הנה אני:
שם:שירי גיל:32 בחרתי בניק הזה כי: בקרנבל 2004 צעדתי יחד עם בית הספר לסמבה "Imperio serrano", והשיר של בית הספר, ששיננו אותו בעל פה, היה "Aquarela Brasileira" ארץ מגורים ומוצא:ישראל עיר בעולם: העיר היפה ביותר בעולם, Cidade Maravilhosa, ריו דה ז'ניירו. הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות געגועים עזים שהביאו אותי לחפש רנדומלית באינטרנט. איזה מזל שמצאתי! פתגם אהוב - אני אצטט מישהי מכאן מהפורום: "אני כל הזמן בדרך לברזיל". כשאגדל, אני רוצה להיות טובה יותר. הופעה שלא אשכח: הופעה של בטי קרוואליו המלכה. 5 שעות בהן היא שרה את כל הלהיטים שלה, אירחה את זכה פגוד'יניו (!), ארלינדו קרוז, סובריניה, דונה איבוני לארה, טרזה כריסטינה, ה- Velha Guarda da Portela, המילטון דה הולנדה, הבטרייה של מנגיירה ועוד - אחד אחד יצאו לבמה השמות הכי גדולים במוסיקה הברזילאית, ואנחנו לא האמנו למראה עינינו. סגנון מוזיקלי: סמבה, פאגוד'י ריקוד מועדף: סמבה קבוצת כדורגל: פלמנגו!!! בי"ס לסמבה: אימפריו סרראנו געגועים: לריו דה ז'ניירו, למוררו דה סאו פאולו, ולכל המדינה האהובה, הסקסית, הקלילה, נדיבת הלב והחברותית הזו. ביקור אחרון/הבא בברזיל: אוקטובר 2004, הגמר של פורמולה 1 בסאו פאולו, והרבה סמבה בריו. בנוגע לביקור הבא ראה פתגם אהוב. בפרק שאלות הבחירה אני בוחרת את כולם... גם וגם וגם. נעים מאד להכיר את כולם.