שאלון הכירות

sabr

New member
טוב, גם אני ...

שם: ... גיל: 40+ בחרתי בניק הזה כי: באמת למה? ארץ מגורים: ברזיל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: ריו, סלבדור פורומים נוספים: הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: הבת שלי, (עוקבת באדיקות, תורמת פחות) פתגם אהוב: לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב... שורה משיר שמתארת אותי: דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: כשאגדל אני רוצה להיות: רשימה ארוכה... משהו שעושה לי טוב: ים, שמש, אנשים הופעה שלא אשכח: הופעות על החוף באיפנמה... סגנון מוזיקלי: סמבה, בוסה נובה, עברית ריקוד מועדף: סמבה קבוצת כדורגל: אין בי"ס לסמבה: פורטלה
געגועים: לארץ... תמיד ביקור אחרון/הבא בברזיל: סאו - עם השמיים הבהירים לשם שינוי... ישראל או ברזיל? גם וגם קורקובדו או הר הסוכר? לא ממש תשבצים או סודוקו? גם וגם ריאליטי או טלנובלה? לא ולא קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? ג'יל ושיקו גל קוסטה או מריה בטאניה? שתיהן איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? איבטי שושה או סנדי וג'וניור? לא ממש פלה או רונלדו? גם לא גווארנה או קאיפיריניה? גם וגם אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? גם וגם ולא לשכוח לשים לימון! ירוק, צהוב או כחול? כחול שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה

מצטרף ../images/Emo24.gif

שם: גלעד סבח גיל: 27 בחרתי בניק הזה כי: זה אני, בלי ניקים... ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: יש הרבה, בעקרון איפה שיש גלים גם בברזיל פורומים נוספים: סלסה, לטינו, גלישת גלים וכמובן הפורום של האתר ברזילוקה הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: אהבה למוזיקה ולריקודים הנ"ל פתגם אהוב: החיים קצרים, וצריך לתפוס את הגל הנכון כשהוא מגיע שורה משיר שמתארת אותי: יש הרבה דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: אין ולא תהיה כשאגדל אני רוצה להיות: הכול, אבל בעיקר מאושר משהו שעושה לי טוב: לחכות לגל בים, לתפוס אותו... הופעה שלא אשכח: דניאלה מרקיורי וויקטור מנואל בישראל סגנון מוזיקלי: ברזילאית (בעיקר פוהו ופאגוג'י) ולטינית על כל הגוונים. ריקוד מועדף: פוהו קבוצת כדורגל: אין בי"ס לסמבה: אוהב את כולם, כל אחד מיוחד בפני עצמו. געגועים: לתקופה שהיה פעם גלים, לסוואל טוב... ביקור אחרון/הבא בברזיל: כנראה בפברואר הקרוב ישראל או ברזיל? ישראל ואח"כ ברזיל קורקובדו או הר הסוכר? קורקובדו תשבצים או סודוקו? סודוקו ריאליטי או טלנובלה? טלנובלה - ואהבתי במיוחד את קשרי משפחה קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? ג'יל ומילטון גל קוסטה או מריה בטאניה? מריה בטאניה בעדיפות איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? דניאלה מלכה איבצ'י נסיכה שושה או סנדי וג'וניור? סנדי וג'וניור פלה או רונלדו? פלה עבר רונאלדו הווה רונאלדיניו (רוביניו,קאקא ושות') הם העתיד גווארנה או קאיפיריניה? קאיפירינייה אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח ירוק, צהוב או כחול? נו באמת... שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: אין שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: מצטרף לפאלאס - תבואו גם לרקוד לא רק לדבר. הצעת ייעול לפורום: יש הרבה, אבל בעקרון זה יגרור עוד עמוד כזה אז בהזדמנות.

תראו מה אני עושה בימי שישי../images/Emo3.gif

יוצאת בכל יום שהוא חוץ מיום שישי, איכשהו זה יוצא ככה. מתחילה לענות: שם:ענבל גיל:20 בחרתי בניק הזה כי: שם של שיר של אביתר בנאי...אני מצפה ליום <???!?!?> ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא:ישראל עיר בעולם:סן פרנסיסקו ברלין ולונדון (היה קשה לבחור...) פורומים נוספים:לא מתמידה באף פורום הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות:במקרה, מרשימת הפורומים כשאגדל אני רוצה להיות: צ'לנית משהו שעושה לי טוב:לנגן סגנון מוזיקלי: הכל מהכל, רק לא טרנסים ומוזיקות רעש רוק כבד ריקוד מועדף: לצערי אני לא רוקדת, מתה על רקדנים ורקדניות- הכל!!! קלאסי, מודרני, סלונים, סלסה, טנגו...הכל הכל הכל מדהים! ישראל או ברזיל?הגעתי למקום הנכון? אין לי תשובות לכל השאלות האלה!?!? תשבצים או סודוקו? לא זה ולא זה ריאליטי או טלנובלה? טלנובלה פלה או רונלדו? רונלדו אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח ירוק, צהוב או כחול? ברור ברור ברור שצהוב טוב, יצאתי מבולבלת מאוד מהסקר היכרות הזה!

Eynav Naharan

New member
../images/Emo26.gif

שם:עינב גיל:16 עוד 10 ימים בול... בברזיל אצלכם עוד 9 בחרתי בניק הזה כי:זה השם שלי ושיניתי אותו לאנגלית סתם כי הכל פה בפוןרטוגזית ואנגלית.. ארץ מגורים:ברזיל כרגע ארץ מוצא:ישראאאאלללל עיר בעולם:קיבוץ גבת! פורומים נוספים:וואי הרבה... שרית חדד, מכירים את זה ש..,זהירות בנות ועוד הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות:ששמעתי שאני עוברת לגור פה כמה שנים.. פתגם אהוב:"מה שנועד לקרות יקרה" שורה משיר שמתארת אותי:אין לי כרגע.. דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי:אין כשאגדל אני רוצה להיות:לא יודעת עדיין משהו שעושה לי טוב:להיות עם הילד הכי מתוק בעולם בן דוד שלי! הופעה שלא אשכח:קיסרייה 2003 של שרית חדד סגנון מוזיקלי:ישראלי קצת מזרחי לא מזרחי כבד.. ריקוד מועדף:אין קבוצת כדורגל:לא מתעניינת בי"ס לסמבה:coc לא לסמבה.. געגועים:לאוררר(בן דוד שלי) משפחה, שרית, עבודה.. ביקור אחרון/הבא בברזיל:אני בברזיל ביקור הבא בישראל מקווה לינואר ישראל או ברזיל?ישראל! קורקובדו או הר הסוכר?לא הבנתי עדיין אל מבינה תשבצים או סודוקו?סודוקו ריאליטי או טלנובלה?קצת מזה וקצת מזה קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון?-- גל קוסטה או מריה בטאניה?-- איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי?-- שושה או סנדי וג'וניור?-- פלה או רונלדו?-- גווארנה או קאיפיריניה?גוארנה קאיפיריניה הרג אותי שתיתי אותו והוא חזק נורא האלכוהול!! אבוקדו: עם סוכר או עם מלח?לא טעמתי עם סוכר ירוק, צהוב או כחול?שלושתם שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה:לא ניראה לי שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה:גם לא הצעת ייעול לפורום:גם לא

pazitkanfi

New member
גם אני../images/Emo140.gif

שם: פזית גיל: 30+ בחרתי בניק הזה כי: זה פשוט השם שלי ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: סלבדור פורומים נוספים: סלסה וכמובן פורום ברזילוקה הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: האהבה הגדולה למוסיקה ולריקודים הברזילאיים פתגם אהוב: הכי חשוב גם כשקשה בחיים-לעשות מהלימון לימונדה שורה משיר שמתארת אותי:אין דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי:אין כשאגדל אני רוצה להיות: האמת שכבר עשיתי כל מה שרציתי-נשאר רק שאהיה תמיד בריאה ומאושרת משהו שעושה לי טוב: ים, שמש, חופים,מוסיקה וכמובן החברים הטובים שלי הופעה שלא אשכח: ז'ילברטו ז'יל בסינרמה סגנון מוזיקלי: סמבה, פוהו, פאגוז'י וסמבה רגאיי ריקוד מועדף: פוהן קבוצת כדורגל: אין בי"ס לסמבה: mangueira געגועים: לתקופה הטובה של המוסיקה הברזילאית בארץ לפני שנים... ביקור אחרון/הבא בברזיל: אחרון- 97, הבא-כנראה בקרנבל הקרוב ישראל או ברזיל? ישראל קורקובדו או הר הסוכר? קורקובדו תשבצים או סודוקו? סודוקו ריאליטי או טלנובלה? טלנובלות ברזילאיות בלבד! קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? קאיטנו וג'יל גל קוסטה או מריה בטאניה? שתיהן איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? שתיהן מלכות שושה או סנדי וג'וניור? שושה פלה או רונלדו? רונלדו גווארנה או קאיפיריניה? קאיפיריניה אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח ולימון ירוק, צהוב או כחול? כחול שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: אין שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה:אין

א ש חן

New member
האחרון?

שם: הרי זה כה פשוט: אבא של חן (חן כבר בת 25 ) מוסיקה ברזילאית כי היא קיצבית וסוחפת ומשפט: ראו בפרטים

גדי שבת

New member
נעים מאוד

שם: גדי גיל: 36 בחרתי בניק הזה כי: הורי בחרו בו, לא אני. ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: ריו, פריז. פורומים נוספים: אגדות רוק, תרבות פסיכדלית הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: במקרה, עוד כשהופיע בדף הראשי כ"פורום חדש". פתגם אהוב: לא פתגם, אבל שורה משיר: And in the end The love you take Is equal to the love you make. שורה משיר שמתארת אותי: דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: כשאגדל אני רוצה להיות: משהו שעושה לי טוב: מוסיקה הופעה שלא אשכח: (ברזילאיות) מריה בטאניה בהיכל התרבות 1986, קייטנו וז'ילברטו ז'יל, קרנבל סלבדור 1991, אולודום בסנטראל פארק, ניו יורק, 1991, קייטנו ולוזו במשכן לאמנויות הבמה 1998. סגנון מוזיקלי: (ברזילאי) MPB, סמבה, בוסה נובה. ריקוד מועדף: סגנון חופשי קבוצת כדורגל: נבחרת ברזיל, פלמנגו בי"ס לסמבה: סאלגיירו געגועים: ריו ביקור אחרון/הבא בברזיל: 1991 ישראל או ברזיל? ישראל, בכל זאת. קורקובדו או הר הסוכר? קורקובדו תשבצים או סודוקו? לא זה ולא זה ריאליטי או טלנובלה? לא זה ולא זה קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? קשה לבחור באחד מהם, אבל כנראה שקאיטנו גל קוסטה או מריה בטאניה? מריה בטאניה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? דניאלה מרקורי שושה או סנדי וג'וניור? בחירה קשה - לא הצלחתי להחליט מי מהם יותר לא מעניין אותי. פלה או רונלדו? רונלדיניו גווארנה או קאיפיריניה? קאיפיריניה אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח ירוק, צהוב או כחול? כחול

ra2m

New member
ראובן

שם: ראובן גיל: 39 בחרתי בניק הזה כי: כמו ה mail שלי ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: שאלה קשה מדי, גם ת"א מתברגת יפה למעלה. פורומים נוספים: בקיץ אין בחורף "מזג אוויר". הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: אהבה לברזיל. פתגם אהוב: קשה מדי לענות. כשאגדל אני רוצה להיות: אני גדול. אבל בעתיד ארצה יותר זמן לחיות ופחות לעבוד. משהו שעושה לי טוב: לאהוב ולהיות נאהב. הופעה שלא אשכח: 1994 ,סלודור כמה ימים לפני הקרנבל, chiclet com banana סגנון מוזיקלי: המון ברזילאי, ים תיכוני, אנגליה, ישן, חדש, קצבי, מרגיע. ריקוד מועדף: הלמבדה כשהיתה בשיאה. קבוצת כדורגל: נבחרת ברזיל בי"ס לסמבה: לא חשוב געגועים: מראות, קולות, ריחות וטעמים שאהבתי בברזיל. ביקור אחרון/הבא בברזיל: 1994 אין מצב כרגע להבא. ישראל או ברזיל? עד שלא אנסה לחיות בברזיל אז בינתים ישראל. קורקובדו או הר הסוכר? קורקובדו תשבצים או סודוקו? לא זה ולא זה ריאליטי או טלנובלה? כמעט לא רואה טלווזיה אבל אהבתי את ה "אחד" קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? קאיטנו גל קוסטה או מריה בטאניה? מריה בטאניה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? לכל דבר עליות וירידות כרגע איבט בשיא ואצלי היא מקום ראשון. שושה או סנדי וג'וניור? לא לשושה לא יודע מה זה סנדי וג'וניור. פלה או רונלדו? פלה גווארנה או קאיפיריניה? גווארנה אבוקדו עם סוכר או עם מלח? סוכר, אבל יכול עם מלח בלי בצל. ירוק, צהוב או כחול? ירוק שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: אין לי בשליפה שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: אין לי בשליפה הצעת ייעול לפורום: אין, פורום מצוין כולל החברה.

shellyland

New member
אפשר גם?

שם: שלי גיל: כמו שאומר יונתן גפן: גילי כמספר הצדיקים וצדק עוד לא ראיתי. בחרתי בניק הזה כי: זה כינוי שקיבלתי מהחברים שלי. ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: גם עיר בעולם: בין שתי ערים: ריו וירושלים. פורומים נוספים: נופ"ש, תרבותיברית, מוזיקה עברית ישנה וחדשה ועוד כמה... הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: אהההמ... שאלה מצויינת... בעקבות... עצמי? פתגם אהוב: לא בדיוק פתגם, אבל חתימה אישית של מישהו שאני מאוד אוהבת (אותו ואת החתימה שלו): "החיים זה מה שקורה בזמן שאתה מצטט קלישאות של אחרים" (מוגג, שם, שם). שורה משיר שמתארת אותי: Eu prefiro ser essa metamorfose ambulante Do que ter aquela velha opiniăo formada sobre tudo (אני מדיפה להיות השינוי בתנועה הזה, מאשר שתהיה לי אותה דיעה קדומה קבועה לגבי הכל / ראול סיישז) דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: לייזה מינלי ב"קברט". כשאגדל אני רוצה להיות: בריאה. משהו שעושה לי טוב: אהבה, הצלחה והפורום הזה. הופעה שלא אשכח: יש מלא, בעיקר ברזילאיות, אבל ההופעה הברזילאית הראשונה שראיתי היתה של גל קוסטה בקנקאו, כשהוציאה את האלבום Plural ב-1990 או 91'. סגנון מוזיקלי: MPB ריקוד מועדף: סמבה. קבוצת כדורגל: באש ובמים - בית"ר ירושלים! סתם... האמת היא שנבחרת ברזיל. בי"ס לסמבה: כאילו שאתם לא יודעים... Beija-Flor, meu amor ויש לי את הקעקוע להוכיח את זה! געגועים: כן. הרבה מאוד. ביקור אחרון/הבא בברזיל: אי"ה, בקרנבל הקרוב, שיוצא בדיוק ביומלדת שלי.
ישראל או ברזיל? שאלה מאוד קשה. לחיות: בישראל. לבקר: בברזיל. קורקובדו או הר הסוכר?O Corcovado, o redentor, que lindo!
תשבצים או סודוקו? לא זה ולא זה. ריאליטי או טלנובלה? קח אותי, רודריגו! קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? קאיטנו. גל קוסטה או מריה בטאניה? גל. איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? דניאלה. שושה או סנדי וג'וניור? לאחרונה אני מתחילה לחבב את סנדי וג'וניור. הם יותר ויותר עושים דברים איכותיים. פלה או רונלדו? פלה, בגלל הכדורגל. רונלדו, בגלל החיוך. גווארנה או קאיפיריניה? גוואראנה..
אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? שניהם טובים. ירוק, צהוב או כחול? O Brasil não é só Verde, Anil e Amarelo O Brasil também é Cor de Rosa e Carvão (ברזיל היא לא רק ירוק, כחול וצהוב. ברזיל היא גם צבע של וורד ופחם / קרליניוס בראון) הצעת ייעול לפורום: אני יותר בעניין של לשמוע את ההצעות שלכם ולחשוב איך אפשר ליישם אותן.

aquarela

New member
הנה אני:

שם:שירי גיל:32 בחרתי בניק הזה כי: בקרנבל 2004 צעדתי יחד עם בית הספר לסמבה "Imperio serrano", והשיר של בית הספר, ששיננו אותו בעל פה, היה "Aquarela Brasileira" ארץ מגורים ומוצא:ישראל עיר בעולם: העיר היפה ביותר בעולם, Cidade Maravilhosa, ריו דה ז'ניירו. הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות געגועים עזים שהביאו אותי לחפש רנדומלית באינטרנט. איזה מזל שמצאתי! פתגם אהוב - אני אצטט מישהי מכאן מהפורום: "אני כל הזמן בדרך לברזיל". כשאגדל, אני רוצה להיות טובה יותר. הופעה שלא אשכח: הופעה של בטי קרוואליו המלכה. 5 שעות בהן היא שרה את כל הלהיטים שלה, אירחה את זכה פגוד'יניו (!), ארלינדו קרוז, סובריניה, דונה איבוני לארה, טרזה כריסטינה, ה- Velha Guarda da Portela, המילטון דה הולנדה, הבטרייה של מנגיירה ועוד - אחד אחד יצאו לבמה השמות הכי גדולים במוסיקה הברזילאית, ואנחנו לא האמנו למראה עינינו. סגנון מוזיקלי: סמבה, פאגוד'י ריקוד מועדף: סמבה קבוצת כדורגל: פלמנגו!!! בי"ס לסמבה: אימפריו סרראנו געגועים: לריו דה ז'ניירו, למוררו דה סאו פאולו, ולכל המדינה האהובה, הסקסית, הקלילה, נדיבת הלב והחברותית הזו. ביקור אחרון/הבא בברזיל: אוקטובר 2004, הגמר של פורמולה 1 בסאו פאולו, והרבה סמבה בריו. בנוגע לביקור הבא ראה פתגם אהוב. בפרק שאלות הבחירה אני בוחרת את כולם... גם וגם וגם. נעים מאד להכיר את כולם.

zorra

New member
אפשר עדיין? עוד לא מאוחר?

שם:מיכל גיל:28 בחרתי בניק הזה כי:אני אוהבת את השיר, אבל אם הייתי יודעת מה משמעות המילה הייתי חושבת על זה שוב... ארץ מגורים:ישראל ארץ מוצא:ישראל עיר בעולם:ירושלים וריו הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות:אחרי שנים שבהן הייתי בטוחה שאני היחידה שחזרה מברזיל וכיסופים בליבה, החלטתי לבדוק אם יש עוד כמוני... שורה משיר שמתארת אותי:אני ג'ינג'י, אני ג'ינג'י, ויש לי נמשים על פני כל הפנים, אני ג'ינג'י... כשאגדל אני רוצה להיות:מי רוצה לגדול?! משהו שעושה לי טוב:אני יודעת שזה לא כל כך מתאים לאווירה הברזילאית, אבל-חורף. הופעה שלא אשכח:דניאלה מרקורי ברעננה סגנון מוזיקלי:מוזיקה ברזילאית, על כל גווניה כמעט. ריקוד מועדף:סמבה קבוצת כדורגל:אין לי מושג איך קוראים לזה, אבל נבחרת החלומות של ברזיל שמשחקת במונדיאל. בי"ס לסמבה:בייז'ה פלור געגועים:לברזיל, כמעט כל יום ביקור אחרון/הבא בברזיל:בקרנבל 2000 ישראל או ברזיל?גם וגם קורקובדו או הר הסוכר?הר הסוכר ריאליטי או טלנובלה?ריאליטי קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? ג'יל גל קוסטה או מריה בטאניה?גל קוסטה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי?דניאלה מרקורי שושה או סנדי וג'וניור? פלה או רונלדו? רונלדיניו גווארנה או קאיפיריניה?קאפיריניה אבוקדו: עם סוכר או עם מלח?עם מלח, אבל גם עם סוכר זה לא רע ירוק, צהוב או כחול? כחול. ולבן. שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: הצעת ייעול לפורום:

אני.. אני מסיפור אחר

שם: גיל: 41 בחרתי בניק הזה כי: בזה אני עוסק ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: סלבדור, סאן-פרנסיסקו, ירושלים. פורומים נוספים: דימיון מודרך הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: קרנבל 89. סלבדור. פארול דה באהה. מאחורי הטריו- קרוקודילו. חטפתי כאלה מכות שנקרע לי עור התוף. הקרע התאחה לי די מהר... אבל המוזיקה נלכדה בפנים.... ומאז היא פועמת בי. פתגם אהוב: 1) ברוך השש-בש. 2) Eu viu o sol nacer quadradu שורה משיר שמתארת אותי: Mora na filosofia pra que rimar - amor e dor דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: דונה פלור כשאגדל אני רוצה להיות: אני משהו שעושה לי טוב: מוזיקה ברזילאית. גלידת אוכמניות. סוקו דה מראקוז'ה. סיני. הופעה שלא אשכח:גל קוסטה בליווי אולודום בקנקאו. דניאלה מרקורי ומריסה מונטה מבצעות בדואט את השיר Por amor ao ile, דניאלה על הטריו שלה... ומריסה על הטריו שך Timbalada. סגנון מוזיקלי:Axe, MPB, האפרו המקורי של סלבדור. ושאר מיני ירקות לא ברזילאים. ריקוד מועדף: הורה קבוצת כדורגל: בני-סכנין בי"ס לסמבה: לא ממש סמבה.. אבל Bloco-afro ile-aiye @ Filhos do gandhi געגועים: Saudade da Bahia ביקור אחרון/הבא בברזיל:1996 ישראל או ברזיל? גם וגם קורקובדו או הר הסוכר? הר הסוכר תשבצים או סודוקו? ביזל בדרעק ריאליטי או טלנובלה? אותו כנ"ל קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? Caetano גל קוסטה או מריה בטאניה? Gal איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? Daniela שושה או סנדי וג'וניור?xuxa פלה או רונלדו?פלה גווארנה או קאיפיריניה? קאיפיריניה אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח ולימון ירוק, צהוב או כחול? כחול שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: איזה זמר ברזילאי הקליט לאחד השירים שלו פעמוני כנסיה מבית לחם... ואיך קוראים לשיר? הצעת ייעול לפורום: פינה להמלצות על דיסקים.

סוף סוף מצאתי זמן לענות על השאלון

לחברי הפורום היקרים והלא נשכחים(ולחדשים כמובן) שלום רב להלן תשובתיי לשאלון: שם נעם ורגון גיל 37 בחרתי בניק הזה כי זה שמי ארץ מגורים ישראל ארץ מוצא ישראל עיא בעולם: ניו יורק( מצטער, חברים) פורומים נוספים" מוזיקה ישראלית ישנה וחדשה, תרבות ישראלית הגעתחי לפורם בעקבות - האהבה למוסיקה של מתי כספי ולמוסיקה הברזילאית שלו בפרט פתגם אהוב: אלוהים מחלק אגוזים למי שאין לו שיניים שורה משיר:מי שמתגעגע תמיד חוזר למוסיקה(הפרברים) דמות דומה לי - לא נראה לי שיש כשאגדל אני רוצה להיות - שילוב של מורה, מוסיקאי, חזן ומשפטן משהו שעושה לי טוב - נגינה, האזנה למוסיקה, צפייה במשדרי ספורט הופעה שלא אשכח - אני בדרך כלל לא שוכח אף הופעה שהייתי בה. סגנון מוסיקלי: פוהו, בוסה נובה, סמבה, פאגאדי. ריקוד מועדף: הורה קבוצת כדורגל - מכבי חיפה( למרות הכל) בי"ס לסמבה - לא מכיר אף אחד געגועים - לחו"ל בכלל מעולם לא הייתי בברזיל ישראל קורקובדו תשבצים אף אחד משניהם ג'יל גל קוסטה דניאלה לא מכיר אף אחד מהם( מצטער) רונלדו לא שותה משקאות מברזיל( בינתיים) אבוקדו - רק עם מיונז... כחול שאלה שלא נמצאת בסקר - הייתי מאוד רוצה לגרום לכך שעוד כמה חברה מה" סוג" שלי יגיעו לפורום( קרי, דתיים לאומיים, בוגרי ישיבות, ולאוו דווקא, בשלב זה אסתפק בחובשי כיפות.) בהזדמנות זו אני מבקש שוב להודות לכולכם על החשיפה שאתם מזכים אותי בה לתרבות ולמוסיקה הברזילאית שאני מוצא אותן מאוד מעניינות ויפות. תודה רבה שבת שלום נעם

עכשיו אני ( כי ההוא הלך)

לא מבטיח לדייק! שם:canção ou música אבל בעברית גיל: עוד שנתיים סוגר עוד עשור תנחשו לבד בחרתי בניק הזה כי: ג'ים מוריסון כבר היה תפוס ארץ מגורים: פה ארץ מוצא:גם פה עיר בעולם:לגבי הפורום ריו זה הכי רלוונטי ( ליודעי סוד ...ורנסי) פורומים נוספים: אין לי סבלנות לאחרים הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות:נסיעה לריו כשאגדל אני רוצה להיות:אף פעם לא ידעתי לענות על השאלות האלו משהו שעושה לי טוב:מתחיל במסז... ונגמר ב"ס" הופעה שלא אשכח:מדונה בפארק... סגנון מוזיקלי:הכל .. תלוי במצב רוח ( אלקטרוניקה , רוק, אוקוסטית, וברזילאית כמובן) ריקוד מועדף:תלוי מי רוקדת קבוצת כדורגל:לא מבין בזה בי"ס לסמבה:גם לא בזה געגועים:אחלה שאלה! ביקור אחרון/הבא בברזיל: מאי 2005 ישראל או ברזיל? ברזיל קורקובדו או הר הסוכר? סוכר תשבצים או סודוקו? אני מעדיף משחקים מקדימים ריאליטי או טלנובלה? אני מעדיף משחקים מקדימים קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? למה לבחור גל קוסטה או מריה בטאניה? אם אפשר את כולם איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? ולהנות שושה או סנדי וג'וניור? נו..אולי די? פלה או רונלדו? פלה גווארנה או קאיפיריניה? הנה שאלה ברורה . קאיפיריניה ( תנסה לומר את זה במבטא ישראלי לברמן במועדון בברזיל והוא יחזיר לך מבט בוז ויסתובב ללקוח לידך). אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח לימון שמן זית ולחם טוב ירוק, צהוב או כחול? כחול שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: מה היית עושה עם היו מציעים לך חופשה של שבועיים בברזיל על חשבוננו? שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה:איך שכחת לשאול "סאלבדור או ריו"? הצעת ייעול לפורום:אחלה פורום

למעלה