה ניק: אחותי ישראל ישראל עיר בעולם- יש המון ברלין פאריז ירושלים הגעתי לפורום במקרה דרך איזו ידיעה בעיתון הופעה שלא אשכח- גי'ל ומילטון ברסיפה, אאורורה דו קוקו ברסיפה, גל קוסטה בפארק הירקון,- סליה קרוז באו אס בי בניו יורק אלה פיזג'רלד בבון ג'נה נניני בברלין, והכי הכי הכי - 3 פעמים בטאניה בהיכל התרבות בתל אביב ולחיצת יד בסוף ההפועה השלישית , לא היה לי אומץ לחיבוק- כמעט כולם קיבלו, אני רציתי להבלע מתחת לשטיח מרוב התרגשות דמות ספרותית- ג'ו מנשים קטנות כשאגדל ארצה להיות- להיות בכמעט כל העולם ומה שלא אספיק - שבטאניניה תספיק במקומי סגנון מוזיקלי- MPB היפ הופ ראפ הודי, הכל אני יכולה לשמוע חוץ מקאנטרי וג'אז. ביקור אחרון בברזיל- שנת 2002 תפסתי צ'רטר משטוקהולם לנטל ב-200 דולר ישראל או ברזיל- שתיהן לסירוגין זה אידיאלי לא תשבצים לא סודוקו טלנובלה ברזילאית - כי זה טוב כשאין שום דבר אחר בפורטוגזית בטלביזיה וחוץ מזה ש"האחד" גם היתה מהנה שיקו ומילטון יותר מקיאטנו וג'יל , בטאניה כמובן אבל גל קוסטה יותר נחמדה ממנה האמת, יותר "אנושית" דניאלה עדיפה שושה וסנדי - לא גווארנה- לא שותה אלכוהול אבוקדו עם מלח- סוכר מבחיל כחול

למעלה