שאלון היכרות!

שכחתי להמשיך :|

צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור רישיון:אין... סוג מוסיקה מועדף?רוק סוג סרט מועדף?קומדיה חבר-חברה?לא

I L O V E MCR

New member
עונה מין הסתם;C

שם: ר ו נ י גיל:13 כיתה: ז' את מי אתם מעריצים? ג'רארדד {MCR} למה אתם מעריצים אותו? כי הוא שר יפה והוא חתיךך
ועודד מלא סיבות..לכו תספרו תמונה שלו? בטחח כי הוא הכי אחי=] צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור רישיון: נאופפ סוג מוסיקה מועדף? רוקק...מי כימקל רומנסס
סוג סרט מועדף? אממ קומדיות..טרגדיה..חחח חבר-חברה? נואפ

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif

כלב. חיה כ"כ מרושעת
. פעם כשהייתי באמוראים [רחוב ביבנה] במשמרות,היו שם טונות כלבים והם ניסו להתנקש בחיי. אבל לא כל הכלבים רעים D:. רק אחד חמוד. בכ"ז חתולים שולטים
בוב
עם משהו לא מזוהה-כלב,או חתול?

XD

עכבר? שונאת את הכלבים הקטנים. הם תמיד נטפלים לגדולות ונפלאות מהם. כיח. החרמנות.|:

חדשה אני לא, אבל בכל זאת P:

שם: תומר. גיל: 13. כיתה: ח. את מי אתם מעריצים? אף אחד. :] למה אתם מעריצים אותו? תמונה שלו? צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום. רישיון: אין. סוג מוסיקה מועדף? רוק, כמעט לכל סוגיו. סוג סרט מועדף? דרמה וקומדיה. חבר-חברה? אין.

נועוש3

New member
עונה =]]

שם: נועה גיל: 15 כיתה: י' את מי אתם מעריצים? לא מעריצה אפחד... למה אתם מעריצים אותו? -- תמונה שלו? -- צבע עיניים: חום צבע שיער: חום רישיון: אין :) סוג מוסיקה מועדף? רוק ישראלי בעיקר
סוג סרט מועדף? קומדיה חבר-חברה? אין

ortaliminal

New member
וואלה אחד ההודעות הראשונות שלי פה

חחחחחח : שם:אורטל/אורטלימינל גיל:16 כיתה:ט את מי אתם מעריצים?סאבלימינל והצל ושי 360 ובוסקילז ממשפחת תאקט, כלא 6 ואלון דה לוקו למה אתם מעריצים אותם: כי הם תותחים ואני חולה עליהם והמוזיקה שלהם ובכלל ההיפ הופ כבר בדם שלי! :) תמונה שלו?אם למישהו אין ורוצה אז באייסי צבע עיניים: שלי?חום צבע שיער:ג'ינג'י רישיון:אין לי עוד סוג מוסיקה מועדף?היפ הופ ישראלי!! כל השאר חרטה ברטה סוג סרט מועדף?ישראלי חבר-חברה?אין לי

לאיור

New member
עונה..

למרות שגם אני כבר לא ממש חדשה... לא משנה... שם: ליאור גיל: 15 וקצת... כיתה: ט' את מי אתם מעריצים? מעריצים? טוב תקראו לזה איך שבא לכם ... -שייגעצ- יובל מנדלסון למה אתם מעריצים אותו? כי הם אחלה להקה ויובל מוכשר תמונה שלו? אני במחשב של אח שלי אז אין פה תמונות שלהם.. מצאתי אחת, אני לא מתה עלייה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה רישיון: אוחחחחח אני מחכה לרגע הזה כבר!!! סוג מוסיקה מועדף? רוק... סוג סרט מועדף? קומדיה, חבר-חברה? אין...

../images/Emo13.gif

שם: רותם גיל: 15 כיתה: ט' את מי אתם מעריצים? יזהר אשדות, ברי סחרוף, אביתר בנאי.. למה אתם מעריצים אותו? כי הם הכי הכי שיש. תמונה שלו? אין לי צבע עיניים: חום צבע שיער: חום רישיון: אמן סוג מוסיקה מועדף? רוק ישראלי סוג סרט מועדף? קומדיות רומנטיות :p חבר-חברה? אין

למעלה