שאלון היכרות

S i M a N

New member
שאלון היכרות ../images/Emo9.gif

מהו השיר האהוב שלכם של לורדי? איך אהבתם את הלהקה? עם אווה ואוקס או עם קלמה ואנרי? את מי אתם הכי אוהבים מהלהקה? שם: גיל: אזור מגורים: ושאלה אחרונה הייתם רוצים שלורדי יגיעו לארץ?

S i M a N

New member
עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

מהו השיר האהוב שלכם של לורדי? יש הרבה.... אבל אם אחד אז Blood Red Sandman איך אהבתם את הלהקה? עם אווה ואוקס או עם קלמה ואנרי? עם אווה ואוקס
את מי אתם הכי אוהבים מהלהקה? קיטה שם: פיליפ גיל: 13 אזור מגורים: כרמיאל (צפון הארץ) ושאלה אחרונה הייתם רוצים שלורדי יגיעו לארץ? מאווווווווווווד

Lordi1

New member
עונה...

מהו השיר האהוב שלכם של לורדי? Devil Is A Loser. איך אהבתם את הלהקה? עם אווה ואוקס או עם קלמה ואנרי? מגנום ואנרי. את מי אתם הכי אוהבים מהלהקה? מר.לורדי. שם: מתן גיל: 13 אזור מגורים: מודיעין ושאלה אחרונה הייתם רוצים שלורדי יגיעו לארץ? האם השמש תזרח מחר ?

TillsWIFE

New member
חחח לעולם אל תהיה בטוח לגבי השמש

אהבתי את התשובה שלך

עונה

מהו השיר האהוב שלכם של לורדי? Devil's A LOSER~! איך אהבתם את הלהקה? עם אווה ואוקס או עם קלמה ואנרי? לא ממש הזיז לי. את מי אתם הכי אוהבים מהלהקה? אין העדפה. שם: יוני שטרית. גיל: 20 אזור מגורים: ראשון לציון. ושאלה אחרונה הייתם רוצים שלורדי יגיעו לארץ? בכיף, אבל אם יפריזו במחיר לכרטיס יראו ממני 0 עגול כמובן.

TillsWIFE

New member
Ich

מהו השיר האהוב שלכם של לורדי? כנראה זה Last Kiss Goodbye ו- They Only Come Out At Night איך אהבתם את הלהקה? עם אווה ואוקס או עם קלמה ואנרי? אמממ קלמה ואווא... חחח את מי אתם הכי אוהבים מהלהקה? הנוכחיים: מר לורדי ואמאן, לשעבר: מר קאלמה. שם: מירי גיל: 17 אזור מגורים: פדואל ושאלה אחרונה הייתם רוצים שלורדי יגיעו לארץ? HEll Yeah!!! גם לא אכפת לי כמה יעלה הכרטיס...

TillsWIFE

New member
חח כן

עד לא מזמן זו הייתה יעל (שהיא דרך אגב גם בת 20), עכשיו יש לנו שניים

stu from scream

New member
XD אני גם יודע פה ושם פינית

שאת מכירה אנשים מרחבי הגלובוס את לומדת דברים

stu from scream

New member
אני../images/Emo9.gif

יש כ"כ הרבה
the kids who wanna play with the dead ,monster monster , blood red sadman , they only come out at night העיקריים. קלמה ואנרי אבל הייייייי היא מצויינת גם עכשיו,אני פשוט ממש אוהב בלונדיניות וKALMA לדעתי פשוט אלוף (למרות שאחרי שראיתי אותו בלי התחפושת חיי השתנו:O) AMEN כפרעליו!! אני דור,בן 14 וקצת,מנתניה. ברור שהייתי רוצה שהם יגיעו :O

stu from scream

New member
יאפ

יש לי את של כל חברי הקהילה,לשעבר והיום
אבל מצטער,את התמונות אני אשאיר לעצמי

MONSTERMAN

New member
אנייייי

רודי בן 15 וחצי מחיפה אהבתי יותר שקאלמה ואנרי היו בלהקה.. הכי אוהב את אמאן- הוא אלוף... שיר אהוב- כל השירים כולם.. האם רוצה שיגיאו- הייתי מוכר את הבית שלי כדי לפגוש אותם בנים מול פנים..

TillsWIFE

New member
דוווווווווווווור

ראיתי הוסטל לפני יומיים... נשבעת לך הקאתי את הנשמה!!

למעלה