שאלון היכרות וזה :p

עונה!../images/Emo87.gif

שם:תום גיל: עוד 4 חודשים 16 עיר: נתיבות דמות אהובה מהאלופה: קארין טבת
סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): רוק באנגלית תמונה שלכם: הנה
משפט חכם מאוד: תאכלו חיות! זה בריא! שומעים עכשיו [שיר]: what i've done של לינקין אוכלים עכשיו [אוכל] XD: לא..חח..

Simply an Angel

New member
טוב נו../images/Emo9.gif

שם: ליאור
עיר: חור ליד נתב"ג
דמות אהובה מהאלופה: אממ.. אוסקר?
סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): שירים ישנים
לא שזה סוג מוזיקה אבל שיהיה
תמונה שלכם:
משפט חכם מאוד: "הוא בן של ג'חנון"
לכו תבינו איך מגיעים לכזאת יציאה מצפייה ב.. שרק 3
שומעים עכשיו [שיר]: בשביל שיהיה לי מה לכתוב כאן- R.E.M- Imitation of life
אוכלים עכשיו [אוכל] XD: שתיתי חלב בננה לפני כמה דקות.. זה נחשב?

danit1234

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם:דנית גיל:מתקרב ל15
עיר:קריות דמות אהובה מהאלופה:בתיה XD סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): לא אוהבת להגדיר וג מסוים אני שומעת באמת הכל חוץ מהכבדים למשל דכאון תמונה שלכם: משפט חכם מאוד:ו"כשהמצב חרא כדאי להראות טוב" שומעים עכשיו [שיר]: מיי כימיקל רומנס -טינאג'רס [וכן אני עצלנית מכדי להפוך לאנגלית
] אוכלים עכשיו [אוכל] XD:מפתיע אבל כלום XD

BEN ZIV

New member
עונה..

שם: בן גיל: עוד חודש 17 עיר: צפת דמות אהובה מהאלופה: אסי סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): רגיי תמונה שלכם: חח תמונה מצחיקה משפט חכם מאוד: אני אוהב אותך ביתר שומעים עכשיו [שיר]: Dj Ozi - Juicy Open אוכלים עכשיו [אוכל] XD: כלוםם

עונה..

שם:רותי גיל:11 עיר:אופקים דמות אהובה מהאלופה:סער וליאן(שלמות) סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם):היפ הופ,ישראלי,פופ,r&b... תמונה שלכם:אין משפט חכם מאוד:חייך הכל לטובה שומעים עכשיו [שיר]:hurt-christuna agiulera אוכלים עכשיו [אוכל] XD:שניצל,פלאפל וחצ"ס(חומוס,צ'יפס,סלט)

N י ל ק י

New member
עונה

שם:בר אלמליח גיל: 12 עיר: רעות דמות אהובה מהאלופה: סיגי סוג מוזיקה אהוב:רוק תמונה שלכם:אין משפט חכם מאוד: שאומרים סיפור ארוך מתכוונים לא באלי לספר לך שומעים עכשיו [שיר]: שומרת הלילה אוכלים עכשיו [אוכל] XD: לא אכלתי יומיים - לא רעב!

khzh120

New member
דווקא חמודדד ../images/Emo66.gif

אגב , גם אני בת 12 ... חח וחצי.. נעים להכיר =]

khzh120

New member
מגניב ../images/Emo9.gif

אני שמחה שיש עוד מישהו בגילי!!!! גם אני רואה הבורר ! סדרה מגניבה... חחח... אה ומזל טוב על ה12 וחודש :)

HILA46

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: הילה גיל: 16 עיר: קריית עקרון דמות אהובה מהאלופה: מיטל
סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): אז זהו שהכל
תמונה שלכם: משפט חכם מאוד: תהיה עצמך שומעים עכשיו [שיר]: סודות- דנה עדיני אוכלים עכשיו [אוכל] XD: שזיף :p

wounded animal

New member
סבבה../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

שם: שחר גיל: 17 עיר: פ"ת דמות אהובה מהאלופה: סער, תום, ליאן, ג'לל, דריה, סיגי ז"ל סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): רוק
תמונה שלכם: אין מצב..
משפט חכם מאוד: אין לי עכשיו..
שומעים עכשיו [שיר]: grce kelly אוכלים עכשיו [אוכל] XD: לא

למעלה