שאלון היכרות!

D o o S h a

New member
עונה =]

שם: עדי :] גיל: 14 כיתה: ט את מי אתם מעריצים? לא ממש מעריצה אבל אוהבת את ג'סטין טימברלייק המהמםם
למה אתם מעריצים אותו? כי הוא חתיךךך
ויש לו מוזיקה שאני ממש אוהבת תמונה שלו? חפשו בגוגל
צבע עיניים: חום צבע שיער: חום רישיון: סוג מוסיקה מועדף? כמעט הכל חוץ ממזרחי סוג סרט מועדף? קומדיה =] חבר-חברה? אין =\

אספיר85

New member
אני../images/Emo54.gif

שם: סתיו גיל: 14 כיתה: ט' את מי אתם מעריצים? אהה... למה אתם מעריצים אותו? תמונה שלו? צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור רישיון: עוד לא...P: סוג מוסיקה מועדף? רוק סוג סרט מועדף? קומדיה/מד"ב חבר-חברה? יש ויש

שירי116

New member
אני סתם קפצתי ואחזור לפה כי זה כיף

עונה: שם: שירי גיל: 13.5 כיתה: ח' את מי אתם מעריצים? אושרי כהן למה אתם מעריצים אותו? כי הוא שחקן מעולה, שר יפהפה ומה לעשות כן הוא גם חתיך אבל אם לא היה לו את השאר זה לא היה מספיק תמונה שלו? אמ.. אין לי כוח צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום רישיון: אין סוג מוסיקה מועדף? היפ הופ סוג סרט מועדף? קומדיה חבר-חברה? אין חבר

sweet shir

New member
אניD:

שם: שיר. גיל: 14. כיתה: ט'. את מי אתם מעריצים? המפ די את מקפליי. ואת ג'יי קיי רולינג. XD למה אתם מעריצים אותו? מקפליי - זה לא ממש הערצה.. זה יותר: 'וואיי הם שווים. גם המוזיקה אחלה!' שכזה. XD וג'ק"ר.. ובכן, זה לא מובן מאליו? XD תמונה שלו? נשים אחת של דאגי והארי. XD צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום.
רישיון: אין. סוג מוסיקה מועדף? פופ-פאנק-רוק. סוג סרט מועדף? קומדיה-רומנטית אבל לא קיטצ'ית מדי. חבר-חברה? אין>:

מתוקה777

New member
עונה.. ../images/Emo185.gif

שם:מור :) גיל: 17 כיתה:יא את מי אתם מעריצים?רד הוט צ'ילי פפרס,נירוונה,סיסטם אוף א דאון,לינקין פארק למה אתם מעריצים אותו? כי הם פשוט מוכשרים תמונה שלו? צבע עיניים:חום צבע שיער:חום רישיון:אין סוג מוסיקה מועדף?רוק, שנות ה60-90 סוג סרט מועדף?הכל במיוחד אימה וקומדיה חבר-חברה? אין

למעלה