שאלון היכרות

ראיתי ורק צחקתי

תמיד זה ככה, אני וחברים רק צוחקים בסרטי אימה. "תחתוך לו גם ת'קישקע!!" "עזוב קישקע, הוא צריך לחגוג לו על הטחול" "הוא אכל כבר את הטחול יוני, זה קרה בזמן שצחקת מהניסור של התחת" "שיט!! שמר יא זין למה אתה מגלה ספוילרים?!" "יש בעיות יא קקה?" "ברור שיש, עוד פעם אחת ואני עושה ממך אמילי, כשהשדים אלה האקסיות של להב" "חתיכת... אהההההההההההההה~!" |מכות| |צחוקים| "יו יוני תראה הוא חותך לו את הקישקע" |עוד צחוקים| ככה בכל סרט אימה.

TillsWIFE

New member
לא, אתם לא מבינים

אין לי בעיה עם סרט אימה טוב. אישית, הדואט של המסור (1+2) אדיר. טעות בכיוון גם סבבה. הנוסע, הטורף, הכל טוב ויפה, אבל זה... זה היה פשוט מזוויע! התלבטנו בוידאו דן בין "גבעות הפחד" ל"הוסטל", והמוכרת אמרה לנו שהוסטל יותר טוב, אחרי ששאלנו אותה איזה מהשניים הוא סרט אימה טוב... אבל זה לא היה אימה, לא פחדתי, פשוט נגעלתי. חוץ מזה שהחצי הראשון סתם פורנו. (או שזה היה אמור להיות האימה
) יוני, גם אני וחברה שלי כל הזמן צוחקות בסרטי אימה זה כנראה מין אפקט כזה, כי כשאני לבד אני לא צוחקת... לא, לא.

S i M a N

New member
רק לא המסור!

הסרט הזה עושה לי סיוטים הבובה מפחידה אותי על האופניים שלשום ראיתי את זה צחקתי רק בקטע שהאיש הזה צילם בחושך ואז ראה את הבובה צוחקת ונתן לה מכות

S i M a N

New member
בכלל ראיתי את המסור הרבה פעמים

מזמן ראיתי אבל לא את 2 ובליל כל הקדושים יוצא 3....

stu from scream

New member
נכון ../images/Emo13.gif

תראי המסור 2 ! כ"כ הרבה דם ! כ"כ ! הוווו אני כ"כ רץ לראות את זה בפעם ה-23 עכשיו
אגב,תראו המנסרים מטקסס.המועדף עליי

stu from scream

New member
><

למה להכליל? ככה זה *ממש* לא בכל סרט אימה! אלה סרטי הטראש שיש הרבה כאלה,אבל יש אפילו עוד יותר שהם מצויינים ><

TillsWIFE

New member
ראיתי היום את סיילנט היל

(כרגע חזרתי מהקולנוע...) מ-ש-ע-מ-ם... וכמובן צחוקים
כשהולכים עם האנשים הנכונים הכל מצחיק

stu from scream

New member
XD

הקאת מזוועות האימה? או שלדעתך היה סרט מפגר? בכל מקרה,מדובר בסרט שאני ממש אוהב!! האימה,השילוב של הפורנו..זה כ"כ נהדר
ואני בדרך כלל לא אוהב סרטי אימה עם פורנו.מדובר בסרט מעולה! שלא לדבר על זה שהוסטל 2 מגיע מצולם בימים אלה,עם שחקנית מהמנסרים מטקסס ושחקנית מצעקה 3 - שלושת הסרטים האהובים עליי משתלבים לאחד
! על הדרך מירי,אם כבר ראית הוסטל,תראי גם גבעות הפחד.הוא מפחיד ומצמרר

zebikz

New member
ניצלוש לא קשור

אהלן! חברי הקומונה ידידי מצטער שאני לא נכנס יותר.. קודם כל נהיה פורום בשעה טובה ואני יותר מעדיף קומונות.. לא נורא איחולי הלבביים בכל מקרה בזמן האחרון אני הפסקתי למען האמת לשמוע לורדי וזה לא שיש לי משהו נגדם פשוט אין לי זמן וכוח מצטער! היה נעים להיות איתכם כל הזמן ההוא ביי!

TillsWIFE

New member
כן היה כיף בקומונה *נוסטלגית*

בכל מקרה אתה תמיד מוזמן לכתוב על כל דבר שלא יהיה, אם יתחשק לך! נתגעגע

stu from scream

New member
הוו זאביק ../images/Emo10.gif

באמת היה כיף בקומונה! the old good days... אני מקווה שתמצא זמן ותחזור לאהבה הענקית לLORDI

who am i1

New member
כי עוד לא ראיתי את השרשור

מהו השיר האהוב שלכם של לורדי? ברינגינג בק דה בולס טו רוק איך אהבתם את הלהקה? עם אווה ואוקס או עם קלמה ואנרי? אווה וox את מי אתם הכי אוהבים מהלהקה? אווה ומר לורדי שם: אופיר גיל: תיכף ף18 אזור מגורים: בת ים ושאלה אחרונה הייתם רוצים שלורדי יגיעו לארץ? זה יכול להיות ממש ענק אם כן

KITA3

New member
עונה

שיר אוהב: בלוד רד סנדמן איך אהבתם את הלהקה: קלמה ואנרי את מי אתם הכי אוהבים: קיטא שם: שחר גיל: 13 אזור: ראשון לציון האם הייתם רוצים שלורדי יגיעו לארץ: ברור

למעלה