שאלון היכרות!

hilonet14

New member
שאלון היכרות!

כן כן... שמתי לב ש-מ-ל-א חדשים החליטו לבוא לפורום הכי מבוקש בתפוז XD אז בואו נראה מה יש לנו כאן.... שם: גיל: כיתה: את מי אתם מעריצים? למה אתם מעריצים אותו? תמונה שלו? צבע עיניים: צבע שיער: רישיון: סוג מוסיקה מועדף? סוג סרט מועדף? חבר-חברה? זיהו... חחחח

עונהD:../images/Emo219.gif

שם:חווה. גיל:204. כיתה:עדיין בגן. תמיד אני נכשלת בלגו. את מי אתם מעריצים?את חיים יבין המלך. למה אתם מעריצים אותו?כי הוא עוד חי,זה מפליא. תמונה שלו?אין לי כוח. צבע עיניים:צהוב-ירוק. צבע שיער:לבן. רישיון:אין לי. אני נוהגת בכרכרה. סוג מוסיקה מועדף?קלאסי. סוג סרט מועדף?דרמה. חבר-חברה?חברה,אני לסבית. קוראים לה שולמית סתם,סתם XD שם:לוטן גיל:11.5. ב26.4 12 כיתה:ו' את מי אתם מעריצים?לא מעריצה-מעריכה
. ואת MCR בעיקר למה אתם מעריצים אותו?בגלל המוזיקה תמונה שלו?
[סתם כי אני מתה על התמונות האלו] צבע עיניים:חום-ירוק צבע שיער:חום-ג'ינג'י רישיון:אין סוג מוסיקה מועדף?רוק,מטאל,ופאנק. בעיקר רוק ומטאל סוג סרט מועדף?קומדיה ואימה חבר-חברה?אין הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss Menta

New member
אתם מכירים אותי, לא? XD ../images/Emo109.gif

שם: שרית. גיל: 13.4. כיתה: ח'. את מי אתם מעריצים? MCR, ג'קו אייזנברג, אריק ברמן. יש עוד. למה אתם מעריצים אותו? אומנים, שרים מהלב. תמונה שלו? אריק ברמן.
צבע עיניים: ירוק חום. צבע שיער: חום. רישיון: אין :\ סוג מוסיקה מועדף? רוק. סוג סרט מועדף? קומדיה. חבר-חברה? אין, בנתיים [;

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D::

שם:אריאל גיל:13 וחצי כיתה:ח' את מי אתם מעריצים?את מקפליי ועפר שכטר למה אתם מעריצים אותו?כובע D: תמונה שלו?איןלי כוח להעלות XD צבע עיניים:חום צבע שיער:חום רישיון:אין סוג מוסיקה מועדף?פאנק רוק סוג סרט מועדף?קומדיה, דרמה חבר-חברה?אין

טוב נו. למרות שאני לא חדשה.

שם: תמר. גיל: עוד מעט 14. כיתה: ח'. את מי אתם מעריצים? מעריכה את אביב גפן ועוד כמה. למה אתם מעריצים אותו? כי הוא ממש בן אדם מדהים, ואני אוהבת את כל היצירה שלו והכל. תמונה שלו?
צבע עיניים: ירוק-כחול. צבע שיער: חום בהיר. רישיון: אין. סוג מוסיקה מועדף? רוק ישראלי. סוג סרט מועדף? קומדיה. חבר-חברה? אין.

דנטל

New member
אפשר גם אם כבר מכירים אותי?

שם: דנה גיל: 34 כמעט כיתה: כ"ז את מי אתם מעריצים? סאבלימינל למה אתם מעריצים אותו? כי הוא מדהים תמונה שלו? הו, בכיף
צבע עיניים: תכלת צבע שיער: חום רישיון: אין סוג מוסיקה מועדף? היפ הופ סוג סרט מועדף? קומדיות חבר-חברה? לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו זאת את איתו?

איזה חמודה

דנטל

New member
כן, זו אני ../images/Emo5.gif ../images/Emo9.gif

ואני לא אוהבת איך שאני יוצאת בתמונות, אבל הוא יצא כל כך חמוד, כי הכרחתי אותו לחייך, חחח (לעזאזל, הבן אדם הזה כמעט תמיד יוצא בתמונות בדיוק כמו שהוא נראה במציאות
) ואנחנו נראים כמו איזה זוג יונים, חחח, אז אני מתה על התמונה הזו.

sukrazit

New member
עונה P:

שם: סיון גיל: 15 כיתה: ט' את מי אתם מעריצים? אפשר להגיד שאת אבריל לאבין למה אתם מעריצים אותו? כי היא יוצרת מדהימה. תמונה שלו? צבע עיניים: חום ירוק צבע שיער: חום בהיר רישיון: לא סוג מוסיקה מועדף? רוק קל סוג סרט מועדף? קומדיות רומנטיות חבר-חברה? יש :)

../images/Emo42.gifאני :]]

שם: שי גיל: 15 כיתה: ט' את מי אתם מעריצים? אבריל לאבין
למה אתם מעריצים אותו? כי יש לה קול מושלם, אני אוהבת את המוסיקה שלה, היא חמודה ומדהימה!! תמונה שלו? טוב.. צבע עיניים: חום צבע שיער: חום רישיון: אין סוג מוסיקה מועדף? רוק סוג סרט מועדף? כל מיני, אימה, קומדיה.. הכל חבר-חברה? משהו כזה מאתמול

דורה17

New member
נעים מאוד חחח

שם: דור (ואני בת!) גיל: 17 כיתה: י"ב את מי אתם מעריצים? סינרגיה למה אתם מעריצים אותו? כי הם מעולים תמונה שלו? צבע עיניים: חום צבע שיער: חום רישיון: עדיין אין סוג מוסיקה מועדף? רוק סוג סרט מועדף? קומדיה חבר-חברה? אין

Just Amber

New member
עונה =D

שם: ענבר גיל: 16 כיתה: י' את מי אתם מעריצים? הרבה חח למה אתם מעריצים אותו? כישרון, יופי תמונה שלו? אין לי כח חח צבע עיניים: כחול צבע שיער: חום עם גוונים בלונדיניים =] רישיון: אין סוג מוסיקה מועדף? טראנס, פסיכודאלי, אלקטרוני, האוס סוג סרט מועדף? טיטאניק חבר-חברה? אין :]

hilonet14

New member
תורי עכשיו... XD

שם: הילה גיל: 14.5 כיתה:ט' את מי אתם מעריצים? רובי וויליאמס!
למה אתם מעריצים אותו? כי הוא זמר מוכשר! ויוצר מדהים! תמונה שלו? אל תגידו לי שהוא לא חמוד..... כשהיה ילד... צבע עיניים: חום צבע שיער:חום רישיון:אין סוג מוסיקה מועדף?פופ ורוק סוג סרט מועדף? קומדיה רומנטית/ אימה חבר-חברה? אין =]

באלי ../images/Emo3.gif

שם: מה שבאלכם
גיל: 16 כיתה: י את מי אתם מעריצים? עברי למה אתם מעריצים אותו? סתם כי קוראים לו עברי לידר
תמונה שלו? אין לי כח.. אתם יודעים איך הוא נראה
צבע עיניים: שלי? חום צבע שיער: חום רישיון: אין סוג מוסיקה מועדף? רוק קלאסי סוג סרט מועדף? מה שבא חבר-חברה? לאבאליעלזה.

נועם 4

New member
עונה ../images/Emo214.gif

שם: נועם גיל: 13 כיתה: 13 את מי אתם מעריצים? סנופ דוגי דוג למה אתם מעריצים אותו? כי יש לו שירים מדהימים תמונה שלו? אין לי צבע עיניים: חום צבע שיער: חום רישיון: אין סוג מוסיקה מועדף? היפ הופ ומזרחי סוג סרט מועדף? קומדיה חבר-חברה? אין

אני! ../images/Emo215.gif

שם:מירב גיל:14 כיתה:ח את מי אתם מעריצים?לא מעריצה אוהבת את המוזיקה, שייגעצ אביב וגיא לואל למה אתם מעריצים אותו?אביב לא מעריצה אבל הוא איש מדהים לדעתי ושייגעצ אוהבת את המוזיקה גיא כי הוא מדהיהיהים תמונה שלו?בכיף צבע עיניים: צבע שיער: רישיון: סוג מוסיקה מועדף? סוג סרט מועדף? חבר-חברה?

למעלה