שאלון היכרות!

חחח.. הרבה זמן לא עניתי על שאלונים.

שם: מורן גיל: 19 וחצי כיתה: צבא את מי אתם מעריצים? הראל סקעת
למה אתם מעריצים אותו? כי הוא בנאדם מדהים ויש לו קול מרגיע ויפה, והוא יודע ליפות כל שיר גם לא יפה... תמונה שלו? צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור רישיון: אין סוג מוסיקה מועדף? פופ ישראלי סוג סרט מועדף? רומנטיקה וקומדיה חבר-חברה? אין..

fireyes

New member
היכרות...

שם:איזבל גיל:15.5 כיתה:י' את מי אתם מעריצים?שרית למה אתם מעריצים אותו?היא מלכה תמונה שלו?אין לי כוחח צבע עיניים:חום צבע שיער:חום-שחור רישיון:נופ סוג מוסיקה מועדף?כמעט הכל-בלי דיכאון ובלי רוק כבד סוג סרט מועדף?אוהבתצ קומדיות,דרמות,אקשן,הכללל... חבר-חברה?נופ

אההההה. דייב!

שם:הדס גיל:15.5 >< כיתה:י' את מי אתם מעריצים?אביתר בנאי למה אתם מעריצים אותו?כי הוא כותב,מלחין, ומנגן בצורה לא אנושית.
תמונה שלו?הממ. להההה. נשים של דייב גהאן. אומנם לא מגיע לקרסוליים של אביתר, אבל משפריץ סקס
צבע עיניים:ירוק צבע שיער:שטני רישיון:נופ סוג מוסיקה מועדף?הכל סוג סרט מועדף?פנטזיה. חבר-חברה?אין

מיטלי 201

New member
עונה להיכרות

שם: מיטל (?) גיל: 19 כיתה: כבר לא למזלי.. את מי אתם מעריצים? את אמא שלי ואת מולאן למה אתם מעריצים אותו? שתח מדהימות ואמיצות תמונה שלו? אין לי פה צבע עיניים: חומות צבע שיער: אדום אבל שחור זה המקורי רישיון: עדיין לא סוג מוסיקה מועדף? רוק סוג סרט מועדף? או קומדיה עלילתי כמו "מבצע סבתא" או דרמה כמו "נפלאות התבונה" או קומדיה רומניטת כמו אלף ואחת סרטים שיש לי... חבר-חברה? צריך קצת משנהים אבל כרגע אני לבדי :(

עונה XD

שם: סיוון גיל: 12 כיתה: ו' את מי אתם מעריצים? אוואנסנס ,גריין די למה אתם מעריצים אותו? כי הם שרים מעולה תמונה שלו? אין לי פה אני אצל אבא .. כאילו אפחד לא יודע איך נראים גריין די או אוואנסנס צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור רישיון: אין .. וטוב שככה סכנה לכל הנהגים בכביש סוג מוסיקה מועדף? רוק סוג סרט מועדף? קומדיה . דמה רומנטית חבר-חברה? אין

עננה P:

שם: נופר גיל: בדרך ל-16 כיתה: י' את מי אתם מעריצים? מייקל לואיס למה אתם מעריצים אותו? מה זה למה ?! כי הוא כזה חמוד :] תמונה שלו? יש צבע עיניים: שלי? חום .. צבע שיער: גם.. <חום> רישיון: בדרך <לטוסטוס> סוג מוסיקה מועדף? רוק סוג סרט מועדף? קומדיה חבר-חברה? הייה

KitiKiti

New member
אניאניאני=)

שם:קסושה גיל:16 כיתה:ט'(אמורה להיות בי',בעע..) את מי אתם מעריצים?את אמא שלי למה אתם מעריצים אותו?כי היא חזקה מספיק כדי להתמודד עם אבא שלי... תמונה שלו?חחח שאני אשים תמונמה של אמ שלי?XD צבע עיניים:חום צבע שיער:חום רישיון:אין סוג מוסיקה מועדף?ראפ,טראנסים,רוק קל ופופ סוג סרט מועדף?קומדיה חבר?אין=) תמונה שלי:

t0mi

New member
עונהה

שם: תותי גיל: 16 וחצי כיתה: י"א את מי אתם מעריצים? אין למה אתם מעריצים אותו? -_- תמונה שלו?-_- צבע עיניים:חום צבע שיער:חום רישיון: עוד לא סוג מוסיקה מועדף? הכל מהכל בעיקר רוק סוג סרט מועדף? קומדיית נעורים חבר-חברה? כן...נראה לי...משהו מתוסבך קצת

MakeItHurt

New member
כןכן.. אני יענה.

שם: לי גיל: 15 כיתה: ט' את מי אתם מעריצים? את אמי חברה שלי למה אתם מעריצים אותו? כי היא נערצת, סתם לא רק שהיא סופר מגה כוסית על! היא גם חכמה וכאלה. תמונה שלו? שם ---> צבע עיניים: כחול צבע שיער: שטני רישיון: אין \= סוג מוסיקה מועדף? פאנק רוק סוג סרט מועדף? הכל.. חבר-חברה? אין \=

דורה17

New member
היי את בשמו"צ!

גם אני הייתי עד לא מזמן=] אבל פרשתי.. חחח כן זה לא היה קשור ממש אבל זה סתם מגנוב =]

MakeItHurt

New member
OMG

הקומונרים שלי משם!! ~קן כפר סבא שחלהלהלהלהלה קן של קוקסינלים שחלהלהלהלה~

MakeItHurt

New member
אמממ....

עינת עומר ואנה איצקוביץ' אני חושבת.... שנהשעברה.

linoy pal

New member
עונהה

שם:לינוי גיל:15 כיתה:ט את מי אתם מעריצים?אביב גפן עיברי לידר היהודים סינרגיה ומורן אהרוני! למה אתם מעריצים אותו?כי הם מוכשריים בטירוף!!! תמונה שלו?אביב גפן
צבע עיניים:חום צבע שיער:חום שחור כזה רישיון:אין...\\= סוג מוסיקה מועדף?רוק ישראלי סוג סרט מועדף?קומדיה חבר-חברה?אין...יש הצעות?!

שלום..[:

שם: שי-לי גיל: 15 כיתה: ט' את מי אתם מעריצים? את אמא שלי, כאילו באמת! למה אתם מעריצים אותו? לא משנה כמה סבל העברתי אותה, היא נשארה חזקה. תמונה שלו? אינלי במחשב..X: צבע עיניים: חום בהיר צבע שיער: חום כהה ובלונד-ורוד-ירוק-כחול, מה שבא לכם. רישיון: עודמעט..D: סוג מוסיקה מועדף? הכול! רציני! חוץ ממזרחית ודיכאון סוג סרט מועדף? קומדיות רומנטיות ואימה חבר-חברה? לא בנתיים.

למעלה